You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
kaiaphas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
κλαρινο,φυσαρμονικα ρουφα μονικα!Μουσικος. Ομποε, Τρομπετα, σαξοφωνο, φλαουτο, φαγκοτο, τρομπονι....
Επισκέπτης
Μία αρχιλοχία καταδρομέα στο ΚΕΑΠ στη Ρεντίνα ( ίδια lara croft ), πολλά μουνάκια του Ναυτικού στο ΓΕΝ ( τα βλέπω σχεδόν κάθε μέρα ) και μία καθαρίστρια του Δήμου στην περιοχή μου .
Ιδιαίτερα την τελευταία σκέφτομαι να την γαμάω και να έχει παρκαρισμένο το καρότσι με τα σκουπίδια έξω από την πόρτα μου ....Καύλα .....
Ιδιαίτερα την τελευταία σκέφτομαι να την γαμάω και να έχει παρκαρισμένο το καρότσι με τα σκουπίδια έξω από την πόρτα μου ....Καύλα .....
Όλα τα επαγγέλματα, μηδενός εξαιρουμένου. Διακρίσεις θα κάνουμε; :-)
(Δε θα 'λεγα όμως όχι σε μία δικαστικό, μία βουλευτίνα, μία δήμαρχο, μία ταγματάρχη, αντισυνταγματάρχη)
ʼντε βρε!Κ με την αρχηγό ΓΕΕΘΑ (αν βάλουν ποτέ γυναικα) σου εύχομαι!!!
Όλα τα επαγγέλματα, μηδενός εξαιρουμένου. Διακρίσεις θα κάνουμε; :-)
(Δε θα 'λεγα όμως όχι σε μία δικαστικό, μία βουλευτίνα, μία δήμαρχο, μία ταγματάρχη, αντισυνταγματάρχη)
Και συνέχεια στα 4!
Επισκέπτης
συναγωνιστες πριν 3 χρονια ειμουνα στην Ρωσια εκατσα 28 μερες εκει πηγα στην περιοχη του βλαντικαφκαζ αναμεσα μαυρη θαλασσα και κασπια εκει να δειτε γυναικαρες ολες αυτες που εχουνε ερθει εδω μπροστα τους δεν πιανουν τιποτε εκει οπου μπεις μιλαμε τα παντα τα κανουν γυναικες μιλαμε οδηγοι σε τραμ σε τρολευ λεωφορεια.
αλλα δεν θα ξεχασω δυο μουναρες που πηρα η μια ειτανε χειρειστρια γερανου και την πηδαγα στο σπιτι της και πηδηξα και ενα μικρο που δουλευαι σαν καμαριερα σε τρενο μεσα και την πηδηξα στην καμπινα μου.
εκει το προβλημα ειτανε οι κολοελεχοι στα αεροδρομια και οπουδηποτε να πας αλλα αξιζει τον κοπο αρκει να πας με αλλο ατομο που ειναι εδω αλλα ρωσσος.
τωρα το καλοκαιρι σχεδιαζω να παω σε εκεινα τα μερη παλι ειναι και πολυ φτηνα ενω μοσχα και αγια πετρουπολη πανακριβα κοβουν κεφαλια εχουνε κατι ξενοδοχεια αυτοι τα λενε σανατορια και πας και κανεις αναζωογονηση με 1000 ευρο μενεις εκει σχεδον ενα μηνα με μασα ξαπλα τα μασαζ σου τα παντα και εκει να δεις μεσα μωρα που εργαζοντε σαν μασεζ καμαριερες και ολλα τα σχετικα.
αλλα δεν θα ξεχασω δυο μουναρες που πηρα η μια ειτανε χειρειστρια γερανου και την πηδαγα στο σπιτι της και πηδηξα και ενα μικρο που δουλευαι σαν καμαριερα σε τρενο μεσα και την πηδηξα στην καμπινα μου.
εκει το προβλημα ειτανε οι κολοελεχοι στα αεροδρομια και οπουδηποτε να πας αλλα αξιζει τον κοπο αρκει να πας με αλλο ατομο που ειναι εδω αλλα ρωσσος.
τωρα το καλοκαιρι σχεδιαζω να παω σε εκεινα τα μερη παλι ειναι και πολυ φτηνα ενω μοσχα και αγια πετρουπολη πανακριβα κοβουν κεφαλια εχουνε κατι ξενοδοχεια αυτοι τα λενε σανατορια και πας και κανεις αναζωογονηση με 1000 ευρο μενεις εκει σχεδον ενα μηνα με μασα ξαπλα τα μασαζ σου τα παντα και εκει να δεις μεσα μωρα που εργαζοντε σαν μασεζ καμαριερες και ολλα τα σχετικα.
Επισκέπτης
Από προσωπική εμπειρία, τα καλύτερα κελεπούρια είναι άεργες κόρες πλούσιων. Το ξύνουν όλη μέρα, ασχολούνται μόνο με χαβαλέ, φροντίζουν τη φυσική τους κατάσταση, ντύνονται καλά και επειδή δεν ενδιαφέρονται για "καλούς γαμπρούς" ή να φυλάξουν το "πολυτιμότερο" για τον καλό τους , γαμιούνται αβέρτα και χωρίς ταμπού. Ακόμη δεν ζητάνε και τίποτε, αφού δεν έχουν ανάγκη. ʼπαξ και σε γουστάρουν ξεσκίζονται μαζί σου χωρίς πολλά πολλά.
Τις τελευταίες τάξεις του Λυκείου τις έβγαλα σε ιδιωτικό σχολείο. Στην Τρίτη μου είχε τύχει μια απίστευτη φάση με 13χρονη, μαθήτρια της δευτέρας γυμνασίου. Κόρη πλούσιου, πάτος μαθήτρια, την είχαν διώξει απο όλα τα ιδιωτικά και το δικό μου ήταν το τελευταίο που ήρθε από το οποίο φυσικά την έδιωξαν στο τέλος της χρονιάς και μετά πήγε στο 1ο Λύκειο Κηφισιάς. Πρέπει να ήταν από τα καλύτερα πηδήματα της ζωής μου και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ήταν και η πρώτη φορά που μου είχαν πάρει πίπα και τα κατάπιαν. Το γκομενάκι δεν χόρταινε με τίποτε. Τα ρούφαγε με τέτοιο τρόπο που νόμιζες ότι θα σου ρουφήξει και το μυαλό μέσα από τον πούτσο!!!
Ωραία χρόνια ρε πούστη και φοβερές άκρες, που μετά χάθηκαν γιατί ήθελα να σπουδάσω πανάθεμά με ....
Τις τελευταίες τάξεις του Λυκείου τις έβγαλα σε ιδιωτικό σχολείο. Στην Τρίτη μου είχε τύχει μια απίστευτη φάση με 13χρονη, μαθήτρια της δευτέρας γυμνασίου. Κόρη πλούσιου, πάτος μαθήτρια, την είχαν διώξει απο όλα τα ιδιωτικά και το δικό μου ήταν το τελευταίο που ήρθε από το οποίο φυσικά την έδιωξαν στο τέλος της χρονιάς και μετά πήγε στο 1ο Λύκειο Κηφισιάς. Πρέπει να ήταν από τα καλύτερα πηδήματα της ζωής μου και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ήταν και η πρώτη φορά που μου είχαν πάρει πίπα και τα κατάπιαν. Το γκομενάκι δεν χόρταινε με τίποτε. Τα ρούφαγε με τέτοιο τρόπο που νόμιζες ότι θα σου ρουφήξει και το μυαλό μέσα από τον πούτσο!!!
Ωραία χρόνια ρε πούστη και φοβερές άκρες, που μετά χάθηκαν γιατί ήθελα να σπουδάσω πανάθεμά με ....
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Δασκάλα πολεμικών τεχνών!
...και μία καθαρίστρια του Δήμου στην περιοχή μου .
Οντως και εγω το τελευταιο καιρο εχω παρατηρησει πολλα καλα μουνακια καθαριστριες του δημου , οι κλασσικες "ωραιες του σχολειου" στα μαθητικα τους χρονια...
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
πρωην φαντασιωση....το καλοκαιρι χορευτρια στο Envy....αποτελεσμα:δν ηξερε να πηδιεται οπως χορευε...
νυν φαντασιωση...λουλουδου στον Πλουταρχο...(ειναι μονο Σαββατο εκει..)...ενα ξανθο Λιθουανακι....
μηπως πηρε το ματι σου την μαργαριτα την στριπερ πουθενα μια και συχναζεις σε μπουζουκομαγαζα?αν ξερεις που ειναι αιρνω επι τοπου τηλ. για τραπεζι και αποκλειστικη λουλουδου μαζι!!!!!
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Mάγκες απέναντι από το σπίτι μου, υπάρχει ένα παρκάκι του Δήμου.
Παλιότερα το συντηρούσε ένας παππούς. Ε λοιπόν πήρε σύνταξη κε τη θέση του πήρε ένα ΘΕΟΜΟΥΝΟ ! ʼλλο πράγμα! δηλαδή σε βαθμό που να υπάρχει πρόβλημα. Να κάθομαι τώρα εγώ το απογευματάκι καλοκαίρι στο μπαλκόνι μου για καφέ κε τσιγάρο και να έχω σηκωμάρες!
Παλιότερα το συντηρούσε ένας παππούς. Ε λοιπόν πήρε σύνταξη κε τη θέση του πήρε ένα ΘΕΟΜΟΥΝΟ ! ʼλλο πράγμα! δηλαδή σε βαθμό που να υπάρχει πρόβλημα. Να κάθομαι τώρα εγώ το απογευματάκι καλοκαίρι στο μπαλκόνι μου για καφέ κε τσιγάρο και να έχω σηκωμάρες!
JohnKal
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2005
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Μπατσινες
Επίσης
mparmpoutsala
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πουτάνες.Πρωτότυπο ε;
Θεός
Τώρα για μένα, οι πουτάνες μόνο στις διακοπές τους ή όταν αφήνουν το κοντέρ να γράφει χωρίς άγχος,
δασκάλες/καθηγήτριες (...)
νοσοκόμες
χμμ, μάλλον γυναίκες που έχουν εξουσία .
Οπότε και μπατσίνες και τα χουλιγκάνια που είναι με τα μυαλά στα κάγγελα.
mparmpoutsala
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Οντως και εγω το τελευταιο καιρο εχω παρατηρησει πολλα καλα μουνακια καθαριστριες του δημου , οι κλασσικες "ωραιες του σχολειου" στα μαθητικα τους χρονια...
Εχμ,,, μάλλον όταν κάποιοι διάβαζαν για πανελλήνιες
αυτές μελετούσαν όμποε με τον φίλο τους ... Τι να γίνει,
τα έχει η ομορφιά αυτά
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 5K