tha se lioso billy.
μαν με ζηλευαν και μου εριχναν -1...
tha se lioso billy.
το ξερω ρε μανμαν με ζηλευαν και μου εριχναν -1...
Κρίμα,είχε γέλιο με τα +/-...στις κριτικές....
επειδη τον αγαπουσα μαντο ξερω ρε μαν
πρωτος πρωτος ο γλ σαν την πορδη σε μαυριζε ναουμε.
aetsi e.επειδη τον αγαπουσα μαν
ετσιαε ακριβωςaetsi e.
ετσιαε ακριβως
το ιδιο ποστ με το προπροηγουμενο
κοιταξτε λιγο πριν ποσταρετε
Καλά τους κάνει και τους πηδάει αυτούς μαν....Το νεο μετρο του Αντισθενη για την αντιμετωπιση των κλωνων (κυριως των κλωνων/καμικαζι που εμπαιναν μεσανυχτα και οργωναν ) ειναι μεν εξαιρετικα αποτελεσματικο...
Καλά τους κάνει και τους πηδάει αυτούς μαν....
Τα ξέχασες,τι μας έγραφαν...?
Ωραίος.
Κομπράκο μου,με όλο τον σεβασμό προς το πρόσωπο σου...θα σου πω ότι είναι μαλακία αυτό που γράφεις και εξηγώ....Πως δε θυμαμαι...
Γι αυτο εγραψα αυτο το μετρο να το εφαρμοζουν μονο βραδυ
Το πρωι ειναι ονλαιν 1-2 μοντερειτορς σιγουρα και δε χρειαζεται...
Το σαιτ χανει μελη ετσι.
Μονο απο μενα εχασε 4-5 κλωνους (πως με μυριζεται ο πουστης... ) και απ τον Scooby καμια 100σταρια
Έτσι...Σωστός!Ξεκώλιασμα άνευ σάλιου...
Εντάξει έχεις δίκιο,αλλά αυτό λύνεται..Νταξει δε λεω, ειναι οντως εξαιρετικα αποτελεσματικο στα κλωναρια, αλλα σου λεω το σαιτ χανει και κανονικα μελη ετσι. Ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ. :S
Και απο την αλλη, αμα ο αλλος θελει ντε και καλα να σε τραμπουκιζει, φτιαχνει ενα κλωνο, τον δουλευει σοβαρα για τα πρωτα 5-6 ποστ και μολις γινει κανονικο μελος στα καπακια σου ανοιγει τη θρενταρα
Βασικα αν προσεξες δε λεω να καταργηθει, απλα τους εφιστω την προσοχη να ελεγχουν λιγο πιο προσεκτικα το θεμα γιατι παιρνει η μπαλα και ακυρους. :S (οπως πχ ο τυπας που ποσταρε στο θρεντ με το ξυρισμα)
Εντάξει έχεις δίκιο,αλλά αυτό λύνεται..
:SΣωστό: Μπαν στον COBRA και στους (υποψήφιους) κλώνους του.
Απορω πως με καταβαινουνε ρε πουστη μου
Νταξει τα 2 κλωναρια τα χα κανει απ το σπιτι, λογικο...
Τα αλλα 2 ομως ηταν το ενα απο σπιτι φιλου και το αλλο σε νετ καφε.Και τα ποστ μου ηταν σοβαρα οχι μαλακιες. Και δε τα δημοσιευε :S
Απορω πως με καταβαινουνε ρε πουστη μου
Νταξει τα 2 κλωναρια τα χα κανει απ το σπιτι, λογικο...
Τα αλλα 2 ομως ηταν το ενα απο σπιτι φιλου και το αλλο σε νετ καφε.Και τα ποστ μου ηταν σοβαρα οχι μαλακιες. Και δε τα δημοσιευε :S