Νέα

Ένα καλύτερο BOURDELA.COM! Η γνώμη σου μετράει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να ψηφίζουμε αν μια κριτική μας βοήθησε

• Ναι

Ψήφοι: 220 91,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 20 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    240
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Bill OldKostas

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Επαναδημοσιεύω σχόλιό μου σε κριτική, μήπως και τύχει μεγαλύτερης σημασίας ...

κ. Antisthenis,
με αφορμή τα σχετικά σχόλια επί της κριτικής αυτής, θα ήθελα να σας εκφράσω κάποιες σκέψεις μου.
Ασφαλώς γνωρίζετε ότι δεν ζούμε σε ιδανική κοινωνία και άρα στην κοινωνία μας υπάρχουν έξυπνοι και ηλίθιοι, πονηροί και ανιδιοτελείς, ευχάριστοι και δυσάρεστοι.
Κατά συνέπεια όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά της κοινωνίας μας είναι αυτονόητο ότι θα εμφανίζονται και στον ιστότοπό σας. Η απόφασή σας για αποκλεισμό των ψήφων επί των κριτικών με βρίσκει κάθετα αντίθετο. Τι επιθυμείτε; Να διαμορφώσετε έναν ιστότοπο, < υδατοστεγή > και < ασφαλή > και για ποιους;;; Μα έτσι ο ιστότοπός σας χάνει κάθε επαφή με το ζωντανό γίγνεσθαι και την ζύμωση, που επιβάλλεται να γίνεται σε όλους τους χώρους.
Κατανοώ απόλυτα την δίκαιη αγανάκτηση παλαιοτέρων και εμπειροτέρων μελών από εμένα αλλά θα πρέπει και εσείς να κατανοήσετε ότι δεν πρέπει και δεν μπορείτε να διαμορφώσετε το περιεχόμενο του ιστοτόπου, σύμφωνα με την πρόσκαιρη επιθυμία μίας ολιγομελούς τάξης μελών σας. Αλλοίμονο εάν υποκύπτετε στην εκάστοτε διαμορφούμενη άποψη και απαίτηση του κάθε μέλους που θεωρεί εαυτόν θιγμένο [ δίκαια ή άδικα ]. Και εμένα με ενοχλεί η στάση μελών του ιστοτόπου σας, που είναι εμφυτευμένα προκειμένου να ασκούν πολιτική κριτική και κατήχηση, χωρίς ποτέ να έχουν ασχοληθεί με το πραγματικό περιεχόμενο του ιστοτόπου σας. Δεν σας είδα όμως να αντιδράτε σ΄ αυτό. Πολλές σελίδες των thread σας είνα ακατανόητες για την πλειοψηφία των μελών και των επισκεπτών του ιστοτόπου. Μία ολιγομελής ομάδα μελών εκφράζουν τις απόψεις τους, τις οποίες μόνοι τους λένε, μόνοι τους κατανοούν, μόνοι τους συμφωνούν και μόνοι τους αλληλοσυγχαίρονται. Ούτε σ΄ αυτό έχετε αντιδράσει.
Δεν θέλω να κάνω κατάχρηση του χώρου σας και δεν επιθυμώ να γράψω περισσότερα. Σας ζητώ μόνο να επανεξετάσετε την απόφασή σας. Αν όμως θέλετε να ευτελίσετε το όλο θέμα, τότε επιτρέψτε σε κάποιο μέλος να ανοίξει thread, με αντικείμενο την εν λόγω απόφασή σας...

Το ρευστό διαμορφώνει τα πάντα.Όλα γίνονται για την μεγιστοποίηση του κέρδους.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.096
Πόντοι
26.096
Κατανοητό και αποδεκτό. Αλλά νομίζω ότι η κατάργηση των ψήφων μάλλον λειτούργησε απωθητικά παρά θετικά.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.096
Πόντοι
26.096
xa, xa, xa ...
Your testacles are moving???
Then you should listen to the < Big Balls ? / AC DC!

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.651
Πόντοι
606
η σοβαροτητα ειναι ασθενεια τις ψυχης  :) γελάστε ειναι και τζαμπα :grin: :grin: :grin: :) :) :) :) :) 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
φονιαδες των λαων αμερικανοι μαν.....μεχρι και τις ημερομηνιες λαθος τις εχουν

ΥΓ κι εγω το ιδιο λαθος κανω συνεχεια
ΥΓ2 ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΞΑΝΑ ΟΙ ΨΗΦΟΙ.....δεν ξερω ποσους βοηθησα με την κριτικη μου και αγχωνομαι,δεν μπορω να βελτιωθω ως νικ και ως ανθρωπος
τυπε το σαιτ φθινει
χαστουρας η μονη λυση :rockon:

Bill OldKostas

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
xa, xa, xa ...
Your testacles are moving???
Then you should listen to the < Big Balls ? / AC DC!

My testacles are moving, they are not headbanging, blizardeye.  :grin:
By the way, I am listening to "A Momentary Lapse of Reason", from the original vinyl, right now.
Οπόταν μία καθυστέρηση στις απαντήσεις είναι κατανοητή ...
Το On the Turning Away μόλις "έσκασε"... Τι κομματάρα Θεέ μου ... Ανατριχίλα ... Γίνομαι Νεανίας ξανά.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.096
Πόντοι
26.096
Aaaah, yes! The good old Floyds!
Εξαιρετική επιλογή γι΄ αυτή την ώρα!
Αλλά νομίζω ότι οι mods του thread  θα μας πετάξουν έξω ...

Bill OldKostas

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Aaaah, yes! The good old Floyds!
Εξαιρετική επιλογή γι΄ αυτή την ώρα!
Αλλά νομίζω ότι οι mods του thread  θα μας πετάξουν έξω ...

Στο θέμα μας λοιπόν: Oι "διάσημοι" πορνοενημερωτές και κριτικογράφοι ενοχλήθηκαν από τις αρνητικές ψήφους και ο administrator antisthenis τις κατήργησε.
Αυτοί που γράφουν κατά κόρον στην Ημερήσια Ενημέρωση αλλά και στις κριτικές δεν κρατούν το bourdela.com ζωντανό;
Δεν το τροφοδοτούν συνεχώς με αλήθειες;
Συνεπώς έπρεπε να χαθούν οι κακές ψήφοι προς τέρψιν των στυλοβατών του παρόντος ιστότοπου.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Συνημμένα

• δασκαλος σουμπουντου.PNG
    δασκαλος σουμπουντου.PNG
    102,7 KB · Εμφανίσεις: 52

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.096
Πόντοι
26.096
Στο θέμα μας λοιπόν: Oι "διάσημοι" πορνοενημερωτές και κριτικογράφοι ενοχλήθηκαν από τις αρνητικές ψήφους και ο administrator antisthenis τις κατήργησε.
Αυτοί που γράφουν κατά κόρον στην Ημερήσια Ενημέρωση αλλά και στις κριτικές δεν κρατούν το bourdela.com ζωντανό;
Δεν το τροφοδοτούν συνεχώς με αλήθειες;
Συνεπώς έπρεπε να χαθούν οι κακές ψήφοι προς τέρψιν των στυλοβατών του παρόντος ιστότοπου.

Συμφωνώ. Κάπως έτσι έγινε. Το παρακολούθησα από τη στιγμή που δημιουργήθηκε.Αλλά πιστεύω ότι ο κ. Antisthenis, πήρε μία παρορμητική απόφαση. Επρεπε να αφήσει τη σκόνη να καταλαγιάσει και μετά να αποφασίσει. Τέλος πάντων ... Ακούω κινηματογραφική μουσική αυτή τη στιγμή αλλά αυτό ας μείνει μεταξύ μας, εντάξει;;;

Bill OldKostas

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Συμφωνώ. Κάπως έτσι έγινε. Το παρακολούθησα από τη στιγμή που δημιουργήθηκε.Αλλά πιστεύω ότι ο κ. Antisthenis, πήρε μία παρορμητική απόφαση. Επρεπε να αφήσει τη σκόνη να καταλαγιάσει και μετά να αποφασίσει. Τέλος πάντων ... Ακούω κινηματογραφική μουσική αυτή τη στιγμή αλλά αυτό ας μείνει μεταξύ μας, εντάξει;;;

Εγώ νομίζω ότι ενήργησε μετά από ώριμη σκέψη, αλλά ας πάει το παλιάμπελο.
Εγώ βάζω "The Division Bell" ... μέχρι να αποκοιμηθώ  :sleeping:
OK, δεν θα το πω σε κανένα ...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom