Νέα

Ένα καλύτερο BOURDELA.COM! Η γνώμη σου μετράει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να ψηφίζουμε αν μια κριτική μας βοήθησε

• Ναι

Ψήφοι: 220 91,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 20 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    240
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Θα θελα να προτείνω και κατι που είδα σε αλλο φορουμ,συγκεκριμενα ενα που ασχολειται με δορυφορικα θέματα(δεν ξερω αν πρέπει να πώ όνομα).Θα ταν λοιπόν ωραίο να προστεθεί η δυντατοτητα να πατάς Like σε καποιο σχόλιο κριτικής ή σε κάποια απάντηση στα υπόλοιπα θεματα του φορουμ!
Μετά το σάιτ θα μετατραπεί από bourdela.com σε bourdela-facebook.com...

Μην ανακατεύουμε τα πάντα με τα πάντα...

Αν σου αρέσει κάτι μπες στον απίστευτο κόπο να κάνεις μια παράθεση κ να το πεις...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε παιδιά έλεος, έχετε ανοιχτό στο γκούγκλ το φόρουμ.

Έκανε η γυναίκα μου ένα search και εμφανίστηκε μπροστά της ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ-ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΣΤ που είχα κάνει πριν 3 χρόνια (!!!) - και να είχα κάνει και κάτι πάει στο διάολο, αλλά βρέθηκα μπλεγμένος άδικα....μόνο για ένα ποστ, μιας μαλακίας.

Ρε παιδιά διορθώστε το πρόβλημα και δώστε δυνατότητα στα μέλη να κάνουν edit ή delete τα δικά τους ποστ. Δεν είναι δυνατόν, αν γράψει κάποιος κάτι κάποτε, να τον κυνηγάει μια ζωή και να φοβάται μην μπλέξει. Τότε προσπάθησα να κάνω και ενεργοποίησα την διαγραφή του προφίλ μου, αλλά το ποστ εξακολουθούσε να στέκει εκεί.

Σας παρακαλώ κάποιος υπεύθυνος εδώ μέσα ας πάει να διαγράψει το ποστ μου (εύκολο είναι να το βρει κάποιος), γιατί ειλικρινά είμαι τρελά εκτεθειμένος.

Ελπίζω να υπάρξει ανταπόκριση
καλα και εσυ εκατσες και ειπες στην γυναικα σου το νικ σου ρε παιχτη;

kako_paidi

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η μαλακία μου ήταν που το χρησιμοποίησα (ή καλύτερα συνέχισα) να το χρησιμοποιώ και εδώ. Εκεί την πάτησα. Δεν περίμενα ότι με μια απλή αναζήτηση θα εμφανιζόταν το ποστ χύμα στο κύμα, γι αυτό δεν του έδωσα σημασία. Καλώς η κακώς το nick το γνώριζε από πριν.

Τέσπα το ποστ σβήστηκε από εδώ και τώρα περιμένω να ανανεωθεί η προσωρινά αποθηκευμένη σελίδα του Google, που εξακολουθεί να το μοστράρει φάτσα φόρα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Η μαλακία μου ήταν που το χρησιμοποίησα (ή καλύτερα συνέχισα) να το χρησιμοποιώ και εδώ. Εκεί την πάτησα. Δεν περίμενα ότι με μια απλή αναζήτηση θα εμφανιζόταν το ποστ χύμα στο κύμα, γι αυτό δεν του έδωσα σημασία. Καλώς η κακώς το nick το γνώριζε από πριν.

Τέσπα το ποστ σβήστηκε από εδώ και τώρα περιμένω να ανανεωθεί η προσωρινά αποθηκευμένη σελίδα του Google, που εξακολουθεί να το μοστράρει φάτσα φόρα.

χαχαχααχχαχααχχαχαχχαχαχχαχαχααχχαχαχααχαχαχ

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
το εβαλες google ad παίχτη?

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Εμένα θα μου άρεσε να έχει τρία αστεράκια δίπλα και να ψηφίζουν οι χρήστες το σχόλιο του κάθε ενός.

1 αστεράκι.... δεν συμφωνώ με το σχόλιο
2 αστεράκια....  μου είναι ουδέτερο παρότι το διάβασα.
3 αστεράκια...  επικροτώ.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κι η παραθεση οκ ειναι.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
να καταργηθει το κουμπι :σας βοηθησε αυτη η κριτικη ναι ή οχι...
το επισημανε κ ο gl ,εγω ειμαι συμφωνος 100 %...απο την στιγμη που μπηκαν τα σχολια για κριτικες,δεν χρειαζεται το κουμπι.
Οποιος εχει τα Nuts να σχολιαζει στα σχολια ή στο αντιστοιχο φορουμ κ οχι να μαυριζουν κριτικες που τις ανεβαζουμε με καθε καλη διαθεση να ενημερωσουμε κ να βοηθησουμε κοσμο.....Ας το σκεφτει ο Αντμιν παρακαλω.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δικιο, επώνυμα(με νικ)σχολια οχι ανωνυμο μαυρισμα.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ρε παιδιά έλεος, έχετε ανοιχτό στο γκούγκλ το φόρουμ.

Έκανε η γυναίκα μου ένα search και εμφανίστηκε μπροστά της ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ-ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΣΤ που είχα κάνει πριν 3 χρόνια (!!!) - και να είχα κάνει και κάτι πάει στο διάολο, αλλά βρέθηκα μπλεγμένος άδικα....μόνο για ένα ποστ, μιας μαλακίας.

Ρε παιδιά διορθώστε το πρόβλημα και δώστε δυνατότητα στα μέλη να κάνουν edit ή delete τα δικά τους ποστ. Δεν είναι δυνατόν, αν γράψει κάποιος κάτι κάποτε, να τον κυνηγάει μια ζωή και να φοβάται μην μπλέξει. Τότε προσπάθησα να κάνω και ενεργοποίησα την διαγραφή του προφίλ μου, αλλά το ποστ εξακολουθούσε να στέκει εκεί.

Σας παρακαλώ κάποιος υπεύθυνος εδώ μέσα ας πάει να διαγράψει το ποστ μου (εύκολο είναι να το βρει κάποιος), γιατί ειλικρινά είμαι τρελά εκτεθειμένος.

Ελπίζω να υπάρξει ανταπόκριση

+100000000000000000000

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Φοβάσαι μην σε πάρει χαμπάρι ο εφημέριος σου ?  :pipa1:  :birdman:

γενικότερα μαν πατάς στο γκουγκλ κάτι που έχεις γράψει ακόμα και μια μαλακία στο σπαμοθρέντ και στο εμφανίζει, μαλακία αυτό :uglystupid:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
να καταργηθει το κουμπι :σας βοηθησε αυτη η κριτικη ναι ή οχι...
το επισημανε κ ο gl ,εγω ειμαι συμφωνος 100 %...απο την στιγμη που μπηκαν τα σχολια για κριτικες,δεν χρειαζεται το κουμπι.
Οποιος εχει τα Nuts να σχολιαζει στα σχολια ή στο αντιστοιχο φορουμ κ οχι να μαυριζουν κριτικες που τις ανεβαζουμε με καθε καλη διαθεση να ενημερωσουμε κ να βοηθησουμε κοσμο.....Ας το σκεφτει ο Αντμιν παρακαλω.
Θα πάνε άχρηστοι οι κλώνοι,έτσι όμως.............. :2funny: :2funny: :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Θα πάνε άχρηστοι οι κλώνοι,έτσι όμως.............. :2funny: :2funny: :2funny:
μπιλυ να καθαρισει λιγο το σαίτ ρε μαν... :P
το κακο ειναι οτι μαυριζουν τις κριτικες κ μελη, οχι επειδη συμφωνουν ή διαφωνουν,απλα επειδη δεν συμπαθουν το εκαστοτε μελος που γραφει την κριτικη...sad but true.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
το κακο ειναι οτι μαυριζουν τις κριτικες κ μελη, οχι επειδη συμφωνουν ή διαφωνουν,απλα επειδη δεν συμπαθουν το εκαστοτε μελος που γραφει την κριτικη...sad but true.
Αυτό εννοώ,τύπε.......ακριβώς αυτό....απλά κραζω με τον τρόπο μου! :rockon: :rockon: :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
δειτε τις κριτικες μου που εγραψα τις πιο προσφατες για θεσ/κη κ θα καταλαβετε τι εννοω.... :grin: :grin:
μερικοι εκει με μισουν...οχι αστεια... :S :S

+μαλιστα δυο μελη μαυρισαν ενα χερι ολες τις κριτικες που εχω γραψει μεχρι τωρα μεσα σε ενα απογευμα....απο ολα τα μερη της Ελλαδος...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom