You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ένωση Κεντρώων - Bασίλης Λεβέντης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pavlosp
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 188K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.083
- Πόντοι
- 1.786
Ολοι στην οδο Χαλκοκονδυλη 9!
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ρε που φτάσαμε ? Ακόμα και ο Λεβέντης ακούγεται σοβαρός σε σχέση με αυτά που ακούμε από τον Συριζα :S
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Συνημμένα
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
γιατι σε χαλαει να παιρνεις ενα 800αρι και να αραζεις σπιτι σου τυπετο 800αρι που ειναι;
χαθηκε στο δρομο;
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
εκεινος ο λυκουδης δεν ντρεπεταιεπρεπε να παει κι αυτος στο ποταμι. Κοσμος και κοσμακης μαζευτηκε εκει :-
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Έπρεπε να πάει στο κόμμα που είναι η Ραχήλ για να νιώσει περήφανοςεκεινος ο λυκουδης δεν ντρεπεται
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 14.925
- Πόντοι
- 6.515
εκεινος ο λυκουδης δεν ντρεπεται
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 893
- Πόντοι
- 96
το 800αρι που ειναι;
χαθηκε στο δρομο;
Θα το δωσει ο Αλέξης .
Πολυ πιο σοβαρος από τους "σοβαρους" ο Λεβεντης , και ο μονος που ζητα απόλυση ΔΥ
Έπρεπε να πάει στο κόμμα που είναι η Ραχήλ για να νιώσει περήφανος
Βασικο ελάτωμμα οτι ειναι ξεροκεφαλος και δεν χωνεται σε κανα κομμα . Μαλακια που δεν πήγε στο ποταμι , θα εβγαινε.
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 599
- Πόντοι
- 246
ο προεδρας ολα τα χρονια βριζει τους καναλαρχες τυπεΒασικο ελάτωμμα οτι ειναι ξεροκεφαλος και δεν χωνεται σε κανα κομμα . Μαλακια που δεν πήγε στο ποταμι , θα εβγαινε.
δυσκολο να παει στο κομμα που ξεκινησε με πρωτοβουλια καναλαρχων :-
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 14.925
- Πόντοι
- 6.515
Θα το δωσει ο Αλέξης .
Πολυ πιο σοβαρος από τους "σοβαρους" ο Λεβεντης , και ο μονος που ζητα απόλυση ΔΥ
Βασικο ελάτωμμα οτι ειναι ξεροκεφαλος και δεν χωνεται σε κανα κομμα . Μαλακια που δεν πήγε στο ποταμι , θα εβγαινε.
παιζει και να μην τον ηθελαν τυπε :-
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 893
- Πόντοι
- 96
ο προεδρας ολα τα χρονια βριζει τους καναλαρχες τυπε
δυσκολο να παει στο κομμα που ξεκινησε με πρωτοβουλια καναλαρχων :-
Δεν ξερω αν το ποταμι ειναι των καναλαρχων αλλα και αυτοι γιαλατζι προοοδευτικοι ειναι. Jesuischarlie λεγανε αλλα για την φυλακιση 10 μηνων στο πραγματικο Ελληνα Charlie (πατερ παστιστιος) δεν μιλησε ουτε μισό κομμα . Εχουμε πηξει στους φιλελευθερους τους προοδευτικους και τους αριστερους και ο αλλος ο κακομοιρης εφαγε 10 μηνες φυλακη επειδη εκανε λίγο χαβαλέ .
Ο προεδρος μεσα στην "τρελαμαρα" του ειναι πιο ριζόσπαστικός από ολους τους δηθεν προοοδευτικους .
Μονη ψηφος που δε εχω μετανιωσει η ψηφος στον κυρ Βασίλη.
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 599
- Πόντοι
- 246
offtopicΔεν ξερω αν το ποταμι ειναι των καναλαρχων αλλα και αυτοι γιαλατζι προοοδευτικοι ειναι. Jesuischarlie λεγανε αλλα για την φυλακιση 10 μηνων στο πραγματικο Ελληνα Charlie (πατερ παστιστιος) δεν μιλησε ουτε μισό κομμα . Εχουμε πηξει στους φιλελευθερους τους προοδευτικους και τους αριστερους και ο αλλος ο κακομοιρης εφαγε 10 μηνες φυλακη επειδη εκανε λίγο χαβαλέ .
Ο προεδρος μεσα στην "τρελαμαρα" του ειναι πιο ριζόσπαστικός από ολους τους δηθεν προοοδευτικους .
αλλα
ο παστιτσιος δεν ειναι ο ελληνας charlie
γιατι αυτος δικαστηκε και καταδικαστηκε απο δικαστηριο
δεν εκτελεστηκε απο φανατικο με καλασνικοφ που πηρε το νομο στα χερια του
εχει ουσιωδη διαφορα το ενα με το αλλο
ελπιζω να το καταλαβαινεις
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
θα τον ξαναψηφισεις τον κυρ βασιλη τυπε;Δεν ξερω αν το ποταμι ειναι των καναλαρχων αλλα και αυτοι γιαλατζι προοοδευτικοι ειναι. Jesuischarlie λεγανε αλλα για την φυλακιση 10 μηνων στο πραγματικο Ελληνα Charlie (πατερ παστιστιος) δεν μιλησε ουτε μισό κομμα . Εχουμε πηξει στους φιλελευθερους τους προοδευτικους και τους αριστερους και ο αλλος ο κακομοιρης εφαγε 10 μηνες φυλακη επειδη εκανε λίγο χαβαλέ .
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 599
- Πόντοι
- 246
εσυ τωρα που απεκλεισαν την εθνικη ελπιδα θα το ριξεις λεβεντη τυπε;θα τον ξαναψηφισεις τον κυρ βασιλη τυπε;
Παρόμοια θέματα
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά