Επισκέπτης
τα σέβη μου παραλίμνιε. Και τα σουβλάκια μου .. ;)
Δεν ειμαι παπας ρε Ερινιο για να μου λες τα σεβη σου, ουτε κανας σοφος γεροντας. Τα σουβλακια θα τα φαω παντως αν κερασεις.
τα σέβη μου παραλίμνιε. Και τα σουβλάκια μου .. ;)
κολιτε ο ιστροσ ινε πραμα ιπουλο,και διστιχο σε αφτι τι χορα επικρατι ιστρο τιμορισιασ ετσι και γο σιχορνουμε,και διστιχοσ δε ιμε σκιλα για να χο μονο διο φορεσ το χρονοΚαι 'γω σε αγαπαω, εισαι γαυρος, σου αρεσει και το "γρασιδι" αλλα ρε δικε μου μια ζωη εισαι off topic. Συγκρατησε λιγο τον δημιουργικο σου οιστρο.
Δεν ειμαι παπας ρε Ερινιο για να μου λες τα σεβη σου, ουτε κανας σοφος γεροντας. Τα σουβλακια θα τα φαω παντως αν κερασεις.
κερνα του ατιμοριτα ενα κοτο και μια πρασινι διπλα απο το ιχορ,ινε πεδι μαλαμα ο Παραλιμνισ!!!!!!!!!!!!!Δεν διακρίνομαι για τον σεβασμό μου σε σοφους γεροντες και παπαδες.
Τα σουβλάκια κερνιουνται μετα συνοδείας.. οπου συνοδεία εννοείται το λιγότερο μπουγιουρντι και οινος. Το περισσότερο δεν θα το πω εγω..
κερνα του ατιμοριτα ενα κοτο και μια πρασινι διπλα απο το ιχορ,ινε πεδι μαλαμα ο Παραλιμνισ!!!!!!!!!!!!!
Δεν διακρίνομαι για τον σεβασμό μου σε σοφους γεροντες και παπαδες.
Τα σουβλάκια κερνιουνται μετα συνοδείας.. οπου συνοδεία εννοείται το λιγότερο μπουγιουρντι και οινος. Το περισσότερο δεν θα το πω εγω..
ΑΑΑβαδιστα ινε καλιτεραΑΑΑΑβιαστα θα του τα κεράσω αν μου επιτρέπεις...
Η μόνη λύση φίλε μου είναι να κάνουμε κάτι που θα "πονέσει" το σύστημα. Το σπάσιμο βιτρινών, οι ταραχες τους διευκολύνουν κιόλας. Αναβαθμίζεται η σημασία ύπαρξης καταστολής (σε ορισμένους πολιτες), εξαγριώνονται κάποιες κοινωνικές ομάδες (π.χ. καταστηματάρχες) και επιτυγχάνουν το "διαίρει και βασίλευε" . Για αυτό άλλωστε και τις ειρηνικές συγκεντρώσεις τις μετατρέπουν μέσω βαλτών κουκουλοφόρων σε ταραχές.Η μόνη λύση σε μια χώρα όπου δεν εφαρμόζονται οι νόμοι.
τελικα ΜΟΝΟ ο μαλακας ο Καρκανεας θα μπει φυλακη! χαχαχαχαχα!ΦΥΛΑΚΗ.......θα μπη κανενας;;;;;;;;;;;;;
τελικα ΜΟΝΟ ο μαλακας ο Καρκανεας θα μπει φυλακη! χαχαχαχαχα!
Η μόνη λύση φίλε μου είναι να κάνουμε κάτι που θα "πονέσει" το σύστημα. Το σπάσιμο βιτρινών, οι ταραχες τους διευκολύνουν κιόλας. Αναβαθμίζεται η σημασία ύπαρξης καταστολής (σε ορισμένους πολιτες), εξαγριώνονται κάποιες κοινωνικές ομάδες (π.χ. καταστηματάρχες) και επιτυγχάνουν το "διαίρει και βασίλευε" . Για αυτό άλλωστε και τις ειρηνικές συγκεντρώσεις τις μετατρέπουν μέσω βαλτών κουκουλοφόρων σε ταραχές.
Η λύση, κατά τη γνώμη μου, είναι να αποκτήσουμε "όγκο", η ισχύς εν τη ενώσει όλων των αγανακτισμένων πολιτών. Όταν μαζευτεί ένα κίνημα το οποίο θα έχει πολιτικό λόγο και άποψη (όχι κόμμα μην παρεξηγηθώ) και το οποίο θα είναι 1-3% των ψηφοφόρων (75.000 - 250.000 άτομα) τότε θα υπάρχει πραγματική δύναμη. Καλό παράδειγμα αποτελούν οι bloggers οι οποίοι έχουν αρχίσει και μαζεύονται, έχουν πολιτικό λόγο. Αυτό που χρειάζεται είναι η ενδυνάμωση τους, και κάποιος συγκεντρωτισμός (πυρήνας) για να μην χάνονται.
Το διαδίκτυο είναι, προς το παρόν, το μόνο ελεύθερο μέσο. Πρέπει να μάθουμε να το χρησιμοποιήσουμε σωστά για να μπορέσουμε να αλλάξουμε όλοι τα πράγματα.
[/quoteΒΟURDELA.TV ME ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗΗ μόνη λύση φίλε μου είναι να κάνουμε κάτι που θα "πονέσει" το σύστημα. Το σπάσιμο βιτρινών, οι ταραχες τους διευκολύνουν κιόλας. Αναβαθμίζεται η σημασία ύπαρξης καταστολής (σε ορισμένους πολιτες), εξαγριώνονται κάποιες κοινωνικές ομάδες (π.χ. καταστηματάρχες) και επιτυγχάνουν το "διαίρει και βασίλευε" . Για αυτό άλλωστε και τις ειρηνικές συγκεντρώσεις τις μετατρέπουν μέσω βαλτών κουκουλοφόρων σε ταραχές.
Η λύση, κατά τη γνώμη μου, είναι να αποκτήσουμε "όγκο", η ισχύς εν τη ενώσει όλων των αγανακτισμένων πολιτών. Όταν μαζευτεί ένα κίνημα το οποίο θα έχει πολιτικό λόγο και άποψη (όχι κόμμα μην παρεξηγηθώ) και το οποίο θα είναι 1-3% των ψηφοφόρων (75.000 - 250.000 άτομα) τότε θα υπάρχει πραγματική δύναμη. Καλό παράδειγμα αποτελούν οι bloggers οι οποίοι έχουν αρχίσει και μαζεύονται, έχουν πολιτικό λόγο. Αυτό που χρειάζεται είναι η ενδυνάμωση τους, και κάποιος συγκεντρωτισμός (πυρήνας) για να μην χάνονται.
Το διαδίκτυο είναι, προς το παρόν, το μόνο ελεύθερο μέσο. Πρέπει να μάθουμε να το χρησιμοποιήσουμε σωστά για να μπορέσουμε να αλλάξουμε όλοι τα πράγματα.
Τσακ ο lycosstomantri να ενας φασιστουλης. Οπα ρε μαγκα, ισα λεμε
Η λύση, κατά τη γνώμη μου, είναι να αποκτήσουμε "όγκο", η ισχύς εν τη ενώσει όλων των αγανακτισμένων πολιτών.
Τι γραφεις να κανουμε ταξικο διαχωρισμο και ομαδες αγανακτησμενων οπου θα σκοτοσουμε τους πιτσιρικαδες ή τους κουκουλοφορους μπατσους και τα σκυλια τους.
Κοιταχτε τι εντεχνα μπενει ο φασιστουλης και οι γενικευμενες προτασεις του.
Ειναι και αρχηγος ο γελειος και κανει και αθρηζει τις δυναμεις του.
ΡΕ ΟΥΣΤ ΛΕΜΕ
To μέγα ερώτημα:Ποιoν να πρωτοτιμωρήσεις δια της απουσίας σου αφού όλοι λίγο-πολύ στα αρπάζουν;;;Η ατιμωρησία είναι γενική κατάσταση, είναι νοοτροπία που ΥΠΑΡΧΕΙ και δε ξεριζώνεται εύκολα.
Τι πιό εύκολο από το να "τιμωρήσει" ο κόσμος το κατάστημα και να το αφήσει να βαράει μύγες?
ΟΜΩΣ, ΔΕ το κάνει.
Άρα τι φωνάζετε?