Νέα

Επαγγελματίας για τρίο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bublegum
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bublegum

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Λοιπόν συναγωνιστές και συαγωνίστριες,
έχω την εξής απορία: με την κοπέλα μου θέλουμε να κάνουμε τρίο με άλλη γκόμενα.
Αλλά θέλουμε επαγγελματία για να της αρέσει κι αυτής. Αν πάμε σε ένα στούντιο λέτε να δεχτούν; Αν προτείνουμε κάτι πιο Light; Όπως το να γαμάω εγώ και να παίρνει η κοπέλα μου μάτι και πληρώσουμε παραπάνω; Αλλιώς καμιά ιδέα; Το ψάχνω από δω κι από εκεί και δεν βρίσκω τίποτα. Κι όσες λεσβίες έχω γνωρίσει δεν...

OP
OP
B

bublegum

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Λες να τους φανεί τόσο "xtreme"; Εδώ γαμάνε άντρες, το να τις παίρνουν μάτι λες να πειράξει;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Λοιπόν συναγωνιστές και συαγωνίστριες,
έχω την εξής απορία: με την κοπέλα μου θέλουμε να κάνουμε τρίο με άλλη γκόμενα.
Αλλά θέλουμε επαγγελματία για να της αρέσει κι αυτής. Αν πάμε σε ένα στούντιο λέτε να δεχτούν; Αν προτείνουμε κάτι πιο Light; Όπως το να γαμάω εγώ και να παίρνει η κοπέλα μου μάτι και πληρώσουμε παραπάνω; Αλλιώς καμιά ιδέα; Το ψάχνω από δω κι από εκεί και δεν βρίσκω τίποτα. Κι όσες λεσβίες έχω γνωρίσει δεν...
στειλε μηνυμα στον bbwlover τυπε
ειναι χοντρη η κοπελα σου? :2funny:

Επισκέπτης
Λες να τους φανεί τόσο "xtreme"; Εδώ γαμάνε άντρες, το να τις παίρνουν μάτι λες να πειράξει;
τι εξτριμ ρε φιλε???στην μουναρα τους αμα τα χωνεις..ομως δεν γινεται να υπαρχουν 2 γκομενες στον ιδιο χωρο..θα τους το κλεισουν το τσαρδι..ποσο ασχετος εισαι???

OP
OP
B

bublegum

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Σε αυτό έχεις ένα δίκιο, αλλά στην Ελλάδα είμαστε ποιος τα εξετάζει αυτά. Όλα για τα λεφτά γίνονται. Ίσως σε CT να έχω καλύτερη μοίρα.

Και προφανώς είμαι πολύ άσχετος καθώς το λέει και κάτω απ΄ το nick."Νέος"

Όχι apolyto_arseniko δεν είναι χοντρή.

ghost_rider

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Like
1
Πόντοι
0
ct ειναι καλη λυση αλλα θα πρεπει να εχετε διαλεξει την κοπελα και οχι οτι κατσει...

Επισης θα μπορουσατε να πατε καμια βολτα σε στουντιο για να διαλεξετε καποια κοπελα κ να κανονισετε για ξενοδοχειο με την κοπελα

OP
OP
B

bublegum

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Αυτό το τελευταίο Ghost_Rider ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται αλλά γιατί όχι. Ωραία. Θα ακούσω όλες τις λύσεις και θα τις πράξω όλες και επειδή ξέρω ότι θα σας φάει η αγωνία θα σςα πω τι έπιασε  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Αυτό το τελευταίο Ghost_Rider ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται αλλά γιατί όχι. Ωραία. Θα ακούσω όλες τις λύσεις και θα τις πράξω όλες και επειδή ξέρω ότι θα σας φάει η αγωνία θα σςα πω τι έπιασε  :2funny: :2funny:
ναι ρε..δεν θα κοιμηθουμε μεχρι να μας πεις..

mageiras23

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
6
Πόντοι
10
γεια σας συναγωνιστες
λοιπον θα ηθελα να μου προτεινετε καποιες κοπελες για τριο μαζι με την δικια μου κοπελα
δεν θελω να μας στοιχησει ο κουκος αειδονι και να μην εμφανιστει στο χωρο μας καμια παλιο πατσαβουρα
τα υπολοιπα δεν μασ πολυ ενδιαφερουν 
αν μπορειτε να με βοηθησετε θα σας ειμαι υποχρεος

καλα μουνια στον πουτσο σας λοιπον και τα ξαναλεμε

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αμα σκεφτειτε για τριο με αντρα θα βρειτε πολλους εδω....για γυναικα τζαμπα γραφεις τα ποστ...

mageiras23

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
6
Πόντοι
10
ναι αλλα εγω μιλαω για πληρωμενο σεξ

mageiras23

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
6
Πόντοι
10
οχι και βασικα δεν περιμενα να εχει απλα δοκιμασα δεν ειχα να χασω τιποτα φιλε μου ουτως η αλλος καλυτερα να βρουμε μια κοπελα για πληρωμενο που θα ειναι και επαγγελματιας παρα καποια αλλη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom