alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Eχεις μπερδευτεί. Ξανακοιταξε το το θεμα.Αφου βγηκε η τσάπισα και είπε οτι ολα γινόντουσαν με την θέληση της ρε παικτη ...
Eχεις μπερδευτεί. Ξανακοιταξε το το θεμα.Αφου βγηκε η τσάπισα και είπε οτι ολα γινόντουσαν με την θέληση της ρε παικτη ...
White Rabbit-Jefferson Airplane;πρώτα το σπίτι της μικρής φταίει
Σόρυ φίλε, έχεις δίκιο. Έπρεπε να γράψω αν πρόλαβε να κάνει και κανα γλειφομούνι. Παράλειψή μουΕύγε για το μήνυμα μαλακα.
Άκομα καλύτερα το American BeautyΚαλύτερα να δει το hang over
Εν το μεταξυ ο τύπος ειναι σκατοφατσα, πως έπεισε την πιτσιρίκα να κανει σεξ μαζι του;; Εκβιασμος η κανα δωρακι;
Τυπε εχεις παιδια?Σόρυ φίλε, έχεις δίκιο. Έπρεπε να γράψω αν πρόλαβε να κάνει και κανα γλειφομούνι. Παράλειψή μου
τύπε, ό,τι είχα να δηλώσω, το δήλωσα στην Απογραφή. Γιατί ρωτάς; Είσαι της Στατιστικής Υπηρεσίας;Τυπε εχεις παιδια?
ναι,ενα πραμα τυπετύπε, ό,τι είχα να δηλώσω, το δήλωσα στην Απογραφή. Γιατί ρωτάς; Είσαι της Στατιστικής Υπηρεσίας;
το ημιδιαμονης στην Ομονοια εχει καμερες παντου και το πενταστερο στη Σαλονικα ουτε στη ρεσεπτιον«Μίλησαν» οι κάμερες στο ξενοδοχείο ημιδιαμονής: Άλλα δύο άτομα μπήκαν στο δωμάτιο που ήταν ο 40χρονος και η 14χρονη
«Μίλησαν» οι κάμερες στο ξενοδοχείο ημιδιαμονής: Άλλα δύο άτομα μπήκαν στο δωμάτιο που ήταν ο 40χρονος και η 14χρονη
Προφυλακίστηκε ο 40χρονος δράστης - Το χρονικό της υπόθεσης - Από μία φωτογραφία που ανέβασε η ανήλικη στα κοινωνικά δίκτυα κινητοποιήθηκαν οι γονείς της και ειδοποίησαν την αστυνομίαbit.ly
πώς έβγαλες το συμπέρασμα; Άλλος ήταν στο ξενοδοχείο, όχι εγώναι,ενα πραμα τυπε
εσυ παλι τι εισαι?
σκληρος χυστης ανηλικων?
ερωτηση ηταν,οχι συμπερασμαπώς έβγαλες το συμπέρασμα; Άλλος ήταν στο ξενοδοχείο, όχι εγώ
α, εντελώς τυχαία ερώτηση; Να ρωτήσω κι εγώ λοιπόν: Εσύ τι είσαι; Κτηνοβάτης;ερωτηση ηταν,οχι συμπερασμα
αν ψηνεσαι να στον φορεσω ξεχνα τοα, εντελώς τυχαία ερώτηση; Να ρωτήσω κι εγώ λοιπόν: Εσύ τι είσαι; Κτηνοβάτης;
Τρόμπας.Σόρυ φίλε, έχεις δίκιο. Έπρεπε να γράψω αν πρόλαβε να κάνει και κανα γλειφομούνι. Παράλειψή μου
Στην Ελλαδα εχει επικράτηση το «Ωχου που να μπλέκουμε τωρα» οποτε ο Ελληνας ως επί το πλείστον προσπερνάει οποιαδήποτε παρανομία που συναντάει μπροστά του.Δεν προβλεπεται απο το νομο και ενα καλο γαμησι σε χοτελ ρεσεψιον κλπ;
Βλεπει ο μαλακας το κοριτσακι με το 40αρη και δεν κανει κατι;
Μαλλον μεγαλο γαμησι θελει και η ρεσεψιον