Νέα

Ένα καλύτερο BOURDELA.COM! Η γνώμη σου μετράει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 128K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να ψηφίζουμε αν μια κριτική μας βοήθησε

• Ναι

Ψήφοι: 220 91,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 20 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    240
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Πας να γραψεις ενα θεμα και ο μοντ στο διαγραφει και το κοτσαρει σε καποιο αλλο που ειναι συγγενες κατα την αντιληψη του..οκ...οι ελληνιδες διασημες και οι ξενες διασημες που μας εχει πρηξει τα ουμπαλα ο..Τρυποκαρυδος,(που εχω την εντυπωση οτι μονο εκει υπαρχει-προσωπικα δεν εχω δει ποτε μου,δικο του σχολιο...)-δεν θα επερεπε να μπαινουν ολα τα ονοματα μαζι και να μην ειναι ενα θρεντ η καθε μια???? ελεος... :S :S

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Πας να γραψεις ενα θεμα και ο μοντ στο διαγραφει και το κοτσαρει σε καποιο αλλο που ειναι συγγενες κατα την αντιληψη του..οκ...οι ελληνιδες διασημες και οι ξενες διασημες που μας εχει πρηξει τα ουμπαλα ο..Τρυποκαρυδος,(που εχω την εντυπωση οτι μονο εκει υπαρχει-προσωπικα δεν εχω δει ποτε μου,δικο του σχολιο...)-δεν θα επερεπε να μπαινουν ολα τα ονοματα μαζι και να μην ειναι ενα θρεντ η καθε μια???? ελεος... :S :S
τι θρεντ δλδ να ειναι αυτο;καθεμια εχει το δικο της για να βρισκει ο καθενας αυτο που ψαχνει :bigdick:

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
ελληνιδες διασημες και ξενες διασημες δεν αρκει???...υπαρχουν ηδη..δεν χρειαζεται να γεμιζει το σαιτ με ονοματα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ελληνιδες διασημες και ξενες διασημες δεν αρκει???...υπαρχουν ηδη..δεν χρειαζεται να γεμιζει το σαιτ με ονοματα...
δεν γινεται αυτο που λες.....θα συζηταμε για ολες μαζι σε ενα θρεντ; :huh:

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
1. Για τα  posts που ειναι out of topic να υπαρχει ενδειξη για αναφορα στον admin και αν συμφωνει και ο admin να διαγράφονται.
2. Οι κλωνοι να εξαφανιστούν, ισως να υπάρχει τεχνικη λυση.
Το site ειναι πολυ καλό (προσωπικη εκτίμηση).

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
1. Για τα  posts που ειναι out of topic να υπαρχει ενδειξη για αναφορα στον admin και αν συμφωνει και ο admin να διαγράφονται.
2. Οι κλωνοι να εξαφανιστούν, ισως να υπάρχει τεχνικη λυση.
Το site ειναι πολυ καλό (προσωπικη εκτίμηση).
υπαρχει επιλογη αναφορας σε συντονιστη σε καθε ποστ
Φυσικα και μπορουν να βρεθουν οι κλωνοι,εχουν φαση όμως  :2funny:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Πρόταση προς ADMIN. Στα PM να μπει η επιλογή κάτω - πάνω καθώς επίσης όταν απαντάς σε ένα μύνημα να φαίνεται το μύνημα στο οποίο  απάντησες όπως στα θρεντ.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Να ξαναμπούν τα +/-...στις κριτικές........ :tooth: :tooth: :tooth:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
244.565
Πόντοι
46.232
στις κριτικές εδώ και καιρό έχει εξαφανιστεί το ημερολόγιο που έβγαινε με αποτέλεσμα όταν γράφουμε
κριτική να ξεχνιόμαστε ότι πρέπει να την γράφουμε με τον αμερικάνικο τρόπο και να μπαίνει λάθος ημερομηνία
μήπως να ξαναβάλετε το ημερολόγιο?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
στις κριτικές εδώ και καιρό έχει εξαφανιστεί το ημερολόγιο που έβγαινε με αποτέλεσμα όταν γράφουμε
κριτική να ξεχνιόμαστε ότι πρέπει να την γράφουμε με τον αμερικάνικο τρόπο και να μπαίνει λάθος ημερομηνία
μήπως να ξαναβάλετε το ημερολόγιο?
φονιαδες των λαων αμερικανοι μαν.....μεχρι και τις ημερομηνιες λαθος τις εχουν

ΥΓ κι εγω το ιδιο λαθος κανω συνεχεια
ΥΓ2 ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΞΑΝΑ ΟΙ ΨΗΦΟΙ.....δεν ξερω ποσους βοηθησα με την κριτικη μου και αγχωνομαι,δεν μπορω να βελτιωθω ως νικ και ως ανθρωπος

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.509
Πόντοι
26.316
Επαναδημοσιεύω σχόλιό μου σε κριτική, μήπως και τύχει μεγαλύτερης σημασίας ...

κ. Antisthenis,
με αφορμή τα σχετικά σχόλια επί της κριτικής αυτής, θα ήθελα να σας εκφράσω κάποιες σκέψεις μου.
Ασφαλώς γνωρίζετε ότι δεν ζούμε σε ιδανική κοινωνία και άρα στην κοινωνία μας υπάρχουν έξυπνοι και ηλίθιοι, πονηροί και ανιδιοτελείς, ευχάριστοι και δυσάρεστοι.
Κατά συνέπεια όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά της κοινωνίας μας είναι αυτονόητο ότι θα εμφανίζονται και στον ιστότοπό σας. Η απόφασή σας για αποκλεισμό των ψήφων επί των κριτικών με βρίσκει κάθετα αντίθετο. Τι επιθυμείτε; Να διαμορφώσετε έναν ιστότοπο, < υδατοστεγή > και < ασφαλή > και για ποιους;;; Μα έτσι ο ιστότοπός σας χάνει κάθε επαφή με το ζωντανό γίγνεσθαι και την ζύμωση, που επιβάλλεται να γίνεται σε όλους τους χώρους.
Κατανοώ απόλυτα την δίκαιη αγανάκτηση παλαιοτέρων και εμπειροτέρων μελών από εμένα αλλά θα πρέπει και εσείς να κατανοήσετε ότι δεν πρέπει και δεν μπορείτε να διαμορφώσετε το περιεχόμενο του ιστοτόπου, σύμφωνα με την πρόσκαιρη επιθυμία μίας ολιγομελούς τάξης μελών σας. Αλλοίμονο εάν υποκύπτετε στην εκάστοτε διαμορφούμενη άποψη και απαίτηση του κάθε μέλους που θεωρεί εαυτόν θιγμένο [ δίκαια ή άδικα ]. Και εμένα με ενοχλεί η στάση μελών του ιστοτόπου σας, που είναι εμφυτευμένα προκειμένου να ασκούν πολιτική κριτική και κατήχηση, χωρίς ποτέ να έχουν ασχοληθεί με το πραγματικό περιεχόμενο του ιστοτόπου σας. Δεν σας είδα όμως να αντιδράτε σ΄ αυτό. Πολλές σελίδες των thread σας είνα ακατανόητες για την πλειοψηφία των μελών και των επισκεπτών του ιστοτόπου. Μία ολιγομελής ομάδα μελών εκφράζουν τις απόψεις τους, τις οποίες μόνοι τους λένε, μόνοι τους κατανοούν, μόνοι τους συμφωνούν και μόνοι τους αλληλοσυγχαίρονται. Ούτε σ΄ αυτό έχετε αντιδράσει.
Δεν θέλω να κάνω κατάχρηση του χώρου σας και δεν επιθυμώ να γράψω περισσότερα. Σας ζητώ μόνο να επανεξετάσετε την απόφασή σας. Αν όμως θέλετε να ευτελίσετε το όλο θέμα, τότε επιτρέψτε σε κάποιο μέλος να ανοίξει thread, με αντικείμενο την εν λόγω απόφασή σας...

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Επαναδημοσιεύω σχόλιό μου σε κριτική, μήπως και τύχει μεγαλύτερης σημασίας ...

κ. Antisthenis,
με αφορμή τα σχετικά σχόλια επί της κριτικής αυτής, θα ήθελα να σας εκφράσω κάποιες σκέψεις μου.
Ασφαλώς γνωρίζετε ότι δεν ζούμε σε ιδανική κοινωνία και άρα στην κοινωνία μας υπάρχουν έξυπνοι και ηλίθιοι, πονηροί και ανιδιοτελείς, ευχάριστοι και δυσάρεστοι.
Κατά συνέπεια όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά της κοινωνίας μας είναι αυτονόητο ότι θα εμφανίζονται και στον ιστότοπό σας. Η απόφασή σας για αποκλεισμό των ψήφων επί των κριτικών με βρίσκει κάθετα αντίθετο. Τι επιθυμείτε; Να διαμορφώσετε έναν ιστότοπο, < υδατοστεγή > και < ασφαλή > και για ποιους;;; Μα έτσι ο ιστότοπός σας χάνει κάθε επαφή με το ζωντανό γίγνεσθαι και την ζύμωση, που επιβάλλεται να γίνεται σε όλους τους χώρους.
Κατανοώ απόλυτα την δίκαιη αγανάκτηση παλαιοτέρων και εμπειροτέρων μελών από εμένα αλλά θα πρέπει και εσείς να κατανοήσετε ότι δεν πρέπει και δεν μπορείτε να διαμορφώσετε το περιεχόμενο του ιστοτόπου, σύμφωνα με την πρόσκαιρη επιθυμία μίας ολιγομελούς τάξης μελών σας. Αλλοίμονο εάν υποκύπτετε στην εκάστοτε διαμορφούμενη άποψη και απαίτηση του κάθε μέλους που θεωρεί εαυτόν θιγμένο [ δίκαια ή άδικα ].[size=20pt] Και εμένα με ενοχλεί η στάση μελών του ιστοτόπου σας, που είναι εμφυτευμένα προκειμένου να ασκούν πολιτική κριτική και κατήχηση[/size], χωρίς ποτέ να έχουν ασχοληθεί με το πραγματικό περιεχόμενο του ιστοτόπου σας. Δεν σας είδα όμως να αντιδράτε σ΄ αυτό. Πολλές σελίδες των thread σας είνα ακατανόητες για την πλειοψηφία των μελών και των επισκεπτών του ιστοτόπου. Μία ολιγομελής ομάδα μελών εκφράζουν τις απόψεις τους, τις οποίες μόνοι τους λένε, μόνοι τους κατανοούν, μόνοι τους συμφωνούν και μόνοι τους αλληλοσυγχαίρονται. Ούτε σ΄ αυτό έχετε αντιδράσει.
Δεν θέλω να κάνω κατάχρηση του χώρου σας και δεν επιθυμώ να γράψω περισσότερα. Σας ζητώ μόνο να επανεξετάσετε την απόφασή σας. Αν όμως θέλετε να ευτελίσετε το όλο θέμα, τότε επιτρέψτε σε κάποιο μέλος να ανοίξει thread, με αντικείμενο την εν λόγω απόφασή σας...
Σιγά ρε παιδί μου κι εσύ ,τί υπερβολές είναι αυτές!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom