Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.881
- Πόντοι
- 6.256
Εσυ ρε αχρηστε που ησουν σημερα που ξεκινησε η παιχνιδαρα;
τυπε αναρωτηθηκες ποτε τι κανουν όλα αυτά που μαγειρευουν στο μαστερ σεφ?τυπος Αντζελο παει στο γυρισμα και δεν αφηνει να παει χαμενο τοσο φαγητο :S :S :SΕσυ ρε αχρηστε που ησουν σημερα που ξεκινησε η παιχνιδαρα;
τυπε τώρα ηρθα από τη Μάνδρα μπλέξαμε αλλά το βλεπα από εκεί... :S :S :SΕσυ ρε αχρηστε που ησουν σημερα που ξεκινησε η παιχνιδαρα;
τυπε αναρωτηθηκες ποτε τι κανουν όλα αυτά που μαγειρευουν στο μαστερ σεφ?τυπος Αντζελο παει στο γυρισμα και δεν αφηνει να παει χαμενο τοσο φαγητο :S :S :S
τυπε τώρα ηρθα από τη Μάνδρα μπλέξαμε αλλά το βλεπα από εκεί... :S :S :S
συγνώμη τυπε μου...κοίτα πμ. :S :S :SΑπο το μεσημερι που ετρωγες ηρθες τωρα ρε;Τι σκατα εφαγες ολα τα κοπαδια και το χορταρι που τρωγανε; :S :S :S
Τα δινουν σε αστεγους σαν τον Τρουμπακη.... :S :S :S
Πριν απο λιγο στην εκπομπη...
Ακης:Μουνοπανα ε μουνοπανα
Τακης:Ρε Ακη μην βριζεις βλεπουν και μικρα παιδια!
Στο καπακι
Τακης:Μπουρδελα επειδη ειστε μουνια φερτε το αγαλμα του Αλεξανδρου απο τα Σκοπια! :S :S :S
και το πα ότι από κει θα το δειΑπο το μεσημερι που ετρωγες ηρθες τωρα ρε;Τι σκατα εφαγες ολα τα κοπαδια και το χορταρι που τρωγανε; :S :S :S
Απο το μεσημερι που ετρωγες ηρθες τωρα ρε;Τι σκατα εφαγες ολα τα κοπαδια και το χορταρι που τρωγανε; :S :S :S
Κ εγώ έλειπα τύπε μου λόγο δουλειάς... :S :S :S
συγνώμη τυπε μου...κοίτα πμ. :S :S :S
και το πα ότι από κει θα το δει
Κ εγώ έλειπα τύπε μου λόγο δουλειάς... :S :S :S
τι συγχωρεμένοι ρε νιμου?γκομενακια καμακωνε κατω από το φαρο :S :S :SΣυγχωρεμενοι και οι δυο...
τι συγχωρεμένοι ρε νιμου?γκομενακια καμακωνε κατω από το φαρο :S :S :S
ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΤΣΥΡΙΖΑΣ..«Η σημερινή οριακή απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ), σε μια περίοδο υπέρμετρης έντασης και βίας στους αθλητικούς χώρους, έρχεται να διχάσει και να τραυματίσει ακόμα περισσότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο».
Αυτό αναφέρει ο αναπληρωτής τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ για θέματα Αθλητισμού, Γιάννης Μπουρνούς, σε δήλωσή του για το πόρισμα της ΕΕΑ για την υπόθεση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.
Προσθέτει ότι «καθοριστική στο διχαστικό αυτό κλίμα ήταν η παρέμβαση του υφυπουργού αθλητισμού με την αντικατάσταση μελών της επιτροπής μεσούσης της διαδικασίας».
Ο κ. Μπουρνούς κάνει λόγο για «παρέμβαση που δικαιολογημένα γεννά αμφιβολίες και υποψίες και θα πυροδοτήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στον ελληνικό αθλητισμό».
Τι πιστευεις οτι θα διαλεξει ο Κουλης?ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΤΣΥΡΙΖΑΣ..
15 ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΔ Κ Ο ΚΟΥΛΗΣ 50 ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΚΣΗ..
ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΕΙ ΑΥΤΟΥΣ???
ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ..
αν δεν εφαρμοστουν οι νομοι,δε θα εχει προβλημα ο κουλης;Τι πιστευεις οτι θα διαλεξει ο Κουλης?
Να κρατησει το κομμα του "καθαρο" ή να παρει πρωταθλημα ο Ολυμπιακος??
Τακαρος:Εδω τους πιασανε ρε με τη ΚΑΜΗΛΑ στη πλ....
Ακης:Τη γιδα ρε Τακηηηηηηηηηη