Επισκέπτης
Απλά γιατί εσείς τα X εκατομμύρια δημιουργείτε αυτή την κατάσταση και εμείς οι λίγοι οικ υπόλοιποι την παρατηρούμε- για να ξεκινήσω από το τέλος.
Μην απορρίπτεις έτσι εύκολα αυτά που λέμε... Έχουμε κι εμείς ζήσει κάποια πράγματα και δε κατεβήκαμε από το βουνό... Δε ξέρω για άλλους αλλά προσωπικά εγώ πριν ανοίξω το στόμα μου να πω κάτι το έχω σκεφτεί και ζυγίσει καλά πριν.
Καλό θα ήταν για να γίνεις πιο κατανοητός να περιγράψεις τις "Χ" καταστάσεις για τις οποίες λες ότι αυτά αποτελούν άλλοθι πάντως.
Έπειτα στην τελική τι ακριβώς θες να πεις και ποια είναι η δική σου άποψη? Πιστεύεις ότι η κάθε μία πηδιέται με κάποιον- λέμε για τον ΚΑΝΟΝΑ και πάλι- επειδή νοιώθει μια ρομαντική αίσθηση αγάπης και έρωτα? Δε το κάνει για να ικανοποιήσει τις όποιες ηλίθιες ματαιοδοξίες που της δημιουργεί ένα σύστημα κέρδους , ηλίθιου καταναλωτισμού και αποχαύνωσης?
Η ζωή δεν είναι μόνο κλαμπάκια, ψευτογκλαμουριές, "δήθεν", και χαζά πρότυπα που πασάρονται από διάφορυς στις τηλεοράσεις. Είναι κάτι πιο συναρπαστικό, ωραίο, γοητευτική, μυστηριώδης, γεμάτη ένταση και περιπέτεια. Αν θες δέξου μια συμβουλή, ως - μόλις λίγο- μεγαλύτερος ( από όσο έχω καταλάβει για σένα) Μη θεοποιείς το σύστημα. Μην εξαρτάσαι από αυτό. Μη συντάσεσαι με τις απαιτήσεις του, έστω και αν υπό τη σημερινή συγκυρία για σένα ( από ότι μας λες) γενικά φαίνεσαι να είσαι ευνοημένος. Είναι όμως ένα σύστημα, το οποίο σκοτώνει την αληθινή ζωή και δημιουργεί κοπάδια και ρομποτάκια απλά υποχείρια στα χέρια άλλων επιτήδειων.
Α και κάτι άλλο. Ναι τα μπουρδέλα είναι σχετικά τίμιος χώρος. Άλλοι χώροι έχουν τίμιο περιτύλιγμα αλλά από μέσα είναι σάπιοι και βρώμικοι σα βοθροι. Και μη ξεχνάς ούτε και ο Ιησούς ο ίδιος περιφρόνησε τα "μπουρδέλα" και τις "πουτάνες" αλλά αντίθετα είπε ότι-και- αυτές -και άλλοι δήθεν "βρώμικοι-θα πάνε στη "βασιλεία των ουρανών"...
Ξεκινωντας απ'το τελος κ εγω....
1.αν θεωρεις τα μπουρδελα τιμιο χωρο...παω πασο...εχω διαφορετικη αποψη....δν τα περιφρονω....ουτε κ τα κατακρινω...απλα εχω αλλη αποψη...
2.Τη ζωη του ο καθε ανθρωπος την οριζει οπως αυτος νομιζει σωστοτερα....κ φυσικα με οσες δυνατοτητες κ αντοχες εχει για να την κοντρολαρει...
Αυτο δν σημαινει αυτοματα οτι εσυ που πιστευεις πως : ''η ζωή δεν είναι μόνο κλαμπάκια, ψευτογκλαμουριές, "δήθεν", και χαζά πρότυπα που πασάρονται από διάφορυς στις τηλεοράσεις.''εχεις κ δικιο...ο καθενας επαναλαμβανω ειναι κυριος του εαυτου του...δν μπορεις εσυ να κρινεις αν η ζωη του αλλου θα αποτελειται απ'τα παραπανω ή μονο απ'τα παραπανω...οτι γουσταρει κανει στην τελικη...κ σιγουρα οχι αυτο που νομιζεις εσυ οτι ειναι σωστο...
Υποψιν,δν θεοποιω το συστημα....θεοποιουμαι μεσω του συστηματος...οποτε παω με τα νερα του...αλλωστε θα ημουν χαζος κ ανοητος αν δν συμβαδιζα κ προωθουσα αυτο το συστημα που με κανει αρχοντα (σε οποιους).... ;) ;) ;)
Εξαρτωμαι απ'το συστημα...οπως εξαρταται κ αυτο απο μενα...ο καθενας μας τη δουλεια του....ειναι ευχαριστημενο το συστημα...ειμαι ευχαριστημενος κ εγω....δν παει κατι καλα....αγωνιζομαι να το κανω να παει....κλπ κλπ κλπ...
Τωρα...περι αληθινης ζωης...κοπαδια...ρομποτακια κ τα ρεστα....ειναι παλι δικη σου αποψη κ φυσικα οχι μαζικη...
Αληθινη ζωη ειναι αυτη που διαλεγει κανεις να ζησει...εστω κ με καποιες παρεμβολες της κοινωνιας,γιατι δυστυχως ανεπηρεαστος δν ειναι κανεις μας....Οσον αφορα τα κοπαδια...τα ρομποτ κλπ....ευνοουμαι απ'αυτα οποτε σιωπω...προσπαθω να μην ειμαι στην κατηγορια αλλα οσο βλεπω οτι βγαινω κερδισμενος απ'το κοπαδι κ τα ρομποτ κανω απλα το μαλακα κ συνεχιζω...μπαινω καμια φορα στο κοπαδι ή στη ρομποτικη ομως τοτε χαμογελω,μαθαινω κ παω παρακατω δν μενω στασιμος...ξερω που μπλεκω κ τι κανω στη ζωη μου...δν ειμαι ερμαιο των καταστασεων,οσο μπορω φυσικα!!!!....
3.Θα μπερδεψω λιγο τα γραπτα μου...λεγοντας κατι για την πρωτη προταση σου...
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ή ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ Κ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ....ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΦΕΛΟ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ Κ ΝΑ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Κ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ...ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ Ή ΑΛΛΑΞΕ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ....
4.Καλό θα ήταν για να γίνεις πιο κατανοητός να περιγράψεις τις "Χ" καταστάσεις για τις οποίες λες ότι αυτά αποτελούν άλλοθι πάντως.
Καταλαβαινεις πολυ καλα τι εννοω...αλλα δν θα το συνεχισω...γιατι θα υπαρξουν τρομερες μαχες στο forum...
5. Έπειτα στην τελική τι ακριβώς θες να πεις και ποια είναι η δική σου άποψη? Πιστεύεις ότι η κάθε μία πηδιέται με κάποιον- λέμε για τον ΚΑΝΟΝΑ και πάλι- επειδή νοιώθει μια ρομαντική αίσθηση αγάπης και έρωτα? Δε το κάνει για να ικανοποιήσει τις όποιες ηλίθιες ματαιοδοξίες που της δημιουργεί ένα σύστημα κέρδους , ηλίθιου καταναλωτισμού και αποχαύνωσης?
H αποψη μου κ την εχω εκφρασει ακομη μια φορα...
Η καθε γυναικα οπως κ καθε αντρας που σεβεται τον εαυτο του πηδιεται με καποιον/α αντιστοιχα...ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΩΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ...κ μετα για καθε αλλο λογο....
Φυσικα αλλοι ανθρωποι πηδιουνται οταν ερωτευονται...αλλοι οταν υπαρχει ρομαντικη ατμοσφαιρα...αλλοι οταν πληρωνουν...αλλοι οταν υπαρχουν ανταλλαγματα...κλπ κλπ κλπ..Υπαρχουν οπως καταλαβαινεις απειρες καταστασεις....
Αλλα σε μια λογικη κ νομιμη πραξη (οχι βιασμο..)...τοτε πιστευω οτι εστω κ λιγο ενας ανθρωπος γουσταρει να πηδηχτει...εστω κ αν εχει κ καποιον απωτερο στοχο στο πισω μερος του μυαλου του....
Αν δεχομουν αυτο που λες εσυ (αν κ ισοπεδωνει τα παντα)...οτι καθε γκομενα πηδιεται για αυτοϊκανοποιηση της ηλιθιας ματαιοδοξιας της για ενα συστημα κερδους κ τελικα μιας αποχαυνωμενης καταναλωτικης συνηθειας....τοτε θα επρεπε να πουμε (κ παλι ισοπεδωτικα) για τους αντρες οτι ειναι τοοοοοοσο μαλακες που σκεφτονται μοναχα με το πουλι τους κ γαμουν μονο κ μονο για να τελειωσουν κ τπτ παραπανω...οτι κανενας μας δν ερωτευεται...οτι κανενας μας δν γαμαει γριες για τα λεφτα...οτι κανενας δν παντρευεται γυναικες κουασιμοδους για προικα...κλπ κλπ κλπ....
Γι'αυτο ανεφερα τη γενικευση.... ;) ;) ;) ;) ;)
Υ/Γ--> Δν ειπα οτι κατεβηκες/ατε απ'το βουνο ή οτι δν εχετε ζησει...ειπα απλα οτι διαφωνω....ουτε καν οτι απορριπτω τα λεγομενα σας...απλα με την παρουσα επεξεργασια αυτων που διαβαζω βγαζω συμπερασματα....καλως ή κακως διαφωνουμε...δν εχει να λεει τπτ παραπανω κ τπτ λιγοτερο...απλα διαφωνουμε...