milfakias32
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ανοίγω το θρεντ για να γράφουμε εμπειρίες μας από καλό μάτι που μας έδωσαν διάφορες γυναίκες την ώρα της δουλειάς τους
Εγώ τον έχω κάνει σφεντόνα πάντος με το ματι που δίνει η οδοντίατρος που πηγαίνω
Εγώ καβλώνω με κάτι καθαρίστριες που καθαρίζουν πολυκατοικίες στην γειτονιά μου .Είναι γυφτο-βουλγάρες-ρουμάνες συνήθως κοντές με εφαρμοστά μπλουζάκια και κολλητά τζιν .Συν μια δυο αλβανίδες 30αρες με βυζάρες από συνεργείο που μου καθαρίζουν το γκαράζ αλλά πάντα μέσα στην ξινίλα
τυπε γιατι δεν της την πεφτεις?Κοκκινομάλα γύρω στα 40 σωματάρα και το μπούστο της φάτσα κάρτα στο προσωπο μου όταν κάθομαι στην καρέκλα
Κοκκινομάλα γύρω στα 40 σωματάρα και το μπούστο της φάτσα κάρτα στο προσωπο μου όταν κάθομαι στην καρέκλα
τυπε ο κωστακης27 γουσταρει καλτ καταστασειςβορεια προαστεια μενεις κωστακη27 ?
τυπε ο κωστακης27 γουσταρει καλτ καταστασεις
τυπε αυτη θελει τον φαει μαλλονΤο παίζει πολύ σοβαρή. Μια φορά είχα προσέξει από το σκίσιμο της φούστας της ότι φορούσε κάλτσα δαντέλα. Απίστευτα φλόκια στη συνέχεια....
τυπε εχει αδυναμια στα γυφτοειδη τεμαχιαειχε καβλωσει απολυτε με τη γυφτισσα π ειχα ανεβασει φωτο
Το παίζει πολύ σοβαρή. Μια φορά είχα προσέξει από το σκίσιμο της φούστας της ότι φορούσε κάλτσα δαντέλα. Απίστευτα φλόκια στη συνέχεια....
τυπε εχει αδυναμια στα γυφτοειδη τεμαχια
πας φουλ για τριχοπτωση τυπεεμενα οι μαυρες αραπινες λαγνες ερωτιαρες