sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ενας αν δουλευω, ενας γτ ειμαι μεσα, τι διαολο?
δεν πληρωθηκα κ λογω καποιων ιατρικων εξετασεων της γατας ξεμεινα απο λεφτα.
εσυ?
εσυ?
Και γιατί να επικοινωνήσει ο ενδιαφερόμενος;;;Όχι. Θα δώσω πληροφορίες στο Δημήτρη κι ας επικοινωνήσει ο ενδιαφερόμενος μαζί του.
Ο ενδιαφερόμενος για δουλειά εννοώ! Ο Δημήτρης ή η φίλη του. Εγώ θα του δώσω την πληροφορία ότι ο τάδε ψάχνει κάποιον γι' αυτή τη δουλειά κι ας κάνουν ό,τι θέλουν από 'κει και πέρα.Και γιατί να επικοινωνήσει ο ενδιαφερόμενος;;;
Γιατί να ασχοληθεί ρε παιδί μου;;;
Συνήθως αυτός που ψάχνει δουλειά παρακαλάει-ψάχνει,ότι αυτός που προσφέρει...
Ο ωραίος μουσακάς έχει και κιμά μέσα...
(το ίδιο σχετικό με αυτό που έγραψες)
ελπιζω τις εξετασεις να μην τις κανεις στο νοσοκομειο ζωων στο πικερμι..2 μερες που εμεινε ο γατος μου συνολικα πληρωσα 300ε περιπου..ενας αν δουλευω, ενας γτ ειμαι μεσα, τι διαολο?
εσυ?
ελπιζω τις εξετασεις να μην τις κανεις στο νοσοκομειο ζωων στο πικερμι..2 μερες που εμεινε ο γατος μου συνολικα πληρωσα 300ε περιπου..
εσυ?
συγνώμη που γελάω, αλλά είναι πολύ αστείο
Να φανταστώ ότι είσαι πολύ φιλόζωος...
συγνώμη που γελάω, αλλά είναι πολύ αστείο
εχει και τσατ το μπουρδελο?εγινε καλα ομως? βασικα ελα στο τσατ να σε ρωτησω αναλυτικα αν εχεις ορεξη
όταν εσύ πας να κάνεις εξετάσεις είσαι του θανατά;Να φανταστώ ότι είσαι πολύ φιλόζωος...
Έλα μωρέ δεν πειράζει κ να ψοφήσει το pet,αγοράζεις άλλο!!!
Για εξήγησε τι σου φάνηκε τόσο αστείο λοιπόν...όταν εσύ πας να κάνεις εξετάσεις είσαι του θανατά;
για τα δικά μου ζώα υπάρχουν συμπτώματα, για τα συμπτώματα υπάρχει μια αιτία, για την αιτία υπάρχει φάρμακο.
Γίδα βραστή; Μ' έφτιαξες άγρια τύπε...η μία έχει φαγωθεί(μπροστά) το καλοκαίρι
Για εξήγησε τι σου φάνηκε τόσο αστείο λοιπόν...
Ίσως...τελοσπάντων καθένας έχει διαφορετική αίσθηση χιούμορ.ο τροπος που εκφραστηκα μαλλον. το ιατρικες προφανως ηταν πλεονασμος, τι αλλες εξετασεις να κανει το ζωντανο? τεσπα, σιγα.
Ίσως...τελοσπάντων καθένας έχει διαφορετική αίσθηση χιούμορ.
Κάποιοι γελάνε κ με τον Σεφερλή.
ρε κοπελιά τι είδους ιατρικές εξετάσεις έκανες στη γάτα.ο τροπος που εκφραστηκα μαλλον. το ιατρικες προφανως ηταν πλεονασμος, τι αλλες εξετασεις να κανει το ζωντανο? τεσπα, σιγα.
ρε κοπελιά τι είδους ιατρικές εξετάσεις έκανες στη γάτα.
btw γέλασα γιατί το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν γενικές εξετάσεις για χοληστερίνη τριγλυκερίδια
επίσης δεν έχω ακούσει κανένα γνωστό μου να κάνει εξετάσεις σε ζώο και δη σε γάτα (σε σκύλο έχω ακούσει αλλά εκείνος κόστιζε και 5 χιλιάρικα σε αυραίους)