Νέα

Ένας Νέγρος αναπτύσσεται πάνω μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teLXiNa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 180
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
teLXiNa

teLXiNa

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες δεν το έχω πάνω απο 6 μέρες. Είναι περιοχή που κουρεύω με μηχανή συχνά και γενικά τσεκάρω την περιοχή όταν κάθομαι για το χοντρό. Άντε πες να μη το τσέκαρα 6 μέρες, το προηγούμενο Σάββατο δεν υπήρχε τίποτα γιατί κούρεψα αυτή την περιοχή

Δεν υπάρχει τίποτα άλλο τριγύρω, εψαξα σχολαστικά όλο το κάτω μέρος μου

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
Παίδες δεν το έχω πάνω απο 6 μέρες. Είναι περιοχή που κουρεύω με μηχανή συχνά και γενικά τσεκάρω την περιοχή όταν κάθομαι για το χοντρό. Άντε πες να μη το τσέκαρα 6 μέρες, το προηγούμενο Σάββατο δεν υπήρχε τίποτα γιατί κούρεψα αυτή την περιοχή

Δεν υπάρχει τίποτα άλλο τριγύρω, εψαξα σχολαστικά όλο το κάτω μέρος μου
θυμασαι τελευταια σε ποιο πηγεσ μπουρδελο η στουντιο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αλιντισσα εχει κονδυλωμα και του λες να ξυριστει? ποσων χρονων εισαι γλυκια μου?

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
Τι νοημα εχει ποτε πηγε τελευταια? αυτο μπορει να το κολλησε και πριν μηνες και να εκδηλωθηκε τωρα.
δεν ειναι απαραιτητο αυτα που λενε οτι ειναι μεχρι 6 μηνεσ δεν ειναι στανταρ εγω τα βγαλα σε 15 μερεσ και ηταν ετσι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
δεν ειναι απαραιτητο αυτα που λενε οτι ειναι μεχρι 6 μηνεσ δεν ειναι στανταρ εγω τα βγαλα σε 15 μερεσ και ηταν ετσι

Γιατι, εσυ εισαι σιγουρος πού το κολλησες?

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
Βουνό πριν 1,5 μήνα περίπου

Επίσης να κλείσω ραντεβού με δερματολόγο ή αφροδισιολόγο καλύτερα;
λοιπον ακου πηγαινε στον κορυδαλλο γιανοπουλοσ πετροσ λεγετε πρωην  γιατροσ στο ανδρεα συγροοσ απο τησ κορυφεσ κολητε και καλοσ ανθρωποσ και δεν σε ξεβρακωνει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
λοιπον ακου πηγαινε στον κορυδαλλο γιανοπουλοσ πετροσ λεγετε πρωην  γιατροσ στο ανδρεα συγροοσ απο τησ κορυφεσ κολητε και καλοσ ανθρωποσ και δεν σε ξεβρακωνει

Ωχ θα σε πουν προμοτορα γιατρων!!!!

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
Ωχ θα σε πουν προμοτορα γιατρων!!!!
στα παπαρια μου τη θα πουν ο ανθρωποσ δεν παιζεται απλα και δεν εχει αναγκη ουρεσ εχει καθε μερα  ειναι απλα ο καλυτεροσ πηγα σε πολλυσ και περνανε 50αρικα και ολο εβγαζα παλι πηγα εκει και βρηκα την υγεια μου και μου εμαθε και 5 πραματα

OP
OP
teLXiNa

teLXiNa

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0

Thanks φίλε αλλά δεν με κόβω να με βγάζει οικονομικά για επίσκεψη.. αρχικά λεω να πάω σε νοσοκομείο για μια πρώτη εξέταση

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

πως σε εξετάζει αφού δεν σε ξεβρακώνει??? είναι σούπερμαν
URL]]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
στα παπαρια μου τη θα πουν ο ανθρωποσ δεν παιζεται απλα και δεν εχει αναγκη ουρεσ εχει καθε μερα  ειναι απλα ο καλυτεροσ πηγα σε πολλυσ και περνανε 50αρικα και ολο εβγαζα παλι πηγα εκει και βρηκα την υγεια μου και μου εμαθε και 5 πραματα

Γεματο συναγωνιστες το σαλονι ε?

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
εκει θα σου παρει 40 και μςετα αμα ξαναπασ 20 φιλε μου

Stories

Νέο!