Νέα

Έπεσε ο μπάοκ! Οικονομικός μετανάστης ο Ρωσοπόντιος!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα raopau
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Που θα πάει μετανάστης ο ρωσοποντιος?

  • Στη βίλα του καρπαζιδη

    Ψήφοι: 15 34,1%
  • Στην μορντορ

    Ψήφοι: 6 13,6%
  • Στο κελί 33

    Ψήφοι: 6 13,6%
  • Στο βλαδικαβκαζ

    Ψήφοι: 17 38,6%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    44

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Μηνύματα
26.494
Like
24.251
Πόντοι
6.256
τυπε τι να κανουμε?αφου είναι η ομαδα του κρατους, της πουστιας και της ψευτιας... :S
αστους να βολοδερνουν στην 4η θεση με την ρετσινια και την ξεφτυλα των αγορασμένων ομαδων…

υγ: βεβαια αυτό δεν σημαινει ότι εμεις πρεπει να κατσουμε με σταυρωμένα χερια….στελνουμε τον κουλη στο χρονοντουλαπο της ιστοριας  :heavymetalbig:

Οποιον και να ψηφισουμε τα ιδια θα κανει Τακη...το θεμα ειναι τι κανει ο Βαγγελας και αμα κρινω απο την ελλειψη αντιδρασης μεχρι τωρα σε αυτο το πρωτοφανες σκανδαλο κανει μπαμ οτι ειναι μιλημενος και αυτος.
 

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Μηνύματα
15.130
Like
7.970
Πόντοι
1.206
Ολυμπιακός: Αυτός που κηλιδώνει την ιστορία του ΠΑΟΚ λέγεται Ιβάν Σαββίδης
ΤHESSNEWS-DESK

Ανακοίνωση κατά του Ιβάν Σαββίδη αλλά και του Λευτέρη Αυγενάκη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.


Ο Ολυμπιακός κάνει λόγο για στοιχεία που αποδεικνύουν με απόλυτο τρόπο την ενοχή του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.


Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

«Αυτός που κηλιδώνει την ιστορία του ΠΑΟΚ και τον έχει φέρει σε αυτή την τραγική θέση λέγεται Ιβάν Σαββίδης.

Ο πραγματικός ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ δεν έχει αντιληφθεί ότι οι πρακτικές που ακολούθησε και ακολουθεί στην επιχειρηματική του διαδρομή, γνωστές σε όλους, δεν είναι δυνατό να εφαρμοστούν στην Ελλάδα μόνο και μόνο γιατί έγινε ιδιοκτήτης του ιστορικού ΠΑΟΚ.

Ο κ. Σαββίδης πιστεύει ότι με χρήματα μπορεί να αγοράζει ΠΑΕ της Super League και με αυτό τον τρόπο να κερδίζει το πρωτάθλημα, παίζοντας φιλικά παιχνίδια μαζί τους… (όπως γίνεται με την Ξάνθη) και απαιτεί ενώ αυτό τιμωρείται για τους άλλους ιδιοκτήτες με υποβιβασμό, αυτός να παραμένει ατιμώρητος.

Εκφράζουμε τη λύπη μας γιατί ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Αυγενάκης για λογαριασμό της κυβέρνησης, φοβούμενος το δήθεν πολιτικό κόστος από τις αστείες απειλές και εκβιασμούς των μέσων και των ανθρώπων του Ιβάν Σαββίδη, ζήτησε ουσιαστικά από τους Έλληνες δικαστές να μην εφαρμόσουν το νόμο, μεταβαλλόμενος ο ίδιος σε δικαστή, επιχειρώντας να ακυρώσει τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών της αρμόδιας Επιτροπής (4-1), χωρίς να γνωρίζει τα στοιχεία που αποδεικνύουν με απόλυτο τρόπο την ενοχή του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Ελπίζουμε η Κυβέρνηση και οι αρμόδιοι φορείς να αφήσουν τη δικαιοσύνη να κάνει με νηφαλιότητα τη δουλειά της, χωρίς παρεμβάσεις στο έργο της και λαμβάνοντας υπόψη της όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την πολυϊδιοκτησία και την παράνομη συμπεριφορά του Ιβάν Σαββίδη και των συνενόχων του».

 
OP
OP
raopau

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Μηνύματα
40.481
Like
21.846
Πόντοι
5.006
Απλα δεν πρεπει να περασει σαν χαρη..
Να γινει η απολογια στην ΕΕΑ,οπως ηταν διορισμενη,πριν
βαλει ο κρητικαρος τους μιλημενους μεσα..

δεν εχει νοημα να εκτίθεσαι πλεον…
εδώ τι εγραφε το σδνα όταν εγινε η εκδικαση..τοτε ηταν καλη η επιτροπή και ξεφτυλιστηκε η ερυθρολευκη προπαγανδα…
(αυτά σας ταιζουν εδώ και χρονια, με νοορ1, πλατανιαδες κτλ) και φτασατε στο σημειο που φτασατε…
από κατι μπούφους τυπου κλοζερ και λεγγορο δεν περιμενω τιποτα..αλλα εσυ ειχα την εντυπωση ότι θα μπορουσες να μην βγαλεις αχνα και να μην εκτεθείς κι άλλο...

Κατέρρευσε η «ερυθρόλευκη» προπαγάνδα για εμπλοκή ΠΑΟΚ στην Ξάνθη!
Σαν χάρτινος πύργος κατέρρευσαν τα επιχειρήματα της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην εκδίκαση της υπόθεσης ΠΑΟΚ-Ξάνθης στην ΕΕΑ περί πολυιδιοκτησίας.


Εδώ και καιρό ο ερυθρόλευκος μηχανισμός, μέσω της πληθώρας των ΜΜΕ που ελέγχει η πλευρά του Βαγγέλη Μαρινάκη, προσπαθεί να πείσει το φίλαθλο κοινό και να επηρεάσει την Επιτροπή με αμέτρητα δημοσιεύματα ότι υπάρχει μετοχική σχέση μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Μετά από δύο διακοπές, η περίφημη υπόθεση εκδικάστηκε τελικά την Πέμπτη (16/1) στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κι από την εξέλιξη της διαδικασίας προέκυψε αυτό που οι περισσότεροι περίμεναν.











Τα επιχειρήματα της πειραϊκής ΠΑΕ περί πιθανής σχέσης μεταξύ του Δικεφάλου του Βορρά και της Ξάνθης, κατέρρευσαν με εκκωφαντικό τρόπο καθώς αποδείχτηκε από τη νομική διαδικασία περίτρανα ότι δεν υπάρχει εμπλοκή του ΠΑΟΚ στην ακριτική ΠΑΕ, με συνέπεια τελικά ένα μεγαλοπρεπές φιάσκο για τον Ολυμπιακό.

Από τη συζήτηση της υπόθεσης εξάλλου στην ΕΕΑ, φάνηκε ξεκάθαρα ότι δεν υφίσταται οποιαδήποτε σχέση του Ιβάν Σαββίδη με την Ξάνθη, όπως βέβαια κι οποιασδήποτε εταιρείας η οποία συνδέεται με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Εκείνο στο οποίο αναλώθηκε άλλωστε ως επί το πλείστον η εκδίκαση ήταν κατά κύριο λόγο η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Ξάνθης, ο τρόπος που αυτή έγινε κι αν τυχόν υπήρξαν παρατυπίες στη διαδικασία.

Ως εκ τούτου έγινε ξεκάθαρο από τη διαδικασία ότι ο ΠΑΟΚ δεν είχε την παραμικρή εμπλοκή σε όλο αυτό για το οποίο προσπαθούσε εδώ και καιρό να πείσει η “ερυθρόλευκη” προπαγάνδα, κάτι που αποδείχτηκε περίτρανα όταν έφτασε η στιγμή της αλήθειας. Ένα επικοινωνιακό φιάσκο που βασίστηκε σε άναρθρες κραυγές και τεχνάσματα και το οποίο τελικά αποδείχθηκε ενώπιον της ΕΕΑ.

Να βρεθούν δηλαδή όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, να καταθέσουν τα επιχειρήματά τους, να παραδώσουν τα αποδεικτικά στοιχεία που έχουν στην κατοχή τους και αν αντικρούσουν τους ισχυρισμούς της “αντίπαλης” πλευράς.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με τις δύο πλευρές να παίρνουν προθεσμία ως την επόμενη Πέμπτη. Η απόφαση αναμένεται εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, δηλαδή εντός του μήνα.
 
OP
OP
raopau

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Μηνύματα
40.481
Like
21.846
Πόντοι
5.006
Οποιον και να ψηφισουμε τα ιδια θα κανει Τακη...το θεμα ειναι τι κανει ο Βαγγελας και αμα κρινω απο την ελλειψη αντιδρασης μεχρι τωρα σε αυτο το πρωτοφανες σκανδαλο κανει μπαμ οτι ειναι μιλημενος και αυτος.

το τι γινεται και το τι θα γινει, ξερεις πολύ καλα ότι δεν λεγονται αυτά τα πραγματα...οι ανακοινώσεις και τα λοιπα που βγαινουν στην δημοσιοτητα είναι αλλα λογια να αγαπιομαστε…
εγω ξερω ότι ο ρωσοποντιος είναι με το πιστολι στον κροταφο...για να γλυτωσει τον υποβιβασμο θα δωσει μεχρι και την κωλοτρυπιδα του και το βαφτιστικο σταυρουδακι του γκεορκι…
ο βαγγελας δεν είναι αμετοχος σε όλα αυτά...εχω εμπιστοσυνη στον προεδρο
:heavymetalbig:
 

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Μηνύματα
15.130
Like
7.970
Πόντοι
1.206
Ανακοίνωση, μέσω της οποίας προειδοποιεί πως δεν θα ανεχτεί οποιαδήποτε αθώωση του ΠΑΟΚ και προαναγγέλλει έντονες αντιδράσεις σε περίπτωση μη υποβιβασμού του «δικεφάλου» του Βορρά και της Ξάνθης, εξέδωσε η «Θύρα 7».

Παρατίθεται αυτούσια η ανακοίνωση των οργανωμένων του Ολυμπιακού:

«Παρατηρούμε τις τελευταίες ώρες ένα απίστευτο σκούξιμο και ένα κλάμα από τα πολιτικά και όχι μόνον τσιράκια του Ρώσου ολιγάρχη. Σκούξιμο και από τους οπαδούς της πλάκας που ενώ μέσα στην πόλη τους η φάπα πάει σύννεφο από Ηρακλειδείς και Αρειανούς (στην υπόλοιπη Ελλάδα δεν βγαίνουν από τα τραίνα) απειλούν μέχρι και με απόσχιση από την Ελλάδα!

Και όλα αυτά γιατί; Γιατί ο εκπρόσωπος ρωσικών κεφαλαίων, με τον ύποπτο ρόλο στο Μακεδονικό, πιάστηκε με την κλεμμένη γίδα στην πλάτη!

Η πολυιδιοκτησία απαγορεύεται και η ασυλία που απολάμβανε ο Σαββίδης τελείωσε.

Η απόφαση της ΕΕΑ δεν άρεσε οπότε τώρα οι οπαδοί-ορντινάντζες του Ρώσου την πέφτουν στην κυβέρνηση για να σωθούν ενώ θα έπρεπε να την πέσουν στον Ιγκνιάτεβιτς Σαμπίντι που κηλίδωσε την όποια, μικρή ιστορία έχει η ομάδα τους.

Η μεγαλύτερη οπαδική θάλασσα, η Θύρα 7 και ο ΜΙΣΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ο λαός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ήδη απογοητευτήκαμε πλήρως από τον Αυγενάκη ο οποίος έκανε κωλοτούμπα βάζοντας σκιές στη νομιμότητα και την αλήθεια για να μη φάει το πολιτικό κόστος. Θα έχει την τύχη του Κοντονή και του Βασιλειάδη κι αυτός.

Ελπίζουμε να μην απογοητευτούμε και συνολικά από την κυβέρνηση γιατί βλέπουμε κάποιους έτοιμους με τα σφουγγάρια στα χέρια να σβήσουν την ατιμία και τη βρωμιά του Ρώσου!

Δε φανταζόμαστε η μάλλον δε θέλουμε να φανταστούμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα υποκύψει στους εκβιασμούς και στον τραμπουκισμό των τσάτσων του Ρώσου και των καρπαζοεισπρακτόρων της Θεσσαλονίκης.

Κύριε Πρωθυπουργέ, κύριοι της κυβέρνησης! Προσέξτε καλά και ακούστε καλά:
Αφήστε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της και μην εκβιάζεστε με τις γελοιότητες των «λουλουδιών της απόσχισης» που λένε κάποιοι εντολοδόχοι του ολιγάρχη.

Αν ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ να κάνετε παρέμβαση για να καλύψετε το σκάνδαλο και να μην πληρώσουν οι ένοχοι δεν θα χωριστεί η Ελλάδα στα δύο όπως απειλούν αυτοί, αλλά κι εσείς και η κυβέρνηση σας και ο Ρώσος με τα τσιράκια του θα αναγκαστείτε να φύγετε από την Ελλάδα. Δεν θα υπάρχει μέτρο γης για κανέναν σας εδώ.

Οι φίλαθλοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, η μεγαλύτερη κοινωνική ομάδα στη χώρα απαιτούμε ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και ΙΣΟΝΟΜΙΑ.

Και δεν θα δεχτούμε τίποτα άλλο. Μετρήστε καλά τις επόμενες κινήσεις αλλιώς θα έχετε να κάνετε με ένα τσουνάμι που όμοιο του δεν θα έχετε ξαναδεί…»
 

elker1

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2020
Μηνύματα
22
Like
10
Πόντοι
0
Η κυβερνηση που δεν εκβιαζεται (sic) αλλάζει το νόμο για να τιμωρηθεί με -3 ο παοκ    αθανατη ελλαδαρα
 
OP
OP
raopau

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Μηνύματα
40.481
Like
21.846
Πόντοι
5.006
ο κουλης προτεινει φωτογραφικο νομο με ποινη -6 βαθμούς στον μπαοκ…. :2funny:
δηλαδή στα παιχνίδια με το παραρτημα του μπαοκ παιζονται 12 βαθμοι, 6 για τα ματς οσφπ - παοκ β (ηδη εγω εχω χασει τους 2) και αλλοι 6 βαθμοι για τα ματς παοκ - παοκ β....
πρωτη φορα βλεπω ομαδα να καταδικαζεται για παραρτημα και να κερδιζει 6 βαθμούς παραπανω
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Μηνύματα
17.135
Κριτικές
166
Like
26.964
Πόντοι
34.538
Δεν περιμενα οτι τοσοι πολλοι θα περιμεναν να πεσει ο ΠΑΟΚ.
Πιστευα οτι ειναι ξυπνιοι ανθρωποι..
Αλλα δυστυχως υπαρχουν πολλα προβατακια και κατσικακια σε αυτην τη χωρα..
Μαλιστα καποιοι τα βαζουν και αβαταρ για να μην το ξεχναμε..

Γι αυτο μεχρι να ξυπνησουν τα ζωα...
ΜΝΗΜΟΝΙΑ...μεχρι να σβησει ο ηλιος..
Η μαλλον μεχρι να πεσει ο ΠΑΟΚ!!!

:afro:
 
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Μηνύματα
9.503
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Πάντως ο πρεζέμπορας αποδείχθηκε μεγάλος διακορευτής. Γαμιώντας τον πήγε τον πόντιο και όλο το σύστημα που είχε στήσει. Αφού την έβγαλε καθαρή με το καράβι έδωσε τα ρέστα του.
Έχει να λέει ότι έσωσε το βάζελο με την ψήφο του, ότι ξεφτιλισε τον πόντιο μόλις του κουνήθηκε, ότι έβαλε την κυβέρνηση να αλλάζει νόμους για λόγους "κοινωνικής συνοχής".
Παρόλο που τον σιχαίνομαι,  :respect: στο Βαγγέλα.
Απέθαντος είναι ο πούστης. Ποιός να του κουνηθεί από δω και πέρα;
Ζω για τη στιγμή που θα βγει ο Καραπαπάρας να βγάλει λογύδριο δικαίωσης του γαύρου.  :grin:
 

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Μηνύματα
26.494
Like
24.251
Πόντοι
6.256
Δεν περιμενα οτι τοσοι πολλοι θα περιμεναν να πεσει ο ΠΑΟΚ.
Πιστευα οτι ειναι ξυπνιοι ανθρωποι..
Αλλα δυστυχως υπαρχουν πολλα προβατακια και κατσικακια σε αυτην τη χωρα..
Μαλιστα καποιοι τα βαζουν και αβαταρ για να μην το ξεχναμε..

Γι αυτο μεχρι να ξυπνησουν τα ζωα...
ΜΝΗΜΟΝΙΑ...μεχρι να σβησει ο ηλιος..
Η μαλλον μεχρι να πεσει ο ΠΑΟΚ!!!

:afro:

Και εγω δεν περιμενα ενας τραβελογαμημενος ουγκανος σαν και σενα μπορει να καταλαβει εστω τα βασικα και ετσι δεν επεσα απο τα συννεφα....
 

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Μηνύματα
17.135
Κριτικές
166
Like
26.964
Πόντοι
34.538
Και εγω δεν περιμενα ενας τραβελογαμημενος ουγκανος σαν και σενα μπορει να καταλαβει εστω τα βασικα και ετσι δεν επεσα απο τα συννεφα....
Ακουσες το ονομα σου μωρη ξεροχυμενη καποτα,
και βγηκες?
Δεν εννουσα εσενα..Δεν μιλσω σε ζωα..

ΤΡΑΒΑ ΨΟΦΑ
 

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Μηνύματα
26.494
Like
24.251
Πόντοι
6.256
Ακουσες το ονομα σου μωρη ξεροχυμενη καποτα,
και βγηκες?
Δεν εννουσα εσενα..Δεν μιλσω σε ζωα..

ΤΡΑΒΑ ΨΟΦΑ

Τραβα να ρουφηξεις κανενα τραβελοκαυλι ρε αμορφωτη μπουγατσα που θελεις και να μιλας με ανθρωπους...
 

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Μηνύματα
32.894
Like
12.902
Πόντοι
2.606
Τυπε τα εμαθες τα νέα? Ο κουλης πάει να αλλάξει την ποινή με νομο και μάλιστα αναδρομικά!!!
Μιλάμε για πρωτοφανές πραξικόπημα, όπως σας γράφαμε εδώ χθες...

Βεβαι αυτό μικρή σημασία έχει.. Το θέμα είναι ότι τελειώσατε και ξεφτυλιστηκατε σε όλο τον κόσμο... Πλέον το να δηλώσει μπαοκτσης, θα είναι αντίστοιχο του πουστης....
:heavymetalbig:
ποσο αναδρομικα τυπε θα ξαναφερουν τον ηρακλη  πισω στην σουπερλιγδα ?  :tooth:
 

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Μηνύματα
17.135
Κριτικές
166
Like
26.964
Πόντοι
34.538
Τραβα να ρουφηξεις κανενα τραβελοκαυλι ρε αμορφωτη μπουγατσα που θελεις και να μιλας με ανθρωπους...
Ελα γλυψε εσυ το καυλι μου που χαροπηδουσες σαν πουτανα
που θα επεφτε ο ΠΑΟΚ,μωρη γαμιολα..
 
OP
OP
raopau

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Μηνύματα
40.481
Like
21.846
Πόντοι
5.006
Ελα γλυψε εσυ το καυλι μου που χαροπηδουσες σαν πουτανα
που θα επεφτε ο ΠΑΟΚ,μωρη γαμιολα..

τυπε οσο και να προσπαθεις, αυτή την μερα ειδικα, είναι αδυνατον να βγεις από πανω….ακομα και να βγει νομος που να σας δωσουν +15 βαθμούς λογω του σκανδαλου με την ξανθη, απλα η ντροπη δεν ξεπλένεται...μπήκατε στην ιστορια
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
 

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Μηνύματα
26.494
Like
24.251
Πόντοι
6.256
Ελα γλυψε εσυ το καυλι μου που χαροπηδουσες σαν πουτανα
που θα επεφτε ο ΠΑΟΚ,μωρη γαμιολα..
Ποιο καυλι μωρη ΠΟΥΣΤΑΡΑ αμορφωτη να σου γλυψω που το εχεις μονο για κατουρημα...τραβα να αρμεξεις κανεναν αντρα που ντυνεται γυναικα.ΠΟΥΣΤΑΡΑ!!!
 

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Μηνύματα
17.135
Κριτικές
166
Like
26.964
Πόντοι
34.538
Ποιο καυλι μωρη ΠΟΥΣΤΑΡΑ αμορφωτη να σου γλυψω που το εχεις μονο για κατουρημα...τραβα να αρμεξεις κανεναν αντρα που ντυνεται γυναικα.ΠΟΥΣΤΑΡΑ!!!
Τραβα γλυψε και του ΡΩΣΟΥ το παπαρι,αν δεν φτανει το δικο μου..

ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ..

ΠΑΛΙΟΜΟΥΡΓΟ..ΟΥΣΤ..
 

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Μηνύματα
26.494
Like
24.251
Πόντοι
6.256
Τραβα γλυψε και του ΡΩΣΟΥ το παπαρι,αν δεν φτανει το δικο μου..

ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ..

ΠΑΛΙΟΜΟΥΡΓΟ..ΟΥΣΤ..

Δεν γλυφουν ολοι οι αντρες πουτσες σαν και σενα μωρη ΠΟΥΣΤΑΡΑ!!!
 

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Μηνύματα
17.135
Κριτικές
166
Like
26.964
Πόντοι
34.538
Χορευε και εσκουζε ο βλακας χθες οτι θα πεσει ο ΠΑΟΚ..
Ρε τι μαλακες υπαρχουν σε αυτη τη χωρα?
Και τωρα σαν τη πουτανα ανακαλυψε οτι οι κυβερνησεις κανουνε χαρες!!

Πισσα και πουπουλα θελετε και να σας πεταξουν απο την Ακροπολη..
Τοσο αξαστοι και αμυαλοι...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom