Νέα

Έως πότε αυτή η ατιμωρισία σ'αυτή την χώρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα moutsos13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 145
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Και 'γω σε αγαπαω, εισαι γαυρος, σου αρεσει και το "γρασιδι" αλλα ρε δικε μου μια ζωη εισαι off topic. Συγκρατησε λιγο τον δημιουργικο σου οιστρο.
κολιτε ο ιστροσ ινε πραμα ιπουλο,και διστιχο σε αφτι τι χορα επικρατι ιστρο τιμορισιασ ετσι και γο σιχορνουμε,και διστιχοσ δε ιμε σκιλα για να χο μονο διο φορεσ το χρονο

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Δεν ειμαι παπας ρε Ερινιο για να μου λες τα σεβη σου, ουτε κανας σοφος γεροντας. Τα σουβλακια θα τα φαω παντως αν κερασεις.

Δεν διακρίνομαι για τον σεβασμό μου σε σοφους γεροντες και παπαδες.
Τα σουβλάκια κερνιουνται μετα συνοδείας.. οπου συνοδεία εννοείται το λιγότερο μπουγιουρντι και οινος. Το περισσότερο δεν θα το πω εγω.. :grin:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Τα σουβλάκια κερνιουνται μετα συνοδείας.. οπου συνοδεία εννοείται το λιγότερο μπουγιουρντι και οινος. Το περισσότερο δεν θα το πω εγω.. :grin:
κερνα του ατιμοριτα ενα κοτο και μια πρασινι διπλα απο το ιχορ,ινε πεδι μαλαμα ο Παραλιμνισ!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης

Βαλε εσυ το μπουγιουρτι, βαζω εγω τον οινο παραγωγης μου και τα σουβλακια μισα-μισα.
Καληνυχτα και καλη συνεχεια. Σχολαω τωρα και την κανω για χωριο. Εχει ¨στουκι" αποψε στον καφενε.
Καλη μου επιτυχια.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΙΜΩΡΙΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ!!!

ΑΙΣΧΟΣ!
ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΛΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΗΠΙΟ!!!!
ΑΘΩΟΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΜΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ...
...Ο μικρός Παναγιώτης Βασιλέλλης "έσβησε" από λευχαιμία, χωρίς να του δοθεί ποτέ η ευκαιρία να δώσει μάχη για τη ζωή του σε νοσοκομείο του εξωτερικού. Δεν μπορούσε η εθνική τράπεζα να ξεπεράσει την γραφειοκρατία και να δώσει τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν.Τοτε άνθρωποι από όλη την Ελλάδα μετά τη δημοσιοποίηση του προβλήματος που αντιμετώπιζε το παιδί, έσπευσαν να βοηθήσουν, όπως μπορούσε ο καθένας, συγκεντρώνοντας ένα πολύ μεγάλο ποσό σε ερανικό λογαριασμό.

Παρά το ότι το ποσό που συγκεντρώθηκε επέτρεπε στην οικογένεια να ταξιδέψει για την Αμερική, προκειμένου ο μικρός Παναγιώτης να παλέψει για τη ζωή του, η Εθνική Τράπεζα αρνήθηκε να δώσει τα χρήματα στην οικογένεια... "πατώντας" σε τυπικότητες ως προς τη μορφή του λογαριασμού.Τελικά ο Παναγιώτης στις 04.03.2000 και σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών βαρέθηκε και σιχάθηκε την κοροιδία των μεγάλων αυτόυ του τόπου και "έφυγε".Προχθές, στις 09.12.2008 με βούλευμά του, το Συμβούλιο Εφετών Αιγαίου έκανε δεκτές τις εφέσεις τεσσάρων υψηλόβαθμων στελεχών της Εθνικής Τράπεζας και ενός γιατρού, απαλλάσσοντάς τους από τις κατηγορίες περί θανατηφόρας εκθέσεως ανηλίκου με τις οποίες τους είχε παραπέμψει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης πρωτοδίκως.

Συνημμένα

• %CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%AD%CE%BB%CE%B7%CF%82.jpg
    %CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%AD%CE%BB%CE%B7%CF%82.jpg
    7,6 KB · Εμφανίσεις: 27

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ΛΥΠΑΜΑΙ πολυ που αναγκαστηκα να ανεβασω την φωτο του παιδιου αλλα εγω βλεποντας αυτα τα ματια να κοιτανε ετσι μου ρχετε να βγω εξω με κανα μαγκνουμ και να τους παρει ο διαολος οτους τους ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ!!!

pinkmartini20

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
:tickedoff: Ρε καλά κάνουν και τις σπάνε τις τράπεζες,ισόβια στους ξεφτίλες τραπεζίτες
            θέλουν και οικονομική στήριξη οι νόμιμοι τοκογλύφοι. :tickedoff:

lycosstomantri

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
4
Like
165
Πόντοι
280
Η μόνη λύση σε μια χώρα όπου δεν εφαρμόζονται οι νόμοι.
Η μόνη λύση φίλε μου είναι να κάνουμε κάτι που θα "πονέσει" το σύστημα. Το σπάσιμο βιτρινών, οι ταραχες τους διευκολύνουν κιόλας. Αναβαθμίζεται η σημασία ύπαρξης καταστολής (σε ορισμένους πολιτες), εξαγριώνονται κάποιες κοινωνικές ομάδες (π.χ. καταστηματάρχες) και επιτυγχάνουν το "διαίρει και βασίλευε" . Για αυτό άλλωστε και τις ειρηνικές συγκεντρώσεις τις μετατρέπουν μέσω βαλτών κουκουλοφόρων σε ταραχές.

Η λύση, κατά τη γνώμη μου, είναι να αποκτήσουμε "όγκο", η ισχύς εν τη ενώσει όλων των αγανακτισμένων πολιτών. Όταν μαζευτεί ένα κίνημα το οποίο θα έχει πολιτικό λόγο και άποψη (όχι κόμμα μην παρεξηγηθώ) και το οποίο θα είναι 1-3% των ψηφοφόρων (75.000 - 250.000 άτομα) τότε θα υπάρχει πραγματική δύναμη. Καλό παράδειγμα αποτελούν οι bloggers οι οποίοι έχουν αρχίσει και μαζεύονται, έχουν πολιτικό λόγο. Αυτό που χρειάζεται είναι η ενδυνάμωση τους, και κάποιος συγκεντρωτισμός (πυρήνας) για να μην χάνονται.

Το διαδίκτυο είναι, προς το παρόν, το μόνο ελεύθερο μέσο. Πρέπει να μάθουμε να το χρησιμοποιήσουμε σωστά για να μπορέσουμε να αλλάξουμε όλοι τα πράγματα.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Τσακ ο lycosstomantri να ενας φασιστουλης. Οπα ρε μαγκα, ισα λεμε
Η λύση, κατά τη γνώμη μου, είναι να αποκτήσουμε "όγκο", η ισχύς εν τη ενώσει όλων των αγανακτισμένων πολιτών.
Τι γραφεις να κανουμε ταξικο διαχωρισμο και ομαδες αγανακτησμενων οπου θα σκοτοσουμε τους πιτσιρικαδες ή τους κουκουλοφορους μπατσους και τα σκυλια τους.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Κοιταχτε τι εντεχνα μπενει ο φασιστουλης και οι γενικευμενες προτασεις του.
Ειναι και αρχηγος ο γελειος και κανει και αθρηζει τις δυναμεις του.  :tickedoff:
ΡΕ ΟΥΣΤ ΛΕΜΕ

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
45
Like
751
Πόντοι
6.755
Η μόνη λύση φίλε μου είναι να κάνουμε κάτι που θα "πονέσει" το σύστημα. Το σπάσιμο βιτρινών, οι ταραχες τους διευκολύνουν κιόλας. Αναβαθμίζεται η σημασία ύπαρξης καταστολής (σε ορισμένους πολιτες), εξαγριώνονται κάποιες κοινωνικές ομάδες (π.χ. καταστηματάρχες) και επιτυγχάνουν το "διαίρει και βασίλευε" . Για αυτό άλλωστε και τις ειρηνικές συγκεντρώσεις τις μετατρέπουν μέσω βαλτών κουκουλοφόρων σε ταραχές.

Η λύση, κατά τη γνώμη μου, είναι να αποκτήσουμε "όγκο", η ισχύς εν τη ενώσει όλων των αγανακτισμένων πολιτών. Όταν μαζευτεί ένα κίνημα το οποίο θα έχει πολιτικό λόγο και άποψη (όχι κόμμα μην παρεξηγηθώ) και το οποίο θα είναι 1-3% των ψηφοφόρων (75.000 - 250.000 άτομα) τότε θα υπάρχει πραγματική δύναμη. Καλό παράδειγμα αποτελούν οι bloggers οι οποίοι έχουν αρχίσει και μαζεύονται, έχουν πολιτικό λόγο. Αυτό που χρειάζεται είναι η ενδυνάμωση τους, και κάποιος συγκεντρωτισμός (πυρήνας) για να μην χάνονται.

Το διαδίκτυο είναι, προς το παρόν, το μόνο ελεύθερο μέσο. Πρέπει να μάθουμε να το χρησιμοποιήσουμε σωστά για να μπορέσουμε να αλλάξουμε όλοι τα πράγματα.

[/quote

ΒΟURDELA.TV ME ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

lycosstomantri

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
4
Like
165
Πόντοι
280
Τσακ ο lycosstomantri να ενας φασιστουλης. Οπα ρε μαγκα, ισα λεμε
Η λύση, κατά τη γνώμη μου, είναι να αποκτήσουμε "όγκο", η ισχύς εν τη ενώσει όλων των αγανακτισμένων πολιτών.
Τι γραφεις να κανουμε ταξικο διαχωρισμο και ομαδες αγανακτησμενων οπου θα σκοτοσουμε τους πιτσιρικαδες ή τους κουκουλοφορους μπατσους και τα σκυλια τους.

Κοιταχτε τι εντεχνα μπενει ο φασιστουλης και οι γενικευμενες προτασεις του.
Ειναι και αρχηγος ο γελειος και κανει και αθρηζει τις δυναμεις του.  :tickedoff:
ΡΕ ΟΥΣΤ ΛΕΜΕ

Sorry για την αργοπορημενη απαντηση αλλα δεν ειχα φανταστει οτι καποιος θα μου την "επεφτε" ετσι ασχημα επειδη είπα οτι πρεπει να αλλαξουν τα πραγματα... Τωρα φασιστας ποιος ειναι ας το κρινουν οι υπολοιποι.

Αυτο το "να σκοτωσουμε τους πιτσιρικαδες ή τους κουκουλοφορους" απο που το έβγαλες? Τρελος εισαι ή τον παριστάνεις? Αν θα προσεξεις το ποστ μου ξεκινησε με εναντιωση σε ενα φιλο που ελεγε οτι πρεπει να βγουμε εξω με τα μαγκνουμ και να καθαριζουμε κοσμο...αλλα μαλλον δεν καταλαβαινεις και πολλα.

Το οτι μεσα στις διαδηλώσεις υπάρχουν "βαλτοι" πρωτη φορά το ακους? Κανε ενα ψαξιμο στο Youtube και θα καταλαβεις.

Το οτι είναι "αρχηγος ο γελοιος και αθροιζει τις δυναμεις του" παλι απο που σου ηρθε? Μηπως παιρνεις ληγμενα φαρμακα?

trikarde δεν πας καλα...κοιταξε το

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
για πεστε μου ποιον θελετε να κλεισετε μεσα.........
πλανασθε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
To θέμα είναι:

Έως πότε αυτή η ατιμωρισία σ'αυτή την χώρα;

Θα σας πω λοιπόν το εξής:

ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ και μας πηδάνε! (ατιμώρητα εννοώ).

Πήγα σήμερα ένα σινεμαδάκι στο Cosmopolis.  Επειδή το έργο άρχιζε 00:30, καθήσαμε με τη δικιά μου να πιούμε κάτι στο Applebee's να σκοτώσουμε την ώρα.
H λυπητερή:
Μια CocaCοla: €4,50.
Ένας φρέσκος χυμός πορτοκάλι: €4,25
ΣΥΝΟΛΟ: € 8,75
(Δηλαδή $11, με τη σημερινή ισοτιμία).
Όχι στη Νέα Υόρκη, ΟΥΤΕ ΣΤΟ MONACO δεν κάνουν τόσο τα ζουμιά.

Και (12 μεσάνυχτα) το μαγαζί ήταν ΦΙΣΚΑ!

Λοιπόν:  Αφού πάμε και καθόμαστε και τους τα ακουμπάμε, καλά μας κάνουν.

Η ατιμωρησία είναι γενική κατάσταση, είναι νοοτροπία που ΥΠΑΡΧΕΙ και δε ξεριζώνεται εύκολα.
Τι πιό εύκολο από το να "τιμωρήσει" ο κόσμος το κατάστημα και να το αφήσει να βαράει μύγες?
ΟΜΩΣ, ΔΕ το κάνει.

Άρα τι φωνάζετε?

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Η ατιμωρησία είναι γενική κατάσταση, είναι νοοτροπία που ΥΠΑΡΧΕΙ και δε ξεριζώνεται εύκολα.
Τι πιό εύκολο από το να "τιμωρήσει" ο κόσμος το κατάστημα και να το αφήσει να βαράει μύγες?
ΟΜΩΣ, ΔΕ το κάνει.
Άρα τι φωνάζετε?
To μέγα ερώτημα:Ποιoν να πρωτοτιμωρήσεις δια της απουσίας σου αφού όλοι λίγο-πολύ στα αρπάζουν;;; :think:
Μας τα αρπάζουν που μας στα αρπάζουν ας μην το σκεφτόμαστε τουλάχιστον την στιγμή που διασκεδάζουμε!!! :grin: 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom