Νέα

Ενοικίαση οχημάτων για μετακομίσεις;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tyler77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
424
Πόντοι
21
εαν υπάρχει κάποια εταιρεία εδω στην Αθήνα που νοικιάζει οχήματα κατάλληλα για μετακομίσεις οχι μεγάλα -minivan σαν τα transıt ας πουμε...
Στις γνωστές εταιρείες ενοκιάσεων αυτοκινήτων που κοίταξα εχουν μονο passenger seats mınıvans.
Οποιος ξερει θα με βοηθήσει απίστευτα...ευχαριστω

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
εαν υπάρχει κάποια εταιρεία εδω στην Αθήνα που νοικιάζει οχήματα κατάλληλα για μετακομίσεις οχι μεγάλα -minivan σαν τα transıt ας πουμε...
Στις γνωστές εταιρείες ενοκιάσεων αυτοκινήτων που κοίταξα εχουν μονο passenger seats mınıvans.
το ειχα ψαξει και εγω φιλαρακι αλλα δεν βρηκα τιποτα,που ηθελα να κανω μια μετακομιση.αλλα καλη ιδεα να το ποσταρεις εδω,μπορει καποιος να ασχολειται.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
φίλε δυστυχώς δεν πρόκειται να βρείς κάτι τέτοιο.. είναι το πρόβλημα του κλειστού επαγγέλματος των φορτηγατζήδων (ευτυχώς τελείωσε) και δεν επιτρέπεται να ενοικιάζονται πάσης φύσεως φορτηγά..

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
την budget την ρωτησες?

OP
OP
tyler77

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
424
Πόντοι
21
ναι και εχει μονο passenger vans διαθεσιμα και αυτη

psolarmenistis

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ζήτα τους να σου βγάλουν τα καθίσματα από το van,έχω δουλέψει πιο παλιά σε ενοικιάσεις αυτοκινήτων και θυμάμαι τα κάναμε κάτι τέτοια.Δεν είναι ανάγκη να τους πείς ότι θα κάνεις μετακόμιση, πες ότι θες να μεταφέρεις κάποιο αντικείμενο κτλ.

stax

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
11
Πόντοι
0
καποια στιγμη ειχαμε νοικιασει μ ενα φιλαρακο μου,ενα fiat scoudo,το οποιο ο τυπος μας το εδωσε (επειδη το ζητησαμε  ετσι ) χωρις καθισματα,και βγαλαμε μ αυτο μετακομιση σπιτιου περιπου 100 τετραγωνικων,απλα καναμε αρκετα δρομολογια
κατι τετοιο πιστευω οτι θα σε βολεψει

OP
OP
tyler77

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
424
Πόντοι
21
απο ποια εταιρεια φιλε μου? μηπως θυμασαι?

OP
OP
tyler77

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
424
Πόντοι
21
με βολευει μια χαρα! Εαν δεν σου κανει κοπο μολις καταφρεις να το βρεις στειλε μου info! ευχαριστω πολυ φιλε!

stax

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
11
Πόντοι
0
με βολευει μια χαρα! Εαν δεν σου κανει κοπο μολις καταφρεις να το βρεις στειλε μου info! ευχαριστω πολυ φιλε!

...παντως εχει και μακρυσασα tranzit παλι σε πουλμανακι χωρις καθισματα ,αλλα αν θες την γνωμη μου,ΜΗΝ ΠΕΙΣ οτι το θες για κανονικη μετακομιση (θα γκρινιαζει...) εγω του λεω οσες φορες ζηταω κατι τετοιο (και το εχω κανει αρκετες φορες πιστεψε με ) οτι θελω να μεταφερω καποια πραγματα ,κατι κουτια με βιβλια κλπ...

OP
OP
tyler77

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
424
Πόντοι
21
οκ φιλε! Να'σαι καλα..θα περιμενω τα στοιχεια για να τον παρω! Τιμη θυμασαι?

stax

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
11
Πόντοι
0
οκ φιλε! Να'σαι καλα..θα περιμενω τα στοιχεια για να τον παρω! Τιμη θυμασαι?

..γυρω στο 100- 120 την μερα (περισινη τιμη)αν και πιστευω οτι σε παιρνει να παζαρεψεις
στα εστειλα!!! καλο κουβαλημα!!!!

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.576
Πόντοι
736
Φίλε εάν μπορείς μια που θα το γράψεις το πμ , στείλε και σε εμένα τα στοιχεία του τύπου . Ευχαριστώ

stax

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
11
Πόντοι
0
τα τηλ τα εστειλα και στους δυο σας,απλα εχω να τα χρησιμοποιησω περιπου κανα χρονο...πιστευω να μην εχει αλλαξει κατι,αν παντως δεν ισχυουν ,στειλτε πμ (θα μπω πιο μετα ) και θα παω απο το μαγαζι του να σας στειλω τα καινουρια

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.072
Πόντοι
22.785
Αχ άθάνατη έλλάδα μέ τά ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ  :headbang: :headbang: :headbang:

thdrpls

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
407
Πόντοι
26
διαθετω εγω φορτηγακι πληρφριες με πμ

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055

Εγω παντως ειχα νοικιασει γι αυτό τον σκοπό απο την Hertz transit που μου το παρεδωσαν με βγαλμενα τα καθισματα, ύστερα απο συνεννόηση. Πάνε αρκετά χρόνια από τότε αλλά δεν νομίζω ότι κόστισε λιγότερο απο μεταφορική. Από την άλλη το ήθελα για να φορτώσω κάποια πράγματα από διαφορετικά σημεία, οπότε με είχε εξυπηρετήσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom