Νέα

Επένδυση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ματακιας(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 184
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kostasio1985

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2022
Like
159
Πόντοι
0
,εγω που εχω ιδεα εκατομμυριων και ετοιμο πρλατολογιο παντως, δεν εχω τα 40.000 που χρειαζομαι...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Γαλακτομπουρεκαδικο!:P

Παραδοσιακό με loft πινελιές κατάστημα με πάρκινγκ μπροστά πάνω σε κεντρική λεωφόρο....περατζαδα....
κάπου στα βόρεια προάστια....!!!!

Σπιτικό γαλακτομπούρεκο το οποίο θα φτιάχνεται εκείνη την ώρα.... φρέσκο & ζεστό....!!!!:smiling-face-with-heart-eyes:

Τυπε δε θα μπορεις να λειψεις ουτε μια μερα απ το μαγαζι και δε θα μπορεις να αφησεις αλλον γιατι θα φοβασαι μη σου κλεψει τη συνταγη

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
Με 50χλδ ούτε κοτέτσι δεν αγοράζεις..

ακριβώς. Γνωστός μου αγόρασε με λίγο λιγότερα ......... πάρκιν στο Σύνταγμα.

ΑΝ είχαμε μυαλό, όλοι εμείς οι μύστες εδώ μέσα, θα αγοράζαμε πριν μόλις δέκα χρόνια με αυτό ακριβώς το ποσό οικόπεδα στην Πάρο ή ακόμα καλύτερα στην Αντίπαρο. Σήμερα θα ήμασταν κομπλέ. Που να το ξέρεις όμως ;

τα τελευταία δύο χρόνια έχω ακούσει πάρα πολλές ιδέες σχετικά με το επιχειρείν

το συντριπτικό ποσοστό κατάντησε ΔΥΣΤΥΧΩΣ σε ναυάγιο και οι μάγκες έχασαν χρήματα που είχαν βγάλει με τρελό κόπο και ιδρώτα.
Εννιά στις δέκα προσπάθειες καταλήγουν στον κουβά, ακόμα κι αν θεωρητικά στέκουν, ακόμα κι αν σαν σύλληψη είναι γαμάτες - η πουτάνα η πραγματικότητα είναι αναπάντεχη

επίσης, δεν υπάρχουν και δεν υπήρξαν ποτέ ΕΥΚΟΛΕΣ λύσεις. Μην πιστεύεις τις συζητήσεις του καφενείου και της καφετέριας

το παλικαράκι πχ που άνοιξε ένα καφέ και πάει καλά, λιώνει στην δουλειά και τρέχει σαν τον Θανασάκη τον Βέγγο και λύνει εκατό προβλήματα την ημέρα για να μπορέσει να ρολάρει

πλέον όλα είναι κορεσμένα και όλα είναι δύσκολα και αντικειμενικά η χώρα μας έχει μια μικρή αγορά και με περιορισμένες λόγω γραφειοκρατίας και εχθρικής φορολογίας δυνατότητες

πάντως
ακίνητα και εστίαση : ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ
μετοχές : μόνον για τυχοδιώκτες ή για παρακοιμώμενους υπουργών
τραπεζικοί καταθετικοί λογαριασμοί : νόμιμος τρόπος να σε εκμεταλλευτεί η τράπεζα
χρυσός και λίρες : ήδη έχει τρέξει σημαντικά - ίσως τρέξει κι άλλο λόγω παγκόσμιας ανασφάλειας

συμπέρασμα : ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ - καλύτερα φάτα στις πουτάνες που κάνουν αξιομνημόνευτες αναμνήσεις

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
ακριβώς. Γνωστός μου αγόρασε με λίγο λιγότερα ......... πάρκιν στο Σύνταγμα.

ΑΝ είχαμε μυαλό, όλοι εμείς οι μύστες εδώ μέσα, θα αγοράζαμε πριν μόλις δέκα χρόνια με αυτό ακριβώς το ποσό οικόπεδα στην Πάρο ή ακόμα καλύτερα στην Αντίπαρο. Σήμερα θα ήμασταν κομπλέ. Που να το ξέρεις όμως ;

το συντριπτικό ποσοστό κατάντησε ΔΥΣΤΥΧΩΣ σε ναυάγιο και οι μάγκες έχασαν χρήματα που είχαν βγάλει με τρελό κόπο και ιδρώτα.
Εννιά στις δέκα προσπάθειες καταλήγουν στον κουβά, ακόμα κι αν θεωρητικά στέκουν, ακόμα κι αν σαν σύλληψη είναι γαμάτες - η πουτάνα η πραγματικότητα είναι αναπάντεχη

επίσης, δεν υπάρχουν και δεν υπήρξαν ποτέ ΕΥΚΟΛΕΣ λύσεις. Μην πιστεύεις τις συζητήσεις του καφενείου και της καφετέριας

το παλικαράκι πχ που άνοιξε ένα καφέ και πάει καλά, λιώνει στην δουλειά και τρέχει σαν τον Θανασάκη τον Βέγγο και λύνει εκατό προβλήματα την ημέρα για να μπορέσει να ρολάρει

πλέον όλα είναι κορεσμένα και όλα είναι δύσκολα και αντικειμενικά η χώρα μας έχει μια μικρή αγορά και με περιορισμένες λόγω γραφειοκρατίας και εχθρικής φορολογίας δυνατότητες

πάντως
ακίνητα και εστίαση : ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ
μετοχές : μόνον για τυχοδιώκτες ή για παρακοιμώμενους υπουργών
τραπεζικοί καταθετικοί λογαριασμοί : νόμιμος τρόπος να σε εκμεταλλευτεί η τράπεζα
χρυσός και λίρες : ήδη έχει τρέξει σημαντικά - ίσως τρέξει κι άλλο λόγω παγκόσμιας ανασφάλειας

συμπέρασμα : ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ - καλύτερα φάτα στις πουτάνες που κάνουν αξιομνημόνευτες αναμνήσεις
Συμφωνώ μέχρι τελιας

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.764
Πόντοι
7.195
Παιδές ερώτηση. Πειτε ότι υπάρχουν 50000. Που μπορεί κάποιος να επενδύσει σίγουρα για να τα διπλασιάσει η και να βγάλει περισσότερα σε όσο σύντομο χρονο γίνεται. Τα μαγαζιά δεν πάνε καλά για να ανοίξει κανείς, θα μου πεις εξαρτάται το τι. Αλλα θα ήθελα να ακούσω απόψεις για το αν υπάρχει κάποια προοπτική με βάση την σύγχρονη κατασταση Μην αναφέρει κανείς για μπουρδέλα, ούτε αυτά πάνε καλα.
τύπε να διευκρινίσεις αν σκοπεύεις να δουλεύεις κιόλας ή αν το βλέπεις ότι θα τα βάλεις κάπου που θα διπλασιαστούν μόνα τους.. (αυτό το δεύτερο το πίστευε και ο Μάρξ για το κεφάλαιο.. αλλά έκανε λάθος..)

Bellavita06

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
3
Like
1.717
Πόντοι
481
Μάστορα μου, καταρχάς, εδώ είναι μπουρδελοφορουμ, και επομένως οι μισοί απαντάνε έτσι::bigdick:
Αλλά, αυτό που σκέφτεσαι δεν υπάρχει στον πραγματικό κόσμο, είτε παίρνεις μεγάλο ρίσκο με μεγάλη απόδοση, είτε μικρό ρίσκο με χαμηλή απόδοση. Εάν υπήρχε αυτό που σκέφτεσαι, όλοι θα ήταν πλούσιοι απ τις πρωτες 50 χιλιάδες που έπιαναν στα χέρια τους, αλλά όπως θα έχεις κατανοήσει ως τώρα, δεν πάει έτσι ακριβώς το πράμα.. μακριά από cryptos nfts κτλπ, ακίνητα είναι η καλύτερη επένδυση που υπάρχει, και ας σου βγάζει "μονο" 500€/μήνα το ακίνητο, είναι σίγουρο εισόδημα, μιας που το να έχεις κάπου να κοιμηθείς είναι στις βασικές ανάγκες του ανθρώπου, άρα... από εκεί και πέρα για ψαγμένες επενδύσεις κτλπ πρέπει να έχεις κάποια ιδέα από χρήμα (τίποτα σπουδές), και να κίνησε σε ανάλογους κύκλους, όπου ο κόσμος γύρω σου ασχολείται και έχει valid ιδέες. Αυτά.

Υγ: μην τα βάλεις όλα στο κόκκινο κομάντο, 49% των φόρων μένεις ταπί.

OP
OP
Μ

ματακιας(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
79
Πόντοι
1
Ο σοφος λαός μίλησε χαιρομαι για τις απαντήσεις κάποιες είναι σωστες και ενδιαφέρουσες.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556

Οποιος επενδυει χωρις να συμβουλευτει το grbusinessforum αυτα παθαινει :tooth:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.998
Πόντοι
6.515
Οικογενειακό τάφο στο Α νεκροταφείο αγοράζεις τυπε?

kbm

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Like
185
Πόντοι
1
Coffee berry....

Κουλουραδες....

Mailos(μακαρόνια)....

Και άλλα πολλά....
Αν ανοίξεις μια χρυσή ευκαιρία πουλάνε πολλα franshise. Για να αλλάζουν χέρια μάλλον δεν αφήνουν κ τόσα πολλα όσα λενε! Κατά την γνώμη μου μακρυά από franshise και από εστίαση γενικά

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.024
Πόντοι
216
To πρόβλημα με τον καφέ είναι (πλέον) η υψηλή του τιμή.Για να μην επεκταθώ στην τιμή του γάλακτος σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και τις ελλείψεις που υπάρχουν και θα υπάρξουν από την μείωση του αριθμού των γαλακτοπαραγωγών ζώων (βλέπε την αλματώδη αύξηση στις τιμές των λιπασμάτων)
Για τα γαλακτομπούρεκο,είναι δύσκολη η διαδικασία γιατί εκτός από την υψηλή τιμή σε βούτηρο,γάλα,ζάχαρη υπάρχει και το ψήσιμο (ρεύμα ή υγραέριο) ενώ μόνο το ψήσιμο χρειάζεται μίαμιση ώρα,μετά χρειάζεται το σιρόπιασμα και μετά χρειάζεται μισή ώρα για να "τραβήξει" το γαλακτομπούρεκο το σιρόπι του.
Στο γνωστό "Κόσμικον" μία εποχή είχαν αποπειραθεί να έχουνε στοκ προψημένα γαλακτομπούρεκα από τηνξ προηγούμεμη ημέρα τα οποία τα ζεσταίνανε για λίγο χρονο στον φούρνο και μετά τα σιροπιάζανε αλλά η τελική γεύση δεν ήτανε καλή...

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.024
Πόντοι
216
Αν ανοίξεις μια χρυσή ευκαιρία πουλάνε πολλα franshise. Για να αλλάζουν χέρια μάλλον δεν αφήνουν κ τόσα πολλα όσα λενε! Κατά την γνώμη μου μακρυά από franshise και από εστίαση γενικά
Θυμήθηκα την απάτη και την τρέλα που είχε πιάσει πριν από χρόνια πολλούς εδώ στην Αθήνα με τα Νανού Ντόνατς.
Ευτυχώς πάντα θα υπάρχουνε κοροϊδα που χωρίς να γνωρίζουνε το σχετικό "θέμα" πάνε να ανακατευτούνε και η πλειόνότητα τρώει τα μούτρα της...!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.263
Πόντοι
5.097
Άδεια Ταξί....!!!!

Όποτε γουστάρεις βγαίνεις για μεροκάματο....και έχει πολύ καλό μεροκάματο....!!!!

Τεμπέλικη καυλαντοδουλεια....!!!!

:badair::badair::badair::badair:

για ψαξε ταξι στη μυκονο ποσο στοιχιζει να παρω.

hany

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
193
Πόντοι
1
με 50Κ και επενδυση δεν παιζει ! πολυ λιγα τα λεφτα αυτα ! επισης δεν λες και αλλες λεπτομερειες π.χ. εχεις τα 50Κ και σταθερη δουλεια με καλο μισθο και ιδιοκτητο σπιτι ! ή εχεις 50Κ και εισαι φυλλο στον ανεμο χωρις σταθερη δουλεια και σπιτι ιδιοκτητο ; που τσιγγουνευοσουν πολλα χρονια απλες χαρες για να τα κανεις μασουρι ... τα βαλεις στο πατο σου !

Μπριζας❌

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2022
Like
424
Πόντοι
21
Απο ολες τις μαλακιες που διαβασα δεν καταλαβα οτι δεν εχει την κοινωνικη δικτυωση να μαθει μια τεχνη ;
Διανυουμε την περιοδο που ολοι θελουν να ακουσουν τον τροπο που θα βγαλουν χρηματα χωρις να δωσουν τιποτα ....
Οι 8/10 φωναζουν ηλεκτρολογο για να τους αλλαξει λαμπα σπιτι , γιατι τα χερακια ειναι βελουδινα, αλλα αν ειχαν τον τροπο να μαθουν μια τεχνη η δεν ειχαν σπουδασει η δεν το ειχαν σκεφτει νωριτερα η μπλαμπλαμπλα θα ηταν τεχνιτες δουλευταραδες εκατομυριουχοι...

Μεχρι τοτε εμεις λεμε τιμες και ακουμε ελα ρε σιγα το ειδα στο youtube αλλα δεν εχω τα εργαλεια να το κανω

hany

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
193
Πόντοι
1
Απο ολες τις μαλακιες που διαβασα δεν καταλαβα οτι δεν εχει την κοινωνικη δικτυωση να μαθει μια τεχνη ;
Διανυουμε την περιοδο που ολοι θελουν να ακουσουν τον τροπο που θα βγαλουν χρηματα χωρις να δωσουν τιποτα ....
Οι 8/10 φωναζουν ηλεκτρολογο για να τους αλλαξει λαμπα σπιτι , γιατι τα χερακια ειναι βελουδινα, αλλα αν ειχαν τον τροπο να μαθουν μια τεχνη η δεν ειχαν σπουδασει η δεν το ειχαν σκεφτει νωριτερα η μπλαμπλαμπλα θα ηταν τεχνιτες δουλευταραδες εκατομυριουχοι...

Μεχρι τοτε εμεις λεμε τιμες και ακουμε ελα ρε σιγα το ειδα στο youtube αλλα δεν εχω τα εργαλεια να το κανω
δεν ειναι ολοι τους καλοι στα μαστορεματα αν αυτο ειναι και ακομη μια λαμπα οπως λες ! δεν κανουν ολοι για ολα!

Μπριζας❌

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2022
Like
424
Πόντοι
21
δεν ειναι ολοι τους καλοι στα μαστορεματα αν αυτο ειναι και ακομη μια λαμπα οπως λες ! δεν κανουν ολοι για ολα!
Συμφωνω μαζι σου , Το βασικο ειναι να ξερεις τι δεν ξερεις και τι δεν μπορεις....
Δεν φταιει η τυχη μου ουτε η κοινωνικη δικτυωση που δεν ηρθε ενας χειρουργος να μου δειξει πως το κανει να βγαζω 10-20κ την ημερα

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.924
Πόντοι
2.606

το μπου διαθέτει σούπερ ηλεκτρολογάρα, τον φίλος @baros :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom