Δεν σε χάλασε..... Δες και τις δικές μου να καταλάβεις..... Γι'αυτό λέω,ότι μας ζηλεύουν........δειτε τις κριτικες μου που εγραψα τις πιο προσφατες για θεσ/κη κ θα καταλαβετε τι εννοω....
μερικοι εκει με μισουν...οχι αστεια... :S :S
+μαλιστα δυο μελη μαυρισαν ενα χερι ολες τις κριτικες που εχω γραψει μεχρι τωρα μεσα σε ενα απογευμα....απο ολα τα μερη της Ελλαδος...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ένα καλύτερο BOURDELA.COM! Η γνώμη σου μετράει
- Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 127K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
δεν μπορω να τις δω μαν...τις εχεις μονο για φιλους...btw σου στελνω κ ενα αιτημα φιλιας...Δεν σε χάλασε..... Δες και τις δικές μου να καταλάβεις..... Γι'αυτό λέω,ότι μας ζηλεύουν........
ακομη γουσταρω το αβαταρ σου...ειμαι ερωτευμενος με δαυτο....
δεν μπορω να τις δω μαν...τις εχεις μονο για φιλους...btw σου στελνω κ ενα αιτημα φιλιας...
ακομη γουσταρω το αβαταρ σου...ειμαι ερωτευμενος με δαυτο....
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
αμαν!!...εσενα μαν σε θαψανε κανονικα....
για αυτο λεω:Αντισθενη βγαλε το σκατο-κουμπι στις κριτικες...εχει παραγινει το κακο.... :S
antifa_91
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Με ζηλεύουν(ε),τύπε...................αμαν!!...εσενα μαν σε θαψανε κανονικα....
για αυτο λεω:Αντισθενη βγαλε το σκατο-κουμπι στις κριτικες...εχει παραγινει το κακο.... :S
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
εσενα+μαζι κ το αβαταρ τυπε....Με ζηλεύουν(ε),τύπε...................
Και όχι μόνο....σπάζονται επειδή με γουστάρουν τα "κορίτσα"...............εσενα+μαζι κ το αβαταρ τυπε....
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
σπάζονται επειδή με γουστάρουν τα "κορίτσα"...............
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
να καταργηθει το κουμπι :σας βοηθησε αυτη η κριτικη ναι ή οχι...
το επισημανε κ ο gl ,εγω ειμαι συμφωνος 100 %...απο την στιγμη που μπηκαν τα σχολια για κριτικες,δεν χρειαζεται το κουμπι.
Οποιος εχει τα Nuts να σχολιαζει στα σχολια ή στο αντιστοιχο φορουμ κ οχι να μαυριζουν κριτικες που τις ανεβαζουμε με καθε καλη διαθεση να ενημερωσουμε κ να βοηθησουμε κοσμο.....Ας το σκεφτει ο Αντμιν παρακαλω.
Να μεινει το κουμπι και να καταργηθουν τα σχόλια
Ο αλλος που θα δει την κριτικη 6 μηνες μετά δεν θα διαβασει ενα ενα τα σχόλια απλά θα δει μια βαθμολογία . Απο την αλλη στα σχόλια ανοιγονται ολοκληρες συζητησεις που δεν μπορεις να τις παρακόλουθησεις .
Επίσης κατα την γνωμη μου οι κριτικες μετα απο καποιο διαστημα πρεπει να σβήνονται .Μια κριτική που έγινε πριν 2 χρόνια δεν πολυεχει αξία .
εδιτ Επίσης ενδιαφερον θα ηταν να εχει η κριτικη την εμπειρια του μέλους στα cg , μασαζ κλπ
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Αφού θες επωνυμία σε οτιδήποτε,γιατί να μην υπάρχει επωνυμία στις ψήφους;να καταργηθει το κουμπι :σας βοηθησε αυτη η κριτικη ναι ή οχι...
το επισημανε κ ο gl ,εγω ειμαι συμφωνος 100 %...απο την στιγμη που μπηκαν τα σχολια για κριτικες,δεν χρειαζεται το κουμπι.
Οποιος εχει τα Nuts να σχολιαζει στα σχολια ή στο αντιστοιχο φορουμ κ οχι να μαυριζουν κριτικες που τις ανεβαζουμε με καθε καλη διαθεση να ενημερωσουμε κ να βοηθησουμε κοσμο.....Ας το σκεφτει ο Αντμιν παρακαλω.
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Καλησπερα,εγω ειμαι της γνωμης πως καποια θεματα που ειναι κοινα μεταξυ τους πρεπει να συγχωνευτουν,ετσι θα γινει ποιο ευκολη και ποιο γρηγορη η αναζητηση θεματων και ενημερωσης ;).Καθως επισης υπαρχουν καποια θεματακια τα οποια δεν εχουν χρησιμοποιηθει ποτε εδω και χρονια,αυτα να διαγραφθουν,ετσι θα αποσυμφορηθει και το site στο ψαξιμο και θα ειναι γενικως ποιο μαζεμενο απ ολες τις αποψεις για ολους μας ;)
Τα σεβη μου.
Τα σεβη μου.
Συνημμένα
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
εστω κ ετσι...να ξερουμε τι μας γινεται....να ξερουμε ποιος μαυριζει κ γιατι...γιατι ΄΄αθωες περιστερες ΄΄το παιζουν πολλοι... ;) ;)Αφού θες επωνυμία σε οτιδήποτε,γιατί να μην υπάρχει επωνυμία στις ψήφους;
επισης διαφωνω με τον τυπο που λεει για τα σχολια...βαριεται να διαβασει τα σχολια?ολα ετοιμα κ μασημενα...
κ επειδη 10 κλωνοι ή μελη, με τα οποια εγω ή καποιος αλλος εχει τυχει π.χ. να τσακωθει κ τον μαυριζουν,σημαινει οτι η κριτικη του δεν ειναι αξιοπιστη λογω μαυρισματος?για σκεφτειτε μερικοι τι λετε....
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Σβήστε αυτό το θέμα ρε
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ελεος και εσυ τον κινεζο εβαλες ?Καλησπερα,εγω ειμαι της γνωμης πως καποια θεματα που ειναι κοινα μεταξυ τους πρεπει να συγχωνευτουν,ετσι θα γινει ποιο ευκολη και ποιο γρηγορη η αναζητηση θεματων και ενημερωσης ;).Καθως επισης υπαρχουν καποια θεματακια τα οποια δεν εχουν χρησιμοποιηθει ποτε εδω και χρονια,αυτα να διαγραφθουν,ετσι θα αποσυμφορηθει και το site στο ψαξιμο και θα ειναι γενικως ποιο μαζεμενο απ ολες τις αποψεις για ολους μας ;)
Τα σεβη μου.
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Συμφωνώ...εστω κ ετσι...να ξερουμε τι μας γινεται....να ξερουμε ποιος μαυριζει κ γιατι...γιατι ΄΄αθωες περιστερες ΄΄το παιζουν πολλοι... ;) ;)
επισης διαφωνω με τον τυπο που λεει για τα σχολια...βαριεται να διαβασει τα σχολια?ολα ετοιμα κ μασημενα...
κ επειδη 10 κλωνοι ή μελη, με τα οποια εγω ή καποιος αλλος εχει τυχει π.χ. να τσακωθει κ τον μαυριζουν,σημαινει οτι η κριτικη του δεν ειναι αξιοπιστη λογω μαυρισματος?για σκεφτειτε μερικοι τι λετε....
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 4K
?
- Απαντήσεις
- 23