Διαγραμμένο μέλος 212554
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2021
- Like
- 1.406
- Πόντοι
- 216
εσύ πάλι που τα θυμάσαι ? 40αρης γαρ ...ωραια χρονια ομως ρε αυτα σκεφτομαι και αναπολω.
εσύ πάλι που τα θυμάσαι ? 40αρης γαρ ...ωραια χρονια ομως ρε αυτα σκεφτομαι και αναπολω.
Εγω την Μεγαλοοικονομου ηθελα απο την Ενωση Κεντρωων στη ΝΔ αλλά προλαβε και την καβαντζωσε ο ΤσιπραςΕ με το που κλείσει τα μάτια του να τον πάρετε στη ΝΔ να φτιάξετε λίγο το κεντρώο σας προφίλ...
Εγω θεωρουσα αναξιοπρεπή ζητιανιά ακομη και τα κάλαντα, γι αυτο δεν τα ειπα ποτέΑυτό αρχίζει να με απασχολεί πάρα πολύ τελευταία.
Η φάση στη γύρα πχ ήταν πάντα σάπια; ή εγώ σαν πιο μικρός τα έβλεπα πιο ρομαντικά.
Ή μήπως και τα 2 σε συνδυασμό.
ωραια χρονια ηταν σε πολλα θεματα ναι ειμασταν νεοι αλλα ειχαμε ο ενας τον αλλο με τηλεφωνα κλπ και οχι μεσω εφαρμογων και θα τα πουμε και δεν τα λεμε ποτε,επισης οι πολιτικοι μας ειχαν αρχιδια και οχι αρχιδια πολιτικοι,εγω το λεω τωρα ασχετα που δεν με ακουν ο γερος μητσοτακης που χλευαστηκε οταν ηθελε να πουλησει τις δεκο δειχνει ποσο μπροστα ηταν ποσα θα ειχαμε γλυτωσει και δεν θα τα διναμε τσαμπα.Βαλε ενα ουισκι τωρα.Μητσοτακης, Παπανδρεου, Γεννηματα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αρχιδια χρόνια ηταν, απλως εμεις ημασταν νεοι
Εσύ μην δεις τρελή και χοντρή αμέσως να την καπαρώσεις...Εγω την Μεγαλοοικονομου ηθελα απο την Ενωση Κεντρωων στη ΝΔ αλλά προλαβε και την καβαντζωσε ο Τσιπρας
παλια οι εποχες μυριζαν και το πασχα ευωδιαζει ο τοπος τωρα βρωμα παντου.Αυτό αρχίζει να με απασχολεί πάρα πολύ τελευταία.
Η φάση στη γύρα πχ ήταν πάντα σάπια; ή εγώ σαν πιο μικρός τα έβλεπα πιο ρομαντικά.
Ή μήπως και τα 2 σε συνδυασμό.
σημερα ακουσα στο ραδιο αυτο το τραγουδι και με εχει πιασει καταθλιψη.εσύ πάλι που τα θυμάσαι ? 40αρης γαρ ...
ωπα ... του alex του αρέσουν οι τρελές και οι χοντρές ή οι τρελές χοντρές ???Εσύ μην δεις τρελή και χοντρή αμέσως να την καπαρώσεις...
Τύπε επιμενω, αρχίδια χρονιαωραια χρονια ηταν σε πολλα θεματα ναι ειμασταν νεοι αλλα ειχαμε ο ενας τον αλλο με τηλεφωνα κλπ και οχι μεσω εφαρμογων και θα τα πουμε και δεν τα λεμε ποτε,επισης οι πολιτικοι μας ειχαν αρχιδια και οχι αρχιδια πολιτικοι,εγω το λεω τωρα ασχετα που δεν με ακουν ο γερος μητσοτακης που χλευαστηκε οταν ηθελε να πουλησει τις δεκο δειχνει ποσο μπροστα ηταν ποσα θα ειχαμε γλυτωσει και δεν θα τα διναμε τσαμπα.Βαλε ενα ουισκι τωρα.
Την πρωτη μου αναμνηση απο Λεβεντη την εχω απο τις ευρωεκλογες του 1984
Τότε που το κομμα του λεγοταν "Ελευθεροι" και ελαβε 0,15 %
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ο θετος γιος του
ευαισθητούλης μου είσαι ...σημερα ακουσα στο ραδιο αυτο το τραγουδι και με εχει πιασει καταθλιψη.
Εσενα αυτο το μπαν σε κατεστρεψεπαλια οι εποχες μυριζαν και το πασχα ευωδιαζει ο τοπος τωρα βρωμα παντου.
ολα αυτα που περιεγραψες ειναι η μαγεια που χασαμε.Τύπε επιμενω, αρχίδια χρονια
Δεν ειχαμε κινητά, ιδιωτικα καναλια στην τηλεοραση, ιντερνετ, παιζαμε μπαλα σε χωματα και τσιμεντα και οχι σε πρασινα χαλια 5Χ5, για να δεις τσοντα επρεπε να την νοικιασεις σε βιντεοκλαμπ, για να ακουσεις ενα τραγουδι επρεπε να εχεις γουοκμαν, για να πας γηπεδο παγωνε ο κωλος σου στα τσιμεντα ενω τωρα εχεις καρεκλακια
το μονο καλο τότε ηταν οτι δεν επαιρνε το πρωταθλημα καθε χρονο ο Ολυμπιακος
Τον πειράζω, ο αλαικσ έχει γούστο στις γυναίκες...ωπα ... του alex του αρέσουν οι τρελές και οι χοντρές ή οι τρελές χοντρές ???
το μονο καλο τότε ηταν οτι δεν επαιρνε το πρωταθλημα καθε χρονο ο Ολυμπιακος
ουφ ... έφυγε ένα βάρος από πάνω μου ...Τον πειράζω, ο αλαικσ έχει γούστο στις γυναίκες...
Κάποτε στη Μεσσήνη απ' όπου κατάγεται του είχαν πετάξει γιαούρτι σε μια επισκεψηπαντως ολοι εχουν να πουν μια ιστορια για τον κυρ βασιλη οταν ηταν στην αρχη της καριερας του και σουλατσαριζε δεξια και αριστερα,
"Καλην ημεραν άρχουντες"?2011 εμενα Αθηνα τοτε
Χτυπαει το κουδουνι για καλαντα και βλεπω δυο εφηβα ρωσιδακια
Εδωσα μονομιας οσα ειχα να δωσω για την μερα και δεν ξαναανοιξα
Να το ξαναπαρεις αμεσωςουφ ... έφυγε ένα βάρος από πάνω μου ...
Ναι, στον καημενο τον Λεβεντη το πεταξανε οι κουραδομαγκεςΚάποτε στη Μεσσήνη απ' όπου κατάγεται του είχαν πετάξει γιαούρτι σε μια επισκεψη