Νέα

Ένας Νέγρος αναπτύσσεται πάνω μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teLXiNa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 180
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
σημειωση οτι στο πουλη μου πανω δεν εβγαλα στην βαση κατω κατω αναμεσα στισ τριχεσ και στα αρχιδια ειχα

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
την πρωτη φορα καυτηριασα 15 παιδεσ

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

Συνημμένα

• images (14).jpg
    images (14).jpg
    6,9 KB · Εμφανίσεις: 24
OP
OP
teLXiNa

teLXiNa

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ναι δεν ειναι τιποτα πασ κανεισ καυτηριασμο και τελοσ δεν υπαρχει κατι αλλο τη να κανεισ απο τη στιγμη που το παθαινεισ πρπει να το γιατρεψεισ και γιατρευεται

Το ότι είναι το πρώτο που βγήκε και το πήρα χαμπάρι νωρίς είναι καλό; Όταν λες γιατρεύεται φεύγει ο ιος πλήρως; Η απλά δεν εκδηλώνει κονδυλώματα; Χωρίς κονδυλώματα κολλάει το θηλυκό;

Ρε μάγκες ένεση αναισθησίας εκεί κάτω; Το σκέφτομαι και ψιλοφρικάρω :uglystupid: Δεν είναι ούλο στον οδοντίατρο...

Επισκέπτης
Συνήθως πάντως οι τάνες ακολουθούνε την διαδρομή πίπα->μουνί->κώλος...

Λίγες φορές μου έχει τύχει να δεχτεί η άλλη πίπα->μουνί->πίπα που κάποιες φορές θέλω!!! :rolleyes:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Το ότι είναι το πρώτο που βγήκε και το πήρα χαμπάρι νωρίς είναι καλό; Όταν λες γιατρεύεται φεύγει ο ιος πλήρως; Η απλά δεν εκδηλώνει κονδυλώματα; Χωρίς κονδυλώματα κολλάει το θηλυκό;

Ρε μάγκες ένεση αναισθησίας εκεί κάτω; Το σκέφτομαι και ψιλοφρικάρω :uglystupid: Δεν είναι ούλο στον οδοντίατρο...
τοτε κοψτο...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Σημαντικη ερωτηση αυτη. Εγω εχω την εντυπωση οτι ο ιος δεν φευγει εντελως ποτέ. Απλως μενει ανενεργος. Αλλα αυτο μαλλον θα μας το πει ο dragon32.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Συνήθως πάντως οι τάνες ακολουθούνε την διαδρομή πίπα->μουνί->κώλος...

Λίγες φορές μου έχει τύχει να δεχτεί η άλλη πίπα->μουνί->πίπα που κάποιες φορές θέλω!!! :rolleyes:
να παρεις την αλλη γραμη τοτε...

Επισκέπτης

Το κονδύλωμα να μείνει εκεί πρέπει να σε φρικάρει περισσότερο πάντως...

Υπάρχει επανεμφάνιση κάποιες φορές κ τότε μεταδίδεται.

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
Σημαντικη ερωτηση αυτη. Εγω εχω την εντυπωση οτι ο ιος δεν φευγει εντελως ποτέ. Απλως μενει ανενεργος. Αλλα αυτο μαλλον θα μας το πει ο dragon32.
δυστηχωσ ο ιοσ μενει για παντα και το κακο ειναι οτι ενω μπορει να περασει ξαφικα μετα απο καποιο διαστημα να ξαναβγει ειδικα οταν υπαρχει ανγχοσ

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
το ξύρισμα με veet σκοτώνει τα μικρόβια???? :think:

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
να επισημανω και κατι αλλο βασικα δεν μ αρεσει να επηρεαζω κανενα απλα εμενα ο γιατροσ μου συνεστησε γενικα να μην το σκεφτομαι και πεφτω ψυχολογικα γιατι βρισκει εδαφοσ και εμφανιζεται ειλικρινα περασα δυσκολα και απο το ανγχοσ ειμουνα στονγιατρο συνεχεια και με κοιταγε μεχρι και δερματιτιδα επαθα σταρχιδια απο το ανγχοσ

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
να επισημανω και κατι αλλο βασικα δεν μ αρεσει να επηρεαζω κανενα απλα εμενα ο γιατροσ μου συνεστησε γενικα να μην το σκεφτομαι και πεφτω ψυχολογικα γιατι βρισκει εδαφοσ και εμφανιζεται ειλικρινα περασα δυσκολα και απο το ανγχοσ ειμουνα στονγιατρο συνεχεια και με κοιταγε μεχρι και δερματιτιδα επαθα σταρχιδια απο το ανγχοσ

αχ καημένε... εσένα επρεπε να κανουν τιμημένο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom