Νέα

Ενημερωση των συναθλητων περι του site.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τελικα αυτος ο Λαιμοδετης εχει εκπαιδευσει αρκετους απο δω μεσα...
n793409554_1275534_8865.jpg

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
OP
OP
Π

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
παστελακια
ενεσουλες
και ετσι τυπε? :grin:
Αυτα τα παιρνου για δυο λογους φιλτατε. α) Οσοι ξεκινανε και θελουν μεσα σε μια βδομαδα να γινουν σαν τον Ρονυ Κολεμαν και β) Οσοι στοχευουν σε αγωνες. Εγω ειμαι μουσικος και με ενδιαφερει απλα η καλη υγεια, γιαυτο μακρυα απο αυτα.

OP
OP
Π

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
Μπουγατσοπουλειο ειναι το JOE WEIDER;

1.65 και 60 κιλα ειναι και ο πιτσιλιστης.
Προσεχε Νωντοπαιδο μην την βρεις απο κανεναν πιτσιλιστη...
Φιλτατε ακουγεσαι πολυ προκλητικος ("μπουγατσοπωλειο", "Νωντοπαιδο") και δεν καταλαβαινω γιατι. Το θεμα το ανεβασα για να βρουμε τροπους να γινουμε περισσοτεροι αφ ενος, και για να γνωριστουμε φατσικα αφ ετερου, και οχι για να αλληλοεξοντωθουμε. Εσυ ηδη μου εκλεισε και τον πρωτο μου αγωνα μεχρι θανατου μεσα σε κλουβα με τον πιτσιλιστη. Με εσενα και τον πιτσιλιστη και με ολους τους αλλους, θα ηθελα να γνωριστουμε φατσικα, για την περιπτωση που παω να μπω στον "οικο" απ οπου πιθανον να εξερχεσθε, για μια στα γρηγορα ενημερωση. Αν δηλαδη αξιζει τον κοπο να περασω, η να κανω μεταβολη και να ψαχτω αλλου. Οτι δηλαδη μου προσφερετε και σας προσφερω εδω στο site, σε live εκδοση. Πραγμα που μου εχει συμβει πολλες φορες σαν αγνωστος μεταξυ αγνωστων.

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Φιλτατε ακουγεσαι πολυ προκλητικος ("μπουγατσοπωλειο", "Νωντοπαιδο") και δεν καταλαβαινω γιατι. Το θεμα το ανεβασα για να βρουμε τροπους να γινουμε περισσοτεροι αφ ενος, και για να γνωριστουμε φατσικα αφ ετερου, και οχι για να αλληλοεξοντωθουμε. Εσυ ηδη μου εκλεισε και τον πρωτο μου αγωνα μεχρι θανατου μεσα σε κλουβα με τον πιτσιλιστη. Με εσενα και τον πιτσιλιστη και με ολους τους αλλους, θα ηθελα να γνωριστουμε φατσικα, για την περιπτωση που παω να μπω στον "οικο" απ οπου πιθανον να εξερχεσθε, για μια στα γρηγορα ενημερωση. Αν δηλαδη αξιζει τον κοπο να περασω, η να κανω μεταβολη και να ψαχτω αλλου. Οτι δηλαδη μου προσφερετε και σας προσφερω εδω στο site, σε live εκδοση. Πραγμα που μου εχει συμβει πολλες φορες σαν αγνωστος μεταξυ αγνωστων.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
Π

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
Φιλτατε δεν με ενδιαφερουν τα "ποσοστα", γιατι απλα δεν εχω σκοπο να κατεβω στο επομενο MR OLYMPIA. Ουτε λιποδιαλυτες παιρνω, ουτε αναβολικα ουτε οτιδηποτε αλλο σκοτωνει. Ουτε οι θλασεις με ενδιαφερουν, ουτε παντως ειδους κακωσεις στον βωμο του πρωταθλητισμου. Ξεκινησα με μια καθαρη πρωτεινη την MASS που μου ειχε συστησει ο Γιαννης ο Γκινης, (ο Θεος ας τον συγχωρει εκει που ειναι) οταν δουλευα παρεα με την γκομενα του την Αντζελα. Μονο με τετοια απλα ασχολουμαι και με το φαγακι μου. Γυμναστικη κανω για τονωση και για να μην σκεβρωσω.

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Φιλτατε δεν με ενδιαφερουν τα "ποσοστα", γιατι απλα δεν εχω σκοπο να κατεβω στο επομενο MR OLYMPIA. Ουτε λιποδιαλυτες παιρνω, ουτε αναβολικα ουτε οτιδηποτε αλλο σκοτωνει. Ουτε οι θλασεις με ενδιαφερουν, ουτε παντως ειδους κακωσεις στον βωμο του πρωταθλητισμου. Ξεκινησα με μια καθαρη πρωτεινη την MASS που μου ειχε συστησει ο Γιαννης ο Γκινης, (ο Θεος ας τον συγχωρει εκει που ειναι) οταν δουλευα παρεα με την γκομενα του την Αντζελα. Μονο με τετοια απλα ασχολουμαι και με το φαγακι μου. Γυμναστικη κανω για τονωση και για να μην σκεβρωσω.
ρε φιλε απο ροδο εισαι;

OP
OP
Π

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
ρε φιλε απο ροδο εισαι;
Ρωτας προφανως επειδη γνωριζεις οτι ο συγχωρεμενος ο Γκινης ηταν απο την Ροδο. Εγω τον γνωρισα την κατα τελευταια περιοδο της ζωης του που ζουσε στην Αθηνα. Τον ηξερα βεβαια εκ των προτερων απο τα περιοδικα. Ηταν καποτε το Νο1 στην Ελλαδα ο μεταστας.

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ποτε πεθανε ρε;περυσι τα λεγαμε.απο τι;

OP
OP
Π

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
ποτε πεθανε ρε;περυσι τα λεγαμε.απο τι;
Φιλε μου απο χτες το βραδυ που διαβασα το μηνυμα σου τα χω κυριολεκτικα χαμενα. Οταν ειπα τα "μαντατα" στην παρεα, μεινανε ολοι με το στομα ανοιχτο. Δεν ξερω αν σου εχει συμβει κατι αναλογο στη ζωη σου. Δυστυχως το "σπασμενο τηλεφωνο" και το "ραδιο αρβυλα" ειναι πασιγνωστο, οτι ειναι θλιβερες μαστιγες στη χωρα μας. Ο καθε βλακας για να εντυπωσιασει προσθετει οτι μα....κια του κατεβει. Πολλες φορες γινομαστε και εμεις συνενοχοι εν αγνοια μας. Ετσι ακριβως την πατησα κι εγω στην περιπτωση αυτη. Και αμα ακους κατι τοσο θλιβερο τι να ψαξεις και τι να αφησεις. Και αν δεν εχεις και προσβαση. Κυριολεκτικα ντρεπομαι για την συμμετοχη μου σε αυτη την φαρσοκωμωδια, κυριως επειδη η συμβολη του Γιαννη στα πρωτα μου βηματα ηταν καταλυτικη. Μου ειπε μυστικα (στρατηγικες) της προπονησης, της διατροφης και ενα σωρο. Φανταζεσαι τι σημαινε για μενα αυτο σε μια εποχη που ο Γιαννης ηταν η ιδια η κορυφη. Ντρεπομαι και παλι ντρεπομαι.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
OP
OP
Π

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
Βοηθα ρε gl. Δεν μου χει ξανασυμβει ποτε στη ζωη μου κατι τοσο χοντρο. Απο χθες δεν ξερω που να βαρεσω το κεφαλι μου με τους μ.....κες που καθομαι και ακουω.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Βοηθα ρε gl. Δεν μου χει ξανασυμβει ποτε στη ζωη μου κατι τοσο χοντρο. Απο χθες δεν ξερω που να βαρεσω το κεφαλι μου με τους μ.....κες που καθομαι και ακουω.
ρε συ δεν πεθανε τελικα αυτος ο ανθρωπος; :think:

OP
OP
Π

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
ρε συ δεν πεθανε τελικα αυτος ο ανθρωπος; :think:
Αφου λεει ο Δημητρακης οτι του μιλησε περυσι. Εμενα μου ειπαν οτι πεθανε πριν πεντε χρονια. Πεντε χρονια με αυτην την εντυπωση ζω. Ευτυχως που δεν το ειπα και παραεξω.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom