Kostasio1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2022
- Like
- 159
- Πόντοι
- 0
,εγω που εχω ιδεα εκατομμυριων και ετοιμο πρλατολογιο παντως, δεν εχω τα 40.000 που χρειαζομαι...
Τυπε δε θα μπορεις να λειψεις ουτε μια μερα απ το μαγαζι και δε θα μπορεις να αφησεις αλλον γιατι θα φοβασαι μη σου κλεψει τη συνταγηΓαλακτομπουρεκαδικο!
Παραδοσιακό με loft πινελιές κατάστημα με πάρκινγκ μπροστά πάνω σε κεντρική λεωφόρο....περατζαδα....
κάπου στα βόρεια προάστια....!!!!
Σπιτικό γαλακτομπούρεκο το οποίο θα φτιάχνεται εκείνη την ώρα.... φρέσκο & ζεστό....!!!!
Με 50χλδ ούτε κοτέτσι δεν αγοράζεις..
Συμφωνώ μέχρι τελιαςακριβώς. Γνωστός μου αγόρασε με λίγο λιγότερα ......... πάρκιν στο Σύνταγμα.
ΑΝ είχαμε μυαλό, όλοι εμείς οι μύστες εδώ μέσα, θα αγοράζαμε πριν μόλις δέκα χρόνια με αυτό ακριβώς το ποσό οικόπεδα στην Πάρο ή ακόμα καλύτερα στην Αντίπαρο. Σήμερα θα ήμασταν κομπλέ. Που να το ξέρεις όμως ;
τα τελευταία δύο χρόνια έχω ακούσει πάρα πολλές ιδέες σχετικά με το επιχειρείν
το συντριπτικό ποσοστό κατάντησε ΔΥΣΤΥΧΩΣ σε ναυάγιο και οι μάγκες έχασαν χρήματα που είχαν βγάλει με τρελό κόπο και ιδρώτα.
Εννιά στις δέκα προσπάθειες καταλήγουν στον κουβά, ακόμα κι αν θεωρητικά στέκουν, ακόμα κι αν σαν σύλληψη είναι γαμάτες - η πουτάνα η πραγματικότητα είναι αναπάντεχη
επίσης, δεν υπάρχουν και δεν υπήρξαν ποτέ ΕΥΚΟΛΕΣ λύσεις. Μην πιστεύεις τις συζητήσεις του καφενείου και της καφετέριας
το παλικαράκι πχ που άνοιξε ένα καφέ και πάει καλά, λιώνει στην δουλειά και τρέχει σαν τον Θανασάκη τον Βέγγο και λύνει εκατό προβλήματα την ημέρα για να μπορέσει να ρολάρει
πλέον όλα είναι κορεσμένα και όλα είναι δύσκολα και αντικειμενικά η χώρα μας έχει μια μικρή αγορά και με περιορισμένες λόγω γραφειοκρατίας και εχθρικής φορολογίας δυνατότητες
πάντως
ακίνητα και εστίαση : ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ
μετοχές : μόνον για τυχοδιώκτες ή για παρακοιμώμενους υπουργών
τραπεζικοί καταθετικοί λογαριασμοί : νόμιμος τρόπος να σε εκμεταλλευτεί η τράπεζα
χρυσός και λίρες : ήδη έχει τρέξει σημαντικά - ίσως τρέξει κι άλλο λόγω παγκόσμιας ανασφάλειας
συμπέρασμα : ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ - καλύτερα φάτα στις πουτάνες που κάνουν αξιομνημόνευτες αναμνήσεις
τύπε να διευκρινίσεις αν σκοπεύεις να δουλεύεις κιόλας ή αν το βλέπεις ότι θα τα βάλεις κάπου που θα διπλασιαστούν μόνα τους.. (αυτό το δεύτερο το πίστευε και ο Μάρξ για το κεφάλαιο.. αλλά έκανε λάθος..)Παιδές ερώτηση. Πειτε ότι υπάρχουν 50000. Που μπορεί κάποιος να επενδύσει σίγουρα για να τα διπλασιάσει η και να βγάλει περισσότερα σε όσο σύντομο χρονο γίνεται. Τα μαγαζιά δεν πάνε καλά για να ανοίξει κανείς, θα μου πεις εξαρτάται το τι. Αλλα θα ήθελα να ακούσω απόψεις για το αν υπάρχει κάποια προοπτική με βάση την σύγχρονη κατασταση Μην αναφέρει κανείς για μπουρδέλα, ούτε αυτά πάνε καλα.
τα τελευταία δύο χρόνια έχω ακούσει πάρα πολλές ιδέες σχετικά με το επιχειρείν
το συντριπτικό ποσοστό κατάντησε ΔΥΣΤΥΧΩΣ σε ναυάγιο και οι μάγκες έχασαν χρήματα που είχαν βγάλει με τρελό κόπο και ιδρώτα.
Εννιά στις δέκα προσπάθειες καταλήγουν στον κουβά, ακόμα κι αν θεωρητικά στέκουν, ακόμα κι αν σαν σύλληψη είναι γαμάτες - η πουτάνα η πραγματικότητα είναι αναπάντεχη
Αν ανοίξεις μια χρυσή ευκαιρία πουλάνε πολλα franshise. Για να αλλάζουν χέρια μάλλον δεν αφήνουν κ τόσα πολλα όσα λενε! Κατά την γνώμη μου μακρυά από franshise και από εστίαση γενικάCoffee berry....
Κουλουραδες....
Mailos(μακαρόνια)....
Και άλλα πολλά....
Θυμήθηκα την απάτη και την τρέλα που είχε πιάσει πριν από χρόνια πολλούς εδώ στην Αθήνα με τα Νανού Ντόνατς.Αν ανοίξεις μια χρυσή ευκαιρία πουλάνε πολλα franshise. Για να αλλάζουν χέρια μάλλον δεν αφήνουν κ τόσα πολλα όσα λενε! Κατά την γνώμη μου μακρυά από franshise και από εστίαση γενικά
για ψαξε ταξι στη μυκονο ποσο στοιχιζει να παρω.Άδεια Ταξί....!!!!
Όποτε γουστάρεις βγαίνεις για μεροκάματο....και έχει πολύ καλό μεροκάματο....!!!!
Τεμπέλικη καυλαντοδουλεια....!!!!
δεν ειναι ολοι τους καλοι στα μαστορεματα αν αυτο ειναι και ακομη μια λαμπα οπως λες ! δεν κανουν ολοι για ολα!Απο ολες τις μαλακιες που διαβασα δεν καταλαβα οτι δεν εχει την κοινωνικη δικτυωση να μαθει μια τεχνη ;
Διανυουμε την περιοδο που ολοι θελουν να ακουσουν τον τροπο που θα βγαλουν χρηματα χωρις να δωσουν τιποτα ....
Οι 8/10 φωναζουν ηλεκτρολογο για να τους αλλαξει λαμπα σπιτι , γιατι τα χερακια ειναι βελουδινα, αλλα αν ειχαν τον τροπο να μαθουν μια τεχνη η δεν ειχαν σπουδασει η δεν το ειχαν σκεφτει νωριτερα η μπλαμπλαμπλα θα ηταν τεχνιτες δουλευταραδες εκατομυριουχοι...
Μεχρι τοτε εμεις λεμε τιμες και ακουμε ελα ρε σιγα το ειδα στο youtube αλλα δεν εχω τα εργαλεια να το κανω
Συμφωνω μαζι σου , Το βασικο ειναι να ξερεις τι δεν ξερεις και τι δεν μπορεις....δεν ειναι ολοι τους καλοι στα μαστορεματα αν αυτο ειναι και ακομη μια λαμπα οπως λες ! δεν κανουν ολοι για ολα!
το μπου διαθέτει σούπερ ηλεκτρολογάρα, τον φίλος @barosΑπο ολες τις μαλακιες που διαβασα δεν καταλαβα οτι δεν εχει την κοινωνικη δικτυωση να μαθει μια τεχνη ;
Διανυουμε την περιοδο που ολοι θελουν να ακουσουν τον τροπο που θα βγαλουν χρηματα χωρις να δωσουν τιποτα ....
Οι 8/10 φωναζουν ηλεκτρολογο για να τους αλλαξει λαμπα σπιτι , γιατι τα χερακια ειναι βελουδινα, αλλα αν ειχαν τον τροπο να μαθουν μια τεχνη η δεν ειχαν σπουδασει η δεν το ειχαν σκεφτει νωριτερα η μπλαμπλαμπλα θα ηταν τεχνιτες δουλευταραδες εκατομυριουχοι...
Μεχρι τοτε εμεις λεμε τιμες και ακουμε ελα ρε σιγα το ειδα στο youtube αλλα δεν εχω τα εργαλεια να το κανω
εχεις 10% επιπλεον εκπτωση που προσφερω στα μελη του μπου.κομ.