Νέα

Ενημέρωση μελών για στούντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pervsexmate
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 230K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Παίδες, τρεχάτε να προλάβετε μέχρι τις 11 στο Θησέως 365 δουλεύει η Ewa Sonnett.

https://[URL unfurl="true"]www.thiseos365.com/assets/images/girls/5aaeeb7b86ae4_2720_megan-1.jpg?c=1522513491[/img[/URL]]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]
Ψάρωσα προς στιγμήν..

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Πάλι τα ίδια μουφες φωτό από την αλυσίδα το έχουν σύστημα κρίμα γιατί στα μαγαζιά αυτά Πειραιώς 193, Θησέως40,365κλπ  υπάρχουν και ωραίες κοπέλες

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Bon4o

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
399
Πόντοι
280
Κριτική για Βικτώρια  την βυζαρού της γνωστής αλυσίδας τριγέτα κλπ

Δυστηχώς τώρα δεν μπορώ να την βρώ στο site γιαυτο θα την γράψω εδώ

Η κοπέλα είναι αυτή εδω:

Πήρα το απλό πρόγραμμα των 50

Η τύπησα είναι μια κοντή άσχημη για τα δικά μου γούστα Ρουμάνα οπως δηλώνει με τεράστια βυζόμπαλα αυτός ήταν και ο λόγος που την επέλεξα

Δεν είναι η απόλυτη ξεπέτα αλλα είναι πολύ κοντά σε αυτό, πίπα αερόπιπα με πολύ χέρι, ψεύτικες κραυγές συνέχεια σε ενοχλητικό βαθμό, αλειμένη σε όλο το κορμί με λοσιόν κατι που έκανε το δέρμα της να κολλάει, προσωπικά αυτό δεν μου αρέσει είναι αηδία..

Η αποκορύφωση όμως και η απόλυτη ξενέρα ήταν όταν έβγαλα τον πούτσο μου απο το μουνί της αντίκρισα το χειρότερο θέαμα,  ο πόυτσος μου ήταν γεμάτος με μια άσπρη σαν γιαούρτι πηχτή ουσία.

Μου είπε οτι είναι και καλά κρέμα αλλα δεν το πιστεύω.. τόσα χρόνια δεν το εχω ξαναδεί ποτέ, όλες βάζουνε κρέμες και τζελ στου μουνί τους αλλα δεν γίνεται έτσι άσπρο και πηχτό

Οχι μόνο ξενέρωσα αλλά ανησυχώ μην κόλλησα και τίποτα... ναι είχα καπότα αλλά ποιος ξέρει

Μαύρο στην συγκεκριμένη εγώ δεν ξαναπάω

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.064
Πόντοι
5.845
Κριτική για Βικτώρια  την βυζαρού της γνωστής αλυσίδας τριγέτα κλπ

Δυστηχώς τώρα δεν μπορώ να την βρώ στο site γιαυτο θα την γράψω εδώ

Η κοπέλα είναι αυτή εδω:

Πήρα το απλό πρόγραμμα των 50

Η τύπησα είναι μια κοντή άσχημη για τα δικά μου γούστα Ρουμάνα οπως δηλώνει με τεράστια βυζόμπαλα αυτός ήταν και ο λόγος που την επέλεξα

Η αποκορύφωση όμως και η απόλυτη ξενέρα ήταν όταν έβγαλα τον πούτσο μου απο το μουνί της αντίκρισα το χειρότερο θέαμα,  ο πόυτσος μου ήταν γεμάτος με μια [size=10pt]άσπρη σαν γιαούρτι πηχτή ουσία[/size].

Οχι μόνο ξενέρωσα αλλά ανησυχώ μην κόλλησα και τίποτα... ναι είχα καπότα αλλά ποιος ξέρει

Μαύρο στην συγκεκριμένη εγώ δεν ξαναπάω
Μαλλον χρησιμοποιουσε αντιμυκητιασική κολπική κρέμα αντι για αχρωμο λιπαντικο τζελ. Τιποτα δεν θα κολησεις....Relax.
Οσο για το μαυρο που λες, αν ειχες μελετησει τας γραφας πριν φυτιλιασεις το 50ρικο, δε θα το εκλαιγες.  >:( >:(

• Like

Bon4o

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
399
Πόντοι
280
Μαλλον χρησιμοποιουσε αντιμυκητιασική κολπική κρέμα αντι για αχρωμο λιπαντικο τζελ. Τιποτα δεν θα κολησεις....Relax.
Οσο για το μαυρο που λες, αν ειχες μελετησει τας γραφας πριν φυτιλιασεις το 50ρικο, δε θα το εκλαιγες.  >:( >:(

Ναι παίζει να είναι και καμιά gyno daktarin αρα έχει μυκητίαση και δουλεύει κανονικά.... να μας κολλήσει όλους μύκητες ...

Έλεος ρπμ μα πόσο ανεύθυνοι είναι.....

• Like

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Ναι παίζει να είναι και καμιά gyno daktarin αρα έχει μυκητίαση και δουλεύει κανονικά.... να μας κολλήσει όλους μύκητες ...

Έλεος ρπμ μα πόσο ανεύθυνοι είναι.....
Ωπα δλδ λες οτι οσες φορανε κατι σαν αλοιφη τζελ κτλπ παιζει να εχουν μυκητες???????

Bon4o

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
399
Πόντοι
280
Οχι τύπε, όχι όλες... η συγκεκριμένη είχε βάλει τεράστια ποσότητα πηχτής άσπρης κρέμας μου έμοιαζε με γιαούρτι και θύμιζε κρέμα για μύκητες.

• Like

schaubert

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2017
Like
72
Πόντοι
1
δοκιμασα την μαρτινα απο ντελουξ.......50ευρω απλο....οτι βλεπετε στις φωτο....τυπικη λατινα .......ειναι δεκτικη στα προκαταρκτικα και παιχνιδιαρα δημιουργει μια οικειοτητα που απελευθερωνει...δεν βιαζεται,δεν σε πιεζει....αντεχει στο σφυροκοπημα....στο δωματιο με ενοχλησε λιγο που στο τσιμπουκι καθησε μακρια αναμεσα στα ποδια μου...περασα τοσο καλα ωστε την αλλη της αδυναμια την ανακαλυψα σκεπτομενος εξω....δεν φιλαει....εντιμη την βλεπω...

• Like

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.064
Πόντοι
5.845
Ωπα δλδ λες οτι οσες φορανε κατι σαν αλοιφη τζελ κτλπ παιζει να εχουν μυκητες???????
Οι κολπικες μυκητιασεις ειναι κατι ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΟ σε ολες τις γυναικες και φυσικα τις εργαζομενες. Στο 99% των περιπτωσεων οι μυκητες αυτοι ειναι ακινδυνοι για τους αντρες. Θελει προσοχη οταν βγαζεις το προφυλακτικο και καλο πλυσιμο χεριων μετα, για να μη τους μεταφερεις σε αλλη γυναικα.

• Like

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Για να το μεταφέρεις σε άλλη γυναίκα από απροσεξία, θα πρέπει να πας με άλλη την ίδια μέρα ή ο μύκητας παραμένει ενεργός περισσότερο διάστημα?

• Like

Bon4o

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
399
Πόντοι
280
Οι κολπικες μυκητιασεις ειναι κατι ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΟ σε ολες τις γυναικες και φυσικα τις εργαζομενες. Στο 99% των περιπτωσεων οι μυκητες αυτοι ειναι ακινδυνοι για τους αντρες. Θελει προσοχη οταν βγαζεις το προφυλακτικο και καλο πλυσιμο χεριων μετα, για να μη τους μεταφερεις σε αλλη γυναικα.

Κάνεις λάθος δεν είναι πολύ συχνό αλλά δεν έχει σημασία αν είναι συχνό ή όχι. Είναι άρρωστη? δεν πρέπει να δουλεύει τέλος.

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.064
Πόντοι
5.845
Κάνεις λάθος δεν είναι πολύ συχνό αλλά δεν έχει σημασία αν είναι συχνό ή όχι. Είναι άρρωστη? δεν πρέπει να δουλεύει τέλος.
Πολυ συχνο μυστη μου. Οι πωλησεις του Gyno Daktarin και του Canesten το αποδεικνυουν.....

"Η κολπική μυκητίαση είναι από τις πιο συνηθισμένες μορφές κολπίτιδας που παρουσιάζει μία γυναίκα. Στην πραγματικότητα τρεις στις τέσσερις γυναίκες σε κάποια στιγμή της ζωής τους θα παρουσιάσουν τα συμπτώματα της νόσου τουλάχιστον μία φορά. Αν και είναι μια ιδιαίτερα ενοχλητική κατάσταση πολύ σπάνια εξελίσσεται σε κάτι το σοβαρό."

[URL unfurl="true"]http://kalogeo.gr/γυναικολογία/κολπική-μυκητίαση/[/url]

Τελος μ' αυτο :offtopic: Μη το μπαχαλεψουμε το νημα. Αλλο ειναι το θεμα μας εδω......

• Like
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Να αναφέρω κάποιες πολύ καλές μιλφ αξιόλογες άριστες θαυμάσιες γυναίκες σε στούντιο

Αντιοχείας64 Γκλόρια η Σέρβα μελαχρινή μιλφ τούμπανο σώμα ποδαράκια τέλεια τα έχει σμιλεψει αποκλειστικά ο θεός,Στο ίδιο μαγαζί η μεγάλη επιστροφή Σιντυ η Ουκρανή πανέμορφη κοπέλα όπως ακριβώς την βλέπετε στις φωτογραφίες χαμός γίνεται μάχη πολύ καλή

Λίντα ξανθιά Μιλφαρα Ρωσσιδα στο Θεσσαλίας 136 όμορφη άψογη πολύ περιποιηητικη στο δωμάτιο,στο ίδιο μαγαζί πολύ τίμια επιλογή είναι η Αλεξάνδρα Ρωσσιδα ψηλή νταρντανα παλιότερα είχε δουλέψει για πολύ λίγο Διδυμου 16 ως Βαλέρια και κάνει εμφανίσεις και επαρχία με τελευταίο σταθμό Καλαμάτα τωρα την βρίσκεται στο συγκεκριμένο μαγαζί Θεσσαλίας136 πολύ καλή ψηλή με βυζάρες φυσικές ωραίες

Βανέσσα από Κηφισού 60 και Αντιοχείας64 κάποιες μέρες Μελαχρινή Μιλφ έμπειρη πολύ καλή Μιλφ.

• Like

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026

3 απο τις 5 μακροχρόνιες σχέσεις μου παρουσίαζαν μυκητιάσεις περιστασιακά. Περισσότερο τα καλοκαίρια, οταν είμασταν σε διακοπές.

• Like

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
Να αναφέρω κάποιες πολύ καλές μιλφ αξιόλογες άριστες θαυμάσιες γυναίκες σε στούντιο

Αντιοχείας64 Γκλόρια η Σέρβα μελαχρινή μιλφ τούμπανο σώμα ποδαράκια τέλεια τα έχει σμιλεψει αποκλειστικά ο θεός,Στο ίδιο μαγαζί η μεγάλη επιστροφή Σιντυ η Ουκρανή πανέμορφη κοπέλα όπως ακριβώς την βλέπετε στις φωτογραφίες χαμός γίνεται μάχη πολύ καλή

Λίντα ξανθιά Μιλφαρα Ρωσσιδα στο Θεσσαλίας 136 όμορφη άψογη πολύ περιποιηητικη στο δωμάτιο,στο ίδιο μαγαζί πολύ τίμια επιλογή είναι η Αλεξάνδρα Ρωσσιδα ψηλή νταρντανα παλιότερα είχε δουλέψει για πολύ λίγο Διδυμου 16 ως Βαλέρια και κάνει εμφανίσεις και επαρχία με τελευταίο σταθμό Καλαμάτα τωρα την βρίσκεται στο συγκεκριμένο μαγαζί Θεσσαλίας136 πολύ καλή ψηλή με βυζάρες φυσικές ωραίες

Βανέσσα από Κηφισού 60 και Αντιοχείας64 κάποιες μέρες Μελαχρινή Μιλφ έμπειρη πολύ καλή Μιλφ.
κ η Ζιζέλ ειναι καλη στο Θεσσαλίας

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.064
Πόντοι
5.845
Ναι όνομα βαρύ με ιστορία και αυτή αλλά τελευταία λένε ότι έχει χαλάσει σίγουρα δεν είναι αμελητέα
Ειναι πανω απο 10ετια στη δουλεια, οποτε η κοπωση επερχεται φυσιολογικα. Την τελευταια φορα που την ειδα κασσετα ειχε βαλει και επαιζε, δεν ηταν παρουσα. Στη μεση τη σταματησα και της εξηγησα οτι εμπειρους παικτες που την ξερουν πολυ καλα απο το παρελθον δεν μπορει να τους ξεπεταει ετσι. Με κοιταξε διερευνητικα και ω του θαυματος στο υπολοιπο της συνεδριας ειδα την Ζιζελ που ολοι θυμομαστε και αγαπησαμε. Παρ' οτι το κορμι παραμενει σε αριστο επιπεδο, δεν θα τη ξανασυναντησω για να μη χαλασω στη μνημη μου τις πολυ δυνατες συνεδριες που εχω να θυμαμαι απο τη Ζιζελαρα της καρδιας μας.

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Γενικώς είναι θλιβερό πλέον το επίπεδο.
Κάποιες λίγες παλιές έχουν μείνει να φυλάνε Θερμοπύλες αλλά όπως είπε και ο Τονίνιο μετά από τόσα χρόνια και αυτές έχουν βαρεθεί, κι'εμείς έχουμε βαρεθεί αυτές.
Ασ'τα, μεγάλη αλήθεια ... :'(
Σίντυ ουκράνα Αντιοχείας , πολύ καλή.
Καλή Ανάσταση παίχτες !

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom