Νέα

Ενα δωρο για τα παιδια...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikosditikakis2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikosditikakis2

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια, καινουργιος στην ζεστη και καυλωτικη παρεα σας.
Ειμαι 22 και θα ηθελα να κανω ενα δωρο στον αδερφο μου και εναν φιλο του οι οποιοι γινονται 17 σε 1 μηνα και ειναι πρωταρηδες. Εψαχνα ρδελα αλλα κατεληξα σε στουντιο γιατι μου φαινονται πιο ενταξει. Και επειδη δεν ειμαι και πολυ οικειος με αυτα τα πραγματα. Εχω παει μονο μια φορα σε ρδελο (εχω κοπελα δεν τα χρειαζομαι) και δεν ξερω που να τα παω τα παιδια.
Επισης ειμαι σε δηλλιμα αν θα πρεπει να τα παω σε στουντιο εγω για να τα αφησουν η να τα αφησω μονα τους να πανε. Φοβαμαι μην τους διωξουν

Υ.Γ.  Επεσα πανω στο ΦΥΛΗΣ 104 και ηθελα την αποψη σας
Ευχαριστω

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Καλυτερα η αρχη ειναι να γινει σε στουντιο που εχει πιο ησυχια!Το 104 ειναι καλή επιλογή γιατί εχει ησυχία αλλά νομιζω οτι πρεπει να εχουν κλεισει τα 18.Και στα μπουρδέλα αν καποιος δεν ειχει κλείσει τα 18 και του φαινεται,μπορει να του ζητησουν ταυτότητα.Αν παλι φαινεται μεγαλυτερος τοτε λογικά δεν θα τον καταλάβουν

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Καλυτερα η αρχη ειναι να γινει σε στουντιο που εχει πιο ησυχια!Το 104 ειναι καλή επιλογή γιατί εχει ησυχία αλλά νομιζω οτι πρεπει να εχουν κλεισει τα 18.Και στα μπουρδέλα αν καποιος δεν ειχει κλείσει τα 18 και του φαινεται,μπορει να του ζητησουν ταυτότητα.Αν παλι φαινεται μεγαλυτερος τοτε λογικά δεν θα τον καταλάβουν

σιγά μη ζητάν ταυτότητα σε μπουρδέλα να δουν αν έκλεισες τα 18. μη τον ψαρώνεις τον άνθρωπο.

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Τις προαλλες ειχα δει να ζητανε ταυτοτητα σε κατι πιτσιρικάδες στην Φυλης για αυτο το πα!

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μηπως ζητανε και αφμ ?

OP
OP
N

nikosditikakis2

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καμια προταση για κανα στουντιακι ευκολα προσβασιμο και με κοπελες κατω απο 30.

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Κατεβα στο Γκαζι με το μετρο και παρε ολα τα στουντιο με τη σειρα και διαλέξτε.Η πλειοψηφια ειναι κατω των 30!

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Eιχα δει να ζηταει αυτη η Ντενισα η ξανθια στην Φυλης απο εναν πιτσιρικα που ηταν σιγουρα κατω απο 18

πάνω από 15 μπαίνεις νομιμότατα σε μπουρδέλο εκτός αν υπάρχει κάποιος ειδικός ποινικός νόμος

γιατί σύμφωνα με τον Ποινικό μας Κώδικα

Άρθρο 339 ΠΚ
1. Όποιος ενεργεί ασελγή πράξη με πρόσωπο νεότερο από 15 ετών ή το παραπλανά με αποτέλεσμα να ενεργήσει ή να υποστεί τέτοια πράξη τιμωρείται...

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
πάνω από 15 μπαίνεις νομιμότατα σε μπουρδέλο εκτός αν υπάρχει κάποιος ειδικός ποινικός νόμος

γιατί σύμφωνα με τον Ποινικό μας Κώδικα

Άρθρο 339 ΠΚ
1. Όποιος ενεργεί ασελγή πράξη με πρόσωπο νεότερο από 15 ετών ή το παραπλανά με αποτέλεσμα να ενεργήσει ή να υποστεί τέτοια πράξη τιμωρείται...

Τι να πω ετσι ειναι το λογικο!Παντως οντως του ζητησε ταυτοτητα και  μαλιστα του πε αν εισαι κατω απο 18 θα βρω τον μπελά μου!Μπορει να μην ηθελε μικρους,δεν ξερω

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
!Το 104 ειναι καλή επιλογή γιατί εχει ησυχία αλλά νομιζω οτι πρεπει να εχουν κλεισει τα 18.Και στα μπουρδέλα αν καποιος δεν ειχει κλείσει τα 18 και του φαινεται,μπορει να του ζητησουν ταυτότητα.Αν παλι φαινεται μεγαλυτερος τοτε λογικά δεν θα τον καταλάβουν
μηπως δινει και αποδειξη το 104 τυπε? :grin:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.751
Πόντοι
41.129
για την πρωτη τους εμπειρια με γυναικα να τους πας στην κελλυ φ104 για αυταρχικο  :2funny:  :2funny:  :2funny:

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
για την πρωτη τους εμπειρια με γυναικα να τους πας στην κελλυ φ104 για αυταρχικο  :2funny:  :2funny:  :2funny:

πλακα πλακα η Κελυ ειναι καλή επιλογη!Ειναι γλυκια στο δωμάτιο και κανει για πρωταρηδες!Ετσι τουλαχιστον ηταν πριν 1,5 χρονο που ειχα μπει μια φορά μαζί της!

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:]

η σε καμιά αφέντρα....εκεί που θα την περιμένουν ντροπαλοί ντροπαλοί, να μπει αυτή μέσα με κάνα δονιτή στο χέρι και να τους αρχίσει τίποτα δονιτομπουκέτα και να λέει έτσι το θες ανόμαλο αγόρι ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
αστειεύομαι παραπάνω.... :grin:
βρες ένα μέλος (glykoula) και ρώτα τη...κατά τη γνώμη μου η καλλίτερη για την περίσταση.

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
πλακα πλακα η Κελυ ειναι καλή επιλογη!Ειναι γλυκια στο δωμάτιο και κανει για πρωταρηδες!Ετσι τουλαχιστον ηταν πριν 1,5 χρονο που ειχα μπει μια φορά μαζί της!

Τύπε αν είναι πρωτάρης και δει και την Κέλλυ, θα νομίζει ότι όλες οι πουτάνες είναι έτσι και δεν θα ξαναπάει σε μπουρδέλο...

OP
OP
N

nikosditikakis2

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Τύπε αν είναι πρωτάρης και δει και την Κέλλυ, θα νομίζει ότι όλες οι πουτάνες είναι έτσι και δεν θα ξαναπάει σε μπουρδέλο...

Απο που εβγαλες αυτο το συμπερασμα φιλαρακι;
Ρωταω αυτο το πραγμα γιατι οπως ειπα και πιο πανω δεν εχω εμπειρια στα μπουρδελα (καλως η κακως) και γιατι θελω ο αδερφος μου να παει με τανα πρωτη φορα για να το νιωσει και να μην κανει την μαλακια που εκανα εγω και κολυμπουσα στο αιμα μαζι με την κοπελα μου την πρωτη φορα...Επισης λογω φορτου εργασιας (και ομως δουλευω) θελω να μου πειτε αν στα στουντιο και συγκεκριμενα στο Φ104 αν ξερετε αφηνουν παιδια ωστε να τους δωσω το πριμ για να πανε και μονα τους αν εγω δεν μπορεσω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom