Νέα

Ένα ακόμη στο κασελάκι των εμπεριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουτσαρας_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Καλησπερα και καλημερα για τους πρωινους

Μαγκες απλα ειπα να μοιραστω μια καλη εμπειρια μαζι σας.

Μολις γυρισα απο ενα καλο  :fuck2: με ενα γκομενακι 27 χρονο που μολις χτυπισα σημερα το βραδι στο γκαζι

ευκολος στοχος, με μια φιλη της ηταν , λιγο μπλα μπλα ενα δυο ποτακια και απο τις 12 και μισι μεχρι τωρα ημουν
στο κρεβατι της και το ελιωνα . Καλη στην πιπα αλλα και στο στισιμο στα 4ρα.

ειπα απλα να μοιραστω την εμπειρια αυτη μαζι σας (για να μην λετε οτι καθε φορα που μπλεκω με μουνια εξαφανιζομαι)

.... Ενα ακομα ζευγαρι μουχοχειλα προστεθεικε στο κασελακι εμπειριων του πουτσαρα.

Και φυσικα η δικια η σταθερη μου γκομενα δεν πηρε χαμπαρι τιποτα  χεχε

Εις το επανειδειν συναγωνιστες  :zzzzz:
Σε ζηλεύω με τόσα ζευγάρια μουνοχείλων που έχεις στην συλλογή σου.
το θέμα είναι αν τα έχεις δει και ζωντανα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Σε ζηλεύω με τόσα ζευγάρια μουνοχείλων που έχεις στην συλλογή σου.
το θέμα είναι αν τα έχεις δει και ζωντανα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τα εχει απλως ειναι τοσα πολλα που θελει να τα μοιραστει μαζι μας...

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16

Μολις γυρισα απο ενα καλο  :fuck2: με ενα γκομενακι 27 χρονο που μολις χτυπισα σημερα το βραδι στο γκαζι

ευκολος στοχος, με μια φιλη της ηταν , λιγο μπλα μπλα ενα δυο ποτακια και απο τις 12 και μισι μεχρι τωρα ημουν

ειπα απλα να μοιραστω την εμπειρια αυτη μαζι σας (για να μην λετε οτι καθε φορα που μπλεκω με μουνια εξαφανιζομαι)

.... Ενα ακομα ζευγαρι μουχοχειλα προστεθεικε στο κασελακι εμπειριων του πουτσαρα.

αλλαξε πλευρο θα πιαστεις

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μάγκες.....τα τσίγκινα γρήγορα....αυτός θα γαμήσει και εμάς...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Το καλύτερο είναι να φοράς μποτάκια στη βροχή γιατί άμα δεν τα φυλάς θα στα φάει ο σκώρος επειδή στη κεντρική πλατεία έχουν κλείσει το δρόμο γιατί κάνουν έργα..
Το θέμα είναι πως ο ταχυδρόμος άργησε να περάσει και την πίτσα που είχα παραγγείλει χτες δεν την έφαγα επειδή ξέχασα να βάλω μια πετσέτα μαζί με τα ασπρόρουχα μέσα στο πλυντήριο..
Ευτυχώς δηλαδή που άλλαξα τακάκια γιατί όπως άκουσα και στην τηλεόραση τα άστρα δεν είναι ευνοϊκά αυτό το Σαββατοκύριακο..
Έτσι περίμενα κι εγώ με ανυπομονησία να έρθει η κουμπάρα μου να πιούμε καφέ..
Ξέχασα να προσθέσω ότι μετάνιωσα που δεν έβγαλα το σκύλο βόλτα..
Αυτά...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Το καλύτερο είναι να φοράς μποτάκια στη βροχή γιατί άμα δεν τα φυλάς θα στα φάει ο σκώρος επειδή στη κεντρική πλατεία έχουν κλείσει το δρόμο γιατί κάνουν έργα..
Το θέμα είναι πως ο ταχυδρόμος άργησε να περάσει και την πίτσα που είχα παραγγείλει χτες δεν την έφαγα επειδή ξέχασα να βάλω μια πετσέτα μαζί με τα ασπρόρουχα μέσα στο πλυντήριο..
Ευτυχώς δηλαδή που άλλαξα τακάκια γιατί όπως άκουσα και στην τηλεόραση τα άστρα δεν είναι ευνοϊκά αυτό το Σαββατοκύριακο..
Αυτά...
ο γιατρος ειπε να σου λεμε ναι... :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Αυτά...

Τα ασπροσουχα ομωs.......με τι τα επλυνεs?????????

spathatos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0

Ρε εσεις μπορει να λεει και αληθεια ενταξει ολοι μας εχουμε χτυπησει γκομενακια εκει περα εξω.
Αλλα εκει που δε κολαει για μενα  η ιστορια ειναι με τις ωρες δηλ. ρε φιλε 00:30 η ωρα με δυο ποτακια και σε πηγε στο κρεβατι της? :uglystupid:
Τι να πω ενταξει ειναι και μερικες ευκολες αλλα οχι και τοσο.
Εκτος και αν ειχε να δει χαρα στα σκελια της πολυ καιρο που σημαινει πως ειναι μπαζο.Και οπως ειπες ειναι 27 δηλ. περπατημενη γκομενα :s&m_2:
Εμεις μαλακες ειμαστε που ξημερονωμαστε στα μαγαζια και τρωμε ενα σωρο λεφτα  για να  :knockinb: κανα καλο? :headbang: :headbang: :headbang:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Τα ασπροσουχα ομωs.......με τι τα επλυνεs?????????
Τα έβαλα από βραδύς στο μούσκιο γιατί αν ο διακόπτης είναι πολύ ψηλά είναι δύσκολο να τον φτάσεις για να ανάψεις τα κάρβουνα μέχρι να γίνουν τα φασολάκια..
Επίσης πρέπει να είσαι ευγενικός και να μιλάς στον πληθυντικό την ώρα που ξεκινάς να σφουγγαρίσεις επειδή ο μπατζανάκης σου δεν σηκώνει το τηλέφωνο..
Πρέπει να τα προσέχεις αυτά και να στρίβεις έγκαιρα γιατί μπορεί άλλο να έχεις παραγγείλει και άλλο να σου φέρουν..
Δεν μπορώ άλλο να γράψω γιατί μ'έχει πιάσει το παράπονο...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Τα έβαλα από βραδύς στο μούσκιο γιατί αν ο διακόπτης είναι πολύ ψηλά είναι δύσκολο να τον φτάσεις για να ανάψεις τα κάρβουνα μέχρι να γίνουν τα φασολάκια..
Επίσης πρέπει να είσαι ευγενικός και να μιλάς στον πληθυντικό την ώρα που ξεκινάς να σφουγγαρίσεις επειδή ο μπατζανάκης σου δεν σηκώνει το τηλέφωνο..
Πρέπει να τα προσέχεις αυτά και να στρίβεις έγκαιρα γιατί μπορεί άλλο να έχεις παραγγείλει και άλλο να σου φέρουν..
Δεν μπορώ άλλο να γράψω γιατί μ'έχει πιάσει το παράπονο...
Ετσι εξηγειται το παραπονο..............Μιλησεs στον ενικο....πραμα ασυγχωρητο.....στον μπατζανακη σου κι εκεινοs σιγα που θα σηκωνε το τηλεφωνο
Εννοια σου και μενα με γελασανε....Αντι να παρω  κασελακι , τελικα πηρα σεντουκι και τωρα δεν μπαινουν μεσα τα μουνοχειλα

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
Αυτά...

δεν αρκεί ότι άλλαξες τα τακάκια μωρό..... με καινούργια τακάκια πρέπει αποφεύγεις το βαρύ και απότομο φρενάρισμα τουλάχιστο στα πρώτα 300km αν θες να παραμείνεις ζωντανή...  

URL]]

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
δεν πρεπει να'ναι χοντρη απλα τα μουνοχειλα βρισκουν στο κουμπωμα

ε καλα το'πα..χοντρα μουνοχειλα αχαχαχαχαχαχα

Ειναι γιατι με χατζηλικωνουν κιολαs....Εχω εξοδα

κι εγω εχω εξοδα αλλα με χαρτζηλικωνουν οι 40κιλες :birdman:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
δεν αρκεί ότι άλλαξες τα τακάκια μωρό..... με καινούργια τακάκια πρέπει αποφεύγεις το βαρύ και απότομο φρενάρισμα τουλάχιστο στα πρώτα 300km αν θες να παραμείνεις ζωντανή...  

http://[URL unfurl="true"]www.cartuningcentral.com/wp-content/uploads/2007/09/change-brake-pads.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Σ'ευχαριστώ..
Αυτή η συμβουλή με προδιαθέτει να φτιάξω καρυδόπιτα γιατί οι φακές στο φούρνο δεν τρώγονται..
Μπορώ όμως ν'αρχίσω και συλλογή από πεταλούδες γιατί η ώρα έχει πάει 5 παρά και θ'αργήσω στο ραντεβού μου με τον οδοντίατρο..
Και πάλι σ'ευχαριστώ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom