alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Παιδιά Νανα μου, παιδιά. Δεν ξερουνέφαγα πόρτα ... κλαψ ...
Παιδιά Νανα μου, παιδιά. Δεν ξερουνέφαγα πόρτα ... κλαψ ...
μην στεναχωριεσαι τι ειναι ενας μπροστα στους εκατονταδες.έφαγα πόρτα ... κλαψ ...
έτσι όπως πάνε δε θα μάθουν κιόλας ... και μάντεψε ποιοι θα χάσουν ...Παιδιά Νανα μου, παιδιά. Δεν ξερουν
δε με ενδιέφεραν ποτέ οι εκατοντάδες παρά μόνο όσοι άξιζανμην στεναχωριεσαι τι ειναι ενας μπροστα στους εκατονταδες.
αλλο ειπα εχεις να επιλεξεις αναμεσα σε εκατονταδες μειον ενας ισον μηδεν.έτσι όπως πάνε δε θα μάθουν κιόλας ... και μάντεψε ποιοι θα χάσουν ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δε με ενδιέφεραν ποτέ οι εκατοντάδες παρά μόνο όσοι άξιζαν
μα όλα τα ξέρεις πχχιααα μανάρι μου?Η Νανά φαινεται λογικο και εξυπνο κοριτσι, υποθετω επομενως οτι ειναι εμβολιασμενη και ψηφιζει ΝΔ
Η Νανά φαινεται λογικο και εξυπνο κοριτσι, υποθετω επομενως οτι ειναι εμβολιασμενη και ψηφιζει ΝΔ
Τα ειπες ολα.Με σημαντικά νοσήματα και εικόνα χρόνιας κατάπτωσης όπως ο πρόεδρος ακόμα και εμβολιασμένος να είναι κάποιος στην ηλικία του, είναι πιθανό να μην απαντήσει επαρκώς το ανοσοποιητικό του με αρκετά αντισώματα ούτε η κράση του να τον στηρίξει . Αυτός ήταν για αναμνηστική ενισχυτική τρίτη δόση, όχι για ξεβράκωτος στα αγγούρια.
Εύχομαι να την παλέψει μην πεθάνει ο άνθρωπος, είναι αγαπητός και έχει χαρίσει σε όλους ευχάριστες στιγμές. Αλλά δύσκολα τα πράγματα.
Εγω θεωρουσα αναξιοπρεπή ζητιανιά ακομη και τα κάλαντα, γι αυτο δεν τα ειπα ποτέ
Θυμάμαι πάντως να έχεις δηλώσει ότι μέχρι τα 27 σου (νομίζω) σε χαρτζηλικωνε ο μπαμπάς σου, δεν είναι αναξιοπρεπη ζητιανιά αυτό;Εγω θεωρουσα αναξιοπρεπή ζητιανιά ακομη και τα κάλαντα, γι αυτο δεν τα ειπα ποτέ
Για την ακριβεια, εχω πει οτι ο πατερας μου με εχει βοηθησει οικονομικα σε καποιες φασεις ακομη και αφου ημουν ηδη δικηγορος και σε αρκετα μεγαλη ηλικια. Ισως και πανω απο 27, δεν θυμαμαι τωρα.Θυμάμαι πάντως να έχεις δηλώσει ότι μέχρι τα 27 σου (νομίζω) σε χαρτζηλικωνε ο μπαμπάς σου, δεν είναι αναξιοπρεπη ζητιανιά αυτό;
Ζητιανιά δεν είναι σίγουρα.Εγω πάντως στα 27 μου και ακόμα και σήμερα βοηθάω τους γονείς μου και δεν με βοηθάνε. Φυσικά βοηθηθηκα από τους γονείς στις αρχές τις σταδιοδρομία μου και γ αυτό είμαι ισόβια ευγνώμων. Βέβαια η δική μου σταδιοδρομία έχει διαφορά με τη δική σου. Εγώ κάνω ελεύθερο επάγγελμα από 22 χρόνων (με μαγαζί στον ίδιο χώρο στην ίδια διεύθυνση 22 χρόνια) εσύ σπουδασες και οι απολαβές από τη δουλειά σου έρχονται λίγο πιο αργά.Για την ακριβεια, εχω πει οτι ο πατερας μου με εχει βοηθησει οικονομικα σε καποιες φασεις ακομη και αφου ημουν ηδη δικηγορος και σε αρκετα μεγαλη ηλικια. Ισως και πανω απο 27, δεν θυμαμαι τωρα.
Και οχι, δεν το θεωρω ζητιανιά να δεχθεις μια βοηθεια απο τους συγγενεις σου και ειδικα τους γονεις σου.
Δηλαδή είναι ο μόνος πολιτικός που πεθαίνει για τους ψηφοφόρους του, respectΒασίλης Λεβέντης πολιτικάντης μέχρι τον τάφο...πιο ψηφοθήρας πεθαίνεις ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.Για να χαιδέψει το κοινό των ανεμβολίαστων δεν έκανε το εμβόλιο όντας 60+ κι με υποκείμενο τραγικό πραγματικά.Πλέον μόνο αν τον γλυτώσουν με φάρμακα και μονοκλωνικά
Σωστοτατος.Ζητιανιά δεν είναι σίγουρα.Εγω πάντως στα 27 μου και ακόμα και σήμερα βοηθάω τους γονείς μου και δεν με βοηθάνε. Φυσικά βοηθηθηκα από τους γονείς στις αρχές τις σταδιοδρομία μου και γ αυτό είμαι ισόβια ευγνώμων. Βέβαια η δική μου σταδιοδρομία έχει διαφορά με τη δική σου. Εγώ κάνω ελεύθερο επάγγελμα από 22 χρόνων (με μαγαζί στον ίδιο χώρο στην ίδια διεύθυνση 22 χρόνια) εσύ σπουδασες και οι απολαβές από τη δουλειά σου έρχονται λίγο πιο αργά.
Νομίζω ο ίδιος ηταν αρνητής. Άλλο τις παπάρες που έλεγε δημοσίως.Εδώ πάντως μας έλεγε ότι όλοι πρέπει να εμβολιαστούν και μακριά από τους ψέκες αλλά ο ίδιος μάλλον «ξέχασε» να εμβολιαστεί.
Να υποθέσουμε απο την απάντηση ότι δεν είστε χοντρή ή χοντρή και τρελή;ουφ ... έφυγε ένα βάρος από πάνω μου ...