Επισκέπτης
τι παθαμε?
Σε ζηλεύω με τόσα ζευγάρια μουνοχείλων που έχεις στην συλλογή σου.Καλησπερα και καλημερα για τους πρωινους
Μαγκες απλα ειπα να μοιραστω μια καλη εμπειρια μαζι σας.
Μολις γυρισα απο ενα καλο με ενα γκομενακι 27 χρονο που μολις χτυπισα σημερα το βραδι στο γκαζι
ευκολος στοχος, με μια φιλη της ηταν , λιγο μπλα μπλα ενα δυο ποτακια και απο τις 12 και μισι μεχρι τωρα ημουν
στο κρεβατι της και το ελιωνα . Καλη στην πιπα αλλα και στο στισιμο στα 4ρα.
ειπα απλα να μοιραστω την εμπειρια αυτη μαζι σας (για να μην λετε οτι καθε φορα που μπλεκω με μουνια εξαφανιζομαι)
.... Ενα ακομα ζευγαρι μουχοχειλα προστεθεικε στο κασελακι εμπειριων του πουτσαρα.
Και φυσικα η δικια η σταθερη μου γκομενα δεν πηρε χαμπαρι τιποτα χεχε
Εις το επανειδειν συναγωνιστες
τα εχει απλως ειναι τοσα πολλα που θελει να τα μοιραστει μαζι μας...Σε ζηλεύω με τόσα ζευγάρια μουνοχείλων που έχεις στην συλλογή σου.
το θέμα είναι αν τα έχεις δει και ζωντανα
αλλαξε πλευρο θα πιαστειςΚαλησπερα και καλημερα για τους πρωινους
Μολις γυρισα απο ενα καλο με ενα γκομενακι 27 χρονο που μολις χτυπισα σημερα το βραδι στο γκαζι
ευκολος στοχος, με μια φιλη της ηταν , λιγο μπλα μπλα ενα δυο ποτακια και απο τις 12 και μισι μεχρι τωρα ημουν
ειπα απλα να μοιραστω την εμπειρια αυτη μαζι σας (για να μην λετε οτι καθε φορα που μπλεκω με μουνια εξαφανιζομαι)
.... Ενα ακομα ζευγαρι μουχοχειλα προστεθεικε στο κασελακι εμπειριων του πουτσαρα.
ο γιατρος ειπε να σου λεμε ναι...Το καλύτερο είναι να φοράς μποτάκια στη βροχή γιατί άμα δεν τα φυλάς θα στα φάει ο σκώρος επειδή στη κεντρική πλατεία έχουν κλείσει το δρόμο γιατί κάνουν έργα..
Το θέμα είναι πως ο ταχυδρόμος άργησε να περάσει και την πίτσα που είχα παραγγείλει χτες δεν την έφαγα επειδή ξέχασα να βάλω μια πετσέτα μαζί με τα ασπρόρουχα μέσα στο πλυντήριο..
Ευτυχώς δηλαδή που άλλαξα τακάκια γιατί όπως άκουσα και στην τηλεόραση τα άστρα δεν είναι ευνοϊκά αυτό το Σαββατοκύριακο..
Έτσι περίμενα κι εγώ με ανυπομονησία να έρθει η κουμπάρα μου να πιούμε καφέ..
Ξέχασα να προσθέσω ότι μετάνιωσα που δεν έβγαλα το σκύλο βόλτα..
Αυτά...
Το καλύτερο είναι να φοράς μποτάκια στη βροχή γιατί άμα δεν τα φυλάς θα στα φάει ο σκώρος επειδή στη κεντρική πλατεία έχουν κλείσει το δρόμο γιατί κάνουν έργα..
Το θέμα είναι πως ο ταχυδρόμος άργησε να περάσει και την πίτσα που είχα παραγγείλει χτες δεν την έφαγα επειδή ξέχασα να βάλω μια πετσέτα μαζί με τα ασπρόρουχα μέσα στο πλυντήριο..
Ευτυχώς δηλαδή που άλλαξα τακάκια γιατί όπως άκουσα και στην τηλεόραση τα άστρα δεν είναι ευνοϊκά αυτό το Σαββατοκύριακο..
Αυτά...
Ρε εσεις μπορει να λεει και αληθεια ενταξει ολοι μας εχουμε χτυπησει γκομενακια εκει περα εξω.Καλησπερα και καλημερα για τους πρωινους
Τα έβαλα από βραδύς στο μούσκιο γιατί αν ο διακόπτης είναι πολύ ψηλά είναι δύσκολο να τον φτάσεις για να ανάψεις τα κάρβουνα μέχρι να γίνουν τα φασολάκια..Τα ασπροσουχα ομωs.......με τι τα επλυνεs?????????
Ετσι εξηγειται το παραπονο..............Μιλησεs στον ενικο....πραμα ασυγχωρητο.....στον μπατζανακη σου κι εκεινοs σιγα που θα σηκωνε το τηλεφωνοΤα έβαλα από βραδύς στο μούσκιο γιατί αν ο διακόπτης είναι πολύ ψηλά είναι δύσκολο να τον φτάσεις για να ανάψεις τα κάρβουνα μέχρι να γίνουν τα φασολάκια..
Επίσης πρέπει να είσαι ευγενικός και να μιλάς στον πληθυντικό την ώρα που ξεκινάς να σφουγγαρίσεις επειδή ο μπατζανάκης σου δεν σηκώνει το τηλέφωνο..
Πρέπει να τα προσέχεις αυτά και να στρίβεις έγκαιρα γιατί μπορεί άλλο να έχεις παραγγείλει και άλλο να σου φέρουν..
Δεν μπορώ άλλο να γράψω γιατί μ'έχει πιάσει το παράπονο...
Το καλύτερο είναι να φοράς μποτάκια στη βροχή γιατί άμα δεν τα φυλάς θα στα φάει ο σκώρος επειδή στη κεντρική πλατεία έχουν κλείσει το δρόμο γιατί κάνουν έργα..
Αυτά...
τελικα πηρα σεντουκι και τωρα δεν μπαινουν μεσα τα μουνοχειλα
δεν πρεπει να'ναι χοντρη απλα τα μουνοχειλα βρισκουν στο κουμπωμααφου παλι χοντρες γαμας...δεν κοιτας εμας που γαμαμε κατι μασατζουδες 40 κιλα
Ειναι γιατι με χατζηλικωνουν κιολαs....Εχω εξοδααφου παλι χοντρες γαμας...δεν κοιτας εμας που γαμαμε κατι μασατζουδες 40 κιλα
δεν πρεπει να'ναι χοντρη απλα τα μουνοχειλα βρισκουν στο κουμπωμα
Ειναι γιατι με χατζηλικωνουν κιολαs....Εχω εξοδα
Ναι αλλα εμενα μου φτιαχνουν και...τζατζικι.....ε καλα το'πα..χοντρα μουνοχειλα αχαχαχαχαχαχα
κι εγω εχω εξοδα αλλα με χαρτζηλικωνουν οι 40κιλες
δεν αρκεί ότι άλλαξες τα τακάκια μωρό..... με καινούργια τακάκια πρέπει αποφεύγεις το βαρύ και απότομο φρενάρισμα τουλάχιστο στα πρώτα 300km αν θες να παραμείνεις ζωντανή...
http://[URL unfurl="true"]www.cartuningcentral.com/wp-content/uploads/2007/09/change-brake-pads.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Σ'ευχαριστώ..
Αυτή η συμβουλή με προδιαθέτει να φτιάξω καρυδόπιτα γιατί οι φακές στο φούρνο δεν τρώγονται..
Μπορώ όμως ν'αρχίσω και συλλογή από πεταλούδες γιατί η ώρα έχει πάει 5 παρά και θ'αργήσω στο ραντεβού μου με τον οδοντίατρο..
Και πάλι σ'ευχαριστώ...
γιαυτο ειναι 40κιλες? ουτε για φαι δεν αφησες αλητηε καλα το'πα..χοντρα μουνοχειλα αχαχαχαχαχαχα
κι εγω εχω εξοδα αλλα με χαρτζηλικωνουν οι 40κιλες
Ναι αλλα εμενα μου φτιαχνουν και...τζατζικι.....