Νέα

Επένδυση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ματακιας(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 184
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.408
Πόντοι
6.955
50.000 € είναι λίγα για να κάνεις επένδυση.
Για ενοικίαση καταστήματος και ενασχόληση με το λιανικό εμπόριο δεν το συζητάω καν, ο καλύτερος τρόπος να τα χάσεις.
Για καφετζής ομοίως δεν το συζητάω ούτε για franchise.......τα έψαξα σου λέω και απλά δεν συμφέρουν διότι δίνεις τα λεφτά σου για να κερδίζεις έναν μισθό αν πάνε καλά τα πράγματα.
Για επένδυση σε ακίνητο ούτε λόγος διότι τα ακίνητα που αγοράζεις με αυτά τα χρήματα είναι ετοιμόρροπα και παλιά. Μην ακούς αυτούς που λένε για επένδυση σε ακίνητα. Το ακίνητο είναι μακροχρόνια επένδυση και πρέπει να λάβεις υπόψη σου ότι θα μπορεί να νοικιάζεται σε μακροχρόνιο επίπεδο πράγμα που δεν θα συμβαίνει με γκαρσονιέρες χτισμένες την δεκαετία του 50! Η προσωπική μου επίσης άποψη είναι πως την άδεια του ταξί και το ακίνητο από το οποίο εισπράττεις ενοίκιο πρέπει να τα κληρονομείς κι όχι να τα αγοράζεις.
Αυτό που θα μπορούσες να κάνεις είναι να μάθεις μια δουλειά τέχνη και να δαπανήσεις χρήματα για αγορά εργαλείων και επαγγελματικού αυτοκινήτου. Αυτό ψάχνω κι εγώ αλλά δεν έχω κοινωνική δικτύωση με εκείνους που θα σου μάθουν την τέχνη.

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Για ενοικίαση καταστήματος και ενασχόληση με το λιανικό εμπόριο δεν το συζητάω καν, ο καλύτερος τρόπος να τα χάσεις.
Για καφετζής ομοίως δεν το συζητάω ούτε για franchise.......τα έψαξα σου λέω και απλά δεν συμφέρουν διότι δίνεις τα λεφτά σου για να κερδίζεις έναν μισθό αν πάνε καλά τα πράγματα.
Για επένδυση σε ακίνητο ούτε λόγος διότι τα ακίνητα που αγοράζεις με αυτά τα χρήματα είναι ετοιμόρροπα και παλιά. Μην ακούς αυτούς που λένε για επένδυση σε ακίνητα. Το ακίνητο είναι μακροχρόνια επένδυση και πρέπει να λάβεις υπόψη σου ότι θα μπορεί να νοικιάζεται σε μακροχρόνιο επίπεδο πράγμα που δεν θα συμβαίνει με γκαρσονιέρες χτισμένες την δεκαετία του 50! Η προσωπική μου επίσης άποψη είναι πως την άδεια του ταξί και το ακίνητο από το οποίο εισπράττεις ενοίκιο πρέπει να τα κληρονομείς κι όχι να τα αγοράζεις.
Αυτό που θα μπορούσες να κάνεις είναι να μάθεις μια δουλειά τέχνη και να δαπανήσεις χρήματα για αγορά εργαλείων και επαγγελματικού αυτοκινήτου. Αυτό ψάχνω κι εγώ αλλά δεν έχω κοινωνική δικτύωση με εκείνους που θα σου μάθουν την τέχνη.
Τυπε μου εγώ είμαι μάστορας στην μαλακια :bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick:

dim883

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Like
144
Πόντοι
1
Τύπε Κανένας δεν θα σου δώσει την ιδέα για να τα κονομησεις ....και εξυπακούεται ότι δεν Υπάρχει μαγικός τρόπος και έξυπνο χρήμα !
Πριν κανα 4 αρι χρόνια θα σου έλεγα να επενδύσεις σε ακίνητα ! Πλέον γιόκ !
Θα ανοίξεις μια επιχείριση δικιά σου με κόστος μέχρι 15000€ και θα έχεις καβάντζα τα οιπολοιπα για να στιριξεις την επιχείριση σου τον πρώτο και 2 μήνα και για την κακιά στιγμή του επιχειρείν σου !
Ενοειται ότι θα υδρωσει η κωλο σουφρα σου αλλά θα τα καταφέρεις με πολλές θυσίες και με ατελείωτα ελαφρά εγκεφαλικά και καρδιακά που θα τα ξεπερνάς για πλάκα ! Μονο ετσι θα έχεις άπλετο χρήμα και θα πεις ότι επένδυσα σωστά και έξυπνα !!!
Εαν δεν ξέρεις τι να κανείς μπορώ να σε καθοδηγήσω στην επιτυχία σου ,βέβαια με το αζημίωτο ;) .
Βέβαια μπορεί να είσαι ένας ακόμα χαραμοφάης ... δωρεάν η διάγνωση και απλά συνεχίζεις να τρως τα 50k€ !

Τελευταία τροποποίηση:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Εαν δεν ξέρεις τι να κανείς μπορώ να σε καθοδηγήσω στην επιτυχία σου ,βέβαια με το αζημίωτο ;)
δουλευει και μεταμεσονυκτια η επιχειρηματικη υποστηριξη του μπου;
............................ή μηπως εισαι της χερμπαλαιφ τυπε; :think:

vakhus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2022
Κριτικές
5
Like
263
Πόντοι
280
Τύπε Κανένας δεν θα σου δώσει την ιδέα για να τα κονομησεις ....και εξυπακούεται ότι δεν Υπάρχει μαγικός τρόπος και έξυπνο χρήμα !
Πριν κανα 4 αρι χρόνια θα σου έλεγα να επενδύσεις σε ακίνητα ! Πλέον γιόκ !
Θα ανοίξεις μια επιχείριση δικιά σου με κόστος μέχρι 15000€ και θα έχεις καβάντζα τα οιπολοιπα για να στιριξεις την επιχείριση σου τον πρώτο και 2 μήνα και για την κακιά στιγμή του επιχειρείν σου !
Ενοειται ότι θα υδρωσει η κωλο σουφρα σου αλλά θα τα καταφέρεις με πολλές θυσίες και με ατελείωτα ελαφρά εγκεφαλικά και καρδιακά που θα τα ξεπερνάς για πλάκα ! Μονο ετσι θα έχεις άπλετο χρήμα και θα πεις ότι επένδυσα σωστά και έξυπνα !!!
Εαν δεν ξέρεις τι να κανείς μπορώ να σε καθοδηγήσω στην επιτυχία σου ,βέβαια με το αζημίωτο ;) .
Βέβαια μπορεί να είσαι ένας ακόμα χαραμοφάης ... δωρεάν η διάγνωση και απλά συνεχίζεις να τρως τα 50k€ !
Μπορεις να μας δώσεις ένα παράδειγμα επιχείρησης που θα κάνει τέτοιους τζίρους?
Γιατί όλοι περνάνε κρίση και δεν νομίζω να βγάζουν χρήμα.
Πιο πολύ για φούντο πάει μια καινούρια επιχείρηση πάρα για μεγάλα κέρδη, όσο κι αν ιδρώνουνοι κωλοι...

isaak_ll

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2021
Like
1.654
Πόντοι
200
Απο την αναμειξη μου με εργατες, η καλυτερη δουλεια ειναι οι γυψοσανιδες, αλλα θες ομαδα. Δεν μπορει να το κανει ενας.
Απο εκει και μετα εγω θα σε συμβουλευα να μαθεις να βαζεις laminate πατωματα. Ειναι αστεια δουλεια και ελαχιστα κοστη σε εργαλεια. Θελει ομως γονατα.
Οι εργατες παιρνουν 6-7€/τμ και βαζεις τη μερα για πλακα 25τμ.

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.654
Πόντοι
2.456
Παιδές ερώτηση. Πειτε ότι υπάρχουν 50000. Που μπορεί κάποιος να επενδύσει σίγουρα για να τα διπλασιάσει η και να βγάλει περισσότερα σε όσο σύντομο χρονο γίνεται. Τα μαγαζιά δεν πάνε καλά για να ανοίξει κανείς, θα μου πεις εξαρτάται το τι. Αλλα θα ήθελα να ακούσω απόψεις για το αν υπάρχει κάποια προοπτική με βάση την σύγχρονη κατασταση Μην αναφέρει κανείς για μπουρδέλα, ούτε αυτά πάνε καλα.
φιλε τα μελη @athinaios44 & @baros έχουν φοβερές επιχειρηματικές ιδέες ρωτα τους σίγουρη επένδυση

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Παίζει να είναι χωρίς ασανσέρ για να κάνεις κάρντιο ανεβαίνοντας στον 4ο :confused:

Και με γείτονες καμιά ντουζίνα Πακιστανούς που θα μαγειρεύουν όλο το εικοσιτετράωρο σκόρδα & κρεμμύδια κουφετάκι σου λέω τύπε....

vakhus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2022
Κριτικές
5
Like
263
Πόντοι
280
Κρεπαδικο σε κοσμοπολίτικο νησί!

Και να κρεπαρεις με στυλακι....σαν τον παρακάτω τυπα.........................:headbaning1:

Με 4ευρω κέρδος στη κρέπα κάνα 2χιλιαρο μηνιάτικο θα βγάζει...

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Ακίνητο δαγκωτο!

Με 50k αγοράζεις ένα ελαφρός μεταχειρισμένο ωραίο δυάρι....του κάνεις και μία ψευτοανακαινιση....και το νοικιάζεις μία 500ρουμπα€ το μήνα....και είσαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ....!!!!:sunglasses:
Με 50χλδ ούτε κοτέτσι δεν αγοράζεις..

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.843
Πόντοι
1.056
Μονο και μονο που ρωτας αλλους (ειδικα εδω) που μπορεις να επενδυσεις τα λεφτα σου, αυτοματως δειχνει οτι εισαι ασχετος (με το συμπαθειο) και γιεννιεται η απαντηση το οτι θα τα χασεις!

Συγνωμη αν ακουγομαι μαλακας αλλα προσπαθω να σε σωσω!

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Τύπε άνοιξε γραφείο κηδειών πάνε σφαίρα σίγουρα επιτυχία+ ότι θα έχεις πολλά τηλεφωνακια από μιλφονια χήρες έτοιμες για όλα !!!

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Τύπε άνοιξε γραφείο κηδειών πάνε σφαίρα σίγουρα επιτυχία+ ότι θα έχεις πολλά τηλεφωνακια από μιλφονια χήρες έτοιμες για όλα !!!
Και γαμας και κάνα νεκρό μουνακι αν σου κάτσει

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.408
Πόντοι
6.955
Απο την αναμειξη μου με εργατες, η καλυτερη δουλεια ειναι οι γυψοσανιδες, αλλα θες ομαδα. Δεν μπορει να το κανει ενας.
Απο εκει και μετα εγω θα σε συμβουλευα να μαθεις να βαζεις laminate πατωματα
Φανταστική η ιδέα σου αλλά το πρόβλημα είναι το πώς θα μάθεις την δουλεία. Χωρίς σύσταση - γνωριμία δεν σε παίρνει κανείς να σου μάθει την δουλεία ειδικά αν είσαι κάποιας ηλικίας.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.998
Πόντοι
6.515
Με την υφεση που έρχεται σε Ευρώπη και Ελλάδα το ζήτημα δεν είναι να τα αυξήσεις αλλά να τα διατηρήσεις
Ήδη με 10% πληθωρισμο έχουν γίνει 45.000
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τυπε μου αυτο θελει ενα μηδενικο παραπανω για την επενδυση
Πάλι καλά που δεν του είπε να αγοράσει καραβι

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.249
Πόντοι
2.356
Παιδές ερώτηση. Πειτε ότι υπάρχουν 50000. Που μπορεί κάποιος να επενδύσει σίγουρα για να τα διπλασιάσει η και να βγάλει περισσότερα σε όσο σύντομο χρονο γίνεται. Τα μαγαζιά δεν πάνε καλά για να ανοίξει κανείς, θα μου πεις εξαρτάται το τι. Αλλα θα ήθελα να ακούσω απόψεις για το αν υπάρχει κάποια προοπτική με βάση την σύγχρονη κατασταση Μην αναφέρει κανείς για μπουρδέλα, ούτε αυτά πάνε καλα.
Τα 50 χιλιάδες ευρώ είναι μια καλή αρχή για κάποια γκαρσονιέρα. Τίποτα άλλο δε συμφέρει σήμερα. Για επιχείρηση είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ λίγα. Υπάρχει τρελή ευμεταβλητότητα.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom