Νέα

Επιχειρηματικές (και άλλες) ανησυχίες του majestic69

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Τι να σου πω βρε φιλε μου, εγω παντως όποτε ζητησα πεντακοσαρικο απο τον γκισε, ζητημα να μου βρηκαν μια φορα στις δεκα. Εδω καλα καλα δεν εχουν 200αρικα (που ειναι τα αγαπημενα μου).

Μωρέ πεντακοσάρικα δίνουν, αλλά πολύ απλά τα περιγράφει ο φίλος μας. Από προσωπική εμπειρία θα έλεγα ότι τα πράγματα είναι αρκετά πιο περίπλοκα καθώς θα πρέπει να λάβεις πολλές παραμέτρους υπόψιν (θεματοφύλακες, αξιοπιστία offshore banking, αξιοπιστία του διαχειριστή σου, δηλαδή της χρηματιστηριακής εταιρίας, συναλλαγματικές ισοτιμίες κατά την μετατροπή) Αλλά τώρα πρέπει να φύγω. Όταν επιστρέψω θα διαβάσω το υπόλοιπο thread.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Να δείτε το λύκο της γουόλ στριτ με το Λεονάρντο ΝτιΚάπριο να πάρετε ιδέες. :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
....Μου εφερες στο μυαλο τωρα ενα γνωστο μου ,που τον ρωτησε ο λουστρος του, τι μετοχες να αγορασει και καπακι πηγε αυτος και τα ξεπουλησε ολα......  :sunglasses: ...

Ξέρατε τον J D Rockefeller;

Επισκέπτης
άμα τη επιστροφή στο κλεινόν άστυ απεχώρησα του ΧΑ (αποκομίζοντας τα κέρδη μου)...

Παρόλο που κέρδισες στο χρηματιστήριο , παραμένεις ένα ληγούρι,
που μένει σε τρώγλη του 1951 στο Παγκράτι , εμβαδού μικρότερου των 100τμ ....

(Αν ενδιαφέρεται κανείς για καμιά κοντρίτσα με φωτογραφιούλες,
για να του γίνει η σούφρα σαν του Lopez όπως στην προηγούμενη τοιούτη )

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.251
Πόντοι
5.006
βρε μπεμπι αγορασε στην wall street μια μετοχη με μερισμα να ηρεμησεις τι τρελενεσαι?δεν υπαρχει ουτε εκει?Η μετοχη του warren buffet σου κανει? δινει μερισμα?Αν την ειχες αγορασει το 1990 τωρα τι λεφτα θα ειχες για πες μου....
καλα ρε μαλακα τι μας το παιζεις μετα χριστον προφητης??????ερχεσαι και μας λες οτι αν ειχε αγορασει καποιος μετοχες μπαφετ ή apple 25 χρονια πριν τωρα θα ηταν πλουσιος!!!!!!!!!!!!!!!η μαγκια ειναι να μου βρεις την αντιστοιχη APPLE και μπαφετ των επομενων δεκαετιων....

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
Να δείτε το λύκο της γουόλ στριτ με το Λεονάρντο ΝτιΚάπριο να πάρετε ιδέες. :2funny:
και γαμω τις ταινιες
αλλα πολυ
διαφημιζει τη κοκα
οι βαρωνοι της χωρας της καταλινας τη χρηματοδοτησανε ρε μαγκες?

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Μέχρι τώρα έχει συμβεί το αντίθετο.
Αγόρασα μετοχές της τράπεζας πειραιώς 25.000δρχ τη μία το 2000 ...

Να πούμε πόσο έχει τώρα ;;;;;;;

Περιμένω συνθήκες αναρχίας/ατιμωρησίας/εμφυλίου
για να μπω με όπλο στο σπίτι οποιουδήποτε εμπλεκόμενου με το χρηματιστήριο,
μεγάλου ή μικρού
και να τον σκοτώσω μαζί με όλη του την οικογένεια.
Χωρίς τύψεις.

Συνθήκες αναρχίας; και εγώ που νόμιζα ότι απεχθάνεσαι τον αναρχισμό. ..όποιον εμπλέκεται στο χρηματιστήριο; Καλά εσύ δεν ρώταγες σε άλλη σελίδα πιο πίσω πώς γίνεται να βγάλεις τα λεφτά έξω σε χρηματιστηριακή? Εσύ που αγόρασες μετοχές της Πειραιώς δεν εμπλέκεσαι με το ΧΑΑ; Ο εαυτός σου εξαιρείται από την εκκαθάριση;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.251
Πόντοι
5.006
ο λαλακης ειναι ο κλασικος τυπος που πισω απο την ανωνυμια που του παρεχει το ιντερνετ γαμαει και δερνει....αν αυτα τα ελεγε σε γνωστους και φιλους θα τον ειχανε κλεισει ηδη στο ιδρυμα....θα γινει 80 χρονων και ακομα θα λεει οτι εχει τα οπλα του και ετοιμαζεται να σκοτωσει τους εχθρους του....κλασικος τυπος που αν δει μια κατσαριδα χεζεται πανω του απο τον φοβο του...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αναρχοκουμμούνια , θέλετε να με φάτε ;;;;
Το ξέρω.
Ελάτε .
Σας περιμένω.

Μην λέμε πολλά λόγια, είναι φτώχια .......
1388933675288.gif

Επισκέπτης
ο λαλακης ειναι ο κλασικος τυπος που πισω απο την ανωνυμια που του παρεχει το ιντερνετ γαμαει και δερνει....αν αυτα τα ελεγε σε γνωστους και φιλους θα τον ειχανε κλεισει ηδη στο ιδρυμα....θα γινει 80 χρονων και ακομα θα λεει οτι εχει τα οπλα του και ετοιμαζεται να σκοτωσει τους εχθρους του....κλασικος τυπος που αν δει μια κατσαριδα χεζεται πανω του απο τον φοβο του...

Όσοι δεν ανήκουν στις ΑΝΑΡΧΟ-ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ
είναι δειλοί , άνανδροι , φοβιτσιάρηδες κτλ κτλ κτλ ...

Οι αληθινοί άνδρες , είναι μόνο οι ΑΝΑΡΧΟ-ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ.
Επειδή μια εικόνα αξίζει όσο 1000 λέξεις,
καμαρώστε άντρακλες ........
http://[URL unfurl="true"]www.3pointmagazine.gr/Images/Articles/1993_anarxia_original.jpg[/img[/URL]]

[img]http://episkiasis.files.wordpress.com/2011/01/ceb1cf80cebfcebcceb5ceb9cebdceb1cf81ceb9ceb1-cf84cebfcf85-ceb5cebbcebbceb7cebdceb9cebacebfcf85-cf80ceb1cf81ceb5cebbceb8cebfcebdcf84.jpg

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Όσοι δεν ανήκουν στις ΑΝΑΡΧΟ-ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ
είναι δειλοί , άνανδροι , φοβιτσιάρηδες κτλ κτλ κτλ ...

Οι αληθινοί άνδρες , είναι μόνο οι ΑΝΑΡΧΟ-ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ.
Επειδή μια εικόνα αξίζει όσο 1000 λέξεις,
καμαρώστε άντρακλες ........
http://[URL unfurl="true"]www.3pointmagazine.gr/Images/Articles/1993_anarxia_original.jpg[/img[/URL]]

[img]http://episkiasis.files.wordpress.com/2011/01/ceb1cf80cebfcebcceb5ceb9cebdceb1cf81ceb9ceb1-cf84cebfcf85-ceb5cebbcebbceb7cebdceb9cebacebfcf85-cf80ceb1cf81ceb5cebbceb8cebfcebdcf84.jpg

τώρα τι κακό κάνουν ?
λουλουδάκια πετάνε  :boobies:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τυπε υπονοεις οτι μας έχει ταραξει στο φιδι?  :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν αναφέρθηκα στο τι κάνουν,
αλλά στο πόσο μετράνε.
Καθόλου.
Μισοριξιές είναι.

Εχω γνωστο μισοριξιά 4ετη της Ναυτικών Δοκιμων. Αμα πέσετε για κάμψεις θα σε ξεφτυλίσει.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Και οι παλαιστεs  πριν τον αγωνα , δινουν χειραψια
Το φορειο ερχεται μετα