baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.639
- Πόντοι
- 5.097
μπορει ισως ναι αλλα ειμαι σαν το καρυδι εγω γερο τσοφλι απ'εξω.ευαισθητούλης μου είσαι ...
μπορει ισως ναι αλλα ειμαι σαν το καρυδι εγω γερο τσοφλι απ'εξω.ευαισθητούλης μου είσαι ...
Σκέτο χωρίς συκαλακι;Κάποτε στη Μεσσήνη απ' όπου κατάγεται του είχαν πετάξει γιαούρτι σε μια επισκεψη
Πριν 2- 3 χρονια δεν ελεγε οτι ο Μητσ... εξαγοραζε βουλευετες του και την εκαναν ενας ,ενας απο την ε.κ. προς τη νδ ?παντως ολοι εχουν να πουν μια ιστορια για τον κυρ βασιλη οταν ηταν στην αρχη της καριερας του και σουλατσαριζε δεξια και αριστερα,
Τον επαιξες μετα τύπε?Ουτε καν ακουσα τι λεγανε
Γλειφιτζουρακια σκετα
Σιγα μην ειχε αναγκη ο Μητσοτακης να εξαγορασειΠριν 2- 3 χρονια δεν ελεγε οτι ο Μητσ... εξαγοραζε βουλευετες του και την εκαναν ενας ,ενας απο την ε.κ. προς τη νδ ?
Ρε μλκ νυχτοφύλακας είσαι;Πριν 2- 3 χρονια δεν ελεγε οτι ο Μητσ... εξαγοραζε βουλευετες του και την εκαναν ενας ,ενας απο την ε.κ. προς τη νδ ?
σου αρέσω παχουλοκομψή μανάρι μου ?Να το ξαναπαρεις αμεσως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι, στον καημενο τον Λεβεντη το πεταξανε οι κουραδομαγκες
έτσι είναι οι άντρες!μπορει ισως ναι αλλα ειμαι σαν το καρυδι εγω γερο τσοφλι απ'εξω.
Κάποτε στη Μεσσήνη απ' όπου κατάγεται του είχαν πετάξει γιαούρτι σε μια επισκεψη
Θυμάμαι το πλατσα - πλατσα - πλουτσα...και τα τραγουδια ηταν τραγουδια οχι μαλακοτραπιες.
Μετα απο χρονια που μπορει καποια απο αυτες να γινει διασημη, θα βγει και θα πει οτι πηγα καποτε να πω τα καλαντα και ο ταδε μού εδειξε την πουτσα τουΔεν περιμενα το μετα
ανατροπη και πεναλτυ στη γκομενα απεναντι.Θυμάμαι το πλατσα - πλατσα - πλουτσα...
Θυμαμαι τον θεό Μπίγαλη τύπεκαι τα τραγουδια ηταν τραγουδια οχι μαλακοτραπιες.
Θα πεις πολλες αηδιες αποψε?μπορει ισως ναι αλλα ειμαι σαν το καρυδι εγω γερο τσοφλι απ'εξω.
Εγω την Μεγαλοοικονομου ηθελα απο την Ενωση Κεντρωων στη ΝΔ αλλά προλαβε και την καβαντζωσε ο Τσιπρας
γιατι τι αλλη ειπα?Θα πεις πολλες αηδιες αποψε?
alex, μη μου τον μαλώνεις ... σήμερα είναι συγκινημένος ... ίσως επειδή μου μιλάειΕσενα αυτο το μπαν σε κατεστρεψε
δε νομιζω τακη.alex, μη μου τον μαλώνεις ... σήμερα είναι συγκινημένος ... ίσως επειδή μου μιλάει
έφαγα πόρτα ... κλαψ ...δε νομιζω τακη.