Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Aκριβως ετσι.. οι τοξικολογικες της γεωργιας απο δευτερα λεει... παει για κουκουλωμα η υποθεση.Καλα τωρα δεν τους βγηκε η καταγγελια της Γεωργιας και βρηκαν κατι αλλο για να αποπροσανατολίσουν... για παντα #metoo
Την θυμαμαι την υποθεση, τα ΜΜΕ την παρουσιαζαν ως πικαντικη ειδηση και τα στοιχεια της καθηγητριας δεν δοθηκαν ποτέ στη δημοσιοτητα γιατι θα καταστρεφοταν η ζωη της ελεγαν.εγω νομιζω οτι εαν δηλωσει ερωτευμενος, θα πρεπει να τον αφησουν ελευθερο αλλα βεβαια με περιοριστηκα μετρα να μην πλησιαζει την 14χρονη στα 500 μετρα ας πουμε οπως εγινε με την καθηγητρια και τον 13χρονο μαθητη της
το τραγικο ειναι οτι κανενα απο τα μεσα κοινωνικης αποβλακωσης δεν μιλησε για βιασμο παρα μονο για αποπλανησηΤην θυμαμαι την υποθεση, τα ΜΜΕ την παρουσιαζαν ως πικαντικη ειδηση και τα στοιχεια της καθηγητριας δεν δοθηκαν ποτέ στη δημοσιοτητα γιατι θα καταστρεφοταν η ζωη της ελεγαν.
Υπάρχει καλύτερος τρόπος τύπε, χημικός ευνουχισμός, ακρότητα βέβαια αλλά κάπως πρέπει να σταματήσουν αυτά τα αίσχηΓαμιέται η δικαιοσύνη φιλαράκια μου. Πρώτα τον εκτελείς τον παλιόπουστα και μετά τον δικάζεις...
Όχι ρε φίλε, δεν θέλω ούτε να τους ταΐζουμε, ούτε να ξανά δούνε τον ήλιο. Αυτά τα ανθρώπινα ομοιώματα τα τελειώνεις αμέσως μόλις εκδηλωθούν...Θα μπορούσε να έχει παιδί σε αυτή την ηλικία ,
Υπάρχει καλύτερος τρόπος τύπε, χημικός ευνουχισμός, ακρότητα βέβαια αλλά κάπως πρέπει να σταματήσουν αυτά τα αίσχη
Δεν έχεις άδικο..Όχι ρε φίλε, δεν θέλω ούτε να τους ταΐζουμε, ούτε να ξανά δούνε τον ήλιο. Αυτά τα ανθρώπινα ομοιώματα τα τελειώνεις αμέσως μόλις εκδηλωθούν...
17 χρονών η κόρη μου έρχεται σπίτι με συμμαθήτρια.
Τρώμε όλοι μαζί
Σε 2 ώρες η κόρη λέει, φεύγω πάω φροντιστήριο.
Η συμμαθήτρια λέει, εγώ θα κάτσω.
Κόλαση
Δεν άπλωσα χέρι
Γάμα τα
Η εξηγηση της λογικης των γυναικων σε αυτη την υποθεση ηταν οτι ο ερωτας χρονια δεν κοιτα, τυφλωθηκε απο τον ερωτα, δεν μπορεσε να ελεγξει τα συναισθηματα της,ηταν κατι πιο δυνατο απο αυτην, και τελος οταν η γυναικα καθεται σε ενα αρσενικο χαρη του κανει.το τραγικο ειναι οτι κανενα απο τα μεσα κοινωνικης αποβλακωσης δεν μιλησε για βιασμο παρα μονο για αποπλανηση
Το ερώτημα είναι πώς αναγνώρισαν οι γονείς της οτι η φωτό είναι από ξενοδοχείο ημιδιαμονής και όχι κανονικό; ??
ναι, τα ζωα τετοια λενε. τωρα για την περιπτωση της βιαστριας υποπτευομαι αλλα δεν μπορω να το επιβεβαιωσω οτι την αφησαν εξω για να μεγαλωσει το παιδι που εχει, μαλλον ξωγαμο. το θεμα ειναι εαν ηταν ενας αντρας ο βιαστης θα τον φυλακιζαν και θα στελναν το παιδι του στο χαμογελο του παιδιου η οχι; εγω πιστευω το πρωτοΗ εξηγηση της λογικης των γυναικων σε αυτη την υποθεση ηταν οτι ο ερωτας χρονια δεν κοιτα, τυφλωθηκε απο τον ερωτα, δεν μπορεσε να ελεγξει τα συναισθηματα της,ηταν κατι πιο δυνατο απο αυτην, και τελος οταν η γυναικα καθεται σε ενα αρσενικο χαρη του κανει.
Αρρώστια..καλα ρε ναυαγιο....με 14χρονη????
ποσο μαλακας....
Αυτές οι ταινίες προκάλεσαν χαλάρωση των ηθών...Άμα ήταν καμια τέτοια η συμμαθήτρια,να δως πώς θ'άντεχες
Θα ρίξουν σκόπιμα στο πάτωμα το σπαπούνι και θα του πουν να το πιάσει ..Ρε τύποι ο 40αρης λέει ήτανε αλα ροκ σταρ με ρουχαλάκια μοδάτα και δεν φαινότανε η ηλικία του και το πιτσιρίκι με βλεφαρίδες κάγκελο,σκιες στο μάτι και φουλ στο makeup.Ο τυπάς με πορσικό νότια προάστια φάση.Την έδωσε η κολλητή της από ζήλια που πήγαινε σύνεφο,γιατί το πιτσιρίκι πόσταρε που ήτανε, και πάει για φικι φικι ....με τη μεγαλόπουτσα..!!!!Αλλά μάλλον δεν έφαγε ο γαμήκουλας...θα φάει τίποτα άλλο στην μπούζου τώρα..!!
Τι ωραια ταινια αυτηΆμα ήταν καμια τέτοια η συμμαθήτρια,να δως πώς θ'άντεχες
Τι ωραια ταινια αυτη
Καλύτερα να δει το hang overΌποιος σκέφτεται να παντρευτεί,ας βλέπει πρώτα αυτή την ταινία