Νέα

Επείγουσα ανάγκη εργασίας στην Κρήτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Δημητρηςς
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
δεν μπορεις αμα δεν πεταξεις την μαλακια σου ετσι ?
Σε ειχα για πιο[size=17pt] σοβαρο εσενα λογω ηλικιας[/size]....  :S

ακυρωνεις μονος σου τα επιχειρηματα σου.

θα προσπαθησω να ειμαι ευγενικη, κυριως γτ προκειται για θεμα δουλειας, κ ξεχνωντας οτι απευθυνομαι σε σενα.
πραγματικα ειναι δυνατον να ανοιγεις θρεντ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ λεγοντας οτι μια αδερφη φιλου ψαχνει δουλεια, ψαχνει το οτιδηποτε μπλα μπλα? αμα απευθυνοσουν σε καποιον 'γνωστο' σου απο δω, θα εστελνες πμ. τωρα μιλας σε ολους. κ μιλας για τριτο προσωπο, το καταλαβαινεις?
ειλικρινα τι θα πεις στον αδερφο της? την αληθεια ή απο γνωστο που ειπε καποιος πιο πανω?

εσυ κανε κουμαντο στον εαυτο σου κ μπορεις να 'εκτεθεις' οσο γουσταρεις. σου μιλαω εγω που προφανως κ εχω πει ενα σωρο για μενα εδω μεσα κακως, κακιστα, αλλα εμενα εκανα ρομπα. κανεναν αλλον.
καλοκαιρι ερχεται, ας κοιταξει για σερβιτορα κλπ.
ποσο ξερεις τον καθενα εδω μεσα, για να την στειλεις σε οποιον σου πει, οπα μητσαρα εχω κατι καλο.
ειλικρινα, καθε μερα διαπιστωνω ποσο τριμαλακας μπορεις να γινεις. παντα με εκπλησεις.

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16

θα προσπαθησω να ειμαι ευγενικη, κυριως γτ προκειται για θεμα δουλειας, κ ξεχνωντας οτι απευθυνομαι σε σενα.
πραγματικα ειναι δυνατον να ανοιγεις θρεντ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ λεγοντας οτι μια αδερφη φιλου ψαχνει δουλεια, ψαχνει το οτιδηποτε μπλα μπλα? αμα απευθυνοσουν σε καποιον 'γνωστο' σου απο δω, θα εστελνες πμ. τωρα μιλας σε ολους. κ μιλας για τριτο προσωπο, το καταλαβαινεις?
ειλικρινα τι θα πεις στον αδερφο της? την αληθεια ή απο γνωστο που ειπε καποιος πιο πανω?

εσυ κανε κουμαντο στον εαυτο σου κ μπορεις να 'εκτεθεις' οσο γουσταρεις. σου μιλαω εγω που προφανως κ εχω πει ενα σωρο για μενα εδω μεσα κακως, κακιστα, αλλα εμενα εκανα ρομπα. κανεναν αλλον.
ποσο ξερεις τον καθενα εδω μεσα, για να την στειλεις σε οποιον σου πει, οπα μητσαρα εχω κατι καλο.
ειλικρινα, καθε μερα διαπιστωνω ποσο τριμαλακας μπορεις να γινεις. παντα με εκπλησεις.
αυτο ειπα και εγω μωρη βελουδινη αλλα μου την ειπαν οτι σπαμαρω..............

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Όταν αγριεύεις είσαι κόλασηηηηηηηηηηηηηηη!!! :sunglasses:

Ειδικά αυτή σου η πρόταση: ''θα προσπαθησω να ειμαι ευγενικη, κυριως γτ προκειται για θεμα δουλειας, κ ξεχνωντας οτι απευθυνομαι σε σενα.'' :cum:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Y.Γ.Και για να πούμε κ κάτι σοβαρό:σίγουρα δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να βρει κανείς δουλειά,λίγο εκτός τόπου κ χρόνου,είναι τόσο ελάχιστες οι πιθανότητες που αν βρει δουλειά από εδώ μέσα θα ήθελα να μου το πει με pm.

Επισκέπτης
Εγώ, πάλι, δεν μπορώ να κτλβω που είναι το κακό που έκανε ο άνθρωπος. Επειδή το site είναι το bourdela.com; Ε και; Είναι ένα site με 100.000 μέλη. Υπάρχει πιθανότητα εκατοντάδες μάτια να δουν το νήμα και κάποιος να βοηθήσει την κοπέλα τελικά. Εγώ φερ ειπείν έχω επαφές με Κρήτη. Άμα πέσει στην αντίληψή μου κάτι θα στείλω pm στον Δημήτρη κι ας κάνει ό,τι θέλει. Το κακό που είναι;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εγώ, πάλι, δεν μπορώ να κτλβω που είναι το κακό που έκανε ο άνθρωπος. Επειδή το site είναι το bourdela.com; Ε και; Είναι ένα site με 100.000 μέλη. Υπάρχει πιθανότητα εκατοντάδες μάτια να δουν το νήμα και κάποιος να βοηθήσει την κοπέλα τελικά. Εγώ φερ ειπείν έχω επαφές με Κρήτη. Άμα πέσει στην αντίληψή μου κάτι θα στείλω pm στον Δημήτρη κι ας κάνει ό,τι θέλει. Το κακό που είναι;
Δεν υπάρχει κάτι κακό,ψιλό ανούσια η όλη φάση...

Όποιος θέλει υπάλληλο δεν θα κοιτάξει σίγουρα το bourdela.com.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

οκ, τότε πήγαινε και στο σιτε της αριχεπισκοπής και ζήτα τραβέλι με προσόντα

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
γιατι εισαι μεσα παρασκευη βραδυ;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
γιατι εισαι μεσα παρασκευη βραδυ;

ενας αν δουλευω, ενας γτ ειμαι μεσα, τι διαολο?

δεν πληρωθηκα κ λογω καποιων ιατρικων εξετασεων της γατας ξεμεινα απο λεφτα.
εσυ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom