Νέα

Enforcer για Mod

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ενα απο τα πιο αξιολογα μελη,που θεωρω οτι ειναι μια καλη λυση για μοντ  :rockon: :rockon:!!θα προσφερει ακομα περισσοτερα σε αυτη τη θεση ,αν τον βαλει ο αντι και αλεξ!

Επισκέπτης
ενα απο τα πιο αξιολογα μελη,που θεωρω οτι ειναι μια καλη λυση για μοντ  :rockon: :rockon:!!θα προσφερει ακομα περισσοτερα σε αυτη τη θεση ,αν τον βαλει ο αντι και αλεξ!

εριστικο ατομο και δηθεν μαγκακι που χωνεται να την πει στον αλλο χωρις λογο δεν νομιζω οτι κανει και για μοντ.:dancing:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66

Enforcer για Mod 
χμμμμμμ εγω παντως τον παω......γιατι οχι...!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
talos ρε για mod......μόνο αυτός μπορεί.....

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
 "Ξυραφιστος"  γραπτος λογος......"Επαναστατης" ...με αιτια....,ενιοτε επιθετικος ,σε λογικα πλαισια παντα......αξιολογοτατος συνομιλητης οταν τον ενδιαφερει το θεμα......αδεκαστος και ακλονητος στα πιστευω του.....του αρεσει ο Μπουνιουελ.....    

μου κανει....απο πολυ εως παρα πολυ...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
 "Ξυραφιστος"  γραπτος λογος......"Επαναστατης" ...με αιτια....,ενιοτε επιθετικος ,σε λογικα πλαισια παντα......αξιολογοτατος συνομιλητης οταν τον ενδιαφερει το θεμα......αδεκαστος και ακλονητος στα πιστευω του.....του αρεσει ο Μπουνιουελ.....    

μου κανει....απο πολυ εως παρα πολυ...
Ο....talos????? :2funny: :2funny: :2funny:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Φίλε warhol εισαι παλαιό μέλος και με τιμά η άποψή σου και η πρότασή σου

Ευχαριστώ πολύ για τις καλές και τις αρνητικές απόψεις προς το πρόσωπό μου.

Δεν αισθάνομαι όμως άνετα με την όλη διαδικασία, για την οποία θα ήθελα να είχα ενημερωθεί

Ας κλειδωθεί το θρεντ παρακαλώ

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
71.592
Πόντοι
12.056
Αμα πει οτι απεταξαμιν τια ευρωπαικα μηχανακια εγω τον ψηφιζω  :dancing: :2funny:

Επισκέπτης
γουαιτυ ο ενφορσερ μαζι με τον πανο ειναι τα ατομα για τα οποια δεν δεχομαι κουβεντα!!ειναι γνησιος σε ολα του και αξιολογος ανθρωπος!ομως απο τη στιγμη που ζητησε ο ιδιος να κλειδωθει το θρεντ(και αυτο ειναι δειγμα του εξαιρετου χαρακτηρα του),θα σεβαστω την αποψη του!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom