Νέα

Ένα καλύτερο BOURDELA.COM! Η γνώμη σου μετράει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να ψηφίζουμε αν μια κριτική μας βοήθησε

• Ναι

Ψήφοι: 220 91,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 20 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    240
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
δειτε τις κριτικες μου που εγραψα τις πιο προσφατες για θεσ/κη κ θα καταλαβετε τι εννοω.... :grin: :grin:
μερικοι εκει με μισουν...οχι αστεια... :S :S

+μαλιστα δυο μελη μαυρισαν ενα χερι ολες τις κριτικες που εχω γραψει μεχρι τωρα μεσα σε ενα απογευμα....απο ολα τα μερη της Ελλαδος...
Δεν σε χάλασε..... Δες και τις δικές μου να καταλάβεις..... Γι'αυτό λέω,ότι μας ζηλεύουν........ :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Δεν σε χάλασε..... Δες και τις δικές μου να καταλάβεις..... Γι'αυτό λέω,ότι μας ζηλεύουν........ :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν μπορω να τις δω μαν...τις εχεις μονο για φιλους...btw σου στελνω κ ενα αιτημα φιλιας... :grin:
ακομη γουσταρω το αβαταρ σου...ειμαι ερωτευμενος με δαυτο.... :grin: :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
αμαν!!...εσενα μαν σε θαψανε κανονικα.... :P :P
για αυτο λεω:Αντισθενη βγαλε το σκατο-κουμπι στις κριτικες...εχει παραγινει το κακο.... :S
Με ζηλεύουν(ε),τύπε................... :2funny: :2funny: :2funny:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
να καταργηθει το κουμπι :σας βοηθησε αυτη η κριτικη ναι ή οχι...
το επισημανε κ ο gl ,εγω ειμαι συμφωνος 100 %...απο την στιγμη που μπηκαν τα σχολια για κριτικες,δεν χρειαζεται το κουμπι.
Οποιος εχει τα Nuts να σχολιαζει στα σχολια ή στο αντιστοιχο φορουμ κ οχι να μαυριζουν κριτικες που τις ανεβαζουμε με καθε καλη διαθεση να ενημερωσουμε κ να βοηθησουμε κοσμο.....Ας το σκεφτει ο Αντμιν παρακαλω.

Να μεινει το κουμπι και να καταργηθουν τα σχόλια  :crazy: :crazy: :crazy:

Ο αλλος που θα δει την κριτικη 6 μηνες μετά δεν θα διαβασει ενα ενα τα σχόλια απλά θα δει μια βαθμολογία . Απο την αλλη στα σχόλια ανοιγονται ολοκληρες συζητησεις που δεν μπορεις να τις παρακόλουθησεις .

Επίσης κατα την γνωμη μου οι κριτικες μετα απο καποιο διαστημα πρεπει να σβήνονται .Μια κριτική που έγινε  πριν 2 χρόνια δεν πολυεχει αξία .

εδιτ Επίσης ενδιαφερον θα ηταν να εχει η κριτικη την εμπειρια του μέλους στα cg , μασαζ κλπ

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
να καταργηθει το κουμπι :σας βοηθησε αυτη η κριτικη ναι ή οχι...
το επισημανε κ ο gl ,εγω ειμαι συμφωνος 100 %...απο την στιγμη που μπηκαν τα σχολια για κριτικες,δεν χρειαζεται το κουμπι.
Οποιος εχει τα Nuts να σχολιαζει στα σχολια ή στο αντιστοιχο φορουμ κ οχι να μαυριζουν κριτικες που τις ανεβαζουμε με καθε καλη διαθεση να ενημερωσουμε κ να βοηθησουμε κοσμο.....Ας το σκεφτει ο Αντμιν παρακαλω.
Αφού θες επωνυμία σε οτιδήποτε,γιατί να μην υπάρχει επωνυμία στις ψήφους;

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:2funny:  :rolleyes:  ....παίδες ,,όπου νάναι θα συμφωνήσετε ,,,το βλέπω ...έρχετε :rolleyes: ;) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Καλησπερα,εγω ειμαι της γνωμης πως καποια θεματα που ειναι κοινα μεταξυ τους πρεπει να συγχωνευτουν,ετσι θα γινει ποιο ευκολη και ποιο γρηγορη η αναζητηση θεματων και ενημερωσης ;).Καθως επισης υπαρχουν καποια θεματακια τα οποια δεν εχουν χρησιμοποιηθει ποτε εδω και χρονια,αυτα να διαγραφθουν,ετσι θα αποσυμφορηθει και το site στο ψαξιμο και θα ειναι γενικως ποιο μαζεμενο απ ολες τις αποψεις για ολους μας ;)
Τα σεβη μου.

Συνημμένα

• κατάλογος.jpg
    κατάλογος.jpg
    3,1 KB · Εμφανίσεις: 22

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Αφού θες επωνυμία σε οτιδήποτε,γιατί να μην υπάρχει επωνυμία στις ψήφους;
εστω κ ετσι...να ξερουμε τι μας γινεται....να ξερουμε ποιος μαυριζει κ γιατι...γιατι ΄΄αθωες περιστερες ΄΄το παιζουν πολλοι... ;) ;)
επισης διαφωνω με τον τυπο που λεει για τα σχολια...βαριεται να διαβασει τα σχολια?ολα ετοιμα κ μασημενα...
κ επειδη 10 κλωνοι ή μελη, με τα οποια εγω ή καποιος αλλος  εχει τυχει π.χ. να τσακωθει κ τον μαυριζουν,σημαινει οτι η κριτικη του δεν ειναι αξιοπιστη  λογω μαυρισματος?για σκεφτειτε μερικοι τι λετε.... :rolleyes: :rolleyes:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Καλησπερα,εγω ειμαι της γνωμης πως καποια θεματα που ειναι κοινα μεταξυ τους πρεπει να συγχωνευτουν,ετσι θα γινει ποιο ευκολη και ποιο γρηγορη η αναζητηση θεματων και ενημερωσης ;).Καθως επισης υπαρχουν καποια θεματακια τα οποια δεν εχουν χρησιμοποιηθει ποτε εδω και χρονια,αυτα να διαγραφθουν,ετσι θα αποσυμφορηθει και το site στο ψαξιμο και θα ειναι γενικως ποιο μαζεμενο απ ολες τις αποψεις για ολους μας ;)
Τα σεβη μου.
ελεος και εσυ τον κινεζο εβαλες ?  :grin:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
εστω κ ετσι...να ξερουμε τι μας γινεται....να ξερουμε ποιος μαυριζει κ γιατι...γιατι ΄΄αθωες περιστερες ΄΄το παιζουν πολλοι... ;) ;)
επισης διαφωνω με τον τυπο που λεει για τα σχολια...βαριεται να διαβασει τα σχολια?ολα ετοιμα κ μασημενα...
κ επειδη 10 κλωνοι ή μελη, με τα οποια εγω ή καποιος αλλος  εχει τυχει π.χ. να τσακωθει κ τον μαυριζουν,σημαινει οτι η κριτικη του δεν ειναι αξιοπιστη  λογω μαυρισματος?για σκεφτειτε μερικοι τι λετε.... :rolleyes: :rolleyes:
Συμφωνώ...

mihalis13

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Πιοστευω αυτό με το ποσταρισμα εικονων που έιναι μια ολοκληρη σκηνη απο video πρέπει να σταματήσει.Λίγες και καλές.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
εγω προτείνω ο αντμιν να φτιαξει μια μηχανη αναζήτησης στο σαιτ ετσι ωστε να βρισκουμε ανα πασα ωρα και στιγμης οποιο μελος θέλουμε. 

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Εγω προτεινω να διωξουν τον geiasou να μη μας σπαει τα αρχιδια με τις μαλακιες που γραφει.
ευχαριστω

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom