Νέα

Ένα καλύτερο BOURDELA.COM! Η γνώμη σου μετράει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να ψηφίζουμε αν μια κριτική μας βοήθησε

• Ναι

Ψήφοι: 220 91,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 20 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    240
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Θα ηθελα να κανω επισης μερικες επισημανσεις που εχουν να κανουν με τις κριτικες.Επειδη εχω διαβασει αντιστοιχα σαιτ του εξωτερικου διαπιστωσα πως παρεχουν περισσοτερες και πιο σαφης πληροφοριες για τις ιεροδουλες.Δηλαδη υπαρχουν πιο πολλα πεδια για τις "Υπηρεσιες κοπελας" π.χ. δεν γραφουν απλως ελευθερο στοματικο αλλα το εξιδεικευουν Τελειωτικο στο στηθος(cum on breast) , τελειωτικο στο στομα(cum in mouth) , τελειωτικο στο προσωπο(cum on face) , αν κανει deepthroat , αν κανει στριπτιζ(τωρα θα μου πειτε ρε μεγαλε τι στριπτιζ να κανει στο μεταξουργειο και στη Φυλης?! :tooth:) ,μασαζ ερασιτεχνικο , μασαζ επαγγελματικο , αν κανει λεσβιακα παιχνιδια , αν κανει gangbang or orgy δηλαδη αν δεχεται να περασει στο δωματιο με 3/4 αντρες κτλ. :rockon: , αν δεχεται double penetration :rockon: σε περιπτωση παρτουζας εφοσον φυσικα δινει το κωλι της! , αν κανει κωλογλυφαδα η αλλιως ρουφοκωλαδα!!! :grin:
Επισης θα μπορουσε να υπαρχει ενα πεδιο για να ξερουμε περιπου την ηλικια της κορασιδας γιατι καποιοι θελουν πιπινακια ενω αλλοι ψαχνονται για μιλφαρες! π.χ. 18-20 , 20-30 , 30-40 , >40
Επισης θα μπορουσε να υπαρχει ενα πεδιο για να συμπληρωνουμε περιπου το μεγεθος του στηθους της κοπελας γιατι καποιοι ειναι βυζολαγνοι! πχ. 1 , 2 , 3 , 4 , >4
Για το υψος γιατι καποιοι ψαχνουν κοντοπουτανα ενω καποιοι αλλοι ατι! :rockon: π.χ. <1.60 , 1.60-1.70 , 1.70-1.80 , >1.80
Ξερω οτι ολα αυτα τα στοιχεια ειναι εν μερη υποκειμενικα και θα υπαρχουν διαφορες στα στοιχεια που θα παραθετονται για την ιδια κορασιδα απο διαφορετικους χυστες που την εχουν τιμησει.Θεωρω ομως οτι θα υπαρχει καλυτερη σαφηνεια στις κριτικες! Τεσπα , απλως παραθετω την αποψη μου :hi:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Τύπε με όλα αυτά δεν γράφετε αντί για κριτική την εγκυκλοπαίδεια ΔΟΜΗ;Το ίδιο θα είναι!

Και γιατί να μην προστεθεί στις παρεχόμενες υπηρεσίες και το μαγείρεμα;

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Τύπε με όλα αυτά δεν γράφετε αντί για κριτική την εγκυκλπαίδεια ΔΟΜΗ;Το ίδιο θα είναι!

Και γιατί να μην προστεθεί στις παρεχόμενες υπηρεσίες και το μαγείρεμα;
Το ειδα σε καποια ξενα σαιτ και μου αρεσε.Απλως ειπα την αποψη μου! :hi:

Επισκέπτης
Εδώ υπάρχουν μέλη που βαριούνται είτε αποφεύγουν να γράψουν κριτικές, αν είναι να μπουν τόσες παράμετροι που επιθυμείς, κόβω να γράφεις μόνος σου...
Ούτε έκθεση ιδεών παραδίδουμε για τον Καργάκο, ούτε και φορολογική δήλωση θα συμπληρώσουμε έχοντας πολυάριθμα comboboxes. Απ' την άλλη μεριά, αφού οι κριτικές είναι πάντα υποκειμενικές (βασίζονται πάντα στα δικά μας κριτήρια), πιστεύω ότι οι περισσότεροι μεν παίρνουν μια ιδέα, αλλά πάνε και βλέπουν από μόνοι τους.
Στην τελική, όταν εγώ γράφω π.χ. η ΑΒΓΔΕΖ είναι κορασίδα μετρίου αναστήματος, δεν εννοώ ότι είναι κάτω των 30 με μπόι άντε ως 1.60?
Ε τότε να βάλουμε και τι χρώμα μαλλιών έχει, αν είναι μακρυά, τι εθνικότητα, αν έχει τατουάζ, αν είναι γυρολόγος, αν την πετύχαμε αλλού με άλλο όνομα LOL τι θα μένει να γράφουμε στην κριτική?
Όσο αναφορά, το τι κάνουν σε ανάλογα τσοντοφόρουμς του εξωτερικού, χμ δεν ξέρω, αλλά και δε με νοιάζει να εντρυφήσω τώρα στα γεράματα σε τέτοιες μαλακίες, αλλά από την παλαιότερη ενασχόλησή μου σε ξένα φορουμς υπολογιστών έβγαλα το συμπέρασμα ότι λειτουργούν όντως αλλιώτικα από ότι εδώ στο Ελλαδιστάν.
Βέβαια τον τελευταίο λόγο τον έχει η Διαχείριση του ιστολογίου κι όχι εγώ.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εδώ υπάρχουν μέλη που βαριούνται είτε αποφεύγουν να γράψουν κριτικές, αν είναι να μπουν τόσες παράμετροι που επιθυμείς, κόβω να γράφεις μόνος σου...
Ούτε έκθεση ιδεών παραδίδουμε για τον Καργάκο, ούτε και φορολογική δήλωση θα συμπληρώσουμε έχοντας πολυάριθμα comboboxes. Απ' την άλλη μεριά, αφού οι κριτικές είναι πάντα υποκειμενικές (βασίζονται πάντα στα δικά μας κριτήρια), πιστεύω ότι οι περισσότεροι μεν παίρνουν μια ιδέα, αλλά πάνε και βλέπουν από μόνοι τους.
Στην τελική, όταν εγώ γράφω π.χ. η ΑΒΓΔΕΖ είναι κορασίδα μετρίου αναστήματος, δεν εννοώ ότι είναι κάτω των 30 με μπόι άντε ως 1.60?
Ε τότε να βάλουμε και τι χρώμα μαλλιών έχει, αν είναι μακρυά, τι εθνικότητα, αν έχει τατουάζ, αν είναι γυρολόγος, αν την πετύχαμε αλλού με άλλο όνομα LOL τι θα μένει να γράφουμε στην κριτική?
Όσο αναφορά, το τι κάνουν σε ανάλογα τσοντοφόρουμς του εξωτερικού, χμ δεν ξέρω, αλλά και δε με νοιάζει να εντρυφήσω τώρα στα γεράματα σε τέτοιες μαλακίες, αλλά από την παλαιότερη ενασχόλησή μου σε ξένα φορουμς υπολογιστών έβγαλα το συμπέρασμα ότι λειτουργούν όντως αλλιώτικα από ότι εδώ στο Ελλαδιστάν.
H  διοικηση ειναι υπερ των κριτικων τυπου που προτεινει ο ντεβιτο,λιτες περιεκτικες,πλουσιες σε πραγματικες πληροφοριες και χρησιμα εργαλεια ελεγχου και πουτανικου feedback σε λιγο χρονο,οχι μυθιστορηματων....ετσι πιστευω

αν υπηρχε μια φορμα που να την συμπληρωνεις ή να κλικαρεις υπηρεσιες και ποιοτητα αυτων θα ηταν ακομη καλυτερα τα πραγματα και δεν θα ειχαμε και ξεκατινιασματα προμοτορων,αγαπουληδων και νταβαδων

Επισκέπτης
Ο εν λόγω χρήστης, έγραψε και για εξεζητημένες λεπτομέρειες π.χ. αν δέχεται τελειωτικό στο στήθος είτε στο στόμα, αν κάνει διπλό, αν κάνει παρτούζα, αν κάνει λεσβιακό κλπ (δεν κάνω κουότ => Γ. Ράλλης, μπορείς να τα δεις)....
Δε μου λες???
Αν βάλετε όλες αυτές τις πληροφορίες τι θα γίνει με τα comboboxes?
Θα είναι αναγκαίο να συμπληρωθούν τα πεδία αυτά ή θα τα αφήσετε να είναι σε ερήμην undefined state που λεν κι οι προγραμματιστές??
Γιατί αν είναι mandatory αλλιώς γιοκ submit κριτική, τότε ζήτω που τη γαμήσαμε λέω εγώ.....
Ξέρεις εσύ πολλές τσατσάδες να κάθονται και να σου αναλύουν με την παραμικρή λεπτομέρεια το πρόγραμμα??
Δηλαδή στο σαλονάρισμα (κι αν είναι ειδικά κι άλλοι μαντραχαλαίοι) θα της πω σας παρακαλώ κυρία madam Merkel μπορείτε να μου δώσετε περισσότερες πληροφορίες αν κάνει η κοπέλα διπλή παρεμβολή κλπ κλπ διότι δε θα μπορέσω να ποστάρω κριτική ή όταν θα μπαίνω μέσα θα τη ρωτάω τη γκόμενα για ένα σωρό mandatory infos αντί να τη μαρκαλήσω?
Αν είναι έτσι τότε θα πρότεινα να μπει και μία παράμετρος η

bool tsatsa_hits_the_door_because_I_asked_much_info;

επειδή ο χρόνος είναι χρήμα....
Πολύ if then else θαχει ο κώδικας......
Θαρρώ ότι αν κάνω κάτι τέτοιο το λιγότερο που θα εισπράξω είναι ένα κράξιμο για να μην πω την άγουσα προς τα αποδυτήρια...
Τέλος πάντων, δεν έχω να προσθέσω κάτι, ο επίλογος του προηγούμενου σχολίου μου τα συνόψισε.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
αν υπηρχε μια φορμα που να την συμπληρωνεις ή να κλικαρεις υπηρεσιες και ποιοτητα αυτων θα ηταν ακομη καλυτερα τα πραγματα και δεν θα ειχαμε και ξεκατινιασματα προμοτορων,αγαπουληδων και νταβαδων

γινονται τετοια πραματα,εδω περα μεσα;  :orchestra: :orchestra: :orchestra:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Ως προς τις υπηρεσίες συμφωνώ, ως προς την ποιότητα όμως διαφωνώ. Το πως κρίνει κάποιος την ποιότητα, είναι υποκειμενικό.
Δεν αρέσουν σε όλους τα ίδια πράγματα. Επομένως γράφοντας κάποιος μια πιο αναλυτική κριτική, δίνει έμμεσα και κάποια στοιχεία του χαρακτήρα του, από τα οποία μπορείς να κρίνεις αν ταιριάζει στα δικά σου γούστα ή όχι.

Δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα. Πολλές φορές δεν έχουμε και σταθερή άποψη για κάποια. Πόσες φορές δεν έχει συμβεί να περάσεις τέλεια την πρώτη φορά με κάποια και την επόμενη χάλια ή το αντίθετο? Πόσοι δεν έχουν γράψει αντιφατικές κριτικές για την ίδια κοπέλα?

Αν αρκούμασταν στη συμπλήρωση ενός προκαθορισμένου ερωτηματολογίου, θα έφτανε μια κριτική για κάθε κοπέλα από τον πρώτο που την επισκέφτηκε και καμία άλλη.

Άποψή μου φυσικά και απλά την κατέθεσα.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
να διευθετηθει το θεμα το μηδα και των αλλων μπαναρισμενων..τα μελη κανουν το φορουμ
αλλιως να κλεισει το μπουρδελο  :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
να διευθετηθει το θεμα το μηδα και των αλλων μπαναρισμενων..τα μελη κανουν το φορουμ
αλλιως να κλεισει το μπουρδελο  :)
θα τεθει το θεμα στο σημερινο eurogroup,ο obama πιεζει για επιστροφη μηδα

obama-coach-kx-large.jpg
index.php

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
522
Like
73.281
Πόντοι
41.129
κατι που θα μπορουσε να αλλαξει επισης στις κριτικες και να δωσει κινητρο στους μπουρδελιαρηδες όταν καταθετουν να ανεβαζουν κριτικη θα ηταν η θεσπιση του ΝΟ#1 ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ,κάθε χρονο να μηδενίζονται οι κριτικες που γραφουν τα μελη χωρις  να αφαιρούνται βεβαια από το προφιλ του ή τον ισοτοπο, ετσι οποιος θα γαμουσε πιο πολύ κάθε χρονο και θα ανεβαζε κριτικες αυτος θα ηταν ο νο1 αξιολογητης της χρονιας !!  αυτος που το τωρα εχει 10 κριτικες δεν τον νοιαζει να γραψει άλλη κριτικη μετα από γαμησι γιατι ο πρωτος είναι ετη φωτος μπροστα... οποτε κινητρο κανενα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κατι που θα μπορουσε να αλλαξει επισης στις κριτικες και να δωσει κινητρο στους μπουρδελιαρηδες όταν καταθετουν να ανεβαζουν κριτικη θα ηταν η θεσπιση του ΝΟ#1 ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ,κάθε χρονο να μηδενίζονται οι κριτικες που γραφουν τα μελη χωρις  να αφαιρούνται βεβαια από το προφιλ του ή τον ισοτοπο, ετσι οποιος θα γαμουσε πιο πολύ κάθε χρονο και θα ανεβαζε κριτικες αυτος θα ηταν ο νο1 αξιολογητης της χρονιας !!  αυτος που το τωρα εχει 10 κριτικες δεν νοιαζει να γραψει άλλη κριτικη μετα από γαμησι γιατι ο πρωτος είναι ετη φωτος μπροστα... οποτε κινητρο κανενα.
τι λες ρε φιλε;να με πεταξεις απο το βαθρο θες;εγω που γραφω τοσα χρονια να παω στον καδο ανακυκλωσης; :birdman:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
522
Like
73.281
Πόντοι
41.129
τι λες ρε φιλε;να με πεταξεις απο το βαθρο θες;εγω που γραφω τοσα χρονια να παω στον καδο ανακυκλωσης; :birdman:

μα οι κριτικες σου δε θα χαθουν θα υπαρχουν και οποιος θα κοιταζε το προφιλ σου θα τις βλεπει

για παράδειγμα οι πρωτοι αξιολογητες αν δεν γαμησουν για τα επομενα 3 χρονια παλι πρωτοι θα είναι, ενας που θα γαμαει όμως 5-6 φορες το μηνα και είναι νεος στο site παλι τελευταίος θα είναι ... ποιος μπορει να αξιολογησει καλυτερα όμως αυτος που γαμαει ή αυτος που δε γαμαει

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
522
Like
73.281
Πόντοι
41.129
οπως τα πρωταθλήματα σε κάθε αθλημα τυπε μου.. οποιος είναι καλυτερος κάθε χρονια να το παρει, ότι εχει παρει στο παρελθον δε χανετε

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Δεν τα εχεις καταλαβει σωστα.Να κανω μερικες διευκρινησεις.Ολα αυτα τα επιπλεον στοιχεια θα ειναι προαιρετικα προς συμπληρωση!!! Οχι υποχρεωτικα!!! Οπως και τωρα οι "υπηρεσιες κοπελας" ειναι προαιρετικες! Δεν σε αναγκαζει κανενας να συμπληρωσεις π.χ. το πεδιο Ελευθερο στοματικο! Τι δεν καταλαβαινεις?!!! :s&m_3:
Αν γαμησες μια πουτανα και δεν αναλυσεις εκτενως την εμφανιση της μετα αρχιζουν οι ερωτησεις στα σχολια! Ειναι μεγαλη? Τι μεγεθος βυζιων εχει? Τα περνει στο στομα? Ειναι κοντοπουτανο? κτλ... :s&m_1:
Με το καινουργιο συστημα πχ. εχεις γαμησει μια μιλφαρα και θα συμπληρωσεις αν θελεις τα πεδια "ηλικια >40" "στηθος 3" υψος"1.60-1.70" "Τελειωτικο στο στομα" Ετσι γινεται πιο συνοπτικη,σαφης και μεστη μια κριτικη!
Δεν σου ειπα να πας να ρωτας την τσατσα αν κανει double penetration η κοπελα! :rockon: :rockon: :rockon:
π.χ. πας με εναν φιλο σου και παρτουζωνετε μια πουτανα που κανει πρωκτικο σεξ.Την πατουζωνετε και δεχεται να την γαμησετε ταυτοχρονα απο κωλο και μουνι! Τοτε θα συμπληρωσετε το πεδιο double penetration! Που ειναι το παραξενο! Θυμαμαι μια κριτικη του Τσαρκαλακου οπου παρτουζωσε με εναν φιλο του την Καμελια απο Φωκαίας 27Β και την ειχαν γαμησει ταυτοχρονα απο κωλο/μουνι!
Τεσπα,ρε φιλε επειδη εσυ εφτασες στα γεραματα να μην αλλαξει τιποτα στο σαιτ?!!! :rockon: Να μεινει στον Μεσαιωνα?!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom