Νέα

Ένα καλύτερο BOURDELA.COM! Η γνώμη σου μετράει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να ψηφίζουμε αν μια κριτική μας βοήθησε

• Ναι

Ψήφοι: 220 91,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 20 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    240
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Τη γ*μημενη  λεξη mandatory την ειδες η να τη γραψω με κεφαλαια και στα Ελληνικα?
Κι αν το εγραψα αυτο, ναι ορμωμενος απο το ισχυον καθεστως (ΟΚ οι παραμετροι ειναι ελαχιστες, τυπικες, αρα δε χρονοτριβεις).
Αν δεν ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ οι παραμετροι που προτεινες, ας μπουν και 1000000, ομως φροντισε να βοηθησεις τον προγραμματισμο αν σε χρειαστουν γιατι νομιζεις οτι ειναι ευκολα τα πραγματα. Και στο λεω αυτο, διοτι ζητησα απο τον Αντισθενη να μπαινουν δεκαδικες τιμες στις τρεχουσες παραμετρους και μου απαντησε οτι ειναι δυσκολο. Ετσι νομιζεις οτι γινονται στο τσακ μπαμ?
Απο την αλλη μερια, οι χρηστες μπορουν και κρατουν ενα μνημονικο στο ποιοι ειναι αναλυτικοι και παρλαρουν, εγω τουλαχιστον γραφω τα περισσοτερα μεχρι και διαλογους, ασχετα αν τα γουστα μου δεν ταυτιζονται με τον καθενα.
Δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο, πιστευω οτι ειμαι σαφεστατος.
Παντως αν κρινω απο τις ενημερωσεις και τις κριτικες σου , δεν ξερεις πολλα πραγματα απο αγοραιο ερωτα και πουτανες!!! :rockon:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
κατι που θα μπορουσε να αλλαξει επισης στις κριτικες και να δωσει κινητρο στους μπουρδελιαρηδες όταν καταθετουν να ανεβαζουν κριτικη θα ηταν η θεσπιση του ΝΟ#1 ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ,κάθε χρονο να μηδενίζονται οι κριτικες που γραφουν τα μελη χωρις  να αφαιρούνται βεβαια από το προφιλ του ή τον ισοτοπο, ετσι οποιος θα γαμουσε πιο πολύ κάθε χρονο και θα ανεβαζε κριτικες αυτος θα ηταν ο νο1 αξιολογητης της χρονιας !!  αυτος που το τωρα εχει 10 κριτικες δεν τον νοιαζει να γραψει άλλη κριτικη μετα από γαμησι γιατι ο πρωτος είναι ετη φωτος μπροστα... οποτε κινητρο κανενα.
Διαφωνω!!! Εσυ προτεινεις ενα συστημα σαν της Ουεφα!!! Η Ουεφα μετραει την καταταξη των χωρων με βαση την αποδοση των ομαδων στις ευρωπαικες διοργανωσεις τα τελευταια 5 χρονια!
Εγω ειμαι υπερ του να παραμεινει οπως εχει η λιστα με τους Τοπ Αξιλογητες.Αν καποια στιγμη αποφασισουμε εμεις οι μπουρδελιαρηδες να κανουμε Πολιτικο κομμα , και κατα την προσωπικη μου αποψη πρεπει να γινει , τοτε οι πρωτοι αξιολογητες μπορουν να μπουνε στα ψηφοδελτια του κομματος!!! :rockon: Γιατι οι Κυνηγοι ειναι περισσοτεροι απο εμας?!!! Με 200.000 ψηφους ειμαστε στη Βουλη!!!

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
αμεροληπτοι mods    :rockon: :rockon: :rockon:

Uncompetitive

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2015
Like
4
Πόντοι
0
Εκανα εγγραφη και συμπληρωσα
Όνομα: Το ονοματεπωνυμο μου
Όνομα Χρήστη (αυτό θα εμφανίζεται στο site): Το Uncompetitive

Γιατι στα μηνυματα μου εμφανιζεται το ονοματεπωνυμο?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.805
Πόντοι
12.756
Εκανα εγγραφη και συμπληρωσα
Όνομα: Το ονοματεπωνυμο μου
Όνομα Χρήστη (αυτό θα εμφανίζεται στο site): Το Uncompetitive

Γιατι στα μηνυματα μου εμφανιζεται το ονοματεπωνυμο?

ειναι στημενο για κλωνους το σαιτ για να μην μπερδευομαστε τυπε , ολα καλα παντως

Επισκέπτης
Μου αρεσε η περιγραφη της κατηγοριας στριπτηζ Θεσ/νικης θέματα για στριπτηζάδικα στην 2η πρωτεύουσα της Ελλάδας

Μπραβο Admins. Επεκτεινετε το και στις λοιπες κατηγοριες. Περιγραφες υπαρχουν αρκετες, π.χ. η νυφη του Βορρα, η πρωτευουσα της Μακεδονιας, η πολη του Λευκου Πυργου κλπ κλπ

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Κατι αλλο που καλα θα ηταν να διορθωθει(κατα τη γνωμη μου παντα), ειναι οταν πατας αποσυνδεση, η κατασταση αμεσως να αλλαζει σε αποσυνδενδεμενος.
Τωρα πατας αποσυνδεση, αλλα φαινεσαι συνδεδεμενος για κανα 2ωρο ακομα...  :S

Τύπε το σάιτ φροντίζει για εσάς τους παράνομους εξτραδάκηδες να φαινόσαστε συνδεδεμένοι ώστε να γλυτώνετε το κυνηγητό από μαγαζάτορες και κοπέλες και να μη κουράζεται και ο Αντισθένης να σάς αλλάζει νικ.

Dark_Duck

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2015
Like
2
Πόντοι
0
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Εχω ολοκληρώσει την εγγραφή στο Site και εχω τα εξής προβλήματα. Οτιδήποτε πάω να ποστάρω χρειάζεται εγκριση και δεν μπορω να στείλω ουτε και να απαντήσω σε Pm που μου εστειλαν  :-. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει :).

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Συνημμένα

• police-742969.gif
    police-742969.gif
    5,3 KB · Εμφανίσεις: 17

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Δεν συγκεντρωνει δυναμικη η προταση επαναφορας των +/-  :(
Ηταν μια μορφη αμεσης Δημοκρατιας!!! :rockon:
Μια μαλακία και μιση ηταν. Ειχε καταντησει οταν καποιος δεν χωνευε την κοπελα να βαζει "πλην", ανεξαρτητως της ποιοτητας της κριτικης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Εχω ολοκληρώσει την εγγραφή στο Site και εχω τα εξής προβλήματα. Οτιδήποτε πάω να ποστάρω χρειάζεται εγκριση και δεν μπορω να στείλω ουτε και να απαντήσω σε Pm που μου εστειλαν  :-. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει :).
Και τωρα πώς ποσταρισες?

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Ίσως να θέλει κάποιες βελτιώσεις το SITE. Μα πάντα με τον Αντισθένη ,στο τιμόνι.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μια μαλακία και μιση ηταν. Ειχε καταντησει οταν καποιος δεν χωνευε την κοπελα να βαζει "πλην", ανεξαρτητως της ποιοτητας της κριτικης.

Δεν τα ξέρεις καλά μαν.... :grin:
Όσοι ζήλευαν τον χύστη,του έριχναν -1.... ;)

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom