TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Θα ηθελα να κανω επισης μερικες επισημανσεις που εχουν να κανουν με τις κριτικες.Επειδη εχω διαβασει αντιστοιχα σαιτ του εξωτερικου διαπιστωσα πως παρεχουν περισσοτερες και πιο σαφης πληροφοριες για τις ιεροδουλες.Δηλαδη υπαρχουν πιο πολλα πεδια για τις "Υπηρεσιες κοπελας" π.χ. δεν γραφουν απλως ελευθερο στοματικο αλλα το εξιδεικευουν Τελειωτικο στο στηθος(cum on breast) , τελειωτικο στο στομα(cum in mouth) , τελειωτικο στο προσωπο(cum on face) , αν κανει deepthroat , αν κανει στριπτιζ(τωρα θα μου πειτε ρε μεγαλε τι στριπτιζ να κανει στο μεταξουργειο και στη Φυλης?! ) ,μασαζ ερασιτεχνικο , μασαζ επαγγελματικο , αν κανει λεσβιακα παιχνιδια , αν κανει gangbang or orgy δηλαδη αν δεχεται να περασει στο δωματιο με 3/4 αντρες κτλ. , αν δεχεται double penetration σε περιπτωση παρτουζας εφοσον φυσικα δινει το κωλι της! , αν κανει κωλογλυφαδα η αλλιως ρουφοκωλαδα!!!
Επισης θα μπορουσε να υπαρχει ενα πεδιο για να ξερουμε περιπου την ηλικια της κορασιδας γιατι καποιοι θελουν πιπινακια ενω αλλοι ψαχνονται για μιλφαρες! π.χ. 18-20 , 20-30 , 30-40 , >40
Επισης θα μπορουσε να υπαρχει ενα πεδιο για να συμπληρωνουμε περιπου το μεγεθος του στηθους της κοπελας γιατι καποιοι ειναι βυζολαγνοι! πχ. 1 , 2 , 3 , 4 , >4
Για το υψος γιατι καποιοι ψαχνουν κοντοπουτανα ενω καποιοι αλλοι ατι! π.χ. <1.60 , 1.60-1.70 , 1.70-1.80 , >1.80
Ξερω οτι ολα αυτα τα στοιχεια ειναι εν μερη υποκειμενικα και θα υπαρχουν διαφορες στα στοιχεια που θα παραθετονται για την ιδια κορασιδα απο διαφορετικους χυστες που την εχουν τιμησει.Θεωρω ομως οτι θα υπαρχει καλυτερη σαφηνεια στις κριτικες! Τεσπα , απλως παραθετω την αποψη μου
Επισης θα μπορουσε να υπαρχει ενα πεδιο για να ξερουμε περιπου την ηλικια της κορασιδας γιατι καποιοι θελουν πιπινακια ενω αλλοι ψαχνονται για μιλφαρες! π.χ. 18-20 , 20-30 , 30-40 , >40
Επισης θα μπορουσε να υπαρχει ενα πεδιο για να συμπληρωνουμε περιπου το μεγεθος του στηθους της κοπελας γιατι καποιοι ειναι βυζολαγνοι! πχ. 1 , 2 , 3 , 4 , >4
Για το υψος γιατι καποιοι ψαχνουν κοντοπουτανα ενω καποιοι αλλοι ατι! π.χ. <1.60 , 1.60-1.70 , 1.70-1.80 , >1.80
Ξερω οτι ολα αυτα τα στοιχεια ειναι εν μερη υποκειμενικα και θα υπαρχουν διαφορες στα στοιχεια που θα παραθετονται για την ιδια κορασιδα απο διαφορετικους χυστες που την εχουν τιμησει.Θεωρω ομως οτι θα υπαρχει καλυτερη σαφηνεια στις κριτικες! Τεσπα , απλως παραθετω την αποψη μου