majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
Με 5 εκατομμυρια ευρω ποιες θα ηταν οι κινησεις σας?που θα βαζατε τα λεφτα σας?θα περνατε αυτοκινητο κ σπιτι??
Με 5 εκατομμυρια ευρω ποιες θα ηταν οι κινησεις σας?που θα βαζατε τα λεφτα σας?θα περνατε αυτοκινητο κ σπιτι??
θα ανοιγα δικια μου τραπεζα τυπεΜε 5 εκατομμυρια ευρω ποιες θα ηταν οι κινησεις σας?που θα βαζατε τα λεφτα σας?θα περνατε αυτοκινητο κ σπιτι??
στα κειμαν τα εβαλες στην ελλαδα πως τα φερνεις για να την περνας μηνιαιως αρχοντικα??
Εχω γνωστο μισοριξιά 4ετη της Ναυτικών Δοκιμων. Αμα πέσετε για κάμψεις θα σε ξεφτυλίσει.
ντελικατεσεν δλδ;Ενα μαγαζι της κρισης ειναι αυτο με προιοντα παραγωγης ελληνικα απολη την ελλαδα κατευθειαν απο τον παραγωγο.Πως σας ακουγεται αυτο?Ειναι φθηνα αξιζει?
θα εχει κ βιολογικα;Ενα μαγαζι της κρισης ειναι αυτο με προιοντα παραγωγης ελληνικα απολη την ελλαδα κατευθειαν απο τον παραγωγο.Πως σας ακουγεται αυτο?Ειναι φθηνα αξιζει?
γιατι δεν ανοιγεις χοτελι σαν τον χανιωτη τυπε;δεν νομιζω ντελικατεσεν να ειναι για βιολογικα μπορει να εχει.συνηθως βαζουνε καθημερινα προιοντα σε πολυ φθηνες τιμες φακες μακαρονια λαχανικα κρασι λαδι σχεδον ολα.Απλα γλιτωνεις τα κερδη απο τους μεσαζοντες και ετσι βγαινει κ πιο φθηνα απο το σουπερ μαρκετ.
Ενα μαγαζι της κρισης ειναι αυτο με προιοντα παραγωγης ελληνικα απολη την ελλαδα κατευθειαν απο τον παραγωγο.Πως σας ακουγεται αυτο?Ειναι φθηνα αξιζει?
γιατι δεν ανοιγεις χοτελι σαν τον χανιωτη τυπε;
να ανοιξει το χανι του ματζεστικ....αραχωβα μεριαγιατι δεν ανοιγεις χοτελι σαν τον χανιωτη τυπε;
θα σε φανε λαχανο ρε δυσμοιρε τα σουπερ....
δεν ειναι καιροι για μαγαζια...
Ενα μαγαζι της κρισης ειναι αυτο με προιοντα παραγωγης ελληνικα απολη την ελλαδα κατευθειαν απο τον παραγωγο.Πως σας ακουγεται αυτο?Ειναι φθηνα αξιζει?
κλασσικος ελληναρας.
Οι καιροι αυτοι γιατι ειναι δηλαδη ρε φιλε για να καθομαι σε ενα δωματιο κατω απο τα παπλωματα με κλειστα τα παντζουρια κ να παιζω το πουλακι μου.....?
θα σε φανε λαχανο ρε δυσμοιρε τα σουπερ....
δεν ειναι καιροι για μαγαζια...
να φτιαξεις την βαλιτσα και να φυγεις
η ελλαδα εχει τελειωσει..ποσο μαλλον για επιχειρηματικα ανοιγματα