Νέα

Eπαφή με ζευγάρια από adult.gr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KINKYCHRIS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KINKYCHRIS

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
1
Φιλοι μου έχει κανείς εμπειρία με ζευγάρια που αναζητούν και τρίτο άτομο στην παρέα τους?Πολλές αγγελίες υπάρχουν στο adult .gr
Aν ναι ας καταθέσουν όσοι θέλουν τις προσωπικές τους εμπειρίες.

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα  σε ολους απο το σαιτ δεν εχω εμπειρια  καποτε ειχα γνωρισει  καπιο  ζευγαρι  απο το νετ μιτινκ  στο γερακα και με καλεσαν σπιτι τους  ηθελε ο τυπος να βλεπει που του γαμανε τη γυναικα  α ρε αρρωστια  το εκανα 2  φορες  και μετα χαθηκαμε

GEO37

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα συναγωνιστες
Αναλογη εμπειρια με το συγκεκριμενο ζευγαρι εχω και εγω στον γερακα....κατα τα αλλα εχω αρκετες εμπειριες με ζευγαρια στην ολλανδια μια και ειμαι μονιμος θαμωνας στα swingers clubs οποτε παω για επαγγελματικους λογους στην συγκεκριμενη χωρα

krhth

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
για πες μας ρε geo και καμια λεπτομερια. πηγες με το ζευγαρι και εγινε τι??? αυτος μονο εβλεπε?

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
....εγω παλι ρε σεις εχω διαφορετικες εμπειριες...1-2 ζευγαρια που ειχα συνομιλησει και τελικα βγηκαμε και 'καλα' για γνωριμια,ο αντρας ηταν πουσταριο του κερατα...ηθελε και αυτος ενα περασμα ....'μανικακι'....οποτε την εκανα κατευθειαν....αυτα.

Επισκέπτης
Δεν έχω συναντηθεί ποτέ με ζευγάρι αλλά με όσα είχα συνομιλήσει ΟΛΑ γουστάρανε να φαρδοκωλιάσω ΚΑΙ τον άντρα... ή να με φαρδοκωλιάσει εκείνος!!! Επειδή λοιπόν η "επιτυχία" ήταν 100% (κανείς ρε γαμώτο μου δεν γούσταρε μόνο να βλέπει ή να παρτουζάρουμε την γυναίκα του χωρίς να παιχτεί τίποτα μεταξύ μας) αποφάσισα να το αφήσω το σπορ...

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
....ετσι,ετσι...μεσα εισαι.....οποτε.... :badair: :badair: :badair: :badair:

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
553
Πόντοι
86
καλημερα  σε ολους απο το σαιτ δεν εχω εμπειρια  καποτε ειχα γνωρισει  καπιο  ζευγαρι  απο το νετ μιτινκ  στο γερακα και με καλεσαν σπιτι τους  ηθελε ο τυπος να βλεπει που του γαμανε τη γυναικα  α ρε αρρωστια  το εκανα 2  φορες  και μετα χαθηκαμε
Μα γιατί ???? ..ο λόγος ???

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Εγω απο την άλλη ψάχνω εδώ και χρόνια για ζευγάρι λεσβιών να με βάλουν στο κρεββάτι τους και να αντικαταστήσω τους δονητές τους ,αλλα μάταια, δεν βρίσκω τίποτα :'( :'( :'(

Αστα φιλε μην μου θυμιζεις λεσβιες... παραλιγο να καθοταν τρελο σκηνικο φετος στη μυκονο με δυο λεσβιακια απ τη νεα ζηλανδια, αλλα τελικα στο παραπεντε εμεινα με το πουλι στο χερι :jerking:
μεγαλο ξενερωμα :(

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Ρε παιδιά μπάς και σας έχουνε επηρεάσει οι τσόντες?

Είναι δυνατόν να νομίζετε οτι πρόκειτε να γαμήσετε λεσβίες? ...

Και ούτε είναι στην πραγματικότητα οι μουνάρες που είναι στις τσόντες αλλά κάτι αρχισαβούρες που αντροφέρνουνε.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Και ούτε είναι στην πραγματικότητα οι μουνάρες που είναι στις τσόντες αλλά κάτι αρχισαβούρες που αντροφέρνουνε.

φιλαρακο εγω ξερω οτι αυτες που επαιξα ηταν 23 και 25 και ηταν μπουκια και συγχωριο ;)

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
ʼλλο λεσβίες άλλο bi. Είναι σαν να πάς να λές σε gay να γαμήσει γκόμενα.. θα σε πάρει με τις κλωτσιές  :2funny:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
ʼλλο λεσβίες άλλο bi. Είναι σαν να πάς να λές σε gay να γαμήσει γκόμενα.. θα σε πάρει με τις κλωτσιές  :2funny:

να σου πω την αληθεια δεν τις ρωτησα να μου πουν τι ακριβως ειναι..
απλα τις εβλεπα που γλυφωντουσαν και χαιδευοντουσαν  και εβγαλα το συμπερασμα οτι ηταν λεσβιες ;)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πάντως μάγκες με λεσβία έχω πάει :knockinb: κ μάλιστα τα είχαμε κ για κανά δίμηνο.Τότε ήταν στα σπάργανα το ότι της έβγαινε το λεσβιακό,αλλά μου το είχε δηλώσει.Τώρα είναι καραδηλωμένη κ με σχέση κανονικά.Την έχω χάσει,αλλά θα την δω τον Οκτώβρη που θα κατέβω στα Χανιά για γάμο.Πιστεύω να μην έχει ξεχάσει τις παλιές καλές μας στιγμές.Τώρα αν μου φέρει κ την γκόμενά της δεν με χαλάει,βεβαίως,βεβαίως.

Όταν πάω κ προκύψει τίποτα θα σας πω μουτρα.

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
συναγωνιστή θα φας καλά αν κάτσει η φάση ... στο εύχομαι ;)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
Ρε παιδιά μπάς και σας έχουνε επηρεάσει οι τσόντες?

Είναι δυνατόν να νομίζετε οτι πρόκειτε να γαμήσετε λεσβίες? ...

Φίλε JohnKall,

Η διαφορά οφείλεται στο ότι οι τσόντες αναφέρονται στις λεγόμενες lipstick lesbians, οι οποίες έχουν eμφάνιση γυναίκας και πλακομουνιάζονται περιστασιακά σε μια φάση της ζωής τους (πχ οι άντρες δεν καταλαβαίνουν, είναι γουρούνια και τους πέφτει από δίπλα μια καραλέσβω φορτηγατζού να τους δείξει κατανόηση...)

Οι καραλεσβίες που αντροφέρνουν, οι dykes δηλαδή, δεν βλέπονται και δεν πλησιάζονται με τίποτα. Και δεν ξυρίζονται και δεν πλένονται.

Το παρτούζωμα με lipstick lesbians είναι και το ΟΝΕΙΡΟ κάθε σωστού αρσενικού, όπως σωστότατα αναφέρθηκαν πολλόι συναγωνιστές. Τώρα αν ψάχνει κάποιος για dykes, μάλλον κάτι δεν πάει καλά..

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Μου αρέσει ρε μπαγάσα που αναλύεις το θέμα επιστημονικά. Ομολογώ πως τον όρο lipstick lesbians δεν τον είχα ξανακούσει...

Εγώ πάντως ήξερα (φίλη ενός φίλου) μια λεσβία που κάθε πρωί ξυρίζονταν στο πρόσωπο για να νιώθει σαν άντρας ... Μάλλον κατα την επιστημονική ορολογία ήταν Dyke  :grin:

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Είναι ένα λεσβοκαφέ στο δρόμο προς τη δουλειά, συνήθως βλέπω ζευγάρια η μία κανονική γυναίκα και η άλλη ή "αγοράκι" ή "νταλικιέρης". Ζευγάρι δυο κανονικές ή δυο "νταλικιέρηδες" δεν έχω δει.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
Είναι ένα λεσβοκαφέ στο δρόμο προς τη δουλειά, συνήθως βλέπω ζευγάρια η μία κανονική γυναίκα και η άλλη ή "αγοράκι" ή "νταλικιέρης". Ζευγάρι δυο κανονικές ή δυο "νταλικιέρηδες" δεν έχω δει.

Έτσι είναι συνήθως. Ο νταλικιέρης είναι στο στοιχείο του. Η άλλη είναι εκεί συνήθως λόγω συγκυριών. Μπορεί και έχει πιθανότητα να "ξεφύγει".

Ο "Νταλικιέρης" έχει κάνει την ανάγκη φιλοτιμία. Κανείς δε τον γαμαει έτσι κ΄αλλιώς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom