Νέα

Ένωση Κεντρώων - Bασίλης Λεβέντης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pavlosp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 191K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Επαληθευση Β.Λεβεντη για το δημοψηφισμα Τσιπρα 27/06/2015

:orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
γιατι δεν εχει ο μπαμπας να τους παρει το καινουργιο αιφον

ουτε το καινουργιο καμπριο
Υπάρχουν και παιδιά που δεν έχει ο μπαμπάς τους να τους πάρει ένα καινούριο φούτερ για το σχολείο. Πολύ ποιητικά όπως τα λες αλλα.....

Τώρα οκ αν πιστεύεις εσύ ειληκρινά ότι η κυβερνήσεις που πέρασαν από τη χώρα άφησαν πίσω τους ένα σοβαρό κράτος και μια χώρα αντάξια της Ευρώπης στα παιδιά σας...πάσο..
ΑΛΛΑ δεν βλέπω να μου απαντάς σε καμία από τις ερωτήσεις μου εκτός από αυτές που θέλεις. Δεν έχεις επιχειρήματα ή τις θεωρείς άτοπες?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Κακομαθημένος 20χρονος έκαψε την Ferrari για να του πάρει άλλη ο πατέρας του!

η νεα γενια
Οι Ελληνες φεύγουν στο εξωτερικό για εργασία
Μεγάλη αύξηση ροής σε Βρετανία, Γερμανία, Νορβηγία και Βέλγιο

Ρε μπαγλαμά τι ferrari τσαμπουνάς ; Τις ferrari τις έχετε εσείς οι σοσιαληστές

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ρε βλάκα jhonnys πόσοι νέοι πάνε στο εξωτερικό για δουλειά; Γιατί πάνε; Λες να υπάρχουν δουλειές στην Ελλάδα και να ξενιτεύονται για να κάνουν διακοπές;

Ποιοί τους έφεραν σε αυτή την θέση;

pasok-kleftes.jpg

pasok.jpg

benny.jpg

pasok.jpg

Λίγη τσίπα δεν έχεις ρε λαμόγιο;

O Λεβέντης φταίει για όλα αυτά; Tι μας πρήζεις τα ούμπαλα;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Εγώ λογικές ερωτήσεις-παρατηρήσεις κάνω...φυσιολογικές απαντήσεις δεν παίρνω...τώρα τι κουβέντα μπορεί να γίνει με αυτή την τακτική δεν ξέρω.

Όσο για τη φεραρι...ναι είναι γνωστό ότι το 90% των Ελλήνων νέων έχουν φερραρι....οι γιοί των σκατοπολιτικών που μας κυβέρνησαν ναι ίσως...

Και επειδή τυγχάνει να ξέρω καλά τι έχουν και τι δεν έχουν οι γιοί και οι κόρες πολιτικών αυτά με τις φερραρι μου φαίνονται το λιγότερο αστεία...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Εγώ λογικές ερωτήσεις-παρατηρήσεις κάνω...φυσιολογικές απαντήσεις δεν παίρνω...τώρα τι κουβέντα μπορεί να γίνει με αυτή την τακτική δεν ξέρω.

Όσο για τη φεραρι...ναι είναι γνωστό ότι το 90% των Ελλήνων νέων έχουν φερραρι....οι γιοί των σκατοπολιτικών που μας κυβέρνησαν ναι ίσως...
Ο άνθρωπος έχει κολλήσει τι ψάχνεις τώρα ρε τύπε...Εδώ λέει ότι το Πασόκ έκανε έργα  :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μπα δεν το ξερα οτι οποιος παει σε κρατος της εε ειναι μεταναστης
Όχι πάει για χαβαλέ ρε λαμόγιο..

Ο Λαλιώτης επιστρέφει δειλά δειλά στο πολιτικό προσκήνιο δεν του έφταναν όσα έφαγε..Αυτό είναι το μέλλον της Ελλάδας οι 60άρηδες κρατικοδιαίτοι μιζάδοροι..Φυσικά δεν μπήκε σε εκλόγιμη θέση τώρα για να μην γίνει σάλος...Στις επόμενες όμως που θα είναι σύντομα  :fuck2:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Όχι πάει για χαβαλέ ρε λαμόγιο..

Ο Λαλιώτης επιστρέφει δειλά δειλά στο πολιτικό προσκήνιο δεν του έφταναν όσα έφαγε..Αυτό είναι το μέλλον της Ελλάδας οι 60άρηδες κρατικοδιαίτοι μιζάδοροι..Φυσικά δεν μπήκε σε εκλόγιμη θέση τώρα για να μην γίνει σάλος...Στις επόμενες όμως που θα είναι σύντομα  :fuck2:
Αδερφέ στο ξαναλέω...στο χέρι μας είναι να μην εκλεγεί ούτε βουλευτής. Εμείς τους βάζουμε στη βουλή. Όχι εγώ και εσύ αλλά άλλοι άνθρωποι. Δε βλέπεις εδώ επειδή ξέρουν ότι κυβέρνηση δε θα ξαναδούν ούτε τη δευτέρα παρουσία σκίζονται για συγκηβερνήσεις και για οικουμενικές και τα λοιπά μήπως εξασφαλίσουν καμιά καρέκλα...

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Ο άνθρωπος έχει κολλήσει τι ψάχνεις τώρα ρε τύπε...Εδώ λέει ότι το Πασόκ έκανε έργα  :grin:

πολλα

τα εχω βαλει πολλες φορες

αν εισαι κομματικα στραβος και δεν τα βλεπεις δεν φταιω εγω

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Τζόνυ εγώ απαντήσεις θα πάρω η τζάμπα μιλάμε?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Αδερφέ στο ξαναλέω...στο χέρι μας είναι να μην εκλεγεί ούτε βουλευτής. Εμείς τους βάζουμε στη βουλή. Όχι εγώ και εσύ αλλά άλλοι άνθρωποι. Δε βλέπεις εδώ επειδή ξέρουν ότι κυβέρνηση δε θα ξαναδούν ούτε τη δευτέρα παρουσία σκίζονται για συγκηβερνήσεις και για οικουμενικές και τα λοιπά μήπως εξασφαλίσουν καμιά καρέκλα...

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
Όλα είναι προαποφασισμένα από τους έξω...Τον Λεβέντη δεν τον θέλουν και έχει ξεκινήσει η προπαγάνδα από κάτι κομματόσκυλα γιατί τους χαλάει την μανέστρα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
πολλα

τα εχω βαλει πολλες φορες

αν εισαι κομματικα στραβος και δεν τα βλεπεις δεν φταιω εγω
Βάλτα πάλι να γελάσουμε λίγο.. :kneel: Βάλε όμως και τα λάθη που πιστεύεις ότι έκανε..Εκτός και αν πιστεύεις ότι το 45% που έγινε 3% δεν προέκυψε από λάθη του Πασόκ

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Ρε βλάκα jhonnys πόσοι νέοι πάνε στο εξωτερικό για δουλειά; Γιατί πάνε; Λες να υπάρχουν δουλειές στην Ελλάδα και να ξενιτεύονται για να κάνουν διακοπές;

Ποιοί τους έφεραν σε αυτή την θέση;

pasok-kleftes.jpg

pasok.jpg

benny.jpg

pasok.jpg

Λίγη τσίπα δεν έχεις ρε λαμόγιο;

O Λεβέντης φταίει για όλα αυτά; Tι μας πρήζεις τα ούμπαλα;

αυτα τωρα ειναι επιχειρηματα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
αυτα τωρα ειναι επιχειρηματα
Όχι επιχειρήμα είναι ότι όσοι πάνε για εργασία σε χώρες της εε δεν είναι μετανάστες  :jerking: :jerking: :jerking: Και ότι όλοι οι νέοι έχουν φεράρι από τον μπαμπά  :kneel:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Όχι επιχειρήμα είναι ότι όσοι πάνε για εργασία σε χώρες της εε δεν είναι μετανάστες  :jerking: :jerking: :jerking:

Και ότι όλοι οι νέοι έχουν φεράρι από τον μπαμπά  :kneel:

μαλλον δεν εχεις ακουσει για ελευθερη διακινηση προσωπων στις χωρες της εε

και φυσικο ειναι αν δεν μπορεις να βρεις δουλεια εδω θα πας στην γερμανια οπως και οι γερμανοι μπορουν να ερθουν στην ελλαδα

αυτο ομως δεν ειναι μεταναστευση

Μετανάστευση (immigration), τόσο κατά τις κοινωνικές επιστήμες όσο και κατά το Διεθνές Δίκαιο, είναι η μετακίνηση ανθρώπων σε μία χώρα της οποίας δεν έχουν την ιθαγένεια, προκειμένου να εγκατασταθούν εκεί, ιδιαίτερα ως μόνιμοι κάτοικοι ή μελλοντικοί πολίτες της χώρας.

εμεις ειμαστε ελληνες αλλα και ευρωπαιοι πολιτες

ρε σαχλαμαρα ειπα εγω οτι ολοι οι νεοι εχουν φερραρι;

απλως εδωσα ενα παραδειγμα για την κακη νοοτροπια της νεας γενιας και που μπορει να φτασει για το καπριτσιο της

η φερραρι μπορει να ειναι ενα κινητο ενα αυτοκινητο πιο μικρης αξιας ενα ταξιδι οτιδηποτε αλλο

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
δε μας σταματα κανεις ενωση κεντρωων 3ο κομμα  :rockon:
20% στην α και β θεσσαλονικης και 6% στην α και β αθηνας ειπε ο προεδρος  :kneel: (λενε τα γκαλοπ του κομματος)
το 7% πιστευω θα το πιασουμε  :rockon:
αφηστε τους χρυσαυγουλους-νεοναζι και τους δραχμιστες λαφαζανη να ονειρευονται 10%
και 3η θεση  :jerking: 
τα ακρα κανεις δεν τα αγαπησε  :uglystupid:
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 3ο κομμα   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
...το 3ο το μακρυτερο

:2funny: :2funny: :2funny:

Συμφωνα με δημοσκόπηση που ακουσα  μόλις τώρα από το MEGA (20.15/13.09) . To ΠΑΣΟΚ έρχεται τρίτο. Αυτό  μας  έλειπε να σχηματιστεί την άλλη Δευτέρα κυβέρνηση με τον Βενιζέλο πάλι μέσα. Οχι  ρε  πούστη μου.

και στις επομενες αυτοδυναμη κυβερνηση

τρεμετε γατακια

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά με την περίπτωση σου  :kneel:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom