Νέα

Επείγουσα ανάγκη εργασίας στην Κρήτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Δημητρηςς
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ναι βασικα εκανα κ για χοληστερινη κ τριγλυκεριδια.
γενικες αιματος δλδ, υπερηχο στην κοιλια της κ ακτινογραφια. τι αλλες εξετασεις υπαρχουν δλδ? δεν μετραω τη ζωη της γατας μου με βαση ποσα κοστισε. μπασταρδο ειναι ετσι κ αλλιως κ απο φιλοζωικο σωματειο την πηρα.
περαστικά, πάντως (μιας και είδα και το ποστ που ανέφερες για εμετούς) από χρόνια εμπειρία με ζώα γάτες,σκύλους,χήνες,παπιά,γαλιά,καναρίνια,γαρδέλια,μούλους,γίδια,πρόβατα,κουνέλια (ελπίζω να μην έχω ξεχάσει κανένα άλλο που είχαμε/έχουμε σπίτι) έχω παρατηρήσει ότι για κάθε σύμπτωμα υπάρχει και μια λύση.
δεν είναι δηλαδή σαν τον άνθρωπο που μπορεί να ξερνάει για παράδειγμα επειδή έχει αγχος, είναι ερωτευμένος, είναι έγκυος κ.ο.κ. και είμαι απόλυτος σε αυτό που σου λέω, και μιλάω για ζώα τα οποία τα περισσότερα εκτρέφονται για κατανάλωση.
ειλικρινά σου λέω ότι μπορεί να μην χρειαζόταν και όλη αυτή η ταλαιπωρία για εσένα και για το ζώο.

σπαμ οφ

Soteas

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
στο Ηρακλειο Κρητης....

ειναι 33-34 ετων και εχει σπουδασει διοικηση τουριστικων επιχειρησεων

δυο ετη σε μουσειο με συμβαση

ειναι σοβαρο.....

Η δουλεια ειναι αδιαφορη καθως ειναι επειγουσα αναγκη (καμια σχεση με τον αγοραιο ερωτα)
Το μονο που ειναι βασικο ειναι να υπαρχει μια βασικη ασφαλιση (ενσημα)

[size=20pt]να μην χλευασουν το παρον θρεντ ουτε να σπαμαρουν[/size]

Αφού διάβασα ΟΛΕΣ τις μαλακίες εδώ (το "μή σπαμάρετε" σε έφαγε), σου λέω τα εξής:

1) Για κάποιον που έχει χαρτί από τουριστικές σπουδές η Κρήτη είναι ιδανικό μέρος. Τα ξενοδοχεία δουλεύουν 9 μήνες το χρόνο, και ακόμα και τώρα με την κρίση στη Λιβύη πλάκωσαν 30-40.000 κινέζοι και μένουν εκεί.

2) Δε λες αν η κυρία ξέρει γλώσσες, στοιχείο ΒΑΣΙΚΟ σε αυτές τις δουλειές.

3) 2 χρόνια "σε μουσείο με σύμβαση" σημαίνει ρουσφετολογικός διορισμός. Δημόσιο. Κοπρισμός. 34 ετών με ΜΟΝΟ αυτή την εμπειρία, είναι κακό reference, τα υπόλοιπα 10 (από τα 22-23 της) τι έκανε στη ζωή της? Ο οποιοσδήποτε μελλοντικός εργοδότης θα θελήσει να μάθει. Και έχει ουσία αυτό.

4) Και στο μουσείο κάτι έκανε. Τι? Ξεναγός (προφανώς) δεν ήταν. Υπάλληλος στο λογιστήριο? Γκισέ εισητηρίων? Καθαρίστρια? Κράταγε το κυλικείο? τι έκανε 2 χρόνια?

5) Σοβαρό είναι για τον καθένα το να βρει ένα εισόδημα. Αλλά η εποχή που το εισόδημα δινόταν απλώς και μόνο επειδή κάπου σε "είχαν προσλάβει" πάει, πέρασε ανεπιστρεπτί. Οπότε πες τι μπορεί να κάνει το άτομο, αν π.χ. την πάρουν σε ένα ξενοδοχείο καθαρίστρια πάει? Ή μήπως δε θα της αρέσει?

6) Η εμφάνιση (κυρίως σε γυναίκα) καθώς και η χάρη και η ικανότητα επικοινωνίας παίζει σπουδαίο ρόλο (σε ΚΑΘΕ δουλειά: Ας συκευάζει φέτα σε τυροκομείο). Εδώ βέβαια δε θα σε συμβούλευα να βάλεις φωτογραφία της, αλλά η ίδια πρέπει να έχει ετοιμάσει ένα βιογραφικό με όλες αυτές τις πληροφορίες, ΚΑΙ φωτογραφία, και να βγει στη γύρα να το μοιράζει σε ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, πρακτορεία ταξειδίων, ακόμα και καφετέριες. Το κάνει, ή περιμένει "να της βρουν δουλειά" (όπως τη διόρισαν)?

7) Εννοώ ότι αν η αδερφή του φίλου σου είναι σαν την κούκλα της φωτο, παράτα την προσπάθεια καλύτερα.

8) Τέλος, πράγματι, το bou-.com μάλλον ΔΕΝ είναι το κατάλληλο μέρος για να ψάχνει μια γυναίκα να βρει δουλειά.

Καλή συνέχεια

Συνημμένα

• 080320.jpg
    080320.jpg
    29,6 KB · Εμφανίσεις: 18

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
περαστικά, πάντως (μιας και είδα και το ποστ που ανέφερες για εμετούς) από χρόνια εμπειρία με ζώα γάτες,σκύλους,χήνες,παπιά,γαλιά,καναρίνια,γαρδέλια,μούλους,γίδια,πρόβατα,κουνέλια (ελπίζω να μην έχω ξεχάσει κανένα άλλο που είχαμε/έχουμε σπίτι) έχω παρατηρήσει ότι για κάθε σύμπτωμα υπάρχει και μια λύση.
δεν είναι δηλαδή σαν τον άνθρωπο που μπορεί να ξερνάει για παράδειγμα επειδή έχει αγχος, είναι ερωτευμένος, είναι έγκυος κ.ο.κ. και είμαι απόλυτος σε αυτό που σου λέω, και μιλάω για ζώα τα οποία τα περισσότερα εκτρέφονται για κατανάλωση.
ειλικρινά σου λέω ότι μπορεί να μην χρειαζόταν και όλη αυτή η ταλαιπωρία για εσένα και για το ζώο.

σπαμ οφ

ευχαριστω.
δεν ειναι ετσι ακριβως. οι εμετοι μπορει να εχουν πολλα αιτια κ σε συνδυασμο με ψηλα λευκα κ καποιο παραπανω λιπος στο συκωτι μπορει να ειναι παγκρεατιτιδα, φλεγμονη ηπατος, ηπατικη λιποειδωση, ή απλα να ξερναει επειδη τρωει λαιμαργα. ή τιποτα απο αυτα.
μακαρι να ηταν ετσι οπως τα λες.
σταματω κι εγω. :)

OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
11
Like
1.541
Πόντοι
2.357
Εγώ, πάλι, δεν μπορώ να κτλβω που είναι το κακό που έκανε ο άνθρωπος. Επειδή το site είναι το bourdela.com; Ε και; Είναι ένα site με 100.000 μέλη. Υπάρχει πιθανότητα εκατοντάδες μάτια να δουν το νήμα και κάποιος να βοηθήσει την κοπέλα τελικά. Εγώ φερ ειπείν έχω επαφές με Κρήτη. Άμα πέσει στην αντίληψή μου κάτι θα στείλω pm στον Δημήτρη κι ας κάνει ό,τι θέλει. Το κακό που είναι;
Mε αυτη ακριβως την λογικη ανοιξα το παρον θρεντ...

OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
11
Like
1.541
Πόντοι
2.357
ενας αν δουλευω, ενας γτ ειμαι μεσα, τι διαολο?

δεν πληρωθηκα κ λογω καποιων ιατρικων εξετασεων της γατας ξεμεινα απο λεφτα.
εσυ?
Να γιατι την θεωρω ψυχουλα αυτη την τρελιαρα........  :)

OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
11
Like
1.541
Πόντοι
2.357
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
συγνώμη που γελάω, αλλά είναι πολύ αστείο
Εσυ τα ζωντανα σου δεν τα φροντιζεις δηλαδη ?
Οταν αναλαμβανεις ενα κατοικιδιο εχεις την υποχρεωση να το κοιτας σε καθε φαση της ζωης του
Αυτο λεγεται υπευθυνοτητα προς τον εαυτο σου και το ζωντανο σου....
Και σιγουρα αυτο δεν το μετρας με βαση το ποσο σου κοστισε το ζωντανο

Απλα η βελβυ θυσιασε την εξοδο της και την οποια οικονομια της για χαρη του ζωντανου της
και μπραβο της γιαυτο.

OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
11
Like
1.541
Πόντοι
2.357
Αφού διάβασα ΟΛΕΣ τις μαλακίες εδώ (το "μή σπαμάρετε" σε έφαγε), σου λέω τα εξής:

1) Για κάποιον που έχει χαρτί από τουριστικές σπουδές η Κρήτη είναι ιδανικό μέρος. Τα ξενοδοχεία δουλεύουν 9 μήνες το χρόνο, και ακόμα και τώρα με την κρίση στη Λιβύη πλάκωσαν 30-40.000 κινέζοι και μένουν εκεί.

2) Δε λες αν η κυρία ξέρει γλώσσες, στοιχείο ΒΑΣΙΚΟ σε αυτές τις δουλειές.

3) 2 χρόνια "σε μουσείο με σύμβαση" σημαίνει ρουσφετολογικός διορισμός. Δημόσιο. Κοπρισμός. 34 ετών με ΜΟΝΟ αυτή την εμπειρία, είναι κακό reference, τα υπόλοιπα 10 (από τα 22-23 της) τι έκανε στη ζωή της? Ο οποιοσδήποτε μελλοντικός εργοδότης θα θελήσει να μάθει. Και έχει ουσία αυτό.

4) Και στο μουσείο κάτι έκανε. Τι? Ξεναγός (προφανώς) δεν ήταν. Υπάλληλος στο λογιστήριο? Γκισέ εισητηρίων? Καθαρίστρια? Κράταγε το κυλικείο? τι έκανε 2 χρόνια?

5) Σοβαρό είναι για τον καθένα το να βρει ένα εισόδημα. Αλλά η εποχή που το εισόδημα δινόταν απλώς και μόνο επειδή κάπου σε "είχαν προσλάβει" πάει, πέρασε ανεπιστρεπτί. Οπότε πες τι μπορεί να κάνει το άτομο, αν π.χ. την πάρουν σε ένα ξενοδοχείο καθαρίστρια πάει? Ή μήπως δε θα της αρέσει?

6) Η εμφάνιση (κυρίως σε γυναίκα) καθώς και η χάρη και η ικανότητα επικοινωνίας παίζει σπουδαίο ρόλο (σε ΚΑΘΕ δουλειά: Ας συκευάζει φέτα σε τυροκομείο). Εδώ βέβαια δε θα σε συμβούλευα να βάλεις φωτογραφία της, αλλά η ίδια πρέπει να έχει ετοιμάσει ένα βιογραφικό με όλες αυτές τις πληροφορίες, ΚΑΙ φωτογραφία, και να βγει στη γύρα να το μοιράζει σε ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, πρακτορεία ταξειδίων, ακόμα και καφετέριες. Το κάνει, ή περιμένει "να της βρουν δουλειά" (όπως τη διόρισαν)?

7) Εννοώ ότι αν η αδερφή του φίλου σου είναι σαν την κούκλα της φωτο, παράτα την προσπάθεια καλύτερα.

8) Τέλος, πράγματι, το bou-.com μάλλον ΔΕΝ είναι το κατάλληλο μέρος για να ψάχνει μια γυναίκα να βρει δουλειά.

Καλή συνέχεια
Φιλε την κοπελα δεν την εχω δει σε πληροφορω
Απλα σε κουβεντα με το φιλαρακι μου που μου εξεφρασε το προβλημα του ειπα
να ρωτησω κι εδω και οτι βγει ρωταει, βλεπει και πρατει

Σωστες οι επισυμμανσεις σου παντως.

Επισκέπτης
Απλα η βελβυ θυσιασε την εξοδο της και την οποια οικονομια της για χαρη του ζωντανου της
και μπραβο της γιαυτο.

Προτεινω να της φτιαξουμε ενα μνημειο, για τη θυσια της. Και καθε χρονο τετοια μερα να καταθετουμε στεφανια για την αδικοχαμενη εξοδο της βελβος.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Προτεινω να της φτιαξουμε ενα μνημειο, για τη θυσια της. Και καθε χρονο τετοια μερα να καταθετουμε στεφανια για την αδικοχαμενη εξοδο της βελβος.

:2funny: :2funny:
θυσιασα ρε μλκ την εξοδο μου χαχαχα ημαρτον γαμω τη μαλακια που τον δερνει
αχαχαχαχα

εμοτ για το μητσο: :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ναι βασικα εκανα κ για χοληστερινη κ τριγλυκεριδια.
γενικες αιματος δλδ, υπερηχο στην κοιλια της κ ακτινογραφια. τι αλλες εξετασεις υπαρχουν δλδ? δεν μετραω τη ζωη της γατας μου με βαση ποσα κοστισε. μπασταρδο ειναι ετσι κ αλλιως κ απο φιλοζωικο σωματειο την πηρα.

για τον εαυτό σου έχεις κάνει ποτέ αυτές τις εξετάσεις;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Και εάν της πετάξουν μολότωφ οι επαναστάτες? Ή το βεβηλώσουν χρυσαυγόπουλα?

Άσε καλύτερα, αρκετά μνημεία και νεκρούς έχουμε για να τσακωνόμαστε, δεν θέλουμε άλλα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γενικοτερα στη ζωη μου λες ή τωρα τελευταια? :boobies:

αλλα ειναι ερωτηση παγιδα, ΔΞ/ΔΑ :birdman: :rolleyes:

η ερώτηση είναι παγίδα όντως.
να παγιδεύσει τη μαλακία που δέρνει τον ανθρώπινο εγκέφαλο.
ωραίο να προσέχεις τα ζώα. αμα δεν προσέχεις εαυτόν βεβαίως δεν προσέχεις ουτε τα ζώα.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Και εάν της πετάξουν μολότωφ οι επαναστάτες? Ή το βεβηλώσουν χρυσαυγόπουλα?

Άσε καλύτερα, αρκετά μνημεία και νεκρούς έχουμε για να τσακωνόμαστε, δεν θέλουμε άλλα.

θα μου μαγαρισουν το μνημειοοοοοοοο  :tickedoff:
θα βαλω να μου το φυλανε 24/7  :s&m_3:

η ερώτηση είναι παγίδα όντως.
να παγιδεύσει τη μαλακία που δέρνει τον ανθρώπινο εγκέφαλο.
ωραίο να προσέχεις τα ζώα. αμα δεν προσέχεις εαυτόν βεβαίως δεν προσέχεις ουτε τα ζώα.

ημαρτον ρε περσυ πρωινιατικα. λες κ ξερεις τι κανει ο καθενας κ εισαι παντα τοσο απολυτος.
καλα ειμαι, με προσεχω (οποτε το θυμαμαι  :rolleyes: )
δεν αγχωνομαι, την υστεροφημια μου την εξασφαλισα με το μνημειακι. πφφ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ημαρτον ρε περσυ πρωινιατικα. λες κ ξερεις τι κανει ο καθενας κ εισαι παντα τοσο απολυτος.
καλα ειμαι, με προσεχω (οποτε το θυμαμαι  :rolleyes: )
δεν αγχωνομαι, την υστεροφημια μου την εξασφαλισα με το μνημειακι. πφφ

σταματήστε να παίρνετε προσωπικά γενικούς σχολιασμούς.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
σταματήστε να παίρνετε προσωπικά γενικούς σχολιασμούς.

εμενα ρωτησες αν εκανα εξετασεις. οποτε το συμπερασμα ηταν οκ γενικο αλλα προφανως αναφερεσαι κ σε μενα.
ναι δε σε εχω στο ντιμπεητ το θυμαμαι.
τεσπα.
οπως κ να εχει εγω θα εχω μνημειο, εσυ? :tits2:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εμενα ρωτησες αν εκανα εξετασεις. οποτε το συμπερασμα ηταν οκ γενικο αλλα προφανως αναφερεσαι κ σε μενα.
ναι δε σε εχω στο ντιμπεητ το θυμαμαι.
τεσπα.
οπως κ να εχει εγω θα εχω μνημειο, εσυ? :tits2:

θα παραπέμπω στο δικό σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom