Νέα

Ένωση Κεντρώων - Bασίλης Λεβέντης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pavlosp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 188K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
599
Πόντοι
246
το ψηνω τυπε η αληθεια ειναι οτι με συγκινησε και ο μητσικωστας ..
ομως τυπε ο προεδρος ειναι σφοδρα αντιβασιλικος
εχει κανει πολλες δηλωσεις εναντιον του μεγαλειωτατου
μιλαει για βρωμερο παλατι
:-

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
599
Πόντοι
246
το ψηνω τυπε η αληθεια ειναι οτι με συγκινησε και ο μητσικωστας ..
ασε που...
"O Μητσικώστας στηρίζει Λεβέ..." Το βίντεο αυτό δεν είναι πλέον διαθέσιμο λόγω υποβολής αξίωσης πνευματικών δικαιωμάτων από το χρήστη Mitsikostas Giorgos.
:S

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
πιστευω θα παει καλα ο λεβεντης φετος στις εκλογες  :sunglasses:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Εχουμε λινκ με την διακαναλικη της ενωσης κεντρωων? σημερα δεν ηταν? :think: :think:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Eδω   εισαι  τυπε

Τον είδα τώρα στο kontra.

Πριν τον δω σκεφτόμουν να του το ρίξω αυτή τη φορά το κουκί. Θες επειδή με επιρρέασε το βίντεο του Μητσικώστα, θες επειδή (μετά την μη συμμετοχή του Τζήμερου) πραγματικά βρίσκομαι σε αδιέξοδο τι να ψηφίσω, σκέφτηκα πως ίσως θα άξιζε να του ρίξω μια φορά κι αυτού μια ψήφο.
Δεν γίνεται, ρε παιδιά.

Ο άνθρωπος τα έχει εντελώς παιγμένα (αυτό ίσχυε πάντα), αλλά τώρα (επί πλέον) μου φαίνεται πως έχουν αρχίσει να τον επιρεάζουν και τα γηρατιά του. Ξεχνάει, τα χάνει, μπερδεύεται, κι όλα αυτά μέσα στην κανονική του τρέλλα (που την κουβαλάει από μικρός).

Συν το ότι είναι και ολίγον ψευταράκος: Παρουσίασε άλλους δυο "συνεργαζόμενους αρχηγούς κομμάτων" (ο θεός να τα κάνει), δεν τους άφησε βέβαια να μιλήσουν, αλλά ο ίδιος είπε ψέμματα πως είναι η πρώτη φορά που κάνει τέτοια συνεργασία.
Ψέμμα, γιατί και με οικολόγους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, και με τον αδερφό του Ανδρέα Παπανδρέου, και δεν θυμάμαι και με ποιον άλλον.

Οι δε φάτσες που τον περιστοιχίζουν είναι εντελώς περίεργες... έως ύποπτες. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, επιλέγονται με κριτήριο να μην φέρνουν ποτέ καμιά αντίρρηση στον Αρχηγό.

Από "θέσεις κόμματος" δεν το συζητάω βέβαια. Άρτζι μπούρτζι και λουλάς, αλλά είπαμε, να τον συγχωρέσουμε μια φορά και να του δώσουμε μια ευκαιρία.
Δεν γίνεται.

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
σιγουρα δεν ειναι αγιος ο Λεβεντης αλλα για βαλε στη ζυγαρια και τους υπολοιπους πολιτικους αρχηγους και τα κομματα τους που τα τρωμε στη μαπα απο τη μερα που γεννηθηκαμε και βγαλε συμπερασμα.
ελεγα για συριζα αλλα μαλλον θα το ριξω στον λεβεντη..! ας ευχηθουμε το καλυτερο για ολους μας.! :2on1:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
αληθεια το 800αρι γιατι το εβγαλε απο τα 9 σημεια;

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
σιγουρα δεν ειναι αγιος ο Λεβεντης αλλα για βαλε στη ζυγαρια και τους υπολοιπους πολιτικους αρχηγους και τα κομματα τους που τα τρωμε στη μαπα απο τη μερα που γεννηθηκαμε και βγαλε συμπερασμα.
ελεγα για συριζα αλλα μαλλον θα το ριξω στον λεβεντη..! ας ευχηθουμε το καλυτερο για ολους μας.! :2on1:
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ :rockon: :rockon: :rockon:

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Τον είδα τώρα στο kontra.

Πριν τον δω σκεφτόμουν να του το ρίξω αυτή τη φορά το κουκί. Θες επειδή με επιρρέασε το βίντεο του Μητσικώστα, θες επειδή (μετά την μη συμμετοχή του Τζήμερου) πραγματικά βρίσκομαι σε αδιέξοδο τι να ψηφίσω, σκέφτηκα πως ίσως θα άξιζε να του ρίξω μια φορά κι αυτού μια ψήφο.
Δεν γίνεται, ρε παιδιά.

Ο άνθρωπος τα έχει εντελώς παιγμένα (αυτό ίσχυε πάντα), αλλά τώρα (επί πλέον) μου φαίνεται πως έχουν αρχίσει να τον επιρεάζουν και τα γηρατιά του. Ξεχνάει, τα χάνει, μπερδεύεται, κι όλα αυτά μέσα στην κανονική του τρέλλα (που την κουβαλάει από μικρός).

Συν το ότι είναι και ολίγον ψευταράκος: Παρουσίασε άλλους δυο "συνεργαζόμενους αρχηγούς κομμάτων" (ο θεός να τα κάνει), δεν τους άφησε βέβαια να μιλήσουν, αλλά ο ίδιος είπε ψέμματα πως είναι η πρώτη φορά που κάνει τέτοια συνεργασία.
Ψέμμα, γιατί και με οικολόγους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, και με τον αδερφό του Ανδρέα Παπανδρέου, και δεν θυμάμαι και με ποιον άλλον.

Οι δε φάτσες που τον περιστοιχίζουν είναι εντελώς περίεργες... έως ύποπτες. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, επιλέγονται με κριτήριο να μην φέρνουν ποτέ καμιά αντίρρηση στον Αρχηγό.

Από "θέσεις κόμματος" δεν το συζητάω βέβαια. Άρτζι μπούρτζι και λουλάς, αλλά είπαμε, να τον συγχωρέσουμε μια φορά και να του δώσουμε μια ευκαιρία.
Δεν γίνεται.
Άσε τις φάτσες.Εγώ ούτε είδα να χάνει τα λόγια του ούτε να λέει αρλούμπες.
Ψήφους σαν τη δικιά σου δεν νομίζω να τις έχει ανάγκη ο Λεβέντης,άντε και καλό σταύρωμα στο Πασόκ σου την Κυριακή.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Άσε τις φάτσες.Εγώ ούτε είδα να χάνει τα λόγια του ούτε να λέει αρλούμπες.
Ψήφους σαν τη δικιά σου δεν νομίζω να τις έχει ανάγκη ο Λεβέντης,άντε και καλό σταύρωμα στο Πασόκ σου την Κυριακή.
Σε έβρισα εγώ?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ρε το 800αρι θα το δωσει ναι η οχι;

Stories

Νέο!