Νέα

Εμπειρίες από το red-lips-girls

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gianniotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Gianniotis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
  Έχει πάρει κανείς ποτέ κάποια CG από το site ;Θέλω να διασταυρώσω αν πρόκειται για σοβαρό γραφείο ή μήπως είναι απατεώνες;

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
Πρώτη φορά το βλέπω το εν λόγω γραφείο...Πάντως αν είναι πραγματικό τότε οι προσφορές του σπάνε κόκκαλα.
Μάλλον όμως θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα και από εμένα και καλή αρχή στο νέο φόρουμ.Ρε παιδιά πολύ μαιμού φαίνεται αυτό το site.350 γιούργια για 7 μέρες και νύχτες με αγκαλιά αυτά τα μωράκια????Είδατε αυτήν την Diana.Όλα τα λεφτά λέμε!!!!!

ppcos

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2005
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
0
To domain .tk είναι δωρεάν αν δεν απατώμαι και ως εκ τούτου φιλοξενεί πολλές "μαϊμούδες"...

Προσοχή!  :)

JohnMullins2005

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
toο good to be true, αν κρινει κανεις απο το domain...αλλα κ απο την ποιοτητα των κοριτσιων καθως κ των φωτογραφιων...την προκαταβολη των 50%...

MOYΦΑ... :)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Πιο μούφα δεν γίνεται δηλαδή...

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
είτε βλέπω εθνική είτε σερφάρω εδω το ίδιο είναι, bourdela. τσάμπα η πίτσα που παρήγγειλα.  >:(

όπως τα είπε ο john too goo to be true!
εκτός αν οι τιμές είναι παλιές και δεν ανανεώθηκαν!
η μόνη λύση να μάθουμε είναι κάποιος σύντροφος που πάει ρουμανία να δοκιμάσει να τις πάρει.
Αν είναι μόνο για εξωτερικό και αποστολή ticket κλπ κλπ τότε πρόκειται για ρουμάνους απατεώνες  :grin:

George73

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Καλα ρε παιδια, σας ζηταει προκαταβολη και ρωτατε αν ειναι μουφα?

ELF24

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
μετα απο επικοινωνια μαζί τους και καθως τα αγγλικα τους ειναι απαραδεκτα μπορεσα να συνενοηθω.
τους ειπα οτι λεφτα δν στελνω προκαταβολικα και οτι μπορω να στειλω πληρωμενα εισητηρια με επιστροφη για την κοπελα και να δωσω τα λεφτα μετρητα στην κοπελα η να τους τα στειλω τοτε.
το δεχθηκαν και μου ειπαν οτι θα επικοινωνισουμε παλι.
εχεις κανεις κατι νεοτερο για το θεμα αυτο. αν ειναι αληθεια!!! φαινετε απιστευτο.

OP
OP
G

Gianniotis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή εγώ μίλησα με κάποιον "manager" του "γραφείου" μου είπε ότι το αεροπορικό εισητήριο για Ελλάδα κοστίζει 150 euro επειδή και καλά έχουν κάνει μια ειδική συμφωνία με την αεροπορική εταιρία tarom.Η κοπέλλα έρχεται μόνη της και εσύ την υποδέχεσαι στο αεροδρόμιο.Και μένα πολύ μούφα μου ακούγεται.

Rovral

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
1
Ας συντονιστουμε,επιλεξουμε ποιες κοπελες και να μοιραστουμε τα μεταφορικα τους...ΟΥΤΟΠΙΑ ομως....
για να δουμε τι θα βγει και απο εκει...

George73

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
αυτο το site δεν μου ανοιγει αλλα σας ξαναλεω ΠΡΟΣΟΧΗ

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
...ισως και ο yorgos εχει κατι να πει, που ειναι παλιοτερος σε αυτα τα κολπα?...... :grin: :grin:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
πω πω λεμε όλοι θυσία γίναμε να μάθουμε λεπτομέρειες  :grin:
λοιπόν εγώ τα είπα μέσω yahoo και τον ρώτησα στα ίσα πως είμαστε σίγουροι οτι δεν μας κλέβει.
καταρχας η έδρα του είναι η γερμανία, (την ρουμανία δεν θυμάμαι που την διάβασα αλλα anyway), είπε απλά πως στην western union δεν γίνετε να δώσεις λεφτά σε άτομο με ψέυτικο όνομα. αν μας τα φάει δηλαδή πάμε καρφί στην πρεσβεία και στην αστυνομία με την απόδειξή μας.
πιασε το αυγό και κούρευτο δηλαδή.
το πιο ωραίο είναι πως όταν του ανέφερα πως αν είμαι στην χωρα του αν γίνετε να στείλει κοπέλα μου είπε βεβαίως αλλά και πάλι χρειάζεται να στείλεις αεροπορικά διότι οι κοπέλες δεν είναι στην χωρα του αλλα έρχονται απο αλλού.
στην υποθετική ερώτηση οτι την παίρνω για 7 ημέρες αλλά δεν μπορεί να μείνει μαζί μου διότι έχω σχέση τα λεφτά του ξενοδοχείου της τα βάζω εγώ αλλά δεν χρειάζεται να τα στείλω, πάλι καλά  ;)
καλα μου τα είπε ο τύπος δεν λέω αλλά πολύ ωραίο ακούγετε και οι καιροί πονηροί.
Λοιπόν, λέω να κάνουνε έρανο, να παραγγείλω και να σας πω απο πρώτο χέρι. θα θυσιαστώ ρε μάγκες  :grin:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
......σαν πολυ ροδινα μας τα λεει ο τυπακος...λες?.....catch the egg and give it a hair cut.... που λενε και στο χωριο μου...!!!!!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
shit high and look around που λένε σε κάποιο άλλο  ;)

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
χχαχχαχχχαχχαχαχααχ!!! καλο καλο!!!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715

steven(1)

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
πηρα και εγω τηλεφωνο και μιλησα με τον... manager. Οταν του ειπα οτι θα παω Ρουμανια την αλλη εβδομαδα και θελω να παρω καποια κοπελα για 5 μερεσ μου ειπε οτι το γραφειο στελνει τις κοπελες μονο ΕΚΤΟΣ Ρουμανιας. Ειναι σιγουρα πολυ μεγαλη μουφα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom