argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.830
- Πόντοι
- 9.297
Ας φιλοξενηθεί τώρα στην μπουζου με τίποτα μουστακαληδες Γεωργιανούς....λεει απλα την φιλοξενουσε
Ας φιλοξενηθεί τώρα στην μπουζου με τίποτα μουστακαληδες Γεωργιανούς....λεει απλα την φιλοξενουσε
Λεει δεν επεισαν τον εισαγγελεα οι προθεσεις του , απορω γιατιτης ειχε φυλαξει μια ζεστη γωνια πάνω στο πουτσο του ο πονόψυχος
Μην ξεχνάμε και τον ρόλο του "παροντος-αποντος" γονέα....που γεμίζει κινητά και Η/Υ ως υποκατάστατο γονέα γιατί οι ίδιοι έχουν παραιτηθεί από τον ρόλο τους....Ανέβασε φωτό όπως κάνουν όλα τα τσουλάκια που ανεβάζουν φωτό στο insta από ξενοδοχεία, τζακούζι, σαμπάνιες και σκάφη.
Που νομίζουν ότι έτσι είναι το φυσιολογικό ενώ αυτή είναι η ζωή βιζιτών.
Κατεστραμμένη η νέα γενιά, παραδωμένη στον αξιακό όλεθρο που την περιβάλλει.
το πηγαινε με το μαλακο,τυχερο το καημενο το 14χρονο που δεν επεσε σε κανα τυπο του bou απο αυτους τους αδιαλλακτους του "ΚΩΛΟ ΑΥΣΤΗΡΑ"ο τύπος διαμαρτυρήθηκε: "αν με αφήνατε λίγο ακόμα, θα έπαιρνα και κώλο"!!!
γιατι και αυτοι φιλοξενουν "αγοράκια"τυπε και ξέρουνΛεει δεν επεισαν τον εισαγγελεα οι προθεσεις του , απορω γιατι
σε καποιους αντρες οταν η αγαμια βαραει κοκκινο δε τους νοιαζει τιποτα. και ειδικα αν το 14χρονο ειναι ανεπτυγμενο σωματικα.. ? αστο... με τα μουτρα πεφτουν (καλα και γω εχω καυλωσει με τετοια ηλικια αλλα συγκρατιεμαι)καλα ρε ναυαγιο....με 14χρονη????
ποσο μαλακας....
Λες να εκατσαν να σκεφτουν αν ειναι το παιδι τους στο Καραβελ ή στο μπιλ;Το ερώτημα είναι πώς αναγνώρισαν οι γονείς της οτι η φωτό είναι από ξενοδοχείο ημιδιαμονής και όχι κανονικό; ??
ποσες ειχες μετρησει για χαρη της?Υπάρχουν και τέτοιες πιτσιρίκες...είχα δει εγώ με τα μάτια μου όταν ήμουν Β'Λυκειου μια κοπέλα στην Α'Γυμνασιου με ίδιο ύψος (και ψηλότερη...) από συνομήλικες μου.Ειχε καταγωγή από πρώην Σοβ.Ενωση...σιγουρα ένιωσε αρκετή ζήλεια από Ελληνίδες.....
Πήγαν εκεί και βρήκε στο σπίτι το μικρό κάρτα του ξενοδοχείου....Το ερώτημα είναι πώς αναγνώρισαν οι γονείς της οτι η φωτό είναι από ξενοδοχείο ημιδιαμονής και όχι κανονικό; ??
Τι με πέρασες ρε...εγώ ασχολιομουν με καθηγήτριες μου!!!!ποσες ειχες μετρησει για χαρη της?
Σωστόπιστοποιητικό εμβολιασμού γιατιί δεν ζήτησαν
Ο ? Διάβολος σε κάλεσε αλλά εσύ δεν υπεκυψες......ευ γέ!!!To φχαριστήθηκαν ?
17 χρονών η κόρη μου έρχεται σπίτι με συμμαθήτρια.
Τρώμε όλοι μαζί
Σε 2 ώρες η κόρη λέει, φεύγω πάω φροντιστήριο.
Η συμμαθήτρια λέει, εγώ θα κάτσω.
Κόλαση
Δεν άπλωσα χέρι
Γάμα τα
Ακόμα το σκέφτομαι.Ο ? Διάβολος σε κάλεσε αλλά εσύ δεν υπεκυψες......ευ γέ!!!
Θα το σκέφτεσαι για πολύ καιρό...έκανες το σωστό!!!Ακόμα το σκέφτομαι.
Με το Ηλεκράκι ..
Εχω φιλο που στα 32 του γαμησε 15χρονο, χωρις πίεση, χωρις εκβιασμούς. Το πιτσιρίκι γούσταρε τρελά και μάλιστα έδωσε μονο κωλο γιατί φοβόταν οταν θα πήγαινε στο γυναικολόγο μη πει στην μανα της οτι δε ειναι πια παρθένα!
ΜπορείΘα το σκέφτεσαι για πολύ καιρό...έκανες το σωστό!!!