Μετα από καιρό έχω νέα ιστορία να διηγηθώ (με διαφορετική κροςς ,για ευνόητους λόγους δε περιγράφω λεπτομερείς στοιχεία,αν θέλετε μιλάμε ιδιαίτερα).
Τη Κυριακή μου έκατσε γνωριμία μεσω κάνε σεξ (πριν κλείσω το λογαριασμό ανταλλάξαμε βαημπερ, λογαριασμό στο κάνε σεξ έκανα για τρίτη φορά,τη δεύτερη φορά γνώρισα ζευγάρι και νόμιζα ότι θα ξαναβρισκα αλλά αυτό είναι μάλλον ανέκδοτο).
Γεματουλα από τη μέση και κάτω με κωλαρα και μπουταρες.Η πρώτη συνάντηση ήταν με ελαφρύ ποτό στο κέντρο της Αθήνας, για να σπάσει ο πάγος είπαμε περί ανέμων και υδάτων.
Στα του αγώνα εβαλε ταινία από brazzers αν και δεν χρειαζόταν, απίστευτη πίπα με προφυλακτικό και μετά στα 4 κατευθείαν, βλέποντας το Κλεομένη μου να χάνεται στη στενή κωλαρα της ήταν τέλεια Καβλα .Δεν ήταν στρογγυλός κώλος αλλά πλατύς στητός και ότι πρέπει για να βγάλω τα χοντρά.
Τη πρώτη φορά τελείωσα σε ένα τέταρτο παρά τη σκόπιμη κούραση στα πόδια, γρήγορο ντούς μαλακία και ξανά πίπα με προφυλακτικό για δεύτερο γύρο.Η μόνη στάση βέβαια ήταν στα 4 αλλά ήταν σφυροκόπημα βλέποντας και ταινία με ταϊλανδέζικο petit ladyboy με ωραίο βυζί σιλικόνη.
Σε γενικές γραμμές ήταν στενή αλλά άντεχε και ένιωθα σαν να έπαιζα σε ερασιτεχνική τσόντα.Δε ξέρω αν θα ξαναβρεθούμε και δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα γιατί για τα χοντρά πήγα.Μαλλον θα πάω σε καμία σχολή χορού να δω τι παίζει.Αν κάποιος ομοϊδεάτης μύστης έχει κάποια εμπειρία σχετικά με σχολή χορού και τι παίζει ας μου στείλει μύνημα.
Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι μια κωλαρού κροςς σε βοηθάει να ξεχάσεις τη μπακουρίαση σε καλό βαθμό,βέβαια αν ήταν να διαλέξω μεταξύ κωλαρους γυναίκας και κωλαρους Κροςς θα διάλεγα γυναίκα(νο οφενς).
Πολύς κόσμος πρέπει να το ρίχνει στα Κροςς γιατί είναι καυλιάρικα, το να βρεις μια μεγαλουλα (όχι σουγκαρ μαμη αλλά μεγάλη που να θέλει βόλεϊ δωματίου σε συχνά διαστήματα)είναι κάπως δύσκολο εκτός αν το έχεις στην ομιλια και κοινωνική δικτύωση.