Νέα

Εμπεριες απο σεξ με 2 κοπελες (σε στουντιο η μπουρδελο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα setas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
S

setas

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
οπα ρε σεις!!επειδει εχω παε κι γω ρωταω να δω τι παιζει...
βασικα εχω παει σε ρδελο και δεν εμεινα πολυ ευχαριστιμενος..σε στουντιο ειναι καλυτερα?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
βασικα εχω παει σε ρδελο και δεν εμεινα πολυ ευχαριστιμενος..σε στουντιο ειναι καλυτερα?
παρτες σε μασατζίδικο

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Και οσοι έχουν παε εχουν εμπειρίες με 2 κοπέλες ???  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
9 Απρ 2013
Κριτικές
21
Like
29
Πόντοι
11
καλημέρα σας,
ο συνήθης γενετησιασμός που επιλέγω είναι η παρτούζα είτε είναι με συναγωνιστή και ένα (1) άτυχο εκδιδόμενο θήλυ είτε μόνος με δυο (2) εκδιδόμενα θήλεα.Αναφορικά με τον γενετησιασμό με δύο (2) θήλεα και την αφεντιά μου,τον οποίο δεν επιλέγω πια διότι δεν μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και εξηγούμαι:
Ενώ όλοι που το κάνουμε,επιθυμούμε και έχουμε στο μυαλό μας,όλες τις threesome τσόντες με ένα τυχερό κύριο και δύο (2) μουνάρες να του ρουφάνε εναλλάξ το καυλί ,τα αρχίδια,τον κλανιά του,να γαμάει την μια και να ροκανίζει της βυζάρες της άλλης,να γαμάει την άλλη και η πρώτη να του τραβά τα αρχίδια ,να του βγάζει το καυλί από το μουνί της άλλης και να το μπουκώνεται,να τις στήνει και τις δύο στα τέσσερα και να τις γαμάει εναλλάξ...κ.α.,η πραγματικότητα απέχει παρασάγκας.Όλα είναι μηχανικά,επίπλαστα,τεχνητά και τεχνικά.Κατ αρχήν για να γίνουν όλα τα λεπτομερώς περιγραφόμενα,ανωτέρω τα θήλεα πρέπει να έχουν μαζί του καμια σαρανταριά (40) καπότες,πράγμα αδύνατον,σπάνια θα βρείτε θήλεα να κάνουν ακάποτη πίπα και τα δύο (2) μαζί και φυσικά πάντα μα πάντα τα διακατέχει μια αβελτηρία,μια ολιγωρία,μια βαρεμάρα,μια οκνηρία..εκ του πονηρού φυσικά για να σε ξεπεταξουν όσο πιο νωρίς γίνεται..
ΟΧΙ λοιπόν είναι η απάντηση,φίλτατε η παρτούζα σε στούντιο με δυο (2) θήλεα δεν αξίζει σε ποσοστό 95%,περίπου.

guccimane

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
326
Πόντοι
281
σε μασατζιδικο που ειπε αλλος πιο πανω αξιζει?

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
σε μασατζιδικο που ειπε αλλος πιο πανω αξιζει?

Duo σε μαζατζιδικο ετοιμαζομαι να κανω εγω την αλλη βδομαδα
Μια φορα εκανα με την izabella κ την anna(δες κριτικη)κ ηταν αρκετα καλα

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
καλημέρα σας,
ο συνήθης γενετησιασμός που επιλέγω είναι η παρτούζα είτε είναι με συναγωνιστή και ένα (1) άτυχο εκδιδόμενο θήλυ είτε μόνος με δυο (2) εκδιδόμενα θήλεα.Αναφορικά με τον γενετησιασμό με δύο (2) θήλεα και την αφεντιά μου,τον οποίο δεν επιλέγω πια διότι δεν μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και εξηγούμαι:
Ενώ όλοι που το κάνουμε,επιθυμούμε και έχουμε στο μυαλό μας,όλες τις threesome τσόντες με ένα τυχερό κύριο και δύο (2) μουνάρες να του ρουφάνε εναλλάξ το καυλί ,τα αρχίδια,τον κλανιά του,να γαμάει την μια και να ροκανίζει της βυζάρες της άλλης,να γαμάει την άλλη και η πρώτη να του τραβά τα αρχίδια ,να του βγάζει το καυλί από το μουνί της άλλης και να το μπουκώνεται,να τις στήνει και τις δύο στα τέσσερα και να τις γαμάει εναλλάξ...κ.α.,η πραγματικότητα απέχει παρασάγκας.Όλα είναι μηχανικά,επίπλαστα,τεχνητά και τεχνικά.Κατ αρχήν για να γίνουν όλα τα λεπτομερώς περιγραφόμενα,ανωτέρω τα θήλεα πρέπει να έχουν μαζί του καμια σαρανταριά (40) καπότες,πράγμα αδύνατον,σπάνια θα βρείτε θήλεα να κάνουν ακάποτη πίπα και τα δύο (2) μαζί και φυσικά πάντα μα πάντα τα διακατέχει μια αβελτηρία,μια ολιγωρία,μια βαρεμάρα,μια οκνηρία..εκ του πονηρού φυσικά για να σε ξεπεταξουν όσο πιο νωρίς γίνεται..
ΟΧΙ λοιπόν είναι η απάντηση,φίλτατε η παρτούζα σε στούντιο με δυο (2) θήλεα δεν αξίζει σε ποσοστό 95%,περίπου.

Πανδαμάτωρ ή μήπως Πανγαμάτωρ  :think:  :grin: :grin: ?

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Πρεπει να υπαρχει κ χημεια μεταξυ των κοπελιων για να δεις κ καλο παιχνιδι μεταξυ τους.τωρα στα μπουρδελα που καθε μερα αλλαζουν γυναικες που να ξερει η μια την αλλη?

Εγγρ.
9 Απρ 2013
Κριτικές
21
Like
29
Πόντοι
11
Πανδαμάτωρ ή μήπως Πανγαμάτωρ  :think:  :grin: :grin: ?

Σας ευχαριστώ για την φιλοφρόνηση...ΠΑΝΔΑΜΑΤΩΡ (με μια γερή δόση ειρωνείας)...
βλέπετε πρέπει να καταλάβουμε εμείς οι άρρενες,οι γαμιάδες,οι μπήχτες και σταυροφόροι,οι τιμωροί,οι λέοντες ότι όλο αυτό που τα θήλεα έχουν χτίσει γύρω από το sex (ικανότητα,μεγεθος,διαρκεια,αντοχή κτλ) συνιστά μια φθαρτή ικανότητα και τιποτα παραπάνω... :'(

ειδικά στο εν λόγω σπορ οφείλουμε στον εαυτό μας ,αν μη τι άλλο να περνάμε εμείς καλά κ μόνο :2on1:

Σας εύχομαι άκρατο Διονυσιασμό εις το διηνεκές... 

Εγγρ.
9 Απρ 2013
Κριτικές
21
Like
29
Πόντοι
11
Πρεπει να υπαρχει κ χημεια μεταξυ των κοπελιων για να δεις κ καλο παιχνιδι μεταξυ τους.τωρα στα μπουρδελα που καθε μερα αλλαζουν γυναικες που να ξερει η μια την αλλη?

Ορθό!
αλλά και πάλι σε συνεννόηση-συμπαιγνία θέλουν να ξεπετάξουν τον πελάτη.Πρέπει να είναι έτοιμος κάποιος,εξοπλισμένος με Ιωβείο υπομονή και Δαιμονισμένη Στύση για να αντιπαρέλθει τα ΜΑ τα ΜΟΥ ,τα ΤΩΡΑ ΑΛΛΆΞΑΜΕ ΠΑΛΊ ΘΕΣ ΤΗΝ ΆΛΛΗ και δωσ του η αλλαγή καπότας και δωσ του να την τραβάς να γυρίσει γιατί κάνει πως δεν καταλαβαίνει και η άλλη να περιμένει (Τι?? το λεωφορείο??)...όλο το εγχείρημα συνιστά μια άβολη (αντι)πορνική κατάσταση..

Σας την απεύχομαι..

Πηδήκουλας

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες χαιρετώ κι εγώ τους υπόλοιπους συναγωνιστές του thread είχα συμμετάσχει σε άλλα threads θα ήθελα να προσθέσω και εγώ την εμπειρία μου και να την μοιραστώ  μαζί σας 2 call girls σε ξενοδοχείο την μία την είχα ξαναπάρει και υποτίθεται ήταν καλή και σίγουρη και έφερε και μια φίλη της. Πραγματικά η συννενόηση ήταν για τον πούτσο καβάλα έριξα τόσο γέιο που νόμιζα οτι έπαιζα σε τσοντοκωμωδία είχα την μίε στα τέσσερα και ή άλλη με φιλούσε  τους λέω να αλλάξουνε και αυτή που ήταν στα τέσσερα μπροστά μου γύρισε στα τέσσερα λες και θα την γαμούσε η άλλη Η φάση ήθελα σκοινοθέτη και οδηγίες συμφωνω με τους περισσότερους οτι 95 % θα είναι μούφα.

Παρόλα αυτά θα ήθελα να ρωτήσω τους συναγωνιστές για το εξής μου μπήκε στο μυαλό φαντασίωση γιαγιάς εγκονής  gilf με πουλάρι υπάρχει τίποτε σχετικό είτε σε μπουρδέλο είτε σε στούντιο. Πληροφορήστε το φιλοθεάμων κοινό ευχαριστώ τους συναγωνιστές για τις πολύτιμες πληροφορίες
Πηδήκουλας

OP
OP
S

setas

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
thanks για τισ απαντησεις κατα ρχην δεν ονειροβατω οτι το σεξ με 2 σε ρδελο αγγιζει τα επιπεδα τσοντας.. ισως να φταιει ο χωρος που ειναι μικρος,ο χρονος που ειναι λιγος και η τιμη σιγουρα  :think:αλλα σε αυτο που περιμενα ηταν κατω του μετριου...
ρωταω και αλλους συναγωνιστες για να εχω μια ποιο σαφη εικονα..

Σε ποια μασατζιδικα μπορεις να πας με 2?δωστε πληροφοριες,εμπειριες και τιμες?

Ευχαριστω για την ανταποκριση... :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
καλημέρα σας,

φαίνεσαι βαθύτατα μυημένος στον εκστατικό διονυσιακό πορνισμό  :thumbsup:

πιστεύω ότι τα κομβικής σημασίας σημεία για μια πετυχημένη ουζολαγνεία είναι:

α) τα θήλεα να παρακάμψουν τις ομοφοβικές συστολές που τις κάνει να χαζογελάνε , να ντρέπονται κτλ κτλ

β) να πυροδοτηθούν τα λεσβιακά-ομοφυλοφιλικά ένστικτά τους , που θα τις κάνει να ξεπεράσουν την παθητικότητα τους
και να αρχίσουν να γλείφονται μεταξύ τους

γ) να σε κάνουν ή να νιώσεις μόνος σου , οικεία , ευχάριστα με την όλη φάση να αποβάλεις το άγχος ,
και σε δεύτερο χρόνο να περάσεις στην αντεπίθεση δοκιμάζοντας τους καρπούς δύο δεκτικών γυναικών που τρίβονται μεταξύ τους

όμως μάλλον δύσκολα να συμβούν και τα 3  :-

Εγγρ.
9 Απρ 2013
Κριτικές
21
Like
29
Πόντοι
11
φαίνεσαι βαθύτατα μυημένος στον εκστατικό διονυσιακό πορνισμό  :thumbsup:

πιστεύω ότι τα κομβικής σημασίας σημεία για μια πετυχημένη ουζολαγνεία είναι:

α) τα θήλεα να παρακάμψουν τις ομοφοβικές συστολές που τις κάνει να χαζογελάνε , να ντρέπονται κτλ κτλ

β) να πυροδοτηθούν τα λεσβιακά-ομοφυλοφιλικά ένστικτά τους , που θα τις κάνει να ξεπεράσουν την παθητικότητα τους
και να αρχίσουν να γλείφονται μεταξύ τους

γ) να σε κάνουν ή να νιώσεις μόνος σου , οικεία , ευχάριστα με την όλη φάση να αποβάλεις το άγχος ,
και σε δεύτερο χρόνο να περάσεις στην αντεπίθεση δοκιμάζοντας τους καρπούς δύο δεκτικών γυναικών που τρίβονται μεταξύ τους

όμως μάλλον δύσκολα να συμβούν και τα 3  :-

καλημέρα σας,
υπερθεματίζω εις όλα τα ανωτέρω και προσθέτω ένα ακόμα:
δ).Να πιστέψουν,δεχτούν και υποκύψουν στην αρχέγονη,υποσυνείδητη,βασική,θεμελιώδη υπόσταση του αδυνάτου φύλου-αυτή του Υποταγμένου Σπερματοδοχείου,θεραπαινίδα Διονυσιασμού και Λαγνείας.Να αποδεχτούν και να εναγκαλίσουν με ζέση τον ρόλο του κατακτημένου θήλεος,το οποίο ο Κατακτητής-Οστρογότθος Γαμιάς (Εμείς,δηλαδή) θα παρτουζώσει μέχρι εσχάτων μαζί με την κατακτημένη γειτονισσα (το δεύτερο θήλυ,δηλαδή),υποδηλώνοντας και υπογραμμίζοντας την Υπεροχή του,έναντι Πάντων (ηττημένων-κατακτημένων και θήλεων).
Τα θήλεα-λάφυρα,σχεδόν ανακουφισμένα που τα ξεπατώνει κάποιος Ανώτερος,Δυνατότερος,Ακμαιότερος Ανήρ,θα αρχίσουν να απολαμβάνουν την Παρτούζα,συμμετέχοντας ενεργά,εμφατικά,λεσβιακά νιώθωντας αν μη τι άλλο:Ασφάλεια..

κατακτημένα-ηττημένα θήλεα,λάφυρα του Πολέμου,θεραπαινίδες του Διονυσιασμού,Ιέρειες του Καυλιού,Νύ(μ)φες του Πορνισμού,Ικέτιδες του φαλλικού Οργασμού

Υγιαίνετε,φίλτατε

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
καλημέρα σας,
υπερθεματίζω εις όλα τα ανωτέρω και προσθέτω ένα ακόμα:
δ).Να πιστέψουν,δεχτούν και υποκύψουν στην αρχέγονη,υποσυνείδητη,βασική,θεμελιώδη υπόσταση του αδυνάτου φύλου-αυτή του Υποταγμένου Σπερματοδοχείου,θεραπαινίδα Διονυσιασμού και Λαγνείας.Να αποδεχτούν και να εναγκαλίσουν με ζέση τον ρόλο του κατακτημένου θήλεος,το οποίο ο Κατακτητής-Οστρογότθος Γαμιάς (Εμείς,δηλαδή) θα παρτουζώσει μέχρι εσχάτων μαζί με την κατακτημένη γειτονισσα (το δεύτερο θήλυ,δηλαδή),υποδηλώνοντας και υπογραμμίζοντας την Υπεροχή του,έναντι Πάντων (ηττημένων-κατακτημένων και θήλεων).
Τα θήλεα-λάφυρα,σχεδόν ανακουφισμένα που τα ξεπατώνει κάποιος Ανώτερος,Δυνατότερος,Ακμαιότερος Ανήρ,θα αρχίσουν να απολαμβάνουν την Παρτούζα,συμμετέχοντας ενεργά,εμφατικά,λεσβιακά νιώθωντας αν μη τι άλλο:Ασφάλεια..

κατακτημένα-ηττημένα θήλεα,λάφυρα του Πολέμου,θεραπαινίδες του Διονυσιασμού,Ιέρειες του Καυλιού,Νύ(μ)φες του Πορνισμού,Ικέτιδες του φαλλικού Οργασμού

Υγιαίνετε,φίλτατε

...ποίηση !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom