Νέα

Ενα δωρο για τα παιδια...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikosditikakis2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
θελω να μου πειτε αν στα στουντιο και συγκεκριμενα στο Φ104 αν ξερετε αφηνουν παιδια ωστε να τους δωσω το πριμ για να πανε και μονα τους αν εγω δεν μπορεσω

Μπορείς τύπε, μετά τις 14:00 έχει και φύλαξη όπου γίνονται δραστηριότητες με πλαστελίνες και κηρομπογιές

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
για την πρωτη τους εμπειρια με γυναικα να τους πας στο φ104 για αυταρχικο  :2funny:  :2funny:  :2funny:
Μαλακαααααααααα με ακουσαν ολοι λεμε !!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν θα ξαναπαρτησουν σε οικο ανοχης και στουντιο μετα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
τυπε προσπαθεις να δημιουργησεις μπαχαλο γιαυτο τα λες αυτα :S
σε λιγο θα μας πεις οτι υπαρχουν και κλωνοι :-

μερικές φορές επικρατούν τα γονίδια του προπαππού μου από τη μεριά της θειάς της ξαδέρφης του μπατζανάκη του γαμπρού της νύφης του πατέρα μου, που ήταν ανάρχι και το'χε αυτό το μπαχαλέ >:(

εννοείς στο δικό μας φόρουμ κλώνοι ή γενικότερα? μην μου δημιουργείς υπαρξιακά τώρα :'(

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
Καλησπερα παιδια, καινουργιος στην ζεστη και καυλωτικη παρεα σας.
Ειμαι 22 και θα ηθελα να κανω ενα δωρο στον αδερφο μου και εναν φιλο του οι οποιοι γινονται 17 σε 1 μηνα και ειναι πρωταρηδες. Εψαχνα ρδελα αλλα κατεληξα σε στουντιο γιατι μου φαινονται πιο ενταξει. Και επειδη δεν ειμαι και πολυ οικειος με αυτα τα πραγματα. Εχω παει μονο μια φορα σε ρδελο (εχω κοπελα δεν τα χρειαζομαι) και δεν ξερω που να τα παω τα παιδια.
Επισης ειμαι σε δηλλιμα αν θα πρεπει να τα παω σε στουντιο εγω για να τα αφησουν η να τα αφησω μονα τους να πανε. Φοβαμαι μην τους διωξουν

Υ.Γ.  Επεσα πανω στο ΦΥΛΗΣ 104 και ηθελα την αποψη σας
Ευχαριστω
απ ολα τα studio, ολος τυχαιως επεσε το ματι στου στο φυλης 104......καλα για τοσο μαλακες μας περνατε??ημαρτον πια με το προμοταρισμα....!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
απ ολα τα studio, ολος τυχαιως επεσε το ματι στου στο φυλης 104......καλα για τοσο μαλακες μας περνατε??ημαρτον πια με το προμοταρισμα....!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
μετα απο κλωνους τωρα αρχισατε να μιλατε και για προμοτορες?
μα που τα σκεφτεστε αυτα ρε τυποι :S

Επισκέπτης
Μπορείς τύπε, μετά τις 14:00 έχει και φύλαξη όπου γίνονται δραστηριότητες με πλαστελίνες και κηρομπογιές
Και καλο ειναι αμα παει Σαββατο, να παρει ενα τηλεφωνο πριν,
γιατι μπορει να εχει κανα παιδικο παρτι...

URL]]

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Απο που εβγαλες αυτο το συμπερασμα φιλαρακι;
Ρωταω αυτο το πραγμα γιατι οπως ειπα και πιο πανω δεν εχω εμπειρια στα μπουρδελα (καλως η κακως) και γιατι θελω ο αδερφος μου να παει με τανα πρωτη φορα για να το νιωσει και να μην κανει την μαλακια που εκανα εγω και κολυμπουσα στο αιμα μαζι με την κοπελα μου την πρωτη φορα...Επισης λογω φορτου εργασιας (και ομως δουλευω) θελω να μου πειτε αν στα στουντιο και συγκεκριμενα στο Φ104 αν ξερετε αφηνουν παιδια ωστε να τους δωσω το πριμ για να πανε και μονα τους αν εγω δεν μπορεσω

Φίλε μου είναι παχύσαρκη. Πάνω από 100 κιλά λέμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom