aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
μηδενιζεις τις πιθανοτητες...Σοβαρά μόνο έτσι δεν πρόκειται να βρω σκατό με τίποτα;;;
μηδενιζεις τις πιθανοτητες...Σοβαρά μόνο έτσι δεν πρόκειται να βρω σκατό με τίποτα;;;
.μηπωσ θελετε να μαθετε ποσσα αστερια ειχα εγω?
ναι δεν ειναι τιποτα πασ κανεισ καυτηριασμο και τελοσ δεν υπαρχει κατι αλλο τη να κανεισ απο τη στιγμη που το παθαινεισ πρπει να το γιατρεψεισ και γιατρευεται
ετσιιιιιιιιιιιιιιι
τοτε κοψτο...Το ότι είναι το πρώτο που βγήκε και το πήρα χαμπάρι νωρίς είναι καλό; Όταν λες γιατρεύεται φεύγει ο ιος πλήρως; Η απλά δεν εκδηλώνει κονδυλώματα; Χωρίς κονδυλώματα κολλάει το θηλυκό;
Ρε μάγκες ένεση αναισθησίας εκεί κάτω; Το σκέφτομαι και ψιλοφρικάρω Δεν είναι ούλο στον οδοντίατρο...
Το ότι είναι το πρώτο που βγήκε και το πήρα χαμπάρι νωρίς είναι καλό; Όταν λες γιατρεύεται φεύγει ο ιος πλήρως; Η απλά δεν εκδηλώνει κονδυλώματα; Χωρίς κονδυλώματα κολλάει το θηλυκό;
Ρε μάγκες ένεση αναισθησίας εκεί κάτω; Το σκέφτομαι και ψιλοφρικάρω Δεν είναι ούλο στον οδοντίατρο...
να παρεις την αλλη γραμη τοτε...Συνήθως πάντως οι τάνες ακολουθούνε την διαδρομή πίπα->μουνί->κώλος...
Λίγες φορές μου έχει τύχει να δεχτεί η άλλη πίπα->μουνί->πίπα που κάποιες φορές θέλω!!!
Το κονδύλωμα να μείνει εκεί πρέπει να σε φρικάρει περισσότερο πάντως...Το ότι είναι το πρώτο που βγήκε και το πήρα χαμπάρι νωρίς είναι καλό; Όταν λες γιατρεύεται φεύγει ο ιος πλήρως; Η απλά δεν εκδηλώνει κονδυλώματα; Χωρίς κονδυλώματα κολλάει το θηλυκό;
δυστηχωσ ο ιοσ μενει για παντα και το κακο ειναι οτι ενω μπορει να περασει ξαφικα μετα απο καποιο διαστημα να ξαναβγει ειδικα οταν υπαρχει ανγχοσΣημαντικη ερωτηση αυτη. Εγω εχω την εντυπωση οτι ο ιος δεν φευγει εντελως ποτέ. Απλως μενει ανενεργος. Αλλα αυτο μαλλον θα μας το πει ο dragon32.
Δεν μου λες κάθε πότε θες ξύρισμα περίπου;;;το ξύρισμα με veet σκοτώνει τα μικρόβια????
οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιτο ξύρισμα με veet σκοτώνει τα μικρόβια????
να επισημανω και κατι αλλο βασικα δεν μ αρεσει να επηρεαζω κανενα απλα εμενα ο γιατροσ μου συνεστησε γενικα να μην το σκεφτομαι και πεφτω ψυχολογικα γιατι βρισκει εδαφοσ και εμφανιζεται ειλικρινα περασα δυσκολα και απο το ανγχοσ ειμουνα στονγιατρο συνεχεια και με κοιταγε μεχρι και δερματιτιδα επαθα σταρχιδια απο το ανγχοσ
Δεν μου λες κάθε πότε θες ξύρισμα περίπου;;;
οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Mε τίποτα δεν θα έκανα αυτήν την δουλειά κάθε 10 μέρες!!!καθε 10μερες