lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
σοβαρεψου αγαπητε μουτα μαθες?
πιασανε τον λαγουδακη
σοβαρεψου αγαπητε μουτα μαθες?
πιασανε τον λαγουδακη
τον αγαπησε τυπεΕιναι αληθεια οτι οταν εμφανιστηκε στο κεντρο νεοσυλλεκτων,
εστελνε φιλακια στον Αλφαμιτη και στον σκοπο πυλης;
ετσι....παρακολουθει καπου τωρα και θα σας σκισει ρε κουφαλες,μονο εγω θα την γλυτωσω γιατι ειμαστε φιλοιΝαι εξαγριωσέ τον εσύ χαζέ να δω που θα κρυφτείς όταν σε αρπάξει.
Το νου σου
Εγώ του είπα του σφιχτοΣφέρδεκλου να μαζευτεί αλλά αυτός εκεί....ετσι....παρακολουθει καπου τωρα και θα σας σκισει ρε κουφαλες,μονο εγω θα την γλυτωσω γιατι ειμαστε φιλοι
θα το φαει το κεφαλι του...θελουν να τον ρουπωσουν αρκετοιΕγώ του είπα του σφιχτοΣφέρδεκλου να μαζευτεί αλλά αυτός εκεί....
Σοβαρεψου αγαπητε μου.Ναι εξαγριωσέ τον εσύ χαζέ να δω που θα κρυφτείς όταν σε αρπάξει.
Το νου σου
Σοβαρεψου αγαπητε μου.
Σοβαρεψου αγαπητε μου.
η ομαδα κρουσης του σαιτ τον προστατευει τυπεθα το φαει το κεφαλι του...θελουν να τον ρουπωσουν αρκετοι
Τύπε θέλω να γίνω μέλος της.Τι πρέπει να κάνω;Να ποστάρω φωτό με το ωσάν λαξευμένο σε πέτρα κορμί μου;η ομαδα κρουσης του σαιτ τον προστατευει τυπε
επειδη ξερει οτι δεν θα τον αφησουμε μονο του τα κανει η κουφαλαη ομαδα κρουσης του σαιτ τον προστατευει τυπε
εγω ρε;
LAGOYDAKIA την εχει πολυ ασχημα φιλε μου
επειδη κοροιδευες και εκανες "ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ"
με τα χερια στα αυτια
Καλα αυτος ο Αβραμης νομιζει οτι θα παιξουμε τις κουμπαρες,η ομαδα κρουσης του σαιτ τον προστατευει τυπε
γτ ρε τυπε εισαι κακος με τον αβραμη ? οι αναστεναγμοι του δεν σου αγκιξαν την ψυχη?Καλα αυτος ο Αβραμης νομιζει οτι θα παιξουμε τις κουμπαρες,
αλλα εχει να φαει μεγαλο ξεβρακωμα αυτος κι η παρεα του...
Ειπαμε να κανουμε ενα ραντεβου για μαπες,τυπε μην μασας
θα εχει και την δικια μου προσωπικη προστασια
με εχει εκπαιδευσει ο ιδιος ο μαστερ αλεξιου
δεν ειναι ρομαντικο αυτο το αγορι....γτ ρε τυπε εισαι κακος με τον αβραμη ? οι αναστεναγμοι του δεν σου αγκιξαν την ψυχη?
τυπε μην μασας
θα εχεις και την δικια μου προσωπικη προστασια
με εχει εκπαιδευσει ο ιδιος ο μαστερ αλεξιου
τυπε θα φερω και τον φιντελ που εχει εκπαιδευτει απτον τζων λαιμοδετη να μοιρασει πονοΕιπαμε να κανουμε ενα ραντεβου για μαπες,
οχι να εχουμε εκατακομβη θυματων.
Ηρεμησε Ρινγκο...