Ξανα - χαιρετω τους παντες (ακομα και τα στρατο-εθνο/καυλωμενα παληκαρια που μου χαλασαν λιγο το πρεστιζ του θεματος αλλα, μια παρεα ειμαστε ολοι κλπ). Τις τελευταιες μερες μετα απο εκτενεις συλλογισμους αποφασισα να αναθεωρησω ει δυνατον την επιπλαστη αναγκη της συντροφικοτητας απο μια γυναικα
-αν το σκεφτει καλα κανεις με τις 99.5/100 δεν εχεις να πεις και πολλα...-που διαφοροποιει το ξεκαυλωμα απο τη σχεση. Εν μερει η αναγκη αυτη επιβληθηκε και απο τις ιδιες σταδιακα ως προθαλαμος του γαμου, αρα της δικης τους διασφαλισης. Το σκεπτικο μου αυτο δεν συνεπαγεται και πληρη μηδενισμο του θεματος "αναζητηση 'σοβαρης' σχεσης", απλως μια προσωρινη λυση μεχρι κάποτε να εμφανιστει κοπελα ή/και γκομενα που να πληροι τις προδιαγραφες μου.
Για να μη μακρυγορουμε κατι οι παραπανω αναθεωρησεις μου, κατι η ζέστα που χτυπαει κοκκινα, κατι το κακο παρελθον με τα "σπιτια", σημερα θα κινησω για Αθηνα προς επισκεψιν ενος στούδιου να δοκιμασω και εκει την τυχη μου. ΔΕΝ θελω υποδειξεις/προτασεις για το που να παω,εψαξα εκτενως τις κριτικες. Απλως το αναφερω να μοιραστω μαζι σας οσα συναισθηματα χωρουν σε μια IP διευθυνση.
Θα σας διηγηθω την εμπειρια οταν επιστρεψω απο Αθηνα με λεπτομερειες.
Α, και επ ευκαιριας μια τεχνικη ερωτηση: Αν ζητησω διπλο..."πακετο" υπηρεσιων για ισαριθμες καταθεσεις φανταζομαι δεν θα υπαρχει προβλημα. Μπορω να διεκδικησω και χαμηλοτερη τιμη ή δεν περνανε τετοια?
Σας ευχαριστω.