Νέα

Ένα καλύτερο BOURDELA.COM! Η γνώμη σου μετράει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να ψηφίζουμε αν μια κριτική μας βοήθησε

• Ναι

Ψήφοι: 220 91,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 20 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    240
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
    Συμφωνώ με την πρόταση για σβήσιμο όλων των κριτικών που είναι παλαιότερες απο 2 χρόνια.

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
14
Like
70
Πόντοι
11
υπαρχει δυνατοτητα να μπουν τα τηλεφωνα απο τους οικους?στα στουντιο υπαρχουν τα σχετικα μπανερακια που μαθαινουμε ανα πασα στιγμη ποια κοπελα ειναι που,αλλα στα μπουρδελλα δεν υπαρχει αμεση ενημερωση και γι'αυτο θα ηταν πιστευω καλο οσοι συναγωνιστες μπορουν να μαθουν τηλεφωνα απο οικους και να τα ποσταρουν.θενκς μπεϊμπιζ!

mihalis13

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Επίσης αν με κάποιο τρόπο γινοτανε να βλέπουμε ξεχωριστα που και ποιες μέρες δουλευει η κάθε κοπέλα.Και αν υπήρχε η δυνατότητα βαθμολόγησης χωρίς κριτική για τις κοπέλες.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.234
Πόντοι
5.006
εχω εναν υπολογιστη γραφειου με χαλια δυνατοτητες,αλλα μονο εδω κολλαει μετα απο κανα πενταλεπτο και δεν φορτωνει τις σελιδες......μετα απο ενα δυο λεπτα ξεκολλαει και αυτο γινεται συνεχεια......σε αλλα sites δεν εχω προβλημα.....τι ακριβως μπορω να κανω για να μην κολλαει τα βουρδελα (εκτος απο το να πεταξω τον υπολογιστη)?????????

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.564
Πόντοι
12.756
ποσο δυσκολο ειναι οταν πατας απαντηση και σου ανοιγει την νεα σελιδα με το πλαισιο για να γραψεις να σου δινει τον κερσορα μια σειρα κατω απο το quote που εχεις κανει ?

αν μπορει να προστεθεί θα μας βολεψει πιστευω ολους , γιατι αλλιως πρεπει να κλικαρεις μεσα στο πλαισιο και μετα να πατησεις και enter για να σε παει μια γραμμη κατω , γιατι αλλιως σου δινει κερσορα στην επομενη θεση απο το ] .

thanks

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
ποσο δυσκολο ειναι οταν πατας απαντηση και σου ανοιγει την νεα σελιδα με το πλαισιο για να γραψεις να σου δινει τον κερσορα μια σειρα κατω απο το quote που εχεις κανει ?

αν μπορει να προστεθεί θα μας βολεψει πιστευω ολους , γιατι αλλιως πρεπει να κλικαρεις μεσα στο πλαισιο και μετα να πατησεις και enter για να σε παει μια γραμμη κατω , γιατι αλλιως σου δινει κερσορα στην επομενη θεση απο το ] .

thanks
:thumbsup: :thumbsup:

Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
38
Πόντοι
6
Θα ίθελα να προτίνο μια ανανέοση στη σελίδα.

π.χ

Άλλη σχεδίασι στο φορουμ. Κάτι πιο μοντερνο, γριγορότερο & ελαφρίτερο στο μάτι.

Πρωτόκωλλο ] για να μπενουμε από το κινητό.

Κανα απλικέσιο.

κλπ κλπ

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τυπε καλα τα λες,το απλικεσιο τι ειναι ομως μπορει να μου εξηγησεις?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
να εξαφανιστουν δια προσωπου γης οι ενοχλιτικοι νωντοτυποι  :2on1:

xwris taboo

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2013
Κριτικές
2
Like
148
Πόντοι
1
Ισως να υπαρχει η δυνατοτητα αλλα εγω να ειμαι γκαβος και να μην το εχω παρει χαμπαρι.
Στα διαφορα θεματα οπου εχω απαντησει και θελω να δω απο εκει και περα τι γινεται μεχρι να ξαναμπω η δυνατοτητα που μου δινει το φορουμ ειναι να μπω στην τελευταια σελιδα του καθε θεματος και αν εχω καλη μνημη να θυμαμαι μεχρι που ειχα διαβασει και να παω να συνεχισω απο εκει.
Στα θεματα που δεν εχουν ιδιαιτερη κινηση καλα ειναι γιατι γυρνας κανα δυο σελιδουλες πισω και ολα καλα... σε κατι θεματα που εχουν τρελλη κινηση ομως αντε ψαχνε να βρεις που σκατα ειχες διαβασει τελευταια φορα.
Ειναι το μοναδικο πραγμα που με εχει κουρασει ....

Ερχομαι και λεω λοιπον σε διαφορα αλλα φορουμς που ειμαι μελος, μολις ανοιγω ενα θεματακι με παει ακριβως εκει που ειχα μεινει τελευταια φορα με μια ειδοποιηση "μεχρι εδω ειχατε διαβασει την τελευταια φορα". Υπαρχει η δυνατοτητα για κατι τετοιο και εδω?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.073
Πόντοι
22.266
Ισως να υπαρχει η δυνατοτητα αλλα εγω να ειμαι γκαβος και να μην το εχω παρει χαμπαρι.
Στα διαφορα θεματα οπου εχω απαντησει και θελω να δω απο εκει και περα τι γινεται μεχρι να ξαναμπω η δυνατοτητα που μου δινει το φορουμ ειναι να μπω στην τελευταια σελιδα του καθε θεματος και αν εχω καλη μνημη να θυμαμαι μεχρι που ειχα διαβασει και να παω να συνεχισω απο εκει.
Στα θεματα που δεν εχουν ιδιαιτερη κινηση καλα ειναι γιατι γυρνας κανα δυο σελιδουλες πισω και ολα καλα... σε κατι θεματα που εχουν τρελλη κινηση ομως αντε ψαχνε να βρεις που σκατα ειχες διαβασει τελευταια φορα.
Ειναι το μοναδικο πραγμα που με εχει κουρασει ....

Ερχομαι και λεω λοιπον σε διαφορα αλλα φορουμς που ειμαι μελος, μολις ανοιγω ενα θεματακι με παει ακριβως εκει που ειχα μεινει τελευταια φορα με μια ειδοποιηση "μεχρι εδω ειχατε διαβασει την τελευταια φορα". Υπαρχει η δυνατοτητα για κατι τετοιο και εδω?
γιλε εγω και η τεχνολογια ειμαστε μαλωμενοι :grin: αλλα αυτοι το ηξερα και εγω :grin: :grin: :grin:
λοιπον πας στο προφιλ σου μετα κατω δεξια εκει που λει τελευταιο μυνυμα αυτου του μελους και πατας και βρισκεις τις τελευταιες απαντησεις σου

xwris taboo

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2013
Κριτικές
2
Like
148
Πόντοι
1
γιλε εγω και η τεχνολογια ειμαστε μαλωμενοι :grin: αλλα αυτοι το ηξερα και εγω :grin: :grin: :grin:
λοιπον πας στο προφιλ σου μετα κατω δεξια εκει που λει τελευταιο μυνυμα αυτου του μελους και πατας και βρισκεις τις τελευταιες απαντησεις σου
Οχι γυλος ρε.... χανος μπορει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κι εγω καπως μαλωμενος ειμαι και αυτο δεν το ηξερα σε ευχαριστω....
Δεν μιλαω μονο για τα θεματα στα οποια εχουμε απαντησει .... μιλαω και για τα θεματα στα οποια απλα εχουμε διαβασει ..... εχει κατι θεματακια που διαβασα μεχρι την σελιδα 626 π.χ και οταν θα ξαναμπω εχουν προστεθει καμμια 20αρια σελιδες.... τοτε πιασε το αυγο και κουρεφτο....
Γι αυτο λεω καλο θα ηταν οταν ανοιγεις ενα θεματακι να σε πηγαινει εκει που ειχες μεινει τελευταια φορα....

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.073
Πόντοι
22.266
Οχι γυλος ρε.... χανος μπορει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κι εγω καπως μαλωμενος ειμαι και αυτο δεν το ηξερα σε ευχαριστω....
Δεν μιλαω μονο για τα θεματα στα οποια εχουμε απαντησει .... μιλαω και για τα θεματα στα οποια απλα εχουμε διαβασει ..... εχει κατι θεματακια που διαβασα μεχρι την σελιδα 626 π.χ και οταν θα ξαναμπω εχουν προστεθει καμμια 20αρια σελιδες.... τοτε πιασε το αυγο και κουρεφτο....
Γι αυτο λεω καλο θα ηταν οταν ανοιγεις ενα θεματακι να σε πηγαινει εκει που ειχες μεινει τελευταια φορα....
ρε φιλε ηθελα να γραψω :grin:
λοιπον αυτο που λες μου φαινεται αδυνατο!και αο που να ξερει που εχεις διαβασει εσυ ο υπολογιστης :grin: :grin:
εκτος αν εννοεις ποια σελιδα ανοιξες? :think:
αλλα δεν νομιζω να υπαρχει μουθ φαινεται κουλο αν και θα ηταν καλο
ρωτα κανενα χακερα εδω μεσα εχει πολλους ή ρωτα τον αντινιστρειτορ antistheniw λεγεται

xwris taboo

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2013
Κριτικές
2
Like
148
Πόντοι
1
λοιπον αυτο που λες μου φαινεται αδυνατο!και αο που να ξερει που εχεις διαβασει εσυ ο υπολογιστης :grin: :grin:
ρωτα κανενα χακερα εδω μεσα εχει πολλους ή ρωτα τον αντινιστρειτορ antistheniw λεγεται

Υπαρχει.... σε αλλα φορουμ υπαρχει σιγουρα...
Ειναι πολυ καλο και χρηστικο.... δεν εχει να κανει με τον υπολογιστη αλλα με το φορουμ... προφανως εχει καποια βαση δεδομενων για το μεχρι που ειχες διαβασει τελευταια φορα.
Αν το δουν οι admins καλο θα ειναι....

Ακου γυλε .... ακομα γελαω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το καταλαβα οτι ηθελες να γραψεις φιλε ρε αλλα βγηκε καλο.. :rockon: :rockon: :rockon:

xwris taboo

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2013
Κριτικές
2
Like
148
Πόντοι
1

Τελικα υπαρχει και στο bourdela η δυνατοτητα και την βρηκα.........
Σε καθε θεμα που εχεις διαβασει η γραψει αν γραφτει κατι καινουργιο περα απ εκει που εχεις σταματησει σου εχει μια σημειωση σε κοκκινο πλαισιο που γραφει "ΝΕΟ"..... αν πατησεις εκει σε παει αυτοματα στο σημειο που ειχες μεινει τελευταια φορα που διαβαζες......

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.564
Πόντοι
12.756

thanks

Να μην ελπιζω οτι θα γινει αυτο καποια στιγμη ?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom