Νέα

Ένα καλύτερο BOURDELA.COM! Η γνώμη σου μετράει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να ψηφίζουμε αν μια κριτική μας βοήθησε

• Ναι

Ψήφοι: 220 91,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 20 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    240
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
241.058
Πόντοι
46.232
Στο θέμα μας λοιπόν: Oι "διάσημοι" πορνοενημερωτές και κριτικογράφοι ενοχλήθηκαν από τις αρνητικές ψήφους και ο administrator antisthenis τις κατήργησε.
Αυτοί που γράφουν κατά κόρον στην Ημερήσια Ενημέρωση αλλά και στις κριτικές δεν κρατούν το bourdela.com ζωντανό;
Δεν το τροφοδοτούν συνεχώς με αλήθειες;
Συνεπώς έπρεπε να χαθούν οι κακές ψήφοι προς τέρψιν των στυλοβατών του παρόντος ιστότοπου.
προσωπικά εμένα δεν με ενόχλησαν οι αρνητικές ψήφοι , λογικό είναι να υπάρχουν αρνητικές ψήφοι σε μια κριτική.
αυτό που με ενόχλησε ήταν ότι κάθε 2-3 μέρες έμπαινε κάποιος και μαύριζε σωρηδόν παλιότερες κριτικές μου.
κάποιος που δεν σε συμπαθεί και είναι και αργόσχολος δεν έχει τι να κάνει φτιάχνει κλώνους και αρχίζει και σε μαυρίζει.
εγώ έγραψα ότι θα ήθελα να υπάρχουν οι ψήφοι αλλά να μπορούμε να βλέπουμε ποιος ψηφίζει.  

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.096
Πόντοι
26.096
Δεν γνωρίζω σε ποιον αναφέρεσθε αλλά το dirty diana είναι ένα τρομερό rock κομμάτι ... αν και παραγνωρισμένο ... riff  του slash ...Καληνύχτα. Και εγώ πρέπει να βρω τρόπο να κοιμηθώ ...

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.096
Πόντοι
26.096
προσωπικά εμένα δεν με ενόχλησαν οι αρνητικές ψήφοι , λογικό είναι να υπάρχουν αρνητικές ψήφοι σε μια κριτική.
αυτό που με ενόχλησε ήταν ότι κάθε 2-3 μέρες έμπαινε κάποιος και μαύριζε σωρηδόν παλιότερες κριτικές μου.
κάποιος που δεν σε συμπαθεί και είναι και αργόσχολος δεν έχει τι να κάνει φτιάχνει κλώνους και αρχίζει και σε μαυρίζει.
εγώ έγραψα ότι θα ήθελα να υπάρχουν οι ψήφοι αλλά να μπορούμε να βλέπουμε ποιος ψηφίζει.  

Καλή η ιδέα σας. Αλλωστε οι κλώνοι δεν μπορούν να αναγνωρίζονται από το ΙΡ;;; Φαντάζομαι ότι ο κ. Antisthenis θα μπορούσε να βρει την λύση. Ομοια ΙΡ προειδοποιούνται και αν δεν αποχωρήσουν, διαγράφονται.

Bill OldKostas

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
κάποιος που δεν σε συμπαθεί και είναι κα αργόσχολος δεν έχει τι να κάνει φτιάχνει κλώνους και αρχίζει και σε μαυρίζει.

Αν βλέπαμε ποιος μας ψηφίζει αρνητικά, τότε ήταν που θα γινόταν κυριολεκτικά της ΠΟΥΤΑΝΑΣ.
Κάθε βράδυ 100 ραντεβού Θανάτου θα είχαμε.
Καλά είναι και έτσι.Όποιος έχει κριτική σκέψη, ένστικτο και σχετική γνώση και πείρα του αντικειμένου, ενημερώνεται και πράττει ανάλογα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.898
Πόντοι
12.756
Αν βλέπαμε ποιος μας ψηφίζει αρνητικά, τότε ήταν που θα γινόταν κυριολεκτικά της ΠΟΥΤΑΝΑΣ.
Κάθε βράδυ 100 ραντεβού Θανάτου θα είχαμε.
Καλά είναι και έτσι.Όποιος έχει κριτική σκέψη, ένστικτο και σχετική γνώση και πείρα του αντικειμένου, ενημερώνεται και πράττει ανάλογα.

ετσι γινονται οι δουλειες  :rockon: :rockon:

Bill OldKostas

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Καλή η ιδέα σας. Αλλωστε οι κλώνοι δεν μπορούν να αναγνωρίζονται από το ΙΡ;;; Φαντάζομαι ότι ο κ. Antisthenis θα μπορούσε να βρει την λύση. Ομοια ΙΡ προειδοποιούνται και αν δεν αποχωρήσουν, διαγράφονται.

Σαφώς και ο antisthenis μπορεί να εντοπίσει τους περισσότερους κλώνους, αλλά αυτό είναι δικό του θέμα.
Εμείς δεν μπορούμε να δώσουμε λύση.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.096
Πόντοι
26.096
ετσι γινονται οι δουλειες  :rockon: :rockon:

Τελικά ο Μακαριστός έχει επηρεάσει πολλούς εδώ μέσα ...  :grin: αλλά το θέμα είναι σοβαρότερο ... Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να φιμώνεται ένας τόσο ζωντανός οργανισμός όπως είναι αυτό το σάϊτ, το σάϊτ μας ...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
241.058
Πόντοι
46.232
Τελικά ο Μακαριστός έχει επηρεάσει πολλούς εδώ μέσα ...  :grin: αλλά το θέμα είναι σοβαρότερο ... Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να φιμώνεται ένας τόσο ζωντανός οργανισμός όπως είναι αυτό το σάϊτ, το σάϊτ μας ...
εντάξει είσαι υπερβολικός...γιατί φιμώνεται ?
υπάρχουν τα σχόλια κάτω από τις κριτικές καθώς και το ανάλογο θέμα

Bill OldKostas

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1

Γιατί δεν είναι δικό μας, κατά βάθος.
Περαστικοί και αναλώσιμοι είμαστε όλοι.
Το ρευστό διαμορφώνει τα πάντα.Όλα γίνονται για την μεγιστοποίηση του κέρδους.
Ξαναγυρνάμε στην αρχή.
Η ζωή μας κύκλους κάνει.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.096
Πόντοι
26.096
εντάξει είσαι υπερβολικός...γιατί φιμώνεται ?
υπάρχουν τα σχόλια κάτω από τις κριτικές καθώς και το ανάλογο θέμα

κ. n.smirni76 σέβομαι την εμπειρία σας και το τοπωνύμιό σας επειδή και εγώ κατάγομαι από πρόσφυγες γονείς. Κατά τα λοιπά όμως επιμένω ότι όπως στη ζωή δεν μπορούμε να αποφύγουμε τους ηλίθιους, έτσι πρέπει να είναι και εδώ μέσα. Ο κ. mpouzokleidos  είχε δίκιο όταν εξανέστη αλλά ... πρέπει να μάθουμε να ξεπερνούμε και να μη δίνουμε σήμασία στους ηλίθιους. Αυτοί πάντα θα βρίσκουν τρόπο να ενοχλούν. Και γίνονται ενοχλητικότεροι όταν τους αποκλείεις. Το συγκεκριμένο σάιτ είναι πολύ ζωντανό. Αν το αποστειρώσουμε, τότε αργά αλλά σταθερά θα πεθάνει.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.096
Πόντοι
26.096
Καληνύχτα παιδιά!
Υ.Γ. Είναι testicles ...  testacle σε ακραία slang εννοούν το χειραφετημένο θήλυ, με το οποίο συνευρίσκεσθε για διασκέδαση [ αλλά όχι επί πληρωμή ].God [ ??? ] have mercy on my soul!

Bill OldKostas

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Καληνύχτα παιδιά!
Υ.Γ. Είναι testicles ...  testacle σε ακραία slang εννοούν το χειραφετημένο θήλυ, με το οποίο συνευρίσκεσθε για διασκέδαση [ αλλά όχι επί πληρωμή ].God [ ??? ] have mercy on my soul!

Χρησιμοποιείται περισσότερο στην καθιμιλουμένη το testacles από το testicles.
Θα το ψάξω και θα σου απαντήσω.
Αλλά νομίζω ότι είσαι σωστός.

Bill OldKostas

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Το έψαξα σε λεξικό και είναι testicles, είχες δίκαιο.
Γκουγκλοαποβλακώθηκα τελείως.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Γιατί δεν είναι δικό μας, κατά βάθος.
Περαστικοί και αναλώσιμοι είμαστε όλοι.
Το ρευστό διαμορφώνει τα πάντα.Όλα γίνονται για την μεγιστοποίηση του κέρδους.
Ξαναγυρνάμε στην αρχή.
Η ζωή μας κύκλους κάνει.

:rockon:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom