You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ένωση Κεντρώων - Bασίλης Λεβέντης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pavlosp
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 188K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Μαρτυρας του Αυναν
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Like
- 268
- Πόντοι
- 36
o μητσαρας τα χει γραψει μαλλον τυπε πριν εξαφανιστεί
Υπάρχουν πάρα πολλά συνθηματα για τον
Λεβέντη και την Ένωση Κεντρώων.
Υπάρχουν δυό περιπτώσεις:
1) Υπάρχουν ακόμη οπαδοί του κόμματος
2) Πληρώνει κάποιους για να γράφουν τα συνθήματα
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
οχι μαν ,,ειμαστε πολλοι κι ειεμαστε δυνατοι!!!o μητσαρας τα χει γραψει μαλλον τυπε πριν εξαφανιστεί
Μαρτυρας του Αυναν
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Like
- 268
- Πόντοι
- 36
τυπε εχω σκεφτει να ψηφισω λεβεντη, δεν κανω πλακαοχι μαν ,,ειμαστε πολλοι κι ειεμαστε δυνατοι!!!
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
εγω περιμενω ακομα το κομμα του χιου μαν.τυπε εχω σκεφτει να ψηφισω λεβεντη, δεν κανω πλακα
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Αποσπάσματα από τις δυο μεγαλειώδης συγκεντρώσεις της Ένωσης Κεντρώων στις εκλογές του 1993 στην αθηνα οδός χαλκοκονδύλη 9 αθηνα στα κεντρικά γραφεία της Ένωσης Κεντρώων και στην θεσσαλονίκη.Ανεξάρτητα από το ποιον κάποιων κάφρων που φώναζαν συνθήματα για τις ομάδες ο λόγος του προεδρου της Ένωσης Κεντρώων αν και πύρινος και καυστικός είναι ουσιαστικός και
ρεαλιστικός.
Καλούμε του νέους του 2012 με τον ίδιο παλμό και θερμη να στηρίξουν το δίκαιο και τίμιο αγώνα μας για δικαιοσύνη δημοκρατία ισοπολιτεία και ισονομία καλούμε από την ορεστιάδα μέχρι την κρήτη όλους τους ανεργους τους Έλληνες που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας να μας πλαισιώσουν για να parapempsoume στην δικαιοσύνη τους τους κλεφτες και τους ψεύτες που επί δεκαετίες πίνουν το αίμα και τον ιδρώτα των εργαζομενων.
Τα χρονια πέρασαν όμως τα κοινωνικά αιτήματα παραμένουν
υπαρχτα ήρθε η στιγμή να μπει στην βουλή ένας αληθινός αγωνιστής που επαληθεύτηκε σε ότι είπε από το 1990 και ζήτησε κάθαρση και εξυγίανση ζήτησε έλεγχο του δημοσιου βίου
ρεαλιστικός.
Καλούμε του νέους του 2012 με τον ίδιο παλμό και θερμη να στηρίξουν το δίκαιο και τίμιο αγώνα μας για δικαιοσύνη δημοκρατία ισοπολιτεία και ισονομία καλούμε από την ορεστιάδα μέχρι την κρήτη όλους τους ανεργους τους Έλληνες που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας να μας πλαισιώσουν για να parapempsoume στην δικαιοσύνη τους τους κλεφτες και τους ψεύτες που επί δεκαετίες πίνουν το αίμα και τον ιδρώτα των εργαζομενων.
Τα χρονια πέρασαν όμως τα κοινωνικά αιτήματα παραμένουν
υπαρχτα ήρθε η στιγμή να μπει στην βουλή ένας αληθινός αγωνιστής που επαληθεύτηκε σε ότι είπε από το 1990 και ζήτησε κάθαρση και εξυγίανση ζήτησε έλεγχο του δημοσιου βίου
Μαρτυρας του Αυναν
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Like
- 268
- Πόντοι
- 36
Kαλά τα λέει, είναι τίμιος, πονάει τον τόπο, και έπρεπε να είναι εδώ και πολλά χρόνια στην Βουλή. Αλλά δυστυχώς αντί για αυτόν είναι στην Βουλή κάποιες που ο κόσμος τις ψήφισε με μόνο κριτήριο την ομορφιά τους. (Ράπτη και πριν η Καιλή) Τον Λεβέντη και κάθε Λεβέντη φρόντισαν να τον βάλουν στην γωνία, και να τον βαφτίσουν γραφικό.
Ένα κόμμα αν δεν έχει προβολή και λεφτά δεν μπορεί να σταθεί. Ο Λεβέντης η μόνο προβολή που είχε ήταν από το κανάλι του Κουρή, που του είχε δώσει μία εκπομπή το Σάββατο-βραδο που ο κόσμος βγαίνει να διασκεδάσει. Είναι λοιπόν ένα ερώτημα πόσοι να έβλεπαν τον Λεβέντη εκείνες τις ώρες. Και ο απατεώνας αληταράς κλέφτης Κουρής που ήταν ο μοναδικός που του έδωσε εκπομπή σίγουρα είχε τον λόγο του που δεν ήταν να βοηθήσει τον Λεβέντη αλλά να πάει κόντρα σε κάποιους ώστε να έχει μετά κάποιο όφελος.
Ένα κόμμα αν δεν έχει προβολή και λεφτά δεν μπορεί να σταθεί. Ο Λεβέντης η μόνο προβολή που είχε ήταν από το κανάλι του Κουρή, που του είχε δώσει μία εκπομπή το Σάββατο-βραδο που ο κόσμος βγαίνει να διασκεδάσει. Είναι λοιπόν ένα ερώτημα πόσοι να έβλεπαν τον Λεβέντη εκείνες τις ώρες. Και ο απατεώνας αληταράς κλέφτης Κουρής που ήταν ο μοναδικός που του έδωσε εκπομπή σίγουρα είχε τον λόγο του που δεν ήταν να βοηθήσει τον Λεβέντη αλλά να πάει κόντρα σε κάποιους ώστε να έχει μετά κάποιο όφελος.
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Πως τα ξέρεις, πως τα ξέρεις εσύ, ατιμούλικο!Kαλά τα λέει, είναι τίμιος, πονάει τον τόπο, και έπρεπε να είναι εδώ και πολλά χρόνια στην Βουλή. Αλλά δυστυχώς αντί για αυτόν είναι στην Βουλή κάποιες που ο κόσμος τις ψήφισε με μόνο κριτήριο την ομορφιά τους. (Ράπτη και πριν η Καιλή) Τον Λεβέντη και κάθε Λεβέντη φρόντισαν να τον βάλουν στην γωνία, και να τον βαφτίσουν γραφικό.
Ο τύπος φίλε είναι αστείος όταν τον ακούς να λέει "δεν θα επιτρέψω στην κυβέρνηση να κάνει αυτό ή το άλλο" ή "αν είμαι εγώ πρωθυπουργός θα κάνω αυτό" κλπ, για ένα κόμμα που παίρνει 20000 ψήφους. Κατά τα άλλα, για δές τις κατά καιρούς θέσεις του για να δείς ότι τις αλλάζει σαν τον ανεμόμυλο. Ανάλογα με το ποιο μικρό κόμμα χάνει στις δημοσκοπήσεις, ψάχνει να πάρει τις ψήφους του. Όσο για το κανάλι, δεν του έδωσε ο Κουρής εκπομπή. Ο Λεβέντης κατέλαβε αυθαίρετα μια συχνότητα (όπως το έκαναν όλα τα λαμόγια όταν άρχισε η ιδιωτική τηλεόραση), έφτιαξε το κανάλι 40, το οποίο μετά το πούλησε στον Κουρή και μέσα στην συμφωνία τους ήταν η εκπομπή και το να έχει στήλη στην φυλλάδα την Αυριανή! Γι' αυτό και ο Λεβέντης τον έλεγε τίμιο τον Κουρή (ψάξε παλιότερες εκπομπές του, τον έχω δεί με τα ίδια μου τα μάτια!). Ένας αστείος (προφανώς ανεπάγγελτος) τυπάκος είναι. Δεν κάνω σύγκριση με άλλους παρόμοιους της Βουλής. Αλλά όχι κι ότι αξίζει να είναι βουλευτής! Έλεος!!!!Kαλά τα λέει, είναι τίμιος, πονάει τον τόπο, και έπρεπε να είναι εδώ και πολλά χρόνια στην Βουλή. Αλλά δυστυχώς αντί για αυτόν είναι στην Βουλή κάποιες που ο κόσμος τις ψήφισε με μόνο κριτήριο την ομορφιά τους. (Ράπτη και πριν η Καιλή) Τον Λεβέντη και κάθε Λεβέντη φρόντισαν να τον βάλουν στην γωνία, και να τον βαφτίσουν γραφικό.
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Ένας αστείος (προφανώς ανεπάγγελτος) τυπάκος είναι. Δεν κάνω σύγκριση με άλλους παρόμοιους της Βουλής. Αλλά όχι κι ότι αξίζει να είναι βουλευτής!
"Βουλευτής" στην κοινοβουλευτική δημοκρατία σημαίνει "Εκπρόσωπός μου στο κοινοβούλιο".
Ε, ούτε κι εγώ θα του ανέθετα ποτέ να με εκπροσωπήσει.
Είναι πολύ αστείος γι' αυτό.
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.030
- Πόντοι
- 456
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.833
- Πόντοι
- 41.447
Παρόμοια θέματα
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά