Επισκέπτης
λογο κρισης οχι φετος μονο τ-σερτ και σπιρταΓια το καλοκαιρι καλο ειναι αυτο. Τιποτα σε μπουφανακι για τωρα παιζει?
λογο κρισης οχι φετος μονο τ-σερτ και σπιρταΓια το καλοκαιρι καλο ειναι αυτο. Τιποτα σε μπουφανακι για τωρα παιζει?
πως λεμε το κοριτσακι με τα σπιρτα....ο μπουρδελιαρης με τα σπιρτα....λογο κρισης οχι φετος μονο τ-σερτ και σπιρτα
Θα παρω ενα...για τους φτωχους και αγνους συναγωνιστες τ-σερτσ....για τους προμοτορες αγαπουληδες κριτικογραφους μπλειζερ.....
παρτε καλε κυριε σπιρτακια μου λειπουν μονο 2€ για το φουλ προγραμμαπως λεμε το κοριτσακι με τα σπιρτα....ο μπουρδελιαρης με τα σπιρτα....
εγω μονο εδω εχω κλαψειΤο ξερω οτι κανεις πλακα. Δεν εχω δωσει το δικαιωμα ποτε και σε κανεναν μεχρι σημερα να με φοβαται, αντιθετως μου αρεσει πολυ το εξυπνο χιουμορ. Γυμναστικη κανω αποκλειστικα για την υγεια μου και ποτε μεχρι σημερα δεν την εχω χρησιμοποιησει σαν μεσον επιβολης. Γιατι το θεωρω ατιμια αφ ενος, και αφ ετερου ειμαι μουσικος με πολυ ευαισθητη ιδιοσυγκρασια, σε τετοιο σημειο, που οταν βλεπω εργα σαν το "Η Νεραιδα και το παληκαρι" στις δραματικες σκηνες "το δακρυ μου παει κορομηλο". Τον Λακη δεν τον γνωριζω.
εσεις θα εξυπηρετηθειτε κατα προτεραιοτητα στο γνωστο καταστημα ετοιμων ενδυματων και ετοιμων κριτικων αξιοτιμε κυριε.....Θα παρω ενα...
μαν ηταν σκληρος και ανισος ο αγωνας.....μην κοροιδευεις..... :'( :'( :'(εγω μονο εδω εχω κλαψει
Ποιο να εννοει, ποιο να εννοει?εσεις θα εξυπηρετηθειτε κατα προτεραιοτητα στο γνωστο καταστημα ετοιμων ενδυματων και ετοιμων κριτικων αξιοτιμε κυριε.....
Eγω δεν καταλαβα ποιο εινια το ζητουμενο
Εαν ειναι η γνωριμια μεταξυ των μελων, ενα pm και ενα ραντεβου για καφε για αρχη ειναι οτι πρεπει.
Τσαρκα αργοτερα, μετα απο κοινους γνωστους και τα αλλα ερχονται.
Ετσι τουλαχιστον εγω εχω γνωριστει με τους περισσοτερους που ξερω.
ΤΡΙΚΑΡΔΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ !!!!!!!!!!
Ηταν γυρω στο 1.65 και περιπου 60κιλα, και ειμαι 1.75 και 97 κιλα, τα περισσοτερα "χτισμενα" στα JOE WEIDER. Θα πρεπει να ηταν περιεργα "φτιαγμενος" για να ειχε "τετοιες" βλεψεις.
παστελακιαΗταν γυρω στο 1.65 και περιπου 60κιλα, και ειμαι 1.75 και 97 κιλα, τα περισσοτερα "χτισμενα" στα JOE WEIDER. Θα πρεπει να ηταν περιεργα "φτιαγμενος" για να ειχε "τετοιες" βλεψεις.
παστελακια
ενεσουλες
και ετσι τυπε?
εμπρος στον δρομο που χαραξε ο αρχονταςΕξειδικευμενο χαπακωμα τυπε!
Απο αυτα που οι ετικετα πανω γραφει:
εμπρος στον δρομο που χαραξε ο αρχοντας
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/Uploads/iliopulu/TsekosXristos.jpg[/img[/URL]] :headbang3:
[/quote]
τυπε ο τιτανας προπονητης ταιριαζει γαντι σε καθε λεξη εδω. enough said.
[MEDIA=youtube]5j2F4VcBmeo[/MEDIA]
Επειδη δεν την εχω δει την ταινια.εγω μονο εδω εχω κλαψει
Μπουγατσοπουλειο ειναι το JOE WEIDER;Ηταν γυρω στο 1.65 και περιπου 60κιλα, και ειμαι 1.75 και 97 κιλα, τα περισσοτερα "χτισμενα" στα JOE WEIDER. Θα πρεπει να ηταν περιεργα "φτιαγμενος" για να ειχε "τετοιες" βλεψεις.
ναι τυπεΕπειδη δεν την εχω δει την ταινια.
Ας μου εξηγησει καποιος γιατι κατεβηκε απο το αλογο;
Επρεπε να παλαιψει παση θυσια με την αρκουδα ο κουστουμαρισμενος;
ναι τυπε
αφου ηταν ατρομητος χυστης
Τυπε, εσυ που εισαι και παλιος,ναι τυπε
αφου ηταν ατρομητος χυστης