Νέα

Εμπειρίες από κοκκινομάλλες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα epinefelous
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

epinefelous

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γειά σας! Πριν λίγο καιρό γνώρισα την πρώτη γνήσια κοκκινομάλλα της ζωής μου, σαραντάρα με φοβερα πιασίματα και κάβλα και ομολογώ ότι έπαθα πλάκα! Είμαι 43 και είχα πολλές εμπιρίες μέχρο τώρα, αλλά ομολογώ οτι τέτοια γαμήσια και τέτοιο πάθος δεν είχα ξανασυναντήσει ποτέ. Η γκόμενα είναι πρόθυμη για όλα, δεν έχει ενδοιασμούς σε τίποτα και αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι που αντέχει στο ξύλο ( οχι πρόσωπο...) σε σημείο που να τελειώνει το σεξ και να ψάχνω γάζα για τον καρπό μου!!!
Η απορία μου λοιπον ειναι, εαν ειναι ετσι όλες οι κοκκινομάλλες? Εχετε εμπειρίες εσεις?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γειά σας! Πριν λίγο καιρό γνώρισα την πρώτη γνήσια κοκκινομάλλα της ζωής μου, σαραντάρα με φοβερα πιασίματα και κάβλα και ομολογώ ότι έπαθα πλάκα! Είμαι 43 και είχα πολλές εμπιρίες μέχρο τώρα, αλλά ομολογώ οτι τέτοια γαμήσια και τέτοιο πάθος δεν είχα ξανασυναντήσει ποτέ. Η γκόμενα είναι πρόθυμη για όλα, δεν έχει ενδοιασμούς σε τίποτα και αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι που αντέχει στο ξύλο ( οχι πρόσωπο...) σε σημείο που να τελειώνει το σεξ και να ψάχνω γάζα για τον καρπό μου!!!
Η απορία μου λοιπον ειναι, εαν ειναι ετσι όλες οι κοκκινομάλλες? Εχετε εμπειρίες εσεις?
τυπε ειναι ετσι οχι επειδη εχει κοκκινα μαλλια αλλα επειδη ειναι 40αρα

Carl Fucking Wolf

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
η πρώτη μου αρώστια είναι οι ξανθιές και η δεύτερη οι κοκκινομάλες αλλά με κοντά μαλλιά και άγριο ύφος...χοντρό βίτσιο..  :grin: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

πάντως αν η γκόμενα έχει κοντά και κόκκινα μαλιά κάνει σίγουρα άγρια πράγματα!!!  :grin: :grin: :grin: :grin: (αστειεύομαι!  :grin: )

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αν δε υπηρχε η Λορεαλ θα ειχε νοημα να το αναλυσουμε ,, τωρα η καθε χαζη ξανθια μπορει να γινει κοκκινομαλα αν μαθει οτι εχουν περαση :dunno:
καλυτερα να το κρατησουμε μυστικο λοιπον  :grin:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.810
Πόντοι
41.129
κοκκινομαλλες με φακιδες και κοκκινα φρυδια?  :think: θα ηθελα να  :fuck1: μια, παιζει καμμια σε κανα οικο?

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
τυπε εχει και φακιδες? αν οχι επεσες σε απομιμημηση προσεχε.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε εχει και φακιδες? αν οχι επεσες σε απομιμημηση προσεχε.
URL]]

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
κοκκινομαλλες με φακιδες και κοκκινα φρυδια?  :think: θα ηθελα να  :fuck1: μια, παιζει καμμια σε κανα οικο?
τυπε ειχα δει εγω καποτε σε ενα μπουρδελο
ειχε και φακιδες στην πλατη
αλλα ηταν γυλος

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
:rockon: :rockon:
45 κατασκευαστές γκλιτσών συνιστούν κοκκινομούνες, όχι γιατί γαμιούνται εύκολα ή τα καταπίνουν όλα, απλά γιατί έχουν λιγότερη τριχοφυία, απαλό δέρμα και ξέρεις ότι γαμάς κοκκινοτρίχικο μουνί που οι περισσότεροι μόνο σε τσόντες το έχουν δει
:rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
E

epinefelous

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά η τύπισσα έχει πολύ μακρύ, κόκκινο μαλλί, φακίδες(!) και  λευκό δέρμα. Δεν παίζει να είναι ιμιτασιόν με τίποτα!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Να μπει και ενα θρεντ με εμπειριες απο γκοθουδες, και πανκια να δεσουμε !!!!!!!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Παιδιά η τύπισσα έχει πολύ μακρύ, κόκκινο μαλλί, φακίδες(!) και  λευκό δέρμα. Δεν παίζει να είναι ιμιτασιόν με τίποτα!!!
μην τα λες έτσι αυτά, θα πάθω κανένα εγκεφαλικό

χύνω καριόλες χύνω... :bigdick:

τι ρατσα ειναι τυπε?
ιρλανδικό σέττερ, πάρε μάτι
URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom